Boeken over wandelgidsen

 • Rutger Burgers, Sietske de Vet boeken
  Rutger Burgers, Sietske de Vet - Pelgrimspad 7-2

  Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Sietske de Vet, Flip van Doorn boeken
  Sietske de Vet, Flip van Doorn - Groot-Frieslandpad LAW 14

  Friesland bestond ooit uit zeven zeelanden. Dat gegeven inspireerde routemakers tot het uitstippelen van het Groot-Frieslandpad: van de Noordzeekust tot over de Duitse grens. Het Groot-Frieslandpad (LAW14) doorkruist Noord-Holland, Friesland, Drenthe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Erik Kool boeken
  Erik Kool - Graafschapspad

  Graafschapspad - wandelen in de Achterhoek, STREEKPAD 8 Is een prachtige wandelroute in een verrassend stuk Nederland. Een afwisselende voetreis door de IJsselvallei met fraaie Hanzestadjes en langs de Berkel, die weer de ruimte heeft gekregen om te meanderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • R.J. Swiers boeken
  R.J. Swiers - Oosterscheldepad 15 Streekpad

  Het Oosterscheldepad is een pad met een heel eigen gezicht, het gezicht van de Oosterschelde. Rijk aan natuur en cultuur is deze zeearm tot Nationaal Park verheven. Op de grens van land en water valt veel te beleven. Weer en wind veranderen het beeld van land,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Olaf Op den Kamp boeken
  Olaf Op den Kamp - Langs mijnen en groeven

  Zuid-Limburg heeft een bijzonder landschap, dat weerspiegelt zich niet alleen in de flora en fauna, maar ook in de ondergrond. De geologische diversiteit van Zuid-Limburg maakt het gebied uniek. Er liggen kalk- en zandsteenrotsen, zand- en lössbodems en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yvonne Cox boeken
  Yvonne Cox - Grenzenloze wandelingen

  Het gebied rondom Vaals is wereldberoemd in Nederland. Vanwege het Drielandenpunt, vanwege de hoogste berg van Nederland en vanwege het voor Nederland unieke landschap. Heerlijke vergezichten, uitgestrekte, beboste heuvels, uitstekende kerktorens en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Langs Limburgse wijngaarden

  Limburgse wijngaarden liggen vaak op nog onbedorven plekjes. Tussen de heuvels, langs rivieren en beken, in fruitteeltgebieden en zelfs aan de rand van de stad Maastricht zijn de mooiste wandelingen te maken. U ziet waar de laatste decennia de druiven worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark boeken
  Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark - Wandelen naar het hart van Flevoland

  Wandelen door Flevoland is afwisselend: de planmatige, strakke en consequente inrichting van het landschap zorgt ervoor dat iedere afwijking van het stramien in het oog springt. Een knik in de weg, kromming in de dijk of een eenzame boerderij. De wandelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman - De mooiste eilandwandelingen van Nederland

  Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker stevig doorstappen langs het water. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. Je hoofd helemaal leeg maken, turen naar de uitgestrekte horizon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Flip van Doorn, Jacobus Craandijk boeken
  Flip van Doorn, Jacobus Craandijk - Een' kloeken dagmarsch

  Jacobus Craandijk (1834-1912) was de eerste wandelaar die vrijwel heel Nederland te voet doorkruiste en daar uitgebreid verslag van deed. De acht delen van zijn Wandelingen door Nederland met pen en potlood vormen een standaardwerk waar wandelauteurs tot op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ruurd van der Loo, Rutger Burgers boeken
  Ruurd van der Loo, Rutger Burgers - Te gek om los te lopen

  In vroeger tijden werd de psychiatrie verstopt in afgelegen gebieden van Nederland om de gekte te verbergen en de maatschappij te beschermen. De tijden zijn veranderd, de psychiatrie is naar de maatschappij gehaald. Maar de oude inrichtingen liggen nog op die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Dwalen door Drenthe

  Voor wie goed tegen de eenzaamheid kan (of eenzaamheid juist op prijs stelt) is dit de juiste wandelgids. Omdat Drenthe als één van de laatste provincies tot ontwikkeling is gekomen is de provincie open en leeg gebleven.In deze wandelgids beschrijft Rob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Loek Heskes, Irene Heskes boeken
  Loek Heskes, Irene Heskes - De Loop van de Rijn

