Boeken over reizen

 • Ingrid Castelein boeken
  E-book
  Ingrid Castelein - Met de fiets door de Provence

  Ingrid Castelein bezocht de Luberon in alle seizoenen: zo laat ze je tijdens zomerse fietstochten de Monts de Vaucluse en de pestmuur verkennen, de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de Luberontop of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure.… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jule Hinrichs boeken
  E-book
  Jule Hinrichs - De witte stad

  Lissabon is een van de populairste toeristische bestemmingen van Europa. De witte stad, gebouwd op zeven heuvels, staat bekend om zijn steile straten, trappen en steegjes, onverwachte pleinen, weemoedige fado's en zijn schitterende uitzicht over de Taag. Maar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Dieter Losskarn boeken
  E-book
  Dieter Losskarn - Kaapstad, Garden Route

  ANWB Extra reisgids Kaapstad – Zuid-Afrika Beleef Kaapstad met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kaapstad! De combinatie van strand, wijngaarden, wildparken zoala Tafelberg en trendy hotspots maakt Kaapstad de perfecte bestemming voor een leuke… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Petra Juling boeken
  E-book
  Petra Juling - Kanaaleilanden

  ANWB Extra reisgids Kanaaleilanden Ontdek de Kanaaleilanden met de compacte reisgids ANWB Extra Kanaaleilanden! De Kanaaleilanden lijken wel gemáákt om te wandelen en fietsen. Kustpaden ontsluiten de prachtigste landschappen die Jersey en Guernsey te bieden… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Amir Andriesse boeken
  E-book
  Amir Andriesse - Tel Aviv

  ANWB Extra reisgids Tel Aviv – Israël Ontdek Tel Aviv met de compacte reisgids ANWB Extra Tel Aviv! Of je nou van uitgaan houdt, je voor de vele Bauhaus-gebouwen komt of je wil chillen aan 13 kilometer lange kustlijn, in Tel Aviv kan iedereen zichzelf zijn.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Eva Gerberding boeken
  E-book
  Eva Gerberding - St Petersburg

  ANWB Extra reisgids St. Petersburg – Rusland Ontdek St. Petersburg met de compacte reisgids ANWB Extra St. Petersburg In het water van de Neva weerspiegelen de façades van de paleizen. ‘Venetië van het noorden’ wordt de stad ook wel genoemd. De… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Hans E. Latzke boeken
  E-book
  Hans E. Latzke - Turkse zuidkust

  ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust – Turkije Ontdek de Turkse zuidkust met de compacte reisgids ANWB Extra Turkse zuidkust! De Turkse zuidkust is een van de boeiendste regio’s aan de Middellandse Zee. Kilometers lange stranden strekken zich uit met op de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Hans E. Latzke boeken
  E-book
  Hans E. Latzke - Turkse westkust

  ANWB Extra reisgids Turkse westkust – Turkije Ontdek de Turkse westkust met de compacte reisgids ANWB Extra Turkse westkust! Als je op zoek bent naar veelzijdigheid is de Turkse westkust een perfecte bestemming. Want naast indrukwekkende natuur, fijne… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Markus Markand boeken
  E-book
  Markus Markand - Thailand zuid

  ANWB Extra reisgids Thailand Zuid Ontdek Thailand Zuid met de compacte reisgids ANWB Extra Thailand Zuid! Het heerlijke klimaat, de indrukwekkende cultuur, de vrolijke chaos in de stad. Maar ook de rust aan de stranden en natuurlijk de vriendelijke, goedlachse… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Wolfgang Felk boeken
  E-book
  Wolfgang Felk - Saarland

  ANWB Extra reisgids Saarland - Duitsland Ontdek Saarland met de compacte reisgids ANWB Extra Saarland! Liefhebbers van natuur, cultuur en gastronomie halen hun hart op in het groene Saarland. Zonovergoten wijngaarden, glinsterende meren en de hoofdstad… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Reinhard Tiburzy boeken
  E-book
  Reinhard Tiburzy - Luxemburg

  ANWB Extra reisgids Luxemburg Ontdek Luxemburg met de compacte reisgids ANWB Extra Luxemburg! Luxemburg bestaat uit tal van aantrekkelijke regio’s, zoals het romantische Mullerthal, de Luxemburgse Ardennen, maar ook het dal van de Moezel met zijn gezellige… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Reinhard Kuntzke boeken
  E-book
  Reinhard Kuntzke - Dolomieten

