Boeken over wandelgidsen

 • Thomas Rettstatt boeken
  Thomas Rettstatt - Normandië

  De Rother wandelgids Normandië beschrijft 50 prachtige wandelingen aan de kust en in het binnenland van Normandië. Langs mooie zandstranden en wilde kliffen en door idyllische weiden en moerasgebieden.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Skane

  Wuivende graanvelden, mysterieuze kastelen en burchten, een honderden kilometers lange kustlijn, met loofbossen bezaaide heuvelruggen en gezellige dorpjes, je vindt het allemaal in Skåne. Van alle regio's die het uitgestrekte Zweden telt, is Skåne misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Waddenwandelen

  Een mooiere opvolger van het Texelpad is bijna niet denkbaar! Waddenwandelen is ruim 1200km wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Het Streekpad WaddenWandelen (276km) maakt deel uit van Waddenwandelen en bestaat uit zes wandellussen die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Langs Limburgse wijngaarden

  Limburgse wijngaarden liggen vaak op nog onbedorven plekjes. Tussen de heuvels, langs rivieren en beken, in fruitteeltgebieden en zelfs aan de rand van de stad Maastricht zijn de mooiste wandelingen te maken. U ziet waar de laatste decennia de druiven worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • John Jansen van Galen boeken
  John Jansen van Galen - Wandelparadijs Nederland

  John Jansen van Galen is een wandelaar. Hij wandelt al 60 jaar en schrijft er al 45 jaar over. De wonderlijkste persoon die hij ooit ontmoette, was de vrouw die zei dat je in Nederland niet kunt wandelen, omdat het hier zo saai is. Maar waar is het prettiger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rob Wolfs, Ad Snelderwaard boeken
  Rob Wolfs, Ad Snelderwaard - Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug

  'Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug' is wandelen in het hart van Nederland. In maar liefst vijftien rondwandelingen doorkruis je de meest uiteenlopende landschappen. Van uitgestrekte heidevelden naar lommerijke lanen en over kronkelige bospaden naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karin Evers, Claire Peels boeken
  Karin Evers, Claire Peels - Wandelgids Parijs

  De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is. De Wandelgids bestaat steeds uit drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Heinrich Bauregger boeken
  Heinrich Bauregger - Gardameer

  De Rother wandelgids Gardameer beschrijft de 57 mooiste dal- en bergwandelingen rond het Gardameer.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sietske de Vet, Flip van Doorn boeken
  Sietske de Vet, Flip van Doorn - Groot-Frieslandpad LAW 14

  Friesland bestond ooit uit zeven zeelanden. Dat gegeven inspireerde routemakers tot het uitstippelen van het Groot-Frieslandpad: van de Noordzeekust tot over de Duitse grens. Het Groot-Frieslandpad (LAW14) doorkruist Noord-Holland, Friesland, Drenthe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Dominiek Plouvier, Chantal van den Bergh-Lodeweyckx boeken
  Dominiek Plouvier, Chantal van den Bergh-Lodeweyckx - Bomen van Paramaribo

  "Met dit boek willen we iedereen die van Paramaribo houdt, in het bijzonder de jeugd en de vele toeristen die het land bezoeken, kennis laten maken met de grote verscheidenheid aan bomen in de stad. Van honderd boomsoorten beschrijven we de naamgeving en enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Truus Wijnen boeken
  Truus Wijnen - Kuieren kijken en kieken

  Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek. U wandelt over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jolanda Denekamp boeken
  Jolanda Denekamp - Romeinse Limespad

  ROMEINSE LIMESWANDELPAD Katwijk aan Zee- Berg en Dal(Duivelsberg) ’Sin, sin, sin…dex, sin’ ’Links, links, links…rechts, links’ Een Romeinse centurio roept commando’s naar zijn soldaten die op hun sandalen keurig in gelid marcheren. Ze zijn op weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • De mooiste landgoedwandelingen in Salland

  Landgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Wismeijer, Marijke Sarneel boeken
  Hans Wismeijer, Marijke Sarneel - Wandelen in Nieuw-Zeeland

