Boeken over taalgidsen

 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Engels

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Engels bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Engels.Dankzij de beelden én de handige index… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Gregor Vetter boeken
  Hans de Groot, Gregor Vetter - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Erkin Günesdogdu boeken
  Hans de Groot, Erkin Günesdogdu - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Turks

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Turks bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Turks.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Francesco Cucinotta boeken
  Hans de Groot, Francesco Cucinotta - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Italiaans

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Italiaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Italiaans.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Alexandra Berlina boeken
  Hans de Groot, Alexandra Berlina - Van Dale Beeldwoordenboek op reis Russisch

  Speciaal voor op reis! Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Russisch bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Russisch. Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans de Groot, Isabel Kessler, Isabel Marcante boeken
  Hans de Groot, Isabel Kessler, Isabel Marcante - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Portugees

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Portugees bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Portugees.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Bulgaars

  Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Spaans Latijns-Amerika

  Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Vietnamees

  Wat & Hoe Taalgids Vietnamees is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Catalaans

  Wat & Hoe Taalgids Catalaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal.Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Tsjechisch

  Wat & Hoe Taalgids Tsjechisch is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Tsjechisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Fries

  Wat & Hoe Taalgids Fries is het beste hulpmiddel om deze taal onder de knie te krijgen. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Hans Hoogendoorn, Akin Donmez, Toros Tekeli boeken
  Hans Hoogendoorn, Akin Donmez, Toros Tekeli - Turks

  ANWB Taalgids TurksMaak je tijdens je vakantie in Turkije verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Turks! Omdat Turks een Aziatische oorsprong heeft, is het voor ons een mooie, maar moeilijke taal. Het Turks kent ook meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Noors

  ANWB Taalgids NoorsMaak je tijdens je vakantie in Noorwegen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Noors! Het Noors kent twee verschillende vormen: het bokmål en het nynorsk. Ze verschillen onderling zoveel dat je zou kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Zweeds

  Wat & Hoe Taalgids Zweeds is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Zweeds lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Thai

  Wat & Hoe Taalgids Thai is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Thai lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Spaans

  Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hans Hoogendoorn boeken
  Hans Hoogendoorn - Frans

  ANWB Taalgids Frans Maak je tijdens je vakanties in Franstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Frans! Voor velen is het Frans de meest romantische van alle talen. Het is geen moeilijke taal om te leren, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova boeken
  Hans Hoogendoorn, Irene Van Vuuren-Matejiwkova - Tsjechisch

  ANWB Taalgids TsjechischMaak je tijdens je vakantie in Tsjechië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Tsjechisch! Tsjechisch is de landstaal van de republiek Tsjechië, die in 1993 ontstond na de opdeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Wat & Hoe taalgids boeken
    9,50
 • Hans de Groot, Montserrat Varela Navarro boeken
  Hans de Groot, Montserrat Varela Navarro - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Spaans

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Spaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Spaans.Dankzij de beelden én de handige index… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Pools

  Wat & Hoe Taalgids Pools is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Deens

  Wat & Hoe Taalgids Deens is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Deens lukt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Portugees

  Wat & Hoe Taalgids Portugees is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Portugees lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Noors

  Wat & Hoe Taalgids Noors is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met behulp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50