Boeken over reisverhalen

 • Ruud Bruggeman boeken
  Ruud Bruggeman - Onderweg naar de oever van de tijd

  Ruud Bruggeman heeft al eerder pelgrimstochten gelopen, naar Santiago en naar Rome. Deze keer is hij vanuit Nederland op weg gegaan naar Istanbul. Nu geen pelgrimstocht naar het graf van een heilige, maar naar de 'Aya Sofia' in Istanbul, de 'Heilige Wijsheid'.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wereldwijven boeken
  Wereldwijven - Wereldwijven

  Allemaal waren ze lid van het Wereldwijven netwerk, schrijvend voor LINDAnieuws.nl. Nu hebben ze hun eigen verhaal opgeschreven. Boeiende en kleurrijke lotgevallen van Nederlandse vrouwen op diverse continenten. Neem een kijkje in het leven van de Wereldwijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - Het diepe Zuiden

  'Het diepe Zuiden' van Paul Theroux gaat over het Zuiden van de Verenigde Staten, een gebied met twee gezichten: er wonen de vriendelijkste en meest gastvrije mensen van Amerika. Men hecht er het meest aan traditie, er wordt hard gewerkt, en met succes. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Dolf Went boeken
  Dolf Went - Albanië Herinneringen 1964-2009 in woord en beeld

  In feite is dit boek een strikt persoonlijke liefdesverklaring aan het adres van Albanië en het Albanese volk. Waren het voor de omwenteling in 1991 vooral de nieuwsgierigheid naar een volkomen onbekend land en de bijna onmogelijkheid als ?kapitalist? dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Joshua van Eijndhoven boeken
  Joshua van Eijndhoven - Op reis met de Hope

  Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan en met een beperkt budget. Het geheim van zes jaar reizen Joshua is 24 als hij zijn carrièreplannen als jurist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Hans Dieleman boeken
  Hans Dieleman - Maskers, macho's en mañana

  Mexico is een land vol verrassingen, waar de werkelijkheid telkens weer anders is. Het land oogt modern, maar de passies, dromen en emoties van de Mexicanen zijn dat niet. Die gaan terug naar de tijd van voor de kolonialisatie. Maar Mexicanen verbergen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank van Rijn boeken
  Frank van Rijn - Revanche in de Andes

  Revanche in de Andes beschrijft een 26.ooo km lange fietstocht dwars door Zuid-Amerika, waarbij Frank van Rijn geconfronteerd wordt met ruwe steenslagwegen, hoge passen, velgen die het langzaam begeven, mieren die zijn tent afbreken, ijzig koude nachten in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sjaak Zonneveld boeken
  Sjaak Zonneveld - Reis rond de wereld in je beste jaren

  Het meest leerzame en inspirerende reisverhalenboek van Nederland.Sjaak Zonneveld bezocht meer dan zestig landen. Maar noem hem geen landenverzamelaar of wereldreiziger. Sjaak is een moderne pensionado. Met enige regelmaat neemt hij een tussenpensioen. En dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Willem Bakhuys Roozeboom boeken
  Willem Bakhuys Roozeboom - You run you die :-)

  Wat doe je als je wordt aangevallen door een nijlpaard, achterna gezeten door wilde honden of plotseling oog in oog staat met een leeuw of een cobra? Iedere dag rennen ze in de ochtendkudde naar hun werk. Dan besluiten ze het roer om te gooien en hun drukke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tosca Niterink boeken
  Tosca Niterink - Klimmen naar kruishoogte

  Klimmen naar kruishoogte is geen wandelgids en ook niet het zoveelste verslag van een spirituele zoektocht. Tosca Niterink en haar vaste dans- en wandelpartner Anita besloten als ware wandelamateurs de zogenaamde ‘zilverroute’ te lopen: 1200 kilometer,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicholas Tomalin, Ron Hall boeken
  Nicholas Tomalin, Ron Hall - De wonderbaarlijke laatste reis van Donald Crowhurst

  In 1968 besloot Donald Crowhurst mee te doen aan de allereerste solozeilrace rond de wereld. Afgaand op zijn enthousiaste radioberichten dacht iedereen in Engeland dat hij zou winnen. Het land maakte zich al op voor een heldenontvangst. Maar acht maanden na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jaap Poot boeken
  Jaap Poot - Niets aan je hoofd

