Boeken over taalgidsen

 • Vinije Haabo, Michaël Ietswaart boeken
  Vinije Haabo, Michaël Ietswaart - Sranantongo

  Hoe groet je je mooie buurvrouw op een gepaste manier in het Sranan? Wat betekent het als iemand je vriendje noemt? Hoe is de taal ontstaan? Hoe spreek je het uit en welke zijn de basisregels van de grammatica? Geen vragen meer om je zorgen over te maken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Van Dale Miniwoordenboek Duits

  Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Duits vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Engels

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Engels bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Engels.Dankzij de beelden én de handige index… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Gregor Vetter boeken
  Hans de Groot, Gregor Vetter - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Erkin Günesdogdu boeken
  Hans de Groot, Erkin Günesdogdu - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Turks

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Turks bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Turks.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Frans

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Frans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Frans.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Alexandra Berlina boeken
  Hans de Groot, Alexandra Berlina - Van Dale Beeldwoordenboek op reis Russisch

  Speciaal voor op reis! Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Russisch bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Russisch. Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Isabel Kessler, Isabel Marcante boeken
  Hans de Groot, Isabel Kessler, Isabel Marcante - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Portugees

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Portugees bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Portugees.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Francesco Cucinotta boeken
  Hans de Groot, Francesco Cucinotta - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Italiaans

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Italiaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Italiaans.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Catalaans

  Wat & Hoe Taalgids Catalaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal.Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Hans de Groot, Montserrat Varela Navarro boeken
  Hans de Groot, Montserrat Varela Navarro - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Spaans

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Spaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Spaans.Dankzij de beelden én de handige index… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fries

  Wat & Hoe Taalgids Fries is het beste hulpmiddel om deze taal onder de knie te krijgen. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Hans Hoogendoorn, Akin Donmez, Toros Tekeli boeken
  Hans Hoogendoorn, Akin Donmez, Toros Tekeli - Turks

  ANWB Taalgids TurksMaak je tijdens je vakantie in Turkije verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Turks! Omdat Turks een Aziatische oorsprong heeft, is het voor ons een mooie, maar moeilijke taal. Het Turks kent ook meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans Hoogendoorn, Fred Geers, Marie-Bernadette Meulenbroek boeken
  Hans Hoogendoorn, Fred Geers, Marie-Bernadette Meulenbroek - Zweeds

  ANWB Taalgids ZweedsMaak je tijdens je vakantie in Zweden verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Zweeds! Zweeds is een gemakkelijke taal om te leren en veel Zweden spreken goed Engels. Toch is het handig om je in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Roemeens

  Wat & Hoe Taalgids Roemeens is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Roemeens lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Bulgaars

  Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Portugees

  Wat & Hoe Taalgids Portugees is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Portugees lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hebreeuws

  Wat & Hoe Taalgids Hebreeuws is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Afrikaans

  Wat & Hoe Taalgids Afrikaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hans Hoogendoorn, Desa Van Der Lugt-Korolije boeken
  Hans Hoogendoorn, Desa Van Der Lugt-Korolije - Kroatisch

  ANWB Taalgids KroatischMaak je tijdens je vakantie in Kroatië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Kroatisch! Veel Kroaten spreken Engels en Duits, vooral in toeristische gebieden. Toch kan het handig zijn om je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Fins

  Wat & Hoe Taalgids Fins is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Van Dale Miniwoordenboek Frans

  Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Frans vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova boeken
  Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova - Tsjechisch

  ANWB Taalgids TsjechischMaak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch! Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Spaans Latijns-Amerika

  Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Japans

  Wat & Hoe Taalgids Japans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Japans lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50