  Uitgeverij One Day Walks brengt als eerste in Nederland twee gidsen met dagwandelingen in Nieuw-Zeeland uit: één over het Noordereiland, de andere over het Zuidereiland. In deze gids voor het Zuidereiland staan 20 gedetailleerd beschreven wandelingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Franziska Baumann boeken
  Franziska Baumann - Comer See

  Die Vorteile des Wanderführers auf einen Blick: . Von KOMPASS-Experten erwanderte Touren . Jede Tour mit Höhenprofil und Kartenausschnitt . Ausflugs- und Übernachtungstipps . Kostenloser Download der GPX-Daten Die Vorteile der Extra-Tourenkarte auf einen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Eugen Hüsler boeken
  Eugen Hüsler - Tegernsee, Schliersee

  Die Vorteile des Wanderführers auf einen Blick: . Von KOMPASS-Experten erwanderte Touren . Jede Tour mit Höhenprofil und Kartenausschnitt . Ausflugs- und Übernachtungstipps . Kostenloser Download der GPX-Daten Die Vorteile der Extra-Tourenkarte auf einen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Paul Kurstjens boeken
  Paul Kurstjens - Wandelen naar de campus

  Wat doen die studenten nu eigenlijk? Wat eten ze? Waar fietsen ze allemaal tegelijk naar toe? En wat is chillen en waar doen ze dat en met wie? Paul Kurstjens, die ook al met een wandelgids de Nederlandse vinexwijken wist te ontsluiten liep ongegeneerd 13… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nico Gerrits boeken
  Nico Gerrits - Maaspad

  Wandelen naar de Noordzee in het stroomgebied van de Maas. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Veelzijdig Groningen in 30 wandelroutes

  De wandelingen die in deze gids worden voorgesteld, behoren tot het mooiste dat Groningen te bieden heeft.De kaartjes bieden de wandelaar voldoende steun om ook zelfstandig te variëren op de voorgestelde trajecten, waar situaties ter plaatse en vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Peter Frijns boeken
  Peter Frijns - In en rondom Maastricht

  In en rondom Maastricht zijn veel afwisselende wandelingen te maken. Het historisch centrum wordt bewandeld met een kroegentocht en de shoppingtour, maar ook kerken en kloosters en de vesting Maastricht komen uitgebreid aan de orde in dit wandelboek. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wim Huijser, Feerwerd Vitataal boeken
  Wim Huijser, Feerwerd Vitataal - Rondje wandelen in Nederland

  16 prachtige wandelingen door het Nederlandse landschap Met Rondje wandelen in Nederland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u de Zeeuwse duinen, de bossen in Flevoland… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Loek Heskes, Irene Heskes boeken
  Loek Heskes, Irene Heskes - De Loop van de Rijn

  Op de lagere school hebben we allemaal geleerd dat de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt. Niets is echter minder waar. In het dorpje Spijk weten ze wel beter. Er wordt met de Rijn trouwens wel vaker een loopje genomen. Vlak voor Nijmegen en later ter hoogte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin Beumer boeken
  Martin Beumer - Oet in Twente

  Oet in Twente, eropuit! biedt de mogelijkheid om wandelend, fietsend of met de auto te genieten van het prachtige Twentse land. Martin Beumer zette vier autoroutes, vier wandelroutes en vijf fietsroutes voor u uit, variërend in afstand. De routes gaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kees de Heer boeken
  Kees de Heer - Wandelen in het Utrechtse landschap 2 10 wandelroutes in de Stichtse Lustwarande

  Tien wandelingen in een bijzondere landgoederenzone: de Stichtse Lustwarande. De natuurjournalist Kees de Heer brengt je op de mooiste plekken van de buitenplaatsen tussen De Bilt en Doorn. Met kennis van zaken en veel enthousiasme wijst hij op bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,75
 • Paul van Bodengraven boeken
  Paul van Bodengraven - Wandelen op Samos

  Als er een prijs zou zijn voor de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemming in de Middellandse zee in de 21ste eeuw, dan zou Samos met zijn rust en natuurschoon beslist een goede kanshebber zijn voor de titel. Toerisme is hier weliswaar een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95