Boeken over wandelgidsen

 • Sascha Borrée boeken
  Sascha Borrée - De mooiste stadswandelingen in Barcelona

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de Catalaanse hoofdstad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, tapasbars en cafés… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - De mooiste stadswandelingen in Rome

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de eeuwige stad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, pizzeria's, cafés en bars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kerstin Schweighöfer boeken
  Kerstin Schweighöfer - Antwerpen, Brugge-Gent

  Winkelen - Excursies - Eten - Drinken - Bezienswaardigheden - Uitgangsleven - Overnachten - Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Loek Heskes boeken
  Loek Heskes - Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag

  Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene zullen u in 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag' al snel verleiden om te gaan wandelen in de Haagse 'buitenstad', die tussen het centrum en het buitengebied gelegen is: de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marycke Janne Naber boeken
  Marycke Janne Naber - Twentse kruistochten

  In twaalf rondwandelingen wijst Marycke Janne Naber je de weg door het Twentse land. Dit doet ze aan de hand van de vele Mariakapelletjes en landkruizen die Twente rijk is. Wandelen is goed voor lijf en leden. Maar kuierend langs de religieuze monumenten wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jo Knubben boeken
  Jo Knubben - Gulpener caferoutes

  Het zuiden van Zuid-Limburg is een stukje buitenland in bekend gebied. Het leven is er rustiger, het genieten is er intenser, het wandelen heel afwisselend. Niet voor niets wordt er vaak van Bourgondisch leven gesproken. Jo Knubben heeft veel ervaring in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Groene Halte-wandelroutes

  Groene Halte-wandelroutesDit boekje bevat 12 bijzondere wandelroutes over de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. De routes gaan van bushalte naar bushalte. De bushaltes aan het begin en het eind van de wandeling zijn een zogenaamde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Volkers, A. Rosmüller boeken
  Kees Volkers, A. Rosmüller - Wandelen buiten de binnenstad van Utrecht

  In alweer de derde druk van deze fraaie gids nemen wandelaar/dichter Anton Rosmüller en Utrecht-historicus Kees Volkers u mee op hun wandeltochten door de Utrechtse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Loek Heskes boeken
  Loek Heskes - De groenste wandelingen in de Randstad

  Wandelen in de maagdelijke ommelanden van Alphen aan den Rijn, in het natuurruige binnengebied van de Krimpenerwaard of in het cultuurrijke grensgebied van de Hollandse graven en Utrechtse bisschoppen van weleer, het kan allemaal in deze nieuwe uitgave 'De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Västernorrland

  Toegangspoort tot Zweeds Lapland, zo mag je de Zweedse provincie Västernorrland gerust noemen; een mix van al het goede en mooie dat Midden- en Noord-Zweden te bieden hebben. Uitgestrekte natuur, waar je uren doorheen kunt lopen zonder een mens tegen te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans van Keken boeken
  Hans van Keken - Hertogenpad

  HertogenpadWandelen door natuurlijk BrabantVanaf de dertiende eeuw, in een luisterrijke tijd vol van kerken, kunst en handel, leggen hertogen de basis voor Brabant en Limburg. Een tijd waarin steden als Breda, ?s-Hertogenbosch en Roermond tot bloei komen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Roel Klein, Bert Stok boeken
  Roel Klein, Bert Stok - Voetwijzer 14 Algarve

  26 wandelingen in de Algarve, Portugal. De gids schrijft over natuur, cultuur en geschiedenis naast uitvoerige route0informatie (inclusief GPS) en extra wandelsuggesties. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Mallorca

  Kun je genieten van natuurschoon, rust, ruimte en al die andere dingen die het wandelen zo aangenaam maken, op een eiland dat jaarlijks wordt bezocht door meer dan tien miljoen mensen? Het antwoord in het geval van Mallorca is een volmondig en hartgrondig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Olaf Op den Kamp boeken
  Olaf Op den Kamp - Langs mijnen en groeven

