Boeken over reizen

 • Jan Roelof Steenbergen boeken
  E-book
  Jan Roelof Steenbergen - het gebeurde in Italië

  "Het gebeurde in Italië" is een verzameling korte verhalen met treffende en sprekende voorbeelden van het echte dagelijkse Italiaanse leven... (E-book)

  Lees meer...
    3,98
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - STEDEN! 12 2017

  In deze editie Tel Aviv, magisch en meeslepend, door de ogen van cabin crew van SWISS! En: De fraaie kleinere Saksische steden ... STEDEN! is hét blad voor de liefhebber van stedenreizen Een citytrip is kort, echter het voelt alsof je tijden weg bent.… (E-book)

  Lees meer...
    5,25
 • Roel Thijssen boeken
  E-book
  Roel Thijssen - Het land onder de Witte Parasol - Een reis door Laos

  Laos stond vroeger bekend als 'het koninkrijk van de miljoen olifanten.' Zoveel olifanten zijn er allang niet meer en ook de monarchie is een relict van het verleden. Sinds de onafhankelijkheid in 1954 is Laos goeddeels ontoegankelijk geweest voor… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marijke Arijs boeken
  E-book
  Marijke Arijs - De hoed van Federico - Highlights en hotspots van literair Spanje

  Spanje telt tal van personages én schrijvers met een mythisch gehalte. Personages ontsnappen uit een boek, groeien uit tot mythen en veroveren een plaats in de echte wereld. Marijke Arijs zocht hen op in hun vertrouwde omgeving. Ze speurde onder meer naar Don… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Muir boeken
  E-book
  John Muir - In de wildernis

  De Schotse John Muir verhuisde halverwege de negentiende eeuw met zijn ouders vanuit een Schots dorpje naar Wisconsin in de VS. Zij besloten daar een nieuwe boerderij en een nieuw leven op te bouwen. Het ravottende baasje van elf dat van vogels en dieren hield… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  E-book
  Gerrit Jan Zwier - Op de Schotse toer

  Schotland is een geweldig land om doorheen te reizen en je in te verdiepen. De verhalen in Op de Schotse toer zingen niet alleen de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geven ook een indringend beeld van het romantische werk van schrijvers… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • John Jansen van Galen boeken
  E-book
  John Jansen van Galen - Wandelparadijs Nederland

  John Jansen van Galen is een wandelaar. Hij wandelt al 60 jaar en schrijft er al 45 jaar over. De wonderlijkste persoon die hij ooit ontmoette, was de vrouw die zei dat je in Nederland niet kunt wandelen, omdat het hier zo saai is. Maar waar is het prettiger… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Arnout Brouwers boeken
  E-book
  Arnout Brouwers - Rodina

  In Rodina reist Arnout Brouwers samen met zijn goede vriend Pasja kriskras door Rusland en treft een land in beweging aan. De liberale democratie verliest wereldwijd terrein en om ons heen zien we de opkomst van autoritair leiderschap waarbinnen het begrip… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Anna Roelofsz boeken
  E-book
  Anna Roelofsz - De kleine Ezelsbruggetjes voor Dummies (eBook)

  Op school kom je er haast niet onderuit: ezelsbruggetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een ezelsbruggetje voor. Van slimme regeltjes voor die lastige Nederlandse spelling, tot rijtjes met Duitse naamvallen en scheikundige elementen. In dit… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Janneke Spoelstra boeken
  E-book
  Janneke Spoelstra - De kleine Fries voor Dummies (eBook)

  'De kleine Fries voor Dummies' is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het kennismaken en op vakantie, maar ook bij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Alexander Reeuwijk boeken
  E-book
  Alexander Reeuwijk - Varanen, orang-oetans en paradijsvogels - Reizen met Alfred Russel Wallace door Indonesië

  In het midden van de negentiende eeuw reisde de Britse natuuronderzoeker Alfred Russel Wallace door Indonesië. Hij verzamelde er dieren en stuurde Darwin en passant het essay dat leidde tot de publicatie van de evolutietheorie. Tijdens zijn achtjarig verblijf… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fieke Gosselaar boeken
  E-book
  Fieke Gosselaar - t Leven as olifantpuzzel - columns van n jonge vraauw in Stad

  Fieke Gosselaar groeide op in de polders bij de Dollard en heeft haar leven opgebouwd in de stad. Ze schrijft over haar werk bij de rechtbank en het leven thuis met 'heur laif'. Samen gaan ze in de Oosterpark wonen. Een wijk die in rap tempo verandert, steeds… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Castelein boeken
  E-book
  Ingrid Castelein - Met de fiets door de Provence

