Boeken over taalgidsen

 • Dr. Martin Nuij boeken
  Dr. Martin Nuij - Het Zinnenboek Frans

  Het Zinnenboek Frans vormt een oefentocht langs de basisregels uit de Franse grammatica aan de hand van bijna 1500 naar het Frans te vertalen Nederlandse zinnen. De verzameling zinnen is gefaseerd opgebouwd. Van eenvoudige zinnen die slechts uit enkele woorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Langenscheidt Sprachführer Niederländisch - Buch inklusive E-Book zum Thema "Essen & Trinken"

  Der übersichtliche Sprachführer Niederländisch enthält alle wichtigen Sätze & Wörter für die Reise - komplett mit Lautschrift und nach Situationen geordnet. Mit Hinweisen zur Aussprache, Verhaltenstipps, Speisekarte und Reisewörterbuch - der ideale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Nederlands

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Nederlands bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Nederlands.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Wat & Hoe taalgids boeken
  Wat & Hoe taalgids - Engels

  Wat & Hoe Taalgids Engels is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Shaolan Hsueh boeken
  Shaolan Hsueh - Chineasy

  De nieuwste, snelste en creatiefste manier om Chinees te leren Het Chinees is één van de oudste geschreven talen maar ook de meest ontoegankelijke. Door de economische en culturele groei van China is de interesse in de taal sterk toegenomen. Chinees leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • E. Aramake boeken
  E. Aramake - Woordenboek Arowaks-Nederlands

  Het Inheems dorp Cassipora, ongeveer negentig kilometer ten zuiden van Paramaribo gelegen, is al een paar keren verlaten geweest. De laatste keer vanwege de burgeroorlog van de jaren tachtig in de vorige eeuw. Ook waren er al heel vroeg invloeden van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Langenscheidt Universal-Sprachführer Niederländisch

  Der handliche Universal-Sprachführer Niederländisch für unterwegs - mit den passenden Sätzen und Wörtern für alle Reisesituationen und mit Reisewörterbuch. So können Sie sich auch ohne Sprachkenntnisse im Ausland verständigen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • ANWB taalgids : Deens

  ANWB Taalgids DeensMaak je tijdens je vakantie in Denemarken verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Deens! Deens lijkt in veel opzichten op de Nederlandse taal. Toch hebben de Denen iets wat wij niet hebben: de Deense stoot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • ANWB taalgids : Duits

  ANWB Taalgids DuitsMaak je tijdens je vakantie in Duitstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Duits! Het Duits behoort tot de Germaanse taalgroep, daarin horen ook talen als Engels, Nederlands en Zweeds. Het Duits… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • ANWB taalgids : Engels

  ANWB Taalgids EngelsMaak je tijdens je vakantie in Engelstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Engels! Zo'n 380 miljoen mensen hebben Engels als moedertaal. Ongeveer een miljard spreken Engels als tweede taal, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Sabine Burger boeken
  Sabine Burger - Deutsch für Niederländer. Wort für Wort. Kauderwelsch

  Die Sprechführer der Kauderwelsch-Reihe orientieren sich am typischen Reisealltag und vermitteln auf anregende Weise das nötige Rüstzeug, um ohne lästige Büffelei möglichst schnell mit dem Sprechen beginnen zu können, wenn auch vielleicht nicht immer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Langenscheidt Universal-Sprachführer Niederländisch - Buch inklusive E-Book zum Thema "Essen & Trinken"

  Über 5.500 Wörter und Sätze für alle typischen Reisesituationen - im handlichen Taschenformat Durchgehend einfache Lautschrift für die schnelle Verständigung Schnelle Orientierung durch farbliche Kennzeichnung der Kapitel Mit vielen Infos und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Van Dale Miniwoordenboek Engels

  Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Engels vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Langenscheidt Sprachführer Niederländisch - Buch inklusive E-Book zum Thema "Essen & Trinken"

