- Rekenen Oefenboek deel 1 groep 6

Geschikt voor de LVS-toetsen van het Cito


De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen.

Dit Rekenen Oefenboek (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingenin groep 6. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (M6en E6). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3.0), maar ook voor toetsen in groep 6van andere toegelaten aanbieders. Dit oefenboek kan eraan meehelpen om voor het vak rekenen eengoed resultaat te behalen in groep 6 dat bij de leerling past.

Dit Rekenen Oefenboek is het eerste deel van een set van twee. Beide Oefenboeken zijn geschikt voorkinderen die willen oefenen op het M6/E6-niveau van het Cito. Dit eerste deel richt zich vooral op hetM6-niveau. Het tweede deel richt zich meer op het E6-niveau. Hierdoor is deel 2 een logisch vervolg opdeel 1.

Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkundeen Verbanden. De vraagstelling (open en meerkeuze) past goed bij de vragen die voorkomen in dediverse toetsen. Zowel kale sommen als contextrijke sommen komen aan de orde. Oefenen met dezevragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint. Al met al is ditOefenboek een absolute aanrader.


Het boek rekenen oefenboek deel 1 groep 6 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Rekenen Oefenboek deel 1 groep 6
ISBN 9789493128279
PAGINA’S 52
VERSCHENEN 11-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel