Boeken over reizen

 • John Muir boeken
  E-book
  John Muir - In de wildernis

  De Schotse John Muir verhuisde halverwege de negentiende eeuw met zijn ouders vanuit een Schots dorpje naar Wisconsin in de VS. Zij besloten daar een nieuwe boerderij en een nieuw leven op te bouwen. Het ravottende baasje van elf dat van vogels en dieren hield… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  E-book
  Gerrit Jan Zwier - Op de Schotse toer

  Schotland is een geweldig land om doorheen te reizen en je in te verdiepen. De verhalen in Op de Schotse toer zingen niet alleen de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geven ook een indringend beeld van het romantische werk van schrijvers… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • John Jansen van Galen boeken
  E-book
  John Jansen van Galen - Wandelparadijs Nederland

  John Jansen van Galen is een wandelaar. Hij wandelt al 60 jaar en schrijft er al 45 jaar over. De wonderlijkste persoon die hij ooit ontmoette, was de vrouw die zei dat je in Nederland niet kunt wandelen, omdat het hier zo saai is. Maar waar is het prettiger… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Arnout Brouwers boeken
  E-book
  Arnout Brouwers - Rodina

  In Rodina reist Arnout Brouwers samen met zijn goede vriend Pasja kriskras door Rusland en treft een land in beweging aan. De liberale democratie verliest wereldwijd terrein en om ons heen zien we de opkomst van autoritair leiderschap waarbinnen het begrip… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Hugo Koning, Hams Verheij boeken
  E-book
  Hugo Koning, Hams Verheij - Het eiland van Pelops

  Het eiland van Pelops neemt je mee op een literaire (tijd)reis naar het grootste schiereiland van Griekenland: de Peloponnesos. Tekstfragmenten van auteurs en reizigers uit alle eeuwen - met name uit de Klassieke Oudheid maar ook uit latere tijden - bieden een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Agnes Fazekas boeken
  E-book
  Agnes Fazekas - München

  ANWB Extra reisgids München – Duitsland Ontdek München met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra München! De stad heeft een unieke Beierse sfeer, is overzichtelijk en daardoor goed te bewandelen. In combinatie met de prachtige oude bouwwerken, is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Femke Creemers boeken
  E-book
  Femke Creemers - Caravanity

  Caravanity staat boordevol ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Femke Creemers laat in Caravanity verschillende manieren zien om je caravan helemaal hip te maken. Het boek staat boordevol met de mooiste gepimpte caravans. Allemaal in diverse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans van Dongen boeken
  E-book
  Hans van Dongen - Een jaar in de Auvergne

  Een jaar in de Auvergne is een verslag van de manier waarop een oud-scheikundedocent en zijn echtgenote proberen een lang gekoesterde wens te realiseren. Hans van Dongen en zijn vrouw Teddy zijn altijd al bijzonder gecharmeerd geweest van Frankrijk en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Anke de Bruijn boeken
  E-book
  Anke de Bruijn - Frisse start in La Douce France

  'Een plotselinge ziekte is vaak de aanleiding om het roer radicaal om te gooien', schrijft Anke de Bruijn in de proloog van haar nieuwe verhalenbundel. Ze maakt het zelf mee: na de burn-out van haar partner nemen hun buitenland-pretenties een vlucht en… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Sanatan de Jongh Swemer boeken
  E-book
  Sanatan de Jongh Swemer - Onderweg...

  Tijdens een wereldreis trof Sanatan de Jongh Swemer in India de hippies van Goa en zag in Poona de leermeester Bhagwan Shree Rajneesh (nu bekend als Osho). Diens visie inspireerde hem: een samenleving gebaseerd op meditatie en bewustzijn. Sanatan werd… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Susanne Völler boeken
  E-book
  Susanne Völler - Amsterdam

  ANWB Extra reisgids Amsterdam - Nederland Ontdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Helmuth Bischoff boeken
  E-book
  Helmuth Bischoff - Barcelona

  ANWB Extra reisgids Barcelona - Spanje Ontdek Barcelona met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Barcelona! Door de combinatie van strand, winkels en historie is Barcelona een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Wieland Giebel boeken
  E-book
  Wieland Giebel - Berlijn

