Boeken over wandelgidsen

 • Henk Erinkveld, Paul Spapens, Jelle Wind boeken
  Henk Erinkveld, Paul Spapens, Jelle Wind - PeerkePad van Wittem naar Tilburg vv

  Een bijzondere wandelgids is ?PeerkePad, van Wittem naar Tilburg?. In dit boek staat een meerdaagse wandeling beschreven van Wittem in Zuid-Limburg naar het heiligdom van Peerke Donders in Tilburg-Noord. PeerkePad heeft een prettig meeneemformaat en is door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gestalten boeken
  Gestalten - Wanderlust

  Sla Wanderlust open voor de mooiste en meest legendarische wandelroutes ter wereld. Van hikes door de spannende Canyon Trail in het Zion National Park, de avontuurlijke Caminito del Rey in Spanje of het pelgrimspad op de heilige Kumano Kodo in Japan. Over dun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Martin Beumer boeken
  Martin Beumer - Oet in Twente

  Na de succesvolle fietsgids 'Oet in Twente, 10 fietsroutes', kunt u nu opnieuw van Twente genieten door het wandelend te verkennen. De wandeltochten gaan door het fraaie Twentse coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roos Custers, Nick ter Wal boeken
  Roos Custers, Nick ter Wal - Literaire wandeling Groningen

  Groningen is een literaire stad. Grote kans dat je in de binnenstad een schrijver in het wild tegenkomt en anders zijn veel plekken in de stad wel vereeuwigd in romans en gedichten. In de Literaire wandeling Groningen nemen Roos Custers en Nick ter Wal u mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jolanda Denekamp boeken
  Jolanda Denekamp - Trekvogelpad

  De beste wandelroute van Nederland kent een volledig bijgewerkte routegids met als nieuw eindpunt station Enschede grens. Lengte: 415 km. Met o.a. nieuwe natuur bij Soesterberg, meer onverharde paden en een verbeterde finale. De beste wandelroute van Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Siem van Eeten, Emmie Oudejans, Evert Ruiter boeken
  Siem van Eeten, Emmie Oudejans, Evert Ruiter - Krishnamurti in Ommen

  en rondwandeling door een fraai en afwisselend landschap langs plekken die een rol hebben gespeeld tijdens de Sterkampen in de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. De man waar alles om draaide, was Jiddu Krishnamurti. Rondom hem zou een nieuw geestelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Maarten Goorhuis, Wim van der Ende, Kees Volkers boeken
  Maarten Goorhuis, Wim van der Ende, Kees Volkers - Pieterpad 2 Vorden - Maastricht

  Het Pieterpad is de bekendste wandelroute van Nederland en is bijna 500 km lang. Dit tweede deel van de route Pieterburen - Sint Pietersberg loopt 257 km van Vorden in de Achterhoek naar Maastricht. Na het nuchtere Noorden ontdek je nu het Bourgondische Zuiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Dieter Siegers, Maria Reitz, Winand Reitz boeken
  Dieter Siegers, Maria Reitz, Winand Reitz - Rother wandelgids Eifel

  56 uitgelezen wandelingen in de Eifel, de Ahr- en Moezelvallei en de Hoge Venen in Klein-Zwitserland.- Betrouwbare routebeschrijvingen- Gedetailleerde wandelkaarten- Informatieve hoogteprofielen- Downloadbare GPS-tracks via de website van Uitgeverij Elmar (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Roel Klein, Bert Stok boeken
  Roel Klein, Bert Stok - Noord-Portugal

  Noord-Portugal hoort tot de mooiste wandelgebieden van Europa. Er is nog veel authentieks te ontdekken, bijvoorbeeld in de vier natuurparken waaronder het bergachtige Peneda Gerês en het Parque de Montesinho, waar nog wolven leven.De 26 wandelingen liggen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Varmland

  De provincie Värmland in midden-Zweden is een prachtige bestemming als u wilt genieten van de rijke en rustige Zweedse natuur. Met een overvloed aan bossen, heuvels, meren, rivieren en beekjes kunt u als wandelaar hier uw hart op halen!In deze 2e, herziene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Menorca

  Tweede druk van de enige Nederlandstalige wandelgids voor het Spaanse eiland Menorca. Bevat 15 rondwandelingen van een paar uur tot een hele dag. Inclusief GPS-punten en 56 prachtige full color foto's. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jo Knubben boeken
  Jo Knubben - Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul

  Valkenburg in Zuid-Limburg is van ouds een trekpleister voor toeristen. De plaats staat bekend om zijn mooie natuur, in een heuvelgebied dat uitzonderlijk is voor Nederland. Het is niet voor niets de plaats met het oudste VVV-kantoor van ons land. Wandelen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Caroline van der Meulen boeken
  Caroline van der Meulen - Friese Woudenpad

