Boeken over reizen

 • Jan Roelof Steenbergen boeken
  E-book
  Jan Roelof Steenbergen - het gebeurde in Italië

  "Het gebeurde in Italië" is een verzameling korte verhalen met treffende en sprekende voorbeelden van het echte dagelijkse Italiaanse leven... (E-book)

  Lees meer...
    3,98
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - STEDEN! 12 2017

  In deze editie Tel Aviv, magisch en meeslepend, door de ogen van cabin crew van SWISS! En: De fraaie kleinere Saksische steden ... STEDEN! is hét blad voor de liefhebber van stedenreizen Een citytrip is kort, echter het voelt alsof je tijden weg bent.… (E-book)

  Lees meer...
    5,25
 • John Jansen van Galen boeken
  E-book
  John Jansen van Galen - Wandelparadijs Nederland

  John Jansen van Galen is een wandelaar. Hij wandelt al 60 jaar en schrijft er al 45 jaar over. De wonderlijkste persoon die hij ooit ontmoette, was de vrouw die zei dat je in Nederland niet kunt wandelen, omdat het hier zo saai is. Maar waar is het prettiger… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Arnout Brouwers boeken
  E-book
  Arnout Brouwers - Rodina

  In Rodina reist Arnout Brouwers samen met zijn goede vriend Pasja kriskras door Rusland en treft een land in beweging aan. De liberale democratie verliest wereldwijd terrein en om ons heen zien we de opkomst van autoritair leiderschap waarbinnen het begrip… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marco Singelenberg boeken
  E-book
  Marco Singelenberg - Figurant in de Hoofdrol

  Ik ben Marco en ik heb een fietsreis gemaakt. Van de Noordkaap naar Kaapstad. En nu heb ik daar een boek over geschreven. Dus, heb je zin in verhalen over wilde dieren, gebroken kabels, de ware liefde, insecten in bed, gemiste paspoortstempels, Bulgaarse… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Erik Couwenhoven boeken
  E-book
  Erik Couwenhoven - Ontmoetingen

  ‘Ontmoetingen / reisverhalen over zee, land en mensen’ is een bundeling van verhalen over reizen met een zeilboot en een camper, ontroerende en bijzondere ontmoetingen met mensen die de auteur tijdens deze zwerftochten tegenkwam. Vele jaren maakte Erik… (E-book)

  Lees meer...
    8,75
 • Fleur van der Bij boeken
  E-book
  Fleur van der Bij - De Nijl in mij

  Als student geschiedenis stort Fleur van der Bij zich vol overgave op haar scriptie over de Nederlandse ontdekkingsreiziger Juan Maria Schuver en diens verdwijning langs de oevers van de Nijl. Ze besluit hem na te reizen tot diep in Zuid-Soedan en in De Nijl… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Harm Hilgevoord boeken
  E-book
  Harm Hilgevoord - Toffe Ellende (Frank)

  Toffe Ellende (Frank) De twee boeken Toffe Ellende zijn een verzameling heerlijke brieven die zijn geschreven door twee broers, Frank en Harm, die elkaar graag op de hoogte hielden van wat ze meemaakten. Ze zijn geschreven in verschillende delen van de wereld… (E-book)

  Lees meer...
    3,63
 • Heiko Leugs boeken
  E-book
  Heiko Leugs - Van droom naar emigratie

  Reeds jaren geleden was het voor Joke en Heiko Leugs duidelijk: hun toekomst zou in Zweden liggen. Het land waar ze bij iedere vakantie het gevoel kregen dat ze thuis kwamen. Juist als het tweetal er vol voor wil gaan, slaat de economische recessie toe. Hun… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - De Wereld van Wandelen - Comomeer & Bali

  In deze editie een reportage over wandelen in de fantastische natuur rond het Comomeer, en dat vanuit een appartement van twee Nederlanders. Ook verhalen we over wandelen op Bali, wat op elk inspanningsniveau goed kan en magische ervaringen oplevert. Een… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Claudia Bottinga boeken
  E-book
  Claudia Bottinga - Cuba, op het tweede gezicht

  Ik las kortgeleden op een Cuba forum een uitspraak van iemand die schreef over Cuba: 'niets is wat het lijkt'. Een prachtige, treffende omschrijving voor dit net zo prachtige land. Cuba is een land met een diversiteit aan prachtige landschappen wat heel… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - Wereld voor Fietsers 10 2017