  Zuid-Limburg heeft een bijzonder landschap, dat weerspiegelt zich niet alleen in de flora en fauna, maar ook in de ondergrond. De geologische diversiteit van Zuid-Limburg maakt het gebied uniek. Er liggen kalk- en zandsteenrotsen, zand- en lössbodems en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans Wismeijer, Marijke Sarneel boeken
  Hans Wismeijer, Marijke Sarneel - Wandelen in Nieuw-Zeeland

  Uitgeverij One Day Walks brengt als eerste in Nederland twee gidsen met dagwandelingen in Nieuw-Zeeland uit: één over het Noordereiland, de andere over het Zuidereiland. In deze gids voor het Zuidereiland staan 20 gedetailleerd beschreven wandelingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans Wismeijer, Marijke Sarneel boeken
  Hans Wismeijer, Marijke Sarneel - Wandelen in Nieuw-Zeeland

  Uitgeverij One Day Walks brengt als eerste in Nederland twee gidsen met dagwandelingen in Nieuw-Zeeland uit: één over het Noordereiland, de andere over het Zuidereiland. In deze gids voor het Noordereiland staan 20 gedetailleerd beschreven wandelingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Dalsland

  'Wandelen in Dalsland' is de nieuwste uitgave van One Day Walks Publishing, het bedrijf van drie enthousiaste wandelaars die hun gidsen helemaal zelf maken. De gids met twintig dagwandelingen, variërend in lengte van 7,1 tot 18,0 km, is vanaf 15 januari te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Elio Pelzers, Henk Filippo boeken
  Elio Pelzers, Henk Filippo - Een dagje wandelen in Duitsland

  Duitsland. Het lijkt zo ver weg. De bezitter van deze gids zal daar snel anders over denken, want Duitsland begint gewoon vlak na de grens. Duitsland waar men bier met een hoofdletter schrijft. Waar je 's middags gewoon een warme maaltijd met worst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Waddenwandelen

  Een mooiere opvolger van het Texelpad is bijna niet denkbaar! Waddenwandelen is ruim 1200km wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Het Streekpad WaddenWandelen (276km) maakt deel uit van Waddenwandelen en bestaat uit zes wandellussen die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Wandelen over de onbekende Veluwe

  Zijn er dan nog niet genoeg wandelgidsen over de Veluwe zult u zich afvragen? Waarom er nog één aan toevoegen? Die vraag hebben wij ons als uitgeverij samen met de auteur ook gesteld en het antwoord op die vraag is deze gids: zoals een kok na tientallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wim Huijser, Feerwerd Vitataal boeken
  Wim Huijser, Feerwerd Vitataal - Rondje wandelen in Nederland

  16 prachtige wandelingen door het Nederlandse landschap Met Rondje wandelen in Nederland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u de Zeeuwse duinen, de bossen in Flevoland… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rondje wandelen in Noord-Holland

  Met dit boek ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden en landschappen van Noord-Holland te voet: de duinen, de graslanden, de landgoederen en de straten en steegjes. Daarnaast komt u meer te weten over de geschiedenis en de karakteristieke elementen van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Kees de Kroon boeken
  Kees de Kroon - Tien Heuvelrugse wandelroutes

  Deze rijk geïllustreerde wandelgids biedt u de mogelijkheid het prachtige landschap van de Stichtse Lustwarande, in de zuidelijke zoom van de Utrechtse Heuvelrug tussen Doorn en Elst, te verkennen. Kees de Kroon zette voor u tien routes uiteen, die variëren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Wandelen op de rand van bos en boerenland

  Veel mensen houden van het bos. Anderen voelen zich meer thuis in het open veld. Voorkeuren verschillen nu eenmaal. Maar het meest fascinerend is de combinatie van de openheid van het veld en de geborgenheid van het bos. Een akker die begrensd wordt door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sylvia Behla boeken
  Sylvia Behla - Sauerland mit Rothaarsteig

  Deze Kompass wandelgids met uitneembare gedetailleerde overzichtskaart biedt een groot aantal aantrekkelijke wandelroutes in het gebied. Alle routes zijn voorzien van hoogte- en afstandsprofiel, heldere kaartjes in schaal 1:50 000 en nauwkeurige beschrijvingen… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,50