  ANWB Extra reisgids Dolomieten Ontdek de Dolomieten met de compacte reisgids ANWB Extra Dolomieten! Ten zuiden van de Brennerpas begint een indrukwekkend berglandschap waar de skiër en bergbeklimmer zijn hart ophaalt. Door de vele burchten en kastelen is de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Manfred Görgens boeken
  E-book
  Manfred Görgens - Bretagne

  ANWB Extra reisgids Bretagne - Frankrijk Ontdek Bretagne met de compacte reisgids ANWB Extra Bretagne! Golven van azuurblauw tot smaragdgroen, een blauwe lucht, zachtroze granietblokken. Deze beelden komen in je op als je het over Bretagne hebt. De ANWB Extra… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • John Muir boeken
  E-book
  John Muir - In de wildernis

  De Schotse John Muir verhuisde halverwege de negentiende eeuw met zijn ouders vanuit een Schots dorpje naar Wisconsin in de VS. Zij besloten daar een nieuwe boerderij en een nieuw leven op te bouwen. Het ravottende baasje van elf dat van vogels en dieren hield… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  E-book
  Gerrit Jan Zwier - Op de Schotse toer

  Schotland is een geweldig land om doorheen te reizen en je in te verdiepen. De verhalen in Op de Schotse toer zingen niet alleen de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geven ook een indringend beeld van het romantische werk van schrijvers… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • John Jansen van Galen boeken
  E-book
  John Jansen van Galen - Wandelparadijs Nederland

  John Jansen van Galen is een wandelaar. Hij wandelt al 60 jaar en schrijft er al 45 jaar over. De wonderlijkste persoon die hij ooit ontmoette, was de vrouw die zei dat je in Nederland niet kunt wandelen, omdat het hier zo saai is. Maar waar is het prettiger… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Arnout Brouwers boeken
  E-book
  Arnout Brouwers - Rodina

  In Rodina reist Arnout Brouwers samen met zijn goede vriend Pasja kriskras door Rusland en treft een land in beweging aan. De liberale democratie verliest wereldwijd terrein en om ons heen zien we de opkomst van autoritair leiderschap waarbinnen het begrip… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Hugo Koning, Hams Verheij boeken
  E-book
  Hugo Koning, Hams Verheij - Het eiland van Pelops

  Het eiland van Pelops neemt je mee op een literaire (tijd)reis naar het grootste schiereiland van Griekenland: de Peloponnesos. Tekstfragmenten van auteurs en reizigers uit alle eeuwen - met name uit de Klassieke Oudheid maar ook uit latere tijden - bieden een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Femke Creemers boeken
  E-book
  Femke Creemers - Caravanity

  Caravanity staat boordevol ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Femke Creemers laat in Caravanity verschillende manieren zien om je caravan helemaal hip te maken. Het boek staat boordevol met de mooiste gepimpte caravans. Allemaal in diverse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans van Dongen boeken
  E-book
  Hans van Dongen - Een jaar in de Auvergne

  Een jaar in de Auvergne is een verslag van de manier waarop een oud-scheikundedocent en zijn echtgenote proberen een lang gekoesterde wens te realiseren. Hans van Dongen en zijn vrouw Teddy zijn altijd al bijzonder gecharmeerd geweest van Frankrijk en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Anke de Bruijn boeken
  E-book
  Anke de Bruijn - Frisse start in La Douce France

  'Een plotselinge ziekte is vaak de aanleiding om het roer radicaal om te gooien', schrijft Anke de Bruijn in de proloog van haar nieuwe verhalenbundel. Ze maakt het zelf mee: na de burn-out van haar partner nemen hun buitenland-pretenties een vlucht en… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Sanatan de Jongh Swemer boeken
  E-book
  Sanatan de Jongh Swemer - Onderweg...

  Tijdens een wereldreis trof Sanatan de Jongh Swemer in India de hippies van Goa en zag in Poona de leermeester Bhagwan Shree Rajneesh (nu bekend als Osho). Diens visie inspireerde hem: een samenleving gebaseerd op meditatie en bewustzijn. Sanatan werd… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Agnes Fazekas boeken
  E-book
  Agnes Fazekas - München

  ANWB Extra reisgids München – Duitsland Ontdek München met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra München! De stad heeft een unieke Beierse sfeer, is overzichtelijk en daardoor goed te bewandelen. In combinatie met de prachtige oude bouwwerken, is… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Susanne Völler boeken
  E-book
  Susanne Völler - Amsterdam

  ANWB Extra reisgids Amsterdam - Nederland Ontdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte… (E-book)

  Lees meer...
    6,99