Boeken over zuid-amerika

 • Meik Unterkötter boeken
  Meik Unterkötter - Buenos Aires

  ANWB Extra reisgids Buenos Aires – Argentinië Beleef Buenos Aires met de nieuwe reisgids ANWB Extra Buenos Aires! De kennismaking met Buenos Aires kan overweldigend zijn. Alles is hectischer, luider en levendiger dan in welke Europese stad ook, maar Buenos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Juan Garff boeken
  Juan Garff - Argentinië

  ANWB Wereld Reisgids Argentinië De ANWB Wereldreisgids Argentinië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Argentinië. Het land van de donderende watervallen van Iguazú, de huizenhoge gletsjers van Perito Moreno en zonnende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Susanne Asal boeken
  Susanne Asal - Chili

  ANWB Wereld Reisgids Chili & Paaseiland De ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Chili en Paaseiland. Chili, het land van stille natuur en verstedelijking, bossen en woestijnen, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Detlev Kirst boeken
  Detlev Kirst - Peru

  ANWB Wereld Reisgids Peru De ANWB Wereldreisgids Peru is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Peru. Het land is er één van grote contrasten: de kale kustwoestijn aan de koude Grote Oceaan met zijn vruchtbare rivierdalen, de ruige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Marcel Bayer boeken
  Marcel Bayer - Argentinië

  Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino’s. Bij tijd en wijle melancholisch en emotioneel, en dan toch weer levenslustig en vol passie. Dat alles komt samen in de intensiteit waarmee de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ko van Geemert, Jan Brokken boeken
  Ko van Geemert, Jan Brokken - Dushi Willemstad

  Heimwee naar Curaçao. Niet de minsten hebben er last van. Neem Nobelprijswinnaar Gabriel García Márquez, over wie de Curaçaose auteur Boeli van Leeuwen schreef: 'In vrijwel al zijn boeken wordt het schone eiland Curaçao genoemd.' In Dushi Willemstad wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marica van der Meer boeken
  Marica van der Meer - Bolivia

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.Bolivia is een uniek land in Zuid-Amerika, met zowel een kleurrijke inheemse bevolking als overweldigende natuur.Van de tropische regenwouden in de laaglanden tot de ongerepte hoogvlakte in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Leuwsha boeken
  Tessa Leuwsha - Reishandboek Suriname

  Met het Reishandboek Suriname op zak heeft dit Zuid-Amerikaanse land geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Suriname kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Suriname je veel informatie over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick van der Doef boeken
  Patrick van der Doef - Argentinië – Buenos Aires en het zuiden

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marielle van Bussel, Wies Ubags, Mark Weenink, Lenny Schouten boeken
  Marielle van Bussel, Wies Ubags, Mark Weenink, Lenny Schouten - Te gast in Colombia

  Steden en dorpjes van grote historische waarde, de meest uiteenlopende landschappen en een gastvrije bevolking. Colombia heeft het allemaal. Lees in deze nieuwe editie van Te gast in over de verandering voor Colombianen nu de regering een vredesakkoord heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jeanet Liebeek boeken
  Jeanet Liebeek - Colombia

  Colombia herbergt prachtige steden, schitterend natuurschoon en een gastvrije bevolking. Het is een land met bergen, woestijnen en witte zandstranden, maar ook met precolumbiaanse schatten, prachtige nationale parken en woest stromende rivieren. De auteurs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • De Groene Reisgids Brazilie

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Argentinie

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren!De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Argentinië

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Isabelle Al Subaihi boeken
  Isabelle Al Subaihi - Peru

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jaap Dekker boeken
  Jaap Dekker - Reishandboek Brazilie Brazilie

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden Het reishandboek Brazilië biedt uitgebreide informatie over de achtergronden en cