Boeken over wandelgidsen

 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Dorothee Sänger, Michael Gahr boeken
  Dorothee Sänger, Michael Gahr - Rother wandelgids Sicilië

  De Rother wandelgids Sicilië beschrijft 57 geselecteerde wandelingen langs de kust, in de bergen en heuvels, op de twee actieve vulkanen Etna en Stromboli en op de Eolische Eilanden. De 57 wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • William Strobbe boeken
  William Strobbe - De weg naar Compostela

  Vanuit Cahors begint de weg meteen met een steile klim omhoog. De lucht betrekt, de wind steekt op en het begint te regenen. De rugzak voelt zwaar.Nog 1350 kilometer voor de boeg...Zo begint de camino voor William Strobbe en anders dan hij zich had voorgesteld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark boeken
  Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark - Wandelen naar het hart van Flevoland

  Wandelen door Flevoland is afwisselend: de planmatige, strakke en consequente inrichting van het landschap zorgt ervoor dat iedere afwijking van het stramien in het oog springt. Een knik in de weg, kromming in de dijk of een eenzame boerderij. De wandelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk ten Napel boeken
  Henk ten Napel - De spirit van Londen

  Inspirerende wandelingen tussen glas en steen. Toen tijdens de Tweede Wereldoorlog, als gevolg van zware bombardementen, een groot deel van Londen in puin lag, bemoedigde koning George VI de inwoners van de stad met de volgende woorden: "Het zijn niet de muren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • LAW-gids streekpad Waddenwandelen

  Een mooiere opvolger van het Texelpad is bijna niet denkbaar! Waddenwandelen is ruim 1200km wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Het Streekpad WaddenWandelen (276km) maakt deel uit van Waddenwandelen en bestaat uit zes wandellussen die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Karin Evers, Claire Peels boeken
  Karin Evers, Claire Peels - Wandelgids Parijs

  De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is. De Wandelgids bestaat steeds uit drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman - De mooiste eilandwandelingen van Nederland

  Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker stevig doorstappen langs het water. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. Je hoofd helemaal leeg maken, turen naar de uitgestrekte horizon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Rother Wandelgids Harz; 50 wandelingen tussen Goslar, Quedlinburg en Gottingen

  Wandelen in de Harz in Duitsland. 50 prachtige wandelingen in het Nationalpark en het natuurpark Harz en in het natuurpark Kyffhäuser - tussen Goslar, Quedlinburg en Göttingen.De Rother Wandelgids Harz bevat 50 wandelingen voor beginnende en ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roos Custers, Nick ter Wal boeken
  Roos Custers, Nick ter Wal - Literaire wandeling Groningen

  Groningen is een literaire stad. Grote kans dat je in de binnenstad een schrijver in het wild tegenkomt en anders zijn veel plekken in de stad wel vereeuwigd in romans en gedichten. In de Literaire wandeling Groningen nemen Roos Custers en Nick ter Wal u mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Erik Kool boeken
  Erik Kool - Streekpaden Graafschapspad

  Graafschapspad - wandelen in de Achterhoek, STREEKPAD 8 Is een prachtige wandelroute in een verrassend stuk Nederland. Een afwisselende voetreis door de IJsselvallei met fraaie Hanzestadjes en langs de Berkel, die weer de ruimte heeft gekregen om te meanderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,70
 • Kees Volkers boeken
  Kees Volkers - Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

  In deze fraaie gids neemt omgevingshistoricus en wandelgidsenschrijver Kees Volkers u mee op een tiental langeafstandswandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Ensing boeken
  Jan Ensing - De mooiste boswandelingen van Nederland

  Als je niets doet met een weiland, een akker of zelfs een stad, dan verschijnt er na verloop van de tijd vanzelf een bos. Wat voor soort bos hangt af van bijvoorbeeld de grond (zand of klei) en de waterhuishouding (nat of droog). Ecologen onderscheiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Bodengraven boeken
  Paul van Bodengraven - Wandelen op Samos

