Boeken over wandelgidsen

 • Roel Klein, Bert Stok boeken
  Roel Klein, Bert Stok - Voetwijzer 14 Algarve

  26 wandelingen in de Algarve, Portugal. De gids schrijft over natuur, cultuur en geschiedenis naast uitvoerige route0informatie (inclusief GPS) en extra wandelsuggesties. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bettina Forst boeken
  Bettina Forst - Rother wandelgids Cevennen-Ardèche

  De Rother wandelgids Cevennen-Ardèche beschrijft 50 wandelingen in deze populaire regio's in Frankrijk. Met Grand Causses, het Aigoual-massief en Mont Lozère.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard Goudriaan boeken
  Gerard Goudriaan - Amsterdam acht keer anders

  Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader. Onvermoede plekken, monumenten en uitzichten worden door gedegen achtergrondinformatie gepromoveerd tot bezienswaardigheden. Acht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Loek Heskes boeken
  Loek Heskes - De groenste wandelingen in de Randstad

  Wandelen in de maagdelijke ommelanden van Alphen aan den Rijn, in het natuurruige binnengebied van de Krimpenerwaard of in het cultuurrijke grensgebied van de Hollandse graven en Utrechtse bisschoppen van weleer, het kan allemaal in deze nieuwe uitgave 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wandelgids Berlijn

  De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is. De Wandelgids bestaat steeds uit drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Voetsporen

  Voetsporen zijn een literair lees- en wandelboek door het Gelderse rivierengebied. Het Nederlandse landschap is een rijke inspiratiebron voor Nederlandse schrijvers. Illustere auteurs als Nescio, Jac. P. Thijsse en Jacob van Lennep maakten lange voetreizen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Dalarna

  Veel Zweedser dan Dalarna zul je het niet vinden. Een groot deel van de Zweedse cultuur en folklore, van tradities en gebruiken die tot op de dag van vandaag worden gekoesterd en (her)beleefd, komen hier vandaan. Die culturele rijkdom laat zich goed combineren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Skane

  Wuivende graanvelden, mysterieuze kastelen en burchten, een honderden kilometers lange kustlijn, met loofbossen bezaaide heuvelruggen en gezellige dorpjes, je vindt het allemaal in Skåne. Van alle regio's die het uitgestrekte Zweden telt, is Skåne misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Rhodos

  Tweede, geactualiseerde druk.Lieflijk groen in mei, kurkdroog in september; volle stranden versus kleine dorpjes waar nauwelijks een toerist komt; een mondaine winkelstad met alle topmerken en in het zwart geklede weduwes die wonen in een bouwval; het zijn een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ad Snelderwaard, Vincent Rottier boeken
  Ad Snelderwaard, Vincent Rottier - Haarlemmermeer, wandelen en meer

  De Haarlemmermeer is misschien niet het eerste gebied waar u aan denkt als u gaat wandelen, maar deze gids zal u daarover van gedachten laten veranderen. De Haarlemmermeer is zeker aan te bevelen als wandelgebied! De Haarlemmermeer heeft immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark boeken
  Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark - Wandelen naar het hart van Flevoland

  Wandelen door Flevoland is afwisselend: de planmatige, strakke en consequente inrichting van het landschap zorgt ervoor dat iedere afwijking van het stramien in het oog springt. Een knik in de weg, kromming in de dijk of een eenzame boerderij. De wandelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roos Custers, Nick ter Wal boeken
  Roos Custers, Nick ter Wal - Literaire wandeling Groningen

  Groningen is een literaire stad. Grote kans dat je in de binnenstad een schrijver in het wild tegenkomt en anders zijn veel plekken in de stad wel vereeuwigd in romans en gedichten. In de Literaire wandeling Groningen nemen Roos Custers en Nick ter Wal u mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rutger Burgers, Sietske de Vet boeken
  Rutger Burgers, Sietske de Vet - LAW-gids Pelgrimspad 7-2

  Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • Siegfried Garnweidner boeken
  Siegfried Garnweidner - WF5435 Fünfseenland, Zwischen Ammersee und Starnberger See Kompass

  Die KOMPASS Wanderführer überzeugen durch . nützliche Tourenübersicht zur schnellen Orientierung . übersichtliche und präzise Wegbeschreibungen . XXL Kartenausschnitte für einen großzügigen Überblick . aussagekräftiges Höhenprofil zur einfachen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Truus Wijnen boeken
  Truus Wijnen - Twaalf Twentse tochten

  In twaalf rondwandelingen laat Truus Wijnen Twente 'op z'n best' zien. En wat ze daarmee bedoelt is zichtbaar op de prachtige foto's die ze onderweg maakt en die deze gids tot één grote lofzang op Twente maken. De rondwandelingen zijn verspreid over heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

  Waer iemant duisent vreugden soek Mijn vreugt is in dees' achter-hoek Deze zinnen uit een gedicht van Dominee Willem Sluyter stammen uit het midden van de 17e eeuw. Volgens diverse bronnen noemt hij de naam Achterhoek als eerste. Willem Sluyter werd geboren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Ensing boeken
  Jan Ensing - De mooiste boswandelingen van Nederland

  Als je niets doet met een weiland, een akker of zelfs een stad, dan verschijnt er na verloop van de tijd vanzelf een bos. Wat voor soort bos hangt af van bijvoorbeeld de grond (zand of klei) en de waterhuishouding (nat of droog). Ecologen onderscheiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Loek Heskes boeken
  Loek Heskes - Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag

  Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene zullen u in 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag' al snel verleiden om te gaan wandelen in de Haagse 'buitenstad', die tussen het centrum en het buitengebied gelegen is: de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Overijssels Havezatepad

  Het Overijssels Havezatenpad voert dwars door de provincie Overijssel. Overijssel staat bekend als 'de Tuin van Nederland' vanwege het afwisselende en vaak kleinschalige landschap dat door boeren en landheren gekneed is. Het grote aantal landgoederen geeft het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • De mooiste landgoedwandelingen in Salland

  Landgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruurd van der Loo, Rutger Burgers boeken
  Ruurd van der Loo, Rutger Burgers - Te gek om los te lopen

  In vroeger tijden werd de psychiatrie verstopt in afgelegen gebieden van Nederland om de gekte te verbergen en de maatschappij te beschermen. De tijden zijn veranderd, de psychiatrie is naar de maatschappij gehaald. Maar de oude inrichtingen liggen nog op die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fokko Bosker boeken
  Fokko Bosker - Tussen landweer en Friese waterlinie (de wandelknooppunten reeks)

  Oost- en Weststellingwerf vormen al eeuwenlang een eigenzinnige Saksische enclave in Friesland, met een eigen dialect en karakter. Bij uitstek geschikt voor voetreizen. Een schilderachtig palet van loofbos en naaldwoud, heidevelden, bouwland, zompig moeras,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Thomas Retstatt boeken
  Thomas Retstatt - Rother wandelgids Picardië

  Deze gids beschrijft 50 wandelingen in Noord-Frankrijk tussen de Belgische grens, Parijs, de Atlantische Oceaan en de streek Champagne-Ardenne in een zeer gevarieerd landschap.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thomas Rettstatt boeken
  Thomas Rettstatt - Rother wandelgids Provence

  De Rother wandelgids Provence beschrijft 50 wandelingen in de regio tussen de Ardèche en de Gorges du Verdon, de Mont Ventoux en Calanques in Zuid-Frankrijk. Er is voor ieder wat wils: van klassieke tochten die elke Provence bezoeker moet maken tot eenzame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Heinrich Bauregger boeken
  Heinrich Bauregger - Rother wandelgids Gardameer

  De Rother wandelgids Gardameer beschrijft de 57 mooiste dal- en bergwandelingen rond het Gardameer.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95