Boeken over wandelgidsen

 • Mark Zahel boeken
  Mark Zahel - Osttirol

  Die Vorteile des Wanderführers auf einen Blick: . Von KOMPASS-Experten erwanderte Touren . Jede Tour mit Höhenprofil und Kartenausschnitt . Ausflugs- und Übernachtungstipps . Kostenloser Download der GPX-Daten Die Vorteile der Extra-Tourenkarte auf einen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Karin Otermann boeken
  Karin Otermann - De heuvels op de lanen in

  Met deze gids in de hand ontdek je de pareltjes van de zuidelijke Veluwezoom. Tussen Velp en Dieren ligt een gebied met verrassend veel verschillende landschappen die je lopend of fietsend pas goed leert kennen. We wijzen je de weg door lommerrijke bossen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Voetsporen

  Voetsporen zijn een literair lees- en wandelboek door het Gelderse rivierengebied. Het Nederlandse landschap is een rijke inspiratiebron voor Nederlandse schrijvers. Illustere auteurs als Nescio, Jac. P. Thijsse en Jacob van Lennep maakten lange voetreizen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark boeken
  Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark - Wandelen naar het hart van Flevoland

  Wandelen door Flevoland is afwisselend: de planmatige, strakke en consequente inrichting van het landschap zorgt ervoor dat iedere afwijking van het stramien in het oog springt. Een knik in de weg, kromming in de dijk of een eenzame boerderij. De wandelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Noardlike Fryske Walden

  Streekpad Noardlike Fryske Wâlden - wandelen door het Nationaal Landschap Als je een buitenstaander vraagt wat kenmerkend is voor Friesland zal hij beslist een paar typische elementen noemen. In elk geval: watersport, kop-hals-rompboerderijen, een wijde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Centraal-Noorwegen

  De 50 mooiste wandelingen in Centraal-Noorwegen. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.De betrouwbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eugen E. Hüsler boeken
  Eugen E. Hüsler - WF5733 Dolomiten 6 Sextener Dolomiten, Hochpustertal Kompass

  Destination: - Die "Sextener" erheben sich im Nordosten der Dolomiten zwischen Sextental und Val d'Ansiei; sie grenzen nördlich an den Karnischen Hauptkamm, östlich an die Karnischen Alpen, südlich an die Marmarole und westlich an die Pragser Dolomiten und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Bart van der Schagt boeken
  Bart van der Schagt - Groene wissels Noord-Holland

  Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip bij Nederlandse wandelaars. Een schier onuitputtelijke bron van prachtige wandelingen verdeeld over het hele land. Tot deze uitgave waren deze wandelingen enkel te downloaden via Wandelzoekpagina.nl.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrea Kostial, Tobias Kostial boeken
  Andrea Kostial, Tobias Kostial - Lofoten en Vesterålen

  De Rother wandelgids Lofoten en de Vesterålen beschrijft de 50 mooiste kustwandelingen en uitzichtrijke bergtochten: wandelen in het licht van de middernachtzon op de archipels van de Lofoten en de Vesterålen.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - De mooiste stadswandelingen in Rome

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de eeuwige stad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, pizzeria's, cafés en bars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Olaf op den Kamp boeken
  Olaf op den Kamp - De Worm van bron tot monding

  In De Worm van bron tot monding beschrijft Olaf Op den Kamp het grensoverschrijdende riviertje. Haar bronnen liggen vlakbij de Belgische grens in het dichte bosgebied van het Aachener Wald. Aken en Burtscheid zijn kuuroorden waar u kennismaakt met de heetste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Bert Rietberg boeken
  Bert Rietberg - Wandelgids Grebbelinie

  Wandelen in Grebbelinie heeft iets geheimzinnigs; de sporen van 200 jaar vestinggeschiedenis liggen overal verborgen in het groen. In deze vernieuwde uitgave van de Wandelgids Grebbeliniepad is de linie voor het eerst over de gehele lengte te bewandelen. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R.J. Swiers boeken
  R.J. Swiers - Oosterscheldepad 15 Streekpad

