Boeken over reisverhalen

 • Gerrit ten Berge, W. Fritschy boeken
  Gerrit ten Berge, W. Fritschy - Pelgrimeren naar de Morendoder

  Voor veel mensen vandaag de dag begint een pelgrimage naar Santiago als een sportieve onderneming: 3000 kilometer lopen voor wie genoeg tijd heeft, of anders fietsen, nieuwe energie opdoen, afstand nemen van het alledaagse. De tocht van de pelgrim in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - Het diepe Zuiden

  'Het diepe Zuiden' van Paul Theroux gaat over het Zuiden van de Verenigde Staten, een gebied met twee gezichten: er wonen de vriendelijkste en meest gastvrije mensen van Amerika. Men hecht er het meest aan traditie, er wordt hard gewerkt, en met succes. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • J. Reverte boeken
  J. Reverte - De helse rivier

  Een gruwelijk paradijs, een schitterende hel, waar zich als een enorme kronkelende slang een stroom water door slingert: de Amazone, de grootste rivier op aarde. Sinds Columbus Amerika bereikte, heeft deze rivier een cruciale rol gespeeld in de kolonisatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Dineke Veerman boeken
  Dineke Veerman - Geef ze geen papaya

  Na haar Peruaanse avonturen in Mijn Peru (2007) heeft Dineke Veerman (Zwolle, 1958) nog genoeg stof om een nieuwe bundel samen te stellen. Deze keer niet alleen over Peru, maar over meerdere landen die ze als reisleidster en ook privé bezocht heeft. Ze doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ate Hoekstra boeken
  Ate Hoekstra - Vandaag rijst, morgen rijst

  'Vandaag rijst, morgen rijst - Negentig dagen in China' is het debuut van de in Friesland geboren en getogen schrijver en freelance journalist Ate Hoekstra. Van oktober 2009 tot en met begin januari 2010 woonde en werkte hij als journalist in Shanghai en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sjaak Zonneveld boeken
  Sjaak Zonneveld - Reis rond de wereld in je beste jaren

  Het meest leerzame en inspirerende reisverhalenboek van Nederland.Sjaak Zonneveld bezocht meer dan zestig landen. Maar noem hem geen landenverzamelaar of wereldreiziger. Sjaak is een moderne pensionado. Met enige regelmaat neemt hij een tussenpensioen. En dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Muir boeken
  John Muir - In de wildernis

  De Schotse John Muir verhuisde halverwege de negentiende eeuw met zijn ouders vanuit een Schots dorpje naar Wisconsin in de VS. Zij besloten daar een nieuwe boerderij en een nieuw leven op te bouwen. Het ravottende baasje van elf dat van vogels en dieren hield… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Danielle Boelens boeken
  Danielle Boelens - Lingerie en motorleer

  Mijn hart slaat een slag over. Spanningskriebels borrelen op in mijn buik. Eén moment kijk ik hem aan. Kijk hem nou staan bij die trap. Misschien is het de hoogte. Misschien is het de wijn. Misschien is de dag te lang geweest. Wat het ook is, ik kan er geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Willem Bakhuys Roozeboom boeken
  Willem Bakhuys Roozeboom - You run you die :-)

  Wat doe je als je wordt aangevallen door een nijlpaard, achterna gezeten door wilde honden of plotseling oog in oog staat met een leeuw of een cobra? Iedere dag rennen ze in de ochtendkudde naar hun werk. Dan besluiten ze het roer om te gooien en hun drukke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hans Wiesman boeken
  Hans Wiesman - Dakota Hunter

  Een serie uiterst boeiende en avontuurlijke reisverhalen over twaalf expedities naar verre en onherbergzame oorden, op zoek naar de legendarische verloren DOUGLAS DC-3/DAKOTA. Waargebeurde reportages over fascinerende ontmoetingen, met hilarische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Frank Daamen, Stefan van Herten, Jeroen Peters, Laurens Ultee boeken
  Frank Daamen, Stefan van Herten, Jeroen Peters, Laurens Ultee - Oranjeleeuwen door Afrika

  In de zomer van 2009 komen vier studenten op het idee met de auto naar het WK voetbal in Afrika te rijden. Wat begint als een grap wordt al snel een concreet plan. Enkele maanden later staat er een oranje geschilderde Land Rover klaar aan de start. Bij vertrek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Land van grote eenzaamheid

  IJsland is een land dat altijd tot de verbeelding heeft gesproken, zeker tot die van Nederlanders. In vroeger dagen berichtten alleen vissers en walvisvaarders, die bij slecht weer een goed heenkomen hadden gezocht in baai of fjord, over dit noordelijke eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Iris Hannema boeken
  Iris Hannema - Het bitterzoete paradijs