  NÓG MEER HEERLIJKE GRIEKSE verhalen van Jaap Poot in Niets aan je hoofd - Griekse perikelen deel 2. Net als in zijn bestseller, Roomservice, neemt Jaap Poot de lezer mee naar verschillende voor de meesten onbekende Griekse eilanden, waar hij kleine en grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul van Hooff boeken
  Paul van Hooff - Man in het zadel

  Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Ad van Schaik boeken
  Ad van Schaik - Parels van Sri Lanka en Zuid-India

  Eindeloze witte zandstranden, intens groene theeplantages, hoge boeddhistische dagoba's, rijk versierde hindoeïstische tempels en de omvangrijke nalatenschap van de VOC in de vorm van huizen en forten. Dat hebben het kleine overzichtelijke Sri Lanka en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Ierland - mijn Ierland

  In dit boek beschrijf ik mijn liefde voor Ierland, mijn Ierland.Vijfendertig jaar vormt het een deel van mijn leven.Het is het land van de menselijke ziel met al zijn mooie en minder mooie kanten.In vijftig verhalen uit mijn Ierse leven wil ik dat tot leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ruud Bruggeman boeken
  Ruud Bruggeman - Dit is de weg naar Rome

  Samen met zijn vrouw besluit Ruud Bruggeman in februari 2008 om naar Rome te gaan. Vliegtuig, trein en auto vallen al snel af. Spontaan wordt dan het idee geboren om te voet te gaan, een tocht van 2300 kilometer. Bruggeman heeft al eens eerder een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arita Baaijens boeken
  Arita Baaijens - Paradijs in de polder

  In Paradijs in de polder keert ontdekkingsreiziger, bioloog en schrijver Arita Baaijens terug naar het Nederlandse landschap. Al dertig jaar verkent zij de landschappen van de Sahara, Siberië en Papoea-Nieuw-Guinea. Tijdens haar reizen trof het haar hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J. Reverte boeken
  J. Reverte - De helse rivier

  Een gruwelijk paradijs, een schitterende hel, waar zich als een enorme kronkelende slang een stroom water door slingert: de Amazone, de grootste rivier op aarde. Sinds Columbus Amerika bereikte, heeft deze rivier een cruciale rol gespeeld in de kolonisatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Raf Van Hulle boeken
  Raf Van Hulle - Met de zonnefiets langs de Zijderoute

  De kruisvaarders trokken een jaar uit om met paard en kar Jeruzalem te bereiken. Pas vanaf de vijftiende eeuw slaagden vanuit de Lage Landen koopvaardijschepen erin de Aziatische kuststrook te bereiken in vier maanden. In de 21ste eeuw ontwerpt Raf Van Hulle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ine Andreoli boeken
  Ine Andreoli - Ethiopie ongekend anders!

  Ethiopië heeft een zeer afwisselende natuur. Er zijn veertien Nationale parken te vinden. U treft er watervallen, vulkanen, bergen, zoutmeren, warmwaterbronnen en ravijnen aan. Maar ook vindt u in de stad Harar 99 moskeeën. Deze moskeeën vertegenwoordigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Zuid-Afrika

  In Zuid-Afrika neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries neemt u mee naar het magische Zuid-Afrika. Hij laat de boulevards en de townships van Kaapstad zien; het struikenlandschap van de Kleine Karoo; de rotstekeningen van de San… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,25
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Nieuw-Zeeland

  In Nieuw-Zeeland neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit veelzijdige land. Hij verhaalt over de Cook Eilanden en Samoa; over de levende, ontembare natuur; en over de steden Auckland, Wellington en Christchurch.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,25
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Australië

  In Australië neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar de bruisende metropolen Sydney en Melbourne; naar de stille dorpjes en de uitgestrekte verlaten vlaktes; naar de groene regenwouden op Tasmanië en de droge rode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Peter Mayle, Annelies Hazenberg boeken
  Peter Mayle, Annelies Hazenberg - Toujours Provence

  In Toujours Provence maakt de lezer kennis met een openhartige truffelzoeker, de kuren van een Provençaalse agent, een beroepsgourmet en de man die zijn padden de Marseillaise laat zingen. Ontdek het schitterende Avignon en de wijngaarden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99