  Als er een prijs zou zijn voor de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemming in de Middellandse zee in de 21ste eeuw, dan zou Samos met zijn rust en natuurschoon beslist een goede kanshebber zijn voor de titel. Toerisme is hier weliswaar een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sietkse de Vet, Ad Snelderwaard boeken
  Sietkse de Vet, Ad Snelderwaard - Vorstelijk wandelen

  Twaalf wandelingen rondom historische plekken waar de voorouders van onze koning woonden maar ook wandelden. Of beter gezegd: door de tuin schreden. De kans dat je met deze wandelgids in de hand een echte Oranje in het wild zult zien is maar klein. Sietske de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Loek Heskes, Irene Heskes boeken
  Loek Heskes, Irene Heskes - De Loop van de Rijn

  Op de lagere school hebben we allemaal geleerd dat de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt. Niets is echter minder waar. In het dorpje Spijk weten ze wel beter. Er wordt met de Rijn trouwens wel vaker een loopje genomen. Vlak voor Nijmegen en later ter hoogte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marycke Janne Naber boeken
  Marycke Janne Naber - Twentse kruistochten

  In twaalf rondwandelingen wijst Marycke Janne Naber je de weg door het Twentse land. Dit doet ze aan de hand van de vele Mariakapelletjes en landkruizen die Twente rijk is. Wandelen is goed voor lijf en leden. Maar kuierend langs de religieuze monumenten wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bert Rietberg boeken
  Bert Rietberg - Wandelgids Grebbeliniepad

  Wandelen in Grebbelinie heeft iets geheimzinnigs; de sporen van 200 jaar vestinggeschiedenis liggen overal verborgen in het groen. In deze vernieuwde uitgave van de Wandelgids Grebbeliniepad is de linie voor het eerst over de gehele lengte te bewandelen. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Maarten Metz boeken
  Maarten Metz - Wandelen in het hart van Salland

  Struinen door uiterwaarden, dijken, moerassen, bossen, landgoederen, heidevelden, heuvels of bergen: in Salland kan het allemaal. Het landelijke gebied tussen Vecht, IJssel, Regge en Schipbeek kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan natuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yvonne Cox boeken
  Yvonne Cox - Meer Vijlenerberg Kroegjesroutes

  Succesvolle wandelgidsserie van Uitgeverij TIC telt nu 20 delen Tien jaar geleden begon Uitgeverij TIC een Limburgse wandelgidsenreeks met de uitgave van de Vijlenerberg Kroegjesroutes van Yvonne Cox. Het samenwerkingsverband van horeca-ondernemers rond een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Kees de Heer boeken
  Kees de Heer - Wandelen in het Utrechtse Landschap 2 Stichtse Lustwarande

  Tien wandelingen in een bijzondere landgoederenzone: de Stichtse Lustwarande. De natuurjournalist Kees de Heer brengt je op de mooiste plekken van de buitenplaatsen tussen De Bilt en Doorn. Met kennis van zaken en veel enthousiasme wijst hij op bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Dwalen door Drenthe

  Voor wie goed tegen de eenzaamheid kan (of eenzaamheid juist op prijs stelt) is dit de juiste wandelgids. Omdat Drenthe als één van de laatste provincies tot ontwikkeling is gekomen is de provincie open en leeg gebleven.In deze wandelgids beschrijft Rob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Wandelen op de rand van bos en boerenland

  Veel mensen houden van het bos. Anderen voelen zich meer thuis in het open veld. Voorkeuren verschillen nu eenmaal. Maar het meest fascinerend is de combinatie van de openheid van het veld en de geborgenheid van het bos. Een akker die begrensd wordt door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yvonne Cox boeken
  Yvonne Cox - Grenzenloze wandelingen

  Het gebied rondom Vaals is wereldberoemd in Nederland. Vanwege het Drielandenpunt, vanwege de hoogste berg van Nederland en vanwege het voor Nederland unieke landschap. Heerlijke vergezichten, uitgestrekte, beboste heuvels, uitstekende kerktorens en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Wandelen door Bonhoeffers gedachtegoed

  Het leven van de grote denker en verzetsman Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) speelde zich grotendeels af in Berlijn.In dit voormalig epicentrum van het Derde Rijk woonde, studeerde, doceerde en preekte hij.Deze gids brengt je op twaalf plaatsen in Berlijn die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50