  'De Nederlandse Eten, bidden en beminnen.' de Volkskrant Na een lange reis door Oost-Afrika besluit Iris Hannema op zoek te gaan naar het aardse paradijs. Zou het bestaan en waar? Ze doorkruist het blauw van de wereldkaart en bezoekt de eilanden in de Stille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Paul van Hooff boeken
  Paul van Hooff - Man in het zadel

  Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Gijs van Middelkoop boeken
  Gijs van Middelkoop - Japanners komen nooit te laat

  Japan is voor veel mensen een mysterieus en fascinerend land. Zo ook voor reisschrijver Gijs van Middelkoop. Met een magisch visitekaartje in de hand vertrekt Gijs naar Japan, samen met zijn vriendin Aimée. Met de fiets verkennen ze het subtropische eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jannie Regnerus boeken
  Jannie Regnerus - Het geluid van vallende sneeuw / De volle maan als beste vriend

  In 'Het geluid van vallende sneeuw' en 'De volle maan als beste vriend' kijkt de lezer door de ogen van Jannie Regnerus en ondergaat dezelfde betovering die haar destijds overkwam in Japan en Mongolië.De auteur verbleef een jaar in Japan en raakte daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Katja Staartjes boeken
  Katja Staartjes - Lopen over de grens

  Grenzen. Ze geven aan tot hoe ver je kunt of mag gaan. Welke grenzen zijn er eigenlijk? Wie bepaalt welke grenzen voor wie gelden? Katja Staartjes en Henk Wesselius liepen 2000 kilometer langs de grens van Nepal: van het noordwestelijke naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Frederiek Lommen boeken
  Frederiek Lommen - Druiven en droesem

  Griekenland is een van de oudste wijngebieden in de wereld. Toch stond het land van wijngod Dionysos jarenlang in de schaduw van populaire wijnlanden. Inmiddels vindt er gelukkig een wijnrenaissance plaats en ontwikkelt Griekenland zich tot een van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Mirjam Grunwald boeken
  Mirjam Grunwald - Dansende Buffels

  Een lange reis met de motor door exotische landen, welke motor enthousiast droomt daar niet van? Mirjam voegde de daad bij het woord en besloot samen met goede vriendin Marika vanuit India terug te rijden naar Nederland. De motoren, twee BMW's R1150 GS werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Ruud Bruggeman boeken
  Ruud Bruggeman - Dit is de weg naar Rome

  Samen met zijn vrouw besluit Ruud Bruggeman in februari 2008 om naar Rome te gaan. Vliegtuig, trein en auto vallen al snel af. Spontaan wordt dan het idee geboren om te voet te gaan, een tocht van 2300 kilometer. Bruggeman heeft al eens eerder een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Diana Vilé boeken
  Diana Vilé - Ondernemen in Spanje

  In dit boek leest u achttien ervaringsverhalen over emigratie, integratie en zelfstandig ondernemerschap in Spanje, met tips van Nederlandse ondernemers die de stap reeds gezet hebben. Het emigratie- en ondernemersstappenplan en een adressenlijst voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Mak boeken
  Peter Mak - Op zoek naar Zerzura

  De schemer valt in en zittend op de grond voor de tent, midden in de Sahara, beginnen we aan ons welverdiende maal. Karin kijkt me ineens verschrikt aan en zegt: "Ik hoor iets, een vreemd geluid dat ik niet ken." "O, ik zat net te kauwen, dus ik heb het niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marcel Salome boeken
  Marcel Salome - Het neusje van Peru

  'Het neusje van Peru' voert de lezer mee naar de Peruviaanse woestijn, het Titicacameer, over de Andes naar het hart van het lncarijk, tot in de jungle Iquitos. De auteur en haar reisgenote trekken door prachtige natuurgebieden, naar eeuwenoude Indiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ludique le Vert boeken
  Ludique le Vert - Hilarisch Frankrijk

  Ludique le Vert is het pseudoniem van een oud-docent Hoger Onderwijs. Kort na zijn pensionering emigreerde hij naar Zuidwest Frankrijk, waar hij samen met zijn vrouw Maria woont en werkt in en rond hun oude boerderij op het Franse platteland.Het tweetal houdt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Zuid-Afrika

  In Zuid-Afrika neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries neemt u mee naar het magische Zuid-Afrika. Hij laat de boulevards en de townships van Kaapstad zien; het struikenlandschap van de Kleine Karoo; de rotstekeningen van de San… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,25