  Het Oosterscheldepad is een pad met een heel eigen gezicht, het gezicht van de Oosterschelde. Rijk aan natuur en cultuur is deze zeearm tot Nationaal Park verheven. Op de grens van land en water valt veel te beleven. Weer en wind veranderen het beeld van land,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Siegfried Garnweidner boeken
  Siegfried Garnweidner - Chiemgau - Berchtesgadener Land

  Kompass wandelatlas met meer dan 100 uitgebalanceerde routes voor elke conditie! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Karin Out boeken
  Karin Out - Wandelen in Bretagne

  Bretagne is vooral bekend om zijn lange en ruige kustlijn, verscholen megalieten, schilderachtige haventjes en mooie zandstranden. Maar Bretagne heeft de toerist meer te bieden dan een strandvakantie. Het is vooral de combinatie van de diversiteit aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karin Out boeken
  Karin Out - Wandelen in de Ardèche

  Ben je een natuurliefhebber die graag wandelt, rust zoekt maar ook af en toe wat cultuur wilt snuiven? Kies dan voor een wandelvakantie in de Ardèche en laat je verrassen door de grote diversiteit aan landschappen, de rijke flora en fauna en het mediterrane… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Vogezen

  In de Rother wandelgids Vogezen vindt u de mooiste wandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit wandelparadijs. De zonnige Vogezen op de kruising van de Elzas en Lotharingen is de meest gevarieerde en meest originele bergketen in Centraal-Europa. U… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jochen Schmidt, Claus-Günter Frank, Hildegard Karrer-Wolf boeken
  Jochen Schmidt, Claus-Günter Frank, Hildegard Karrer-Wolf - Lago Maggiore

  De 50 mooiste berg- en dalwandelingen rond het Lago Maggiore. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Lopen door landelijk Limburg

  In deze wandelgids rekent Rob Wolfs af met het vooroordeel dat Noord- en Midden-Limburg slechts gebieden zijn waar je doorheen moet rijden om in Zuid-Limburg te komen. In 18 prachtige routes laat hij zien dat het de moeite loont om eerder uit te stappen. Kuier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans van Keken boeken
  Hans van Keken - Hertogenpad

  HertogenpadWandelen door natuurlijk BrabantVanaf de dertiende eeuw, in een luisterrijke tijd vol van kerken, kunst en handel, leggen hertogen de basis voor Brabant en Limburg. Een tijd waarin steden als Breda, ?s-Hertogenbosch en Roermond tot bloei komen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Wandelen door Bonhoeffers gedachtegoed

  Het leven van de grote denker en verzetsman Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) speelde zich grotendeels af in Berlijn.In dit voormalig epicentrum van het Derde Rijk woonde, studeerde, doceerde en preekte hij.Deze gids brengt je op twaalf plaatsen in Berlijn die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - De wandelaar als pelgrim

  De wandelaar als pelgrim bevat een reeks gesprekken met wandelaars die vanuit verschillende vertrekpunten - waaronder de Jacobuskerk in het Groningse Uithuizen - naar Santiago de Compostela zijn vertrokken. De interviews worden afgewisseld met onderhoudende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Flip van Doorn, Jolanda Denekamp boeken
  Flip van Doorn, Jolanda Denekamp - Elfstedenpad

  Het Elfstedenpad Gebruikmakend van voormalige jaagpaden en kerkenpaden, van eeuwenoude grasdijken, van veel betreden handelswegen en soms noodgedwongen van passages over kaarsrechte stroken asfalt, zijn routemakers Johan Vellinga en Broer Adema erin geslaagd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Berlin-Brandenburg

  Die KOMPASS Wanderführer bieten neben spannenden Destinationen und tollen Wandertourenauch viele praktische Tipps und Zusatzinformationen wie z. Bsp. Sehenswürdigkeiten oder Einkehrmöglichkeiten.Alle Touren sind von den jeweiligen Autoren selbst erwandert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Thomas Rettstatt boeken
  Thomas Rettstatt - Provence

  De Rother wandelgids Provence beschrijft 50 wandelingen in de regio tussen de Ardèche en de Gorges du Verdon, de Mont Ventoux en Calanques in Zuid-Frankrijk. Er is voor ieder wat wils: van klassieke tochten die elke Provence bezoeker moet maken tot eenzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95