Boeken over reizen

 • Alfred van Cleef boeken
  E-book
  Alfred van Cleef - Het verdwaalde eiland

  Het verdwaalde eiland is het opzienbarende verhaal van een obsessie voor het eenzaamste eiland ter wereld: Amsterdam. Het tussen Afrika en Australië gelegen eiland is Frans grondgebied en het kost Alfred van Cleef acht jaar om toestemming te krijgen voor een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marjon van Royen boeken
  E-book
  Marjon van Royen - De nacht van de schreeuw

  In ‘De nacht van de schreeuw’ vertelt Marjon van Royen het verhaal van een bijzondere vriendschap tussen twee vrouwen. Na het luidruchtige Italie komt ze terecht in het mysterieuze, zwijgzame Mexico. Al snel raakt ze het spoor bijster in in een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marjolein van der Kolk boeken
  E-book
  Marjolein van der Kolk - KOLK*MIJN BERLIJN

  De hipste stad door de ogen van een insider Berlijn is dynamisch en bruisend. Berlijn leeft. Het is een plek boordevol contrasten met steeds weer verschillende wijken met eigen karakteristieken. Berlijn is de stad van oneindige mogelijkheden, waar altijd iets… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lineke Breukel boeken
  E-book
  Lineke Breukel - Rare jongens, die Zweden

  Lineke Breukel woont met haar gezinsgenoten vanaf 2012 op het Zweedse platteland, omringd door tientallen kilometers bos. Dat bewust gekozen isolement leerde het gezin iets belangrijks en dat is dat ze meer ‘mensenmensen’ zijn dan ze zich van te voren… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Tijs van den Boomen boeken
  E-book
  Tijs van den Boomen - De marktgids voor Amsterdam

  Voor couleur local en onverwachte koopjes moet je op de markt zijn. Op vakantie storten we ons massaal op de markt, maar in eigen land en stad vergeten we vreemd genoeg hoe levendig en interessant die plekken zijn. Veel mensen weten de Cuyp nog wel te vinden,… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Bionda Boerkamp boeken
  E-book
  Bionda Boerkamp - Van stamppot naar pasta

  Zon, zee, pasta, pizza, ijs, la dolce vita. In 2006 verruilt Bionda samen met haar man Alwin en zoontjes Mike, Robbie en Jim het koude Nederland voor een nieuw avontuur in het Italiaanse dorpje Montefiore dell’Aso in de regio Le Marche. Dat betekent:… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marjan van den Dorpe boeken
  E-book
  Marjan van den Dorpe - Een zonnig leven in Spanje

  Enkele jaren geleden zijn Marjan van den Dorpe en haar man Tom naar Spanje geemigreerd. In haar eerste bundel Leven onder de Spaanse zon deed Marjan daar verslag van. Na enkele woelige jaren zijn ze nu in een rustiger vaarwater gekomen. Wel is gebleken dat je… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Lineke Breukel boeken
  E-book
  Lineke Breukel - Zweedse buren

  De behoefte aan een vrijer bestaan waarbij zelfvoorzienendheid een belangrijke rol speelt, zorgt ervoor dat Lineke Breukel met haar gezin in 2012 naar Zweden vertrekt waar zij in het hoogland van Småland een huisje in een bosgebied betrekken. Dit heerlijk te… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ludique le Vert boeken
  E-book
  Ludique le Vert - Kolderiek Frankrijk

  Ludique le Vert is het pseudoniem van een geboren en getogen Groninger en oud-docent Hoger Onderwijs. Kort na zijn pensionering emigreerde hij naar Zuidwest Frankrijk, waar hij samen met zijn vrouw Maria woont en ‘werkt’ in en rond hun oude boerderij op… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - Wereld voor Fietsers - editie 04 2016

  In deze editie: Revisited: Route des Grandes Alpes - Fietsvakantie in Zuid-Duitsland: Radsu¨den! De Vogezen rocks for some very serious MTB Wereld voor Fietsers verhaalt over bestemmingen en hun uitdaging; over fietstrips en -vakanties; geeft advies over… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - De Wereld van Wandelen - 04 2016

  In deze editie: Wandelen in Zuid-Duitsland: Wandersüden! - Katja Staartjes’ Nepal traverse - Koester Antarctica. Wereld van Wandelen is hét tijdschrift voor de actieve wandelaar. De natuur is een bron van oneindige schoonheid. De actieve wandelaar raakt… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Pieter Mans boeken
  E-book
  Pieter Mans - Retourtje Midzomer

  Enkele jaren geleden trok Pieter Mans samen met zijn partner naar Midden-Zweden om daar een hotel-restaurant over te nemen en het leven een hele andere wending te geven. Pieter hield alle nieuwsgierigen op de hoogte via vlotgeschreven columns die exclusief op… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Monique Ruesink boeken
  E-book
  Monique Ruesink - Costa Blanca met het gezin