  Geheel vernieuwde gids van LAW-pad 1-1 De nieuwe naam is nu: "Friese Woudenpad" (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Sietske de Vet, Rutger Burgers, Wessel Zweers boeken
  Sietske de Vet, Rutger Burgers, Wessel Zweers - Pelgrimspad 7-1

  Pelgrimspad 7-1, langs kansels, ketters en kaarsen. Tussen het Mirakel van Mokum (Amsterdam) en de zoete Lieve Vrouw in Den Bosch bevinden zich oude, maar ook nieuwe bedevaartplaatsen, met zowel paapse als ketterse kanten. De wandelpelgrimage start aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Henk van Geerenstein boeken
  Henk van Geerenstein - Marskramerpad

  Marskramerpad Van oost naar west door Nederland Het Nederlandse deel van de E11 (Van Den Haag naar de grens tussen Polen en Litouwen) start in de Duitse grensplaats Bad Bentheim. Het pad met een lengte van 372 km voert van oost naar west door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,45
 • Jolanda Denekamp, Marga Klein boeken
  Jolanda Denekamp, Marga Klein - Zuiderzeepad

  Nederland is een echt waterland. Wandelen op het Zuiderzeepad (LAW 8) betekent kilometers genieten van prachtige uitzichten op het IJsselmeer, monumentale (Hanze)stadjes als Enkhuizen en Kampen en lopen over speciaal voor de wandelaar opengestelde dijken.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,45
 • Mathieu Klos boeken
  Mathieu Klos - Ardennen Hoge Venen

  50 uitgelezen wandelingen in de Belgische Ardennen en in de Hoge Venen, in het hoge moeras ten westen van de Eifel en langs de valleien van de Warche, de Ourthe, de Semois, de Lesse en de Maas.De Ardennen zijn met recht een populaire wandelbestemming: tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jolanda Denekamp boeken
  Jolanda Denekamp - Veluwe Zwerfpad

  Het Veluwe Zwerfpad voert door een streek die in het Nederlandse landschap een unieke plaats inneemt. Je kunt op zoek naar de wilde zwijnen in de 'Onzalige Bossen', de graafwespen in het oneindig stuifzand en de zandhagedis op de nog immer stille heide. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • Kees Volkers, A. Rosmüller boeken
  Kees Volkers, A. Rosmüller - Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht

  In alweer de derde druk van deze fraaie gids nemen wandelaar/dichter Anton Rosmüller en Utrecht-historicus Kees Volkers u mee op hun wandeltochten door de Utrechtse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maarten Goorhuis, Wim van der Ende, Kees Volkers boeken
  Maarten Goorhuis, Wim van der Ende, Kees Volkers - Pieterpad Deel 1 Pieterburen - Vorden

  Het noordelijk deel van de bekendste wandelroute van Nederland die van Pieterburen in het uiterste Noorden naar het uiterste zuiden op de Sint Pietersberg loopt. U loopt 236km langs Wierden en Borgen, door de stad Groningen, over de Hondsrug via Veenkoloniën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • Cordula Rabe boeken
  Cordula Rabe - Spaanse St. Jacobsroute

  Deze wandelgids beschrijft de Spaanse St. Jacobsroute in 41 wandelingen met betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Ook geeft deze wandelgids voor Spanje uitgebreide praktische informatie en beschrijvingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaus Wolfsperger boeken
  Klaus Wolfsperger - Corsica

  De Rother wandelgids Corsica telt maar liefst zeventig wandelingen. Corsica is een populaire vakantiebestemming vanwege het gunstige klimaat, de kilometer lange zandstranden, gezellige dorpjes, uitgestrekte wouden en kristalheldere meren en beken. Maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rolf Goetz boeken
  Rolf Goetz - Mallorca

  De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en klovenwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaus Wolfsperger, Annette Miehle-Wolfsperger boeken
  Klaus Wolfsperger, Annette Miehle-Wolfsperger - Rother La Palma

  De Rother wandelgids La Palma bevat 63 wandelingen. La Palma is het groenste eiland van de Canarische Eilanden. Bovendien treft men nergens anders ter wereld zo veel verscheidenheid in het landschap op zon klein oppervlak. Brede dalen, dennen- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pieter-Paul van Laake, Dietrich Cerff boeken
  Pieter-Paul van Laake, Dietrich Cerff - Nederland

  De wandeltochten in deze Rother wandelgids voor Nederland variëren van twee uur durende wandelingen tot complete dagwandelingen. Elk van de 52 wandelingen is voorzien van een gedetailleerde wandelkaart, een informatief hoogteprofiel en levendige kleurenfoto's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95