  Der Sprachführer Niederländisch von Langenscheidt unterstützt Sie auf Ihrer Reise zuverlässig im Kontakt mit den Niederländern. Er enthält alle relevanten Sätze und Wörter für alle Reisesituationen und ihilft durch die ergänzende Lautschrift beim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Evert van der Zouw boeken
  Evert van der Zouw - Utrechtse bijnamen

  Dikke Dries, Rode Jans en Fijt van Dolligheid. Ondanks dat je ze niet gekend hebt, krijg je er wel gelijk een beeld bij. Bijnamen zeggen direct iets over de persoon in kwestie. Soms schertsend, vaak humoristisch, maar altijd raak. In de afgelopen eeuwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • PONS Reise-Sprachführer Niederländisch

  "Im richtigen Moment das richtige Wort - Niemals sprachlos: Finden Sie im Sprachführer den passenden Satz für jede Situation. - Verstehen und verstanden werden: Mit dem Wörterbuch Niederländisch - Deutsch und Deutsch - Niederländisch kommen Sie überall… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ANWB taalgids : Italiaans

  ANWB Taalgids ItaliaansMaak je tijdens je vakantie in Italië verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Italiaans! Het Italiaans behoort tot de Romaanse tak van de Indo-Germaanse talen. Andere Romaanse talen zijn Frans, Spaans,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans de Groot, Ines Balcik, Néji El Mejri, Fahima Nokraschi boeken
  Hans de Groot, Ines Balcik, Néji El Mejri, Fahima Nokraschi - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Arabisch

  Speciaal voor op reis! Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Arabisch bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Arabisch. Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Hans Hoogendoorn, Ania van Iersel-Fajferek boeken
  Hans Hoogendoorn, Ania van Iersel-Fajferek - ANWB taalgids : Pools

  ANWB Taalgids PoolsMaak je tijdens je vakantie in Polen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Pools! Het Pools valt net als het Nederlands onder de Indo-Germaanse taalgroep. Toch verschillen de twee talen behoorlijk. Dat komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jef Stijnen, Waranya Tongwandee boeken
  Jef Stijnen, Waranya Tongwandee - STUDIE- EN OEFENBOEK THAI

  Voor het studeren van een taal is het belangrijk om de grammatica van die taal te kennen. Maar het is even belangrijk om je vertrouwd te maken met de levende taal en vooral de zinsbouw te oefenen. Dit boek is bestemd voor iedereen die met behulp van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reiswoordenboek Nederlands-Swahili

  ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET SWAHILI Paul de Waard schreef ooit een reisgids over Gambia, een ministaatje in West-Afrika. Daarin werd ook aandacht besteed aan veel gesproken talen aldaar: Mandinka en Wolof. Op verzoek ontstonden later zelfs reiswoordenboekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reiswoordenboek Nederlands-Mandinka

  ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET MANDINKA Deze gids is geen cursus Mandinka. Het is allerminst de bedoeling u uit te putten met 'school Mandinka'. Dat bestaat trouwens niet. Er wordt iets uitgelegd over de uitspraak, hoe u moet groeten en de namen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reiswoordenboek Nederlands-Wolof

  ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET WOLOF Deze gids is geen cursus Wolof. Het is allerminst de bedoeling u uit te putten met 'school Wolof '. Dat bestaat trouwens niet. Er wordt iets uitgelegd over de uitspraak, hoe u moet groeten en de namen van de familierelaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ANWB taalgids : Portugees

  ANWB Taalgids PortugeesMaak je verstaanbaar in Portugeestalige landen en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Portugees! Het Portugees is een wereldtaal, het staat hoog genoteerd op de lijst van meest gesproken talen. Nog steeds is het de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • ANWB taalgids : Spaans

  ANWB Taalgids Spaans Maak je verstaanbaar in elk Spaanstalig land met de compacte ANWB Taalgids Spaans! Zo'n 235 miljoen mensen spreken Spaans. Wanneer we het over Spaans hebben, bedoelen we eigenlijk het Castiliaans, slechts één van de vier talen die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95