  ANWB Extra Reisgids Berlijn - Duitsland Ontdek Berlijn met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Berlijn! Berlijn is hip en heeft een buitengewoon verleden. Een combinatie die een bezoek aan de stad uniek maakt. Je kunt er uitstekend fietsen en Berlijn is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Matthias Eickhoff boeken
  E-book
  Matthias Eickhoff - Boedapest

  ANWB Extra reisgids Boedapest - Hongarije Ontdek Boedapest met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Boedapest! Door de combinatie van de pronkgebouwen uit de 19e eeuw en de moderne wijken met gerenoveerde bruggen en huizen, een nieuwe metrolijn en een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Gerard Heck boeken
  E-book
  Gerard Heck - Dubai

  ANWB Extra reisgids Dubai Ontdek Dubai met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dubai! De 340 dagen zon per jaar, betoverende lange zandstranden aan de Perzische Golf, de avontuurlijke woestijn direct voor de deur en de gigantische shoppingmalls, maken… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Bernd Biege boeken
  E-book
  Bernd Biege - Dublin

  ANWB Extra reisgids Dublin - Ierland Ontdek Dublin met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dublin! Door de combinatie van de Ierse gezelligheid, de hippe Dublin’s Dockland en stranden op steenworp afstand, is Dublin een perfecte bestemming voor een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susanne Tschirner boeken
  E-book
  Susanne Tschirner - Edinburgh

  ANWB Extra reisgids Edinburgh - Schotland Ontdek Edinburgh met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Edinburgh! Edinburgh valt uiteen in verschillende districten. Old Town is te bereiken via de vele bruggen, New Town is compact en daardoor goed te… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Ralf Grosschwitz boeken
  E-book
  Ralf Grosschwitz - Hamburg

  ANWB Extra reisgids Hamburg - Duitsland Ontdek Hamburg met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Hamburg! Door de combinatie van de talrijke bossen, parken en groene lanen en de bedrijvigheid rondom Europa’s een na grootste haven is Hamburg de perfecte… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Hans Klüche boeken
  E-book
  Hans Klüche - Kopenhagen

  ANWB Extra reisgids Kopenhagen – Denemarken Ontdek Kopenhagen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kopenhagen! Kopenhagen is een van de oudste hoofdsteden ter wereld, maar ook een van de modernste. Het is overzichtelijk en staat qua kunst, cultuur… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Dieter Schulze boeken
  E-book
  Dieter Schulze - Krakau

  ANWB Extra reisgids Krakau - Polen Ontdek Krakau met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Krakau! Wil je op ontdekking in een levendige stad met nostalgische charme? Gooi dan de vooroordelen die je hebt over Polen overboord en ga naar Krakau. Je komt er… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Karin Evers boeken
  E-book
  Karin Evers - Bilbao

  ANWB Extra reisgids Bilbao - Spanje Ontdek Bilbao met de compacte reisgids ANWB Extra Bilbao! De combinatie van het supermoderne stadsdeel met het Guggenheim Museum en het oude gedeelte met de middeleeuwse straatjes maakt Bilbao tot de perfecte bestemming voor… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Gerd Hammer boeken
  E-book
  Gerd Hammer - Lissabon

  ANWB Extra reisgids Lissabon - Portugal Ontdek Lissabon met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Lissabon! Door de combinatie van historie, winkels en het strand op een half uurtje rijden van de stad, is Lissabon een perfecte bestemming voor een leuke… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Peter Sahla boeken
  E-book
  Peter Sahla - Londen

  ANWB Extra reisgids Londen – Engeland Ontdek Londen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Londen! Door zijn rijke historie, gezellige pubs en vele winkels is Londen een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Aylie Lomon boeken
  E-book
  Aylie Lomon - Milaan

  ANWB Extra reisgids Milaan – Italië Ontdek Milaan met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Milaan! Wie Milaan zegt, zegt mode, design en voetbal. Dit maakt de stad tot de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (E-book)

  Lees meer...
    6,99