  Ingrid Castelein bezocht de Luberon in alle seizoenen: zo laat ze je tijdens zomerse fietstochten de Monts de Vaucluse en de pestmuur verkennen, de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de Luberontop of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure.… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Hugo Koning, Hans Verheij boeken
  E-book
  Hugo Koning, Hans Verheij - Het eiland van Pelops

  Het eiland van Pelops neemt je mee op een literaire (tijd)reis naar het grootste schiereiland van Griekenland: de Peloponnesos. Tekstfragmenten van auteurs en reizigers uit alle eeuwen - met name uit de Klassieke Oudheid maar ook uit latere tijden - bieden een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Hugo Koning, Hams Verheij boeken
  E-book
  Hugo Koning, Hams Verheij - Het eiland van Pelops

  Het eiland van Pelops neemt je mee op een literaire (tijd)reis naar het grootste schiereiland van Griekenland: de Peloponnesos. Tekstfragmenten van auteurs en reizigers uit alle eeuwen - met name uit de Klassieke Oudheid maar ook uit latere tijden - bieden een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Hans van Dongen boeken
  E-book
  Hans van Dongen - Een jaar in de Auvergne

  Een jaar in de Auvergne is een verslag van de manier waarop een oud-scheikundedocent en zijn echtgenote proberen een lang gekoesterde wens te realiseren. Hans van Dongen en zijn vrouw Teddy zijn altijd al bijzonder gecharmeerd geweest van Frankrijk en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Anke de Bruijn boeken
  E-book
  Anke de Bruijn - Frisse start in La Douce France

  'Een plotselinge ziekte is vaak de aanleiding om het roer radicaal om te gooien', schrijft Anke de Bruijn in de proloog van haar nieuwe verhalenbundel. Ze maakt het zelf mee: na de burn-out van haar partner nemen hun buitenland-pretenties een vlucht en… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Sanatan de Jongh Swemer boeken
  E-book
  Sanatan de Jongh Swemer - Onderweg...

  Tijdens een wereldreis trof Sanatan de Jongh Swemer in India de hippies van Goa en zag in Poona de leermeester Bhagwan Shree Rajneesh (nu bekend als Osho). Diens visie inspireerde hem: een samenleving gebaseerd op meditatie en bewustzijn. Sanatan werd… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Mauel Garcia Blázquez boeken
  E-book
  Mauel Garcia Blázquez - ANWB Extra Costa del Sol

  ANWB Extra reisgids Costa del Sol - Spanje Ontdek Costa del Sol met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Costa del Sol! Door een combinatie van een heerlijk klimaat (korte winters en niet te hete zomers), zon, kust en in het achterland de witte dorpen is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Fleur van der Bij boeken
  E-book
  Fleur van der Bij - De Nijl in mij

  Als student geschiedenis stort Fleur van der Bij zich vol overgave op haar scriptie over de Nederlandse ontdekkingsreiziger Juan Maria Schuver en diens verdwijning langs de oevers van de Nijl. Ze besluit hem na te reizen tot diep in Zuid-Soedan en in De Nijl… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ruud Frambach boeken
  E-book
  Ruud Frambach - Doet marketing ertoe? - Effectief Marketing bedrijven door te sturen op aantoonbare waarde

  Is marketing misleiding en geldverspilling? Dit beeld kan ontstaan als marketing verkeerd wordt ingezet. Zonde, want marketing heeft de potentie zeer waardevol te zijn. Ruud Frambach laat zien hoe. Op korte termijn resultaat behalen is nog steeds te vaak het… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Lydia Hohenberger boeken
  E-book
  Lydia Hohenberger - ANWB Extra Algarve

  ANWB Extra reisgids Algarve - Portugal Ontdek de Algarve met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Algarve! Door de combinatie van de lange kuststrook en historische vestingstadjes is de Algarve de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. De… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Gabriele Kalmbach boeken
  E-book
  Gabriele Kalmbach - ANWB Extra Ardèche

  ANWB Extra reisgids Ardèche - Frankrijk Ontdek de Ardèche, Tarn en de Cevennen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Ardèche! De diepe kloven, uitgestrekte hoogvlakten, druipsteengrotten, rotsformaties, heldere beekjes en dichte kastanjebossen,… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Klaus Bötig boeken
  E-book
  Klaus Bötig - ANWB Extra Athene

  ANWB Extra reisgids Athene - Griekenland Ontdek Athene met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Athene! Door de combinatie van de vele historische plekken en gebouwen, de bergen en het strand in de buurt is Athene de perfecte bestemming voor een leuke… (E-book)

  Lees meer...
    6,99