  Monique Ruesink woont sinds 2006 in Alicante en kent de Costa Blanca inmiddels als geen ander. Maar als moeder zijnde zag zij dat er veel verschil is tussen vakantie in Nederland en Spanje. Daarom heeft zij een e-book geschreven waarin zij al haar kennis en… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Stef Smulders boeken
  E-book
  Stef Smulders - Meer Italiaanse toestanden

  Stef Smulders emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar B&B Villa I Due Padroni te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende. In 2014 deed hij verslag van zijn belevenissen in het boek… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Marona van den Heuvel boeken
  E-book
  Marona van den Heuvel - Tussen bannelingen en bohemiens

  In Tussen bannelingen en bohémiens bezoekt schrijfster Marona van den Heuvel delen van Parijs waar gewone bezoekers meestal geen voet zetten. Ze spreekt met de artiesten van de kunstenaarskolonie La Ruche, portretteert een Perzische kolonel van de sjah en de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - Wellness Magazine Editie 1

  Onthaasten, voor jezelf zorgen, een moment voor jezelf. Weg zijn van alles. Is dit een reisthema? Absoluut! In het Wellness Magazine tonen we heerlijke bestemmingen en ervaringen die op jou wachten. In deze editie tonen wij drie zalige accommodaties in de… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • H.M. van den Brink boeken
  E-book
  H.M. van den Brink - Reizigers bij een herberg

  'Dit is een boek over eten. Over alle maaltijden die ik, alleen of in gezelschap, in Spanje gegeten heb en over de herinnering daaraan. Die herinnering was ook het enige criterium bij het schrijven. Als ze jaren later nog levend was, moest de maaltijd iets… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Auk Dijkstra, Annemies Gort boeken
  E-book
  Auk Dijkstra, Annemies Gort - Het eerste jaar is alles opwindend

  Wat doet een emigratie met je relatie? Dagelijks spelen duizenden stellen met de gedachte om in het buitenland te gaan wonen. Ze gaan samen een nieuw avontuur beginnen, weg van de ratrace in Nederland, op zoek naar rust en ruimte... Emigreren lijkt één groot… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Heiko Leugs boeken
  E-book
  Heiko Leugs - Van vakantie tot emigratie

  Een weekje vakantie in Zweden kreeg voor Heiko en Joke Leugs verstrekkende gevolgen. De rust en de ruimte, de vele meren en de ontelbare bossen van dit mooie Scandinavische land lokten het tweetal daarna voortdurend. De idyllische plattelandsdorpjes met de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Henk Nijkeuter boeken
  E-book
  Henk Nijkeuter - Waor roet en blommen wortel schiet in 't veld

  Ruim twaalf jaar nadat zijn Geschiedenis van de Drentse Literatuur 1816-1956 verscheen, legt Henk Nijkeuter in het vervolg Waor roet en blommen wortel schiet in 't veld de naoorlogse geschiedenis van de Drentse letterkunde vast. In dit gedetailleerde handboek… (E-book)

  Lees meer...
  19,00
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - Algarve vakantieregio e-special

  De Algarve is onmiskenbaar één van de meest aansprekende vakantieregio’s in Europa. Bekend door haar zon en strand, geliefd door golfers. Het is echter ook een paradijs voor de wandelaar, de vogelaar, de surfers(!), voor de liefhebbers van een… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Henk Timmerman boeken
  E-book
  Henk Timmerman - Overleven op Zee

  Het is eind 1997 als de ervaren zeezeiler Henk Timmerman wordt gevraagd om met zijn zeiljacht naar Griekenland te varen om daar zeiltochten te begeleiden voor zeilers die flottielje willen zeilen. Om dat te kunnen doen moet hij eerst, samen met zijn vriendin,… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ron van der Most boeken
  E-book
  Ron van der Most - Varen in Frankrijk

  Varen in Frankrijk gaat over een reis die in Roompot begon, langs de Belgische- Normandische kust ging, de Seine opvoer om vervolgens via de Marne, Moezel en de Rijn in Heusden te eindigen. Naast allerlei praktische informatie over het weer, de vaarroute, de… (E-book)

  Lees meer...
  16,95
 • Rolf Goetz boeken
  E-book
  Rolf Goetz - Rother Wandelgidsen Lanzarote

  De Rother wandelgids Lanzarote beschrijft 35 fantastische wandelingen over dit vulkaneneiland. Natuurliefhebbers en wandelaars kijken hun ogen uit tijdens de wandelingen tussen de kraters en langs de onvoorspelbare kuststroken. De vulkanen hebben hun sporen… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Frank van Rijn boeken
  E-book
  Frank van Rijn - In de ban van Stempelstan

  In zijn nieuwe boek 'In de ban van Stempelstan' vertelt Frank van Rijn op zijn eigen beeldende en humoristische wijze over zijn reis per fiets door Centraal-Azië. De tocht begint in Tbilisi. Hier bezoekt hij Mikhail Saakashvili, de president van Georgië en… (E-book)

  Lees meer...
    8,95