- Rekenen Oefenboek 2 groep 7

Geschikt voor de LVS-toetsen en Entreetoets van het Cito


De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen.

Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingenin groep 7. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen, zoals het getoetst wordt in de LVS- enEntreetoetsen. Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito, maar ook voor toetsen ingroep 7 van andere toegelaten aanbieders.

Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 7 eenpre-advies meekrijgt dat goed passend is bij zijn of haar capaciteiten en het niveau vanvervolgonderwijs na groep 8. Dit oefenboek kan daarbij uitstekend dienst doen, omdat er op deverschillende niveaus (lager dan 1F, 1F en 1S) geoefend kan worden voor de rekentoetsen in groep 7.

Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkundeen Verbanden. De vraagstelling past goed bij de vragen die voorkomen in de diverse toetsen. Oefenenmet deze vragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint.Al met al is dit Oefenboek een absolute aanrader.


Het boek rekenen oefenboek 2 groep 7 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Rekenen Oefenboek 2 groep 7
ISBN 9789493128026
PAGINA’S 40
VERSCHENEN 04-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel