Boeken over wandelgidsen

 • Diana van den Driessche boeken
  Diana van den Driessche - Lopend door Leiden

  In Lopend door Leiden neemt Diana van de Driessche de bezoeker mee op vijf wandelingen naar bijzondere plekken in het eeuwenoude centrum van Leiden. Op deze manier is een unieke kijk op Leiden ontstaan die bezoekers van buiten een prachtig beeld geeft van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sascha Borrée boeken
  Sascha Borrée - De mooiste stadswandelingen in Barcelona

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de Catalaanse hoofdstad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, tapasbars en cafés… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sietske de Vet boeken
  Sietske de Vet - Nederlands Kustpad Friesland - Groningen

  Derde deel van het Nederlands Kustpad met 10 dagwandelingen van Waddenwandelen. Samen met deel 1 (Zeeland-Zuid-Holland) en deel 2 (Zuid- en Noord-Holland) telt het kustpad 725 wandelkilometers. Daarmee is het het langst aaneengesloten wandelpad van Nederland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • R.J. Swiers boeken
  R.J. Swiers - Oosterscheldepad 15 Streekpad

  Het Oosterscheldepad is een pad met een heel eigen gezicht, het gezicht van de Oosterschelde. Rijk aan natuur en cultuur is deze zeearm tot Nationaal Park verheven. Op de grens van land en water valt veel te beleven. Weer en wind veranderen het beeld van land,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Groene Hartpad

  De route van het Groene Hartpad loopt door het hart van de Randstad. Het Groene Hart biedt wandelaars een ontdekkingsreis dichtbij huis door een streek die nog weinig door wandelaars is ontdekt. Het Hollands-Utrechtse veenweidegebied is een historisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Bert Rietberg boeken
  Bert Rietberg - Wandelgids Grebbelinie

  Wandelen in Grebbelinie heeft iets geheimzinnigs; de sporen van 200 jaar vestinggeschiedenis liggen overal verborgen in het groen. In deze vernieuwde uitgave van de Wandelgids Grebbeliniepad is de linie voor het eerst over de gehele lengte te bewandelen. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - De mooiste stadswandelingen in Rome

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de eeuwige stad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, pizzeria's, cafés en bars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kerstin Schweighöfer boeken
  Kerstin Schweighöfer - Antwerpen, Brugge-Gent

  Winkelen - Excursies - Eten - Drinken - Bezienswaardigheden - Uitgangsleven - Overnachten - Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Alex Buis boeken
  Alex Buis - Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

  Wie niet van omlopen houdt krijgt het zwaar voor zijn kiezen met deze fenomenale stadswandelgids van Alex Buis. Hij construeerde een lange afstandswandeling door de Amsterdamse buitenstad die 227 kilometer lang is en op de kaart verdacht veel lijkt op een bord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Bodengraven boeken
  Paul van Bodengraven - Wandelen op Samos

  Als er een prijs zou zijn voor de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemming in de Middellandse zee in de 21ste eeuw, dan zou Samos met zijn rust en natuurschoon beslist een goede kanshebber zijn voor de titel. Toerisme is hier weliswaar een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - De mooiste wandelingen in Parijs

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de metropool aan de Seine - 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden - gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes - tips voor restaurants, bistro's,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Heidede Carstensen boeken
  Heidede Carstensen - De mooiste wandelingen in Londen

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de metropool aan de Theems - 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden - gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes - tips voor restaurants, pubs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dik Vuik boeken
  Dik Vuik - Krooswyck en Ruyghbroek

  Het Rotterdamse Crooswijk heeft een rijke geschiedenis. De naam kwam al voor in de Middeleeuwen. Uit de ontgonnen grond ontstonden polders en later stadswijken. Wijken die in de laatste halve eeuw ook weer behoorlijk veranderden onder invloed van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne Cox boeken
  Yvonne Cox - Méér Vijlenerberg kroegjesroutes

  Succesvolle wandelgidsserie van Uitgeverij TIC telt nu 20 delen Tien jaar geleden begon Uitgeverij TIC een Limburgse wandelgidsenreeks met de uitgave van de Vijlenerberg Kroegjesroutes van Yvonne Cox. Het samenwerkingsverband van horeca-ondernemers rond een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Het langste natuurpad van Nederland

  Wil je een grutto horen? Een haas zien wegspringen in het veld? Wil je een ree spotten, een veld vol orchideeën in de mist zien opduiken of door een moerasbos struinen? Dan moet je echt naar buiten, de vrije natuur in! De redactie van natuurmagazine Roots… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Wismeijer, Marijke Sarneel boeken
  Hans Wismeijer, Marijke Sarneel - Wandelen in Nieuw-Zeeland

  Uitgeverij One Day Walks brengt als eerste in Nederland twee gidsen met dagwandelingen in Nieuw-Zeeland uit: één over het Noordereiland, de andere over het Zuidereiland. In deze gids voor het Zuidereiland staan 20 gedetailleerd beschreven wandelingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans Wismeijer, Marijke Sarneel boeken
  Hans Wismeijer, Marijke Sarneel - Wandelen in Nieuw-Zeeland

  Uitgeverij One Day Walks brengt als eerste in Nederland twee gidsen met dagwandelingen in Nieuw-Zeeland uit: één over het Noordereiland, de andere over het Zuidereiland. In deze gids voor het Noordereiland staan 20 gedetailleerd beschreven wandelingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bernhard Irlinger, Wolfgang Heitzmann boeken
  Bernhard Irlinger, Wolfgang Heitzmann - Mallorca

  Gedetailleerde routebeschrijvingen - Alle praktische informatie in één oogopslag - Handige routekaarten en hoogteprofielenDe 30 mooiste wandelingenMallorca is een ideale wandelbestemming voor het voor- en najaar. Dit mediterrane eiland heeft heel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Peter Mertz boeken
  Peter Mertz - Tenerife

  Gedetailleerde routebeschrijvingen - Alle praktische informatie in één oogopslag - Handige routekaarten en hoogteprofielenDe 30 mooiste wandelingenTenerife, het eiland van de eeuwige lente, verrast en betovert met zijn adembenemende landschappen, die zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kees de Kroon boeken
  Kees de Kroon - Tien Heuvelrugse wandelroutes

  Deze rijk geïllustreerde wandelgids biedt u de mogelijkheid het prachtige landschap van de Stichtse Lustwarande, in de zuidelijke zoom van de Utrechtse Heuvelrug tussen Doorn en Elst, te verkennen. Kees de Kroon zette voor u tien routes uiteen, die variëren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rolf Goetz boeken
  Rolf Goetz - Zuid-Toscane

  De Rother wandelgids Zuid-Toscane bevat 50 prachtige wandelingen door het unieke natuurlijke en culturele landschap van het zuiden van Toscane, tussen Florence en de Maremma.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Truus Wijnen boeken
  Truus Wijnen - Kuieren kijken en kieken

  Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek. U wandelt over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Fiets- en wandelbox

  Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! Deze box brengt de mooiste plaatsen van België in kaart. Het aanbod varieert van grootsteden tot minder bekende dorpen en landschappen, met als doel fietsers en wandelaars verscheidene plekken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Harz

  Wandelen in de Harz in Duitsland. 50 prachtige wandelingen in het Nationalpark en het natuurpark Harz en in het natuurpark Kyffhäuser - tussen Goslar, Quedlinburg en Göttingen.De Rother Wandelgids Harz bevat 50 wandelingen voor beginnende en ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95