  Op de lagere school hebben we allemaal geleerd dat de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt. Niets is echter minder waar. In het dorpje Spijk weten ze wel beter. Er wordt met de Rijn trouwens wel vaker een loopje genomen. Vlak voor Nijmegen en later ter hoogte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Kurstjens, Kees Volkers boeken
  Paul Kurstjens, Kees Volkers - De mooiste vinexwandelingen

  Vinexwijken. Iedereen vindt er wel iets van. In deze wandelgids rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand ooit dood gevonden zou willen worden. Ontdek dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob Wolfs, Rutger Burgers boeken
  Rob Wolfs, Rutger Burgers - Lopen door Limburgs Heuvelland

  Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Het voor Nederlandse begrippen bergachtige landschap zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten over het lieflijke heuvelland tussen Maastricht en Vaals. In deze gids zijn de allermooiste uitzichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bart van der Schagt boeken
  Bart van der Schagt - Groene wissels Noord-Holland

  Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip bij Nederlandse wandelaars. Een schier onuitputtelijke bron van prachtige wandelingen verdeeld over het hele land. Tot deze uitgave waren deze wandelingen enkel te downloaden via Wandelzoekpagina.nl.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wim Huijser, Rob Wolfs boeken
  Wim Huijser, Rob Wolfs - Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse

  Er zijn in Nederland niet veel gepassioneerder ambassadeurs voor het wandelen in de natuur geweest dan Jac. P. Thijsse. Met deze wandelgids eren publicist Wim Huijser en routemaker Rob Wolfs de oprichter van Natuurmonumenten in 13 prachtige natuurwandelingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Kurstjens boeken
  Paul Kurstjens - Wandelen naar de campus

  Wat doen die studenten nu eigenlijk? Wat eten ze? Waar fietsen ze allemaal tegelijk naar toe? En wat is chillen en waar doen ze dat en met wie? Paul Kurstjens, die ook al met een wandelgids de Nederlandse vinexwijken wist te ontsluiten liep ongegeneerd 13… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bert Rietberg boeken
  Bert Rietberg - Wandelgids Grebbelinie

  Wandelen in Grebbelinie heeft iets geheimzinnigs; de sporen van 200 jaar vestinggeschiedenis liggen overal verborgen in het groen. In deze vernieuwde uitgave van de Wandelgids Grebbeliniepad is de linie voor het eerst over de gehele lengte te bewandelen. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jo Knubben boeken
  Jo Knubben - Gulpener caferoutes

  Het zuiden van Zuid-Limburg is een stukje buitenland in bekend gebied. Het leven is er rustiger, het genieten is er intenser, het wandelen heel afwisselend. Niet voor niets wordt er vaak van Bourgondisch leven gesproken. Jo Knubben heeft veel ervaring in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Andrea Kostial, Tobias Kostial boeken
  Andrea Kostial, Tobias Kostial - Lofoten en Vesterålen

  De Rother wandelgids Lofoten en de Vesterålen beschrijft de 50 mooiste kustwandelingen en uitzichtrijke bergtochten: wandelen in het licht van de middernachtzon op de archipels van de Lofoten en de Vesterålen.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Rhodos

  Tweede, geactualiseerde druk.Lieflijk groen in mei, kurkdroog in september; volle stranden versus kleine dorpjes waar nauwelijks een toerist komt; een mondaine winkelstad met alle topmerken en in het zwart geklede weduwes die wonen in een bouwval; het zijn een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ton Joosten boeken
  Ton Joosten - Wandelgids Centrale en Oostelijke Pyreneeën 1 Catalunya en Andorra

  De Pyreneeën zijn een uitgelezen gebied voor wandelaars die willen genieten van een onbedorven bergwereld met zijn rijke flora en fauna en gevarieerde landschappen. Geen enkele streek is hetzelfde, elke vallei is anders. In de Pyreneeën blijf je wandelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Het ANWB paddenstoelen wandelboek

  ANWB Paddenstoelenwandelboek Het ANWB Paddenstoelenwandelboek bevat gedetailleerde informatie over niet minder dan 20 soorten paddenstoelen en heel veel paddenstoelenweetjes. Met tips voor een paddenstoelenspeurtocht, informatie over eetbare en giftige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95