  In deze editie: 2018, Cyclo op Korinthe-Peloponnesos! MTB?trip west-Bali. Rapha, Kalas, Licello en Uvex: hot weather survival tips! Wereld voor Fietsers verhaalt over bestemmingen en hun uitdaging; over fietstrips en fietsvakanties; trainingsstages; het geeft… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Auke Hulst boeken
  E-book
  Auke Hulst - Motel Songs

  Auke Hulst schreef met Motel songs een indringend en muzikaal reisboek over de kracht van kunst en de schaduw van de dood. ‘Time held me green and dying / though I sang in my chains like the sea.’ – Dylan Thomas Medio 2016 reed Auke Hulst van de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Weststeijn boeken
  E-book
  Arthur Weststeijn - Nederlanders in Rome

  Wie naar Rome gaat reist nooit alleen. Overal in de stad zijn de sporen te vinden van landgenoten. Maar wie kent nog de verhalen van de Bataafse bodyguards van keizer Nero? Of die van de kardinaal uit Utrecht die zomaar tot paus werd verkozen? Dit bijzondere… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Toine Heijmans boeken
  E-book
  Toine Heijmans - Nederland ligt er prima bij

  'Nederland ligt er prima bij' is een portret van een prima land, geschreven door Toine Heijmans, de journalist met misschien wel de mooiste pen van Nederland. Over Nederland valt een hoop te zeuren. Als je sommige opiniemakers en politici moet geloven, staan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Joshua van Eijndhoven boeken
  E-book
  Joshua van Eijndhoven - Op reis met de Hope

  Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan en met een beperkt budget. Het geheim van zes jaar reizen Joshua is 24 als hij zijn carrièreplannen als jurist… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter de Ruiter boeken
  E-book
  Peter de Ruiter - Fietsen op Flores

  Terwijl toeristenstromen zich alle naar dezelfde bestemmingen begeven, fietst de vakantiefietser daar vandaan en ontdekt 'plekjes waar niemand komt'. Peter de Ruiter en zijn partner Nicole brengen dit motto al een aantal jaren in praktijk, in India, Thailand,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Leny Hamminga boeken
  E-book
  Leny Hamminga - Links-um Lena

  Schrijfster Leny Hamminga uit het Drentse Taarlo heeft deze mininovelle over de geschiedenis van Lena in het Drents beschreven. In het boek wordt het opgroeien van een kwetsbaar meisje naar een zorgelijke jonge vrouw sfeervol neergezet. Het leven is niet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Teun Erp boeken
  E-book
  Teun Erp - in niemandsland

  Tweehonderd mensen op vier vrachtwagens zijn gestrand in het niemandsland tussen de strijdende partijen in een burgeroorlog. Pas na maanden is hulp verwachtbaar, ze moeten zich zelf redden. Dat lukt niet, machtsstrijd maakt elke organisatie onmogelijk. Dit… (E-book)

  Lees meer...
    3,00
 • Rory Stewart boeken
  E-book
  Rory Stewart - De Schotse Marsen

  Het schitterende relaas van een wandeltocht langs de Engels-Schotse grens door een zoon en zijn 89-jarige vader Zijn vader leerde Rory Stewart lopen en nam hem als kind mee op wandeltochten langs de Chinese Muur en door de Maleise jungle. Nu is vader 89, en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Hugo van Willigen boeken
  E-book
  Hugo van Willigen - Dominicus landengids: Estland, Letland en Litouwen

  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Oneindig veel bos, reusachtige zwerfkeien, prachtige stille zandstranden en idyllische meertjes: Estland, Letland en Litouwen beschikken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Inge Jansen boeken
  E-book
  Inge Jansen - Dominicus landengids: China

  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Een reis door China is een reis door een fascinerende wereld vol contrasten. Het ene moment sta je tussen glinsterende wolkenkrabbers, dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Elles van Gelder boeken
  E-book
  Elles van Gelder - Dominicus landengids: Zuid-Afrika

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. Met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land, geschreven door Nederlandse auteurs, meer dan 75 bijzondere bestemmingen. Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Karin Quint, Maurice Janssen boeken
  E-book
  Karin Quint, Maurice Janssen - Dominicus regiogids: Wales

  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen, is Wales voor velen het onbekendst. En dat is onterecht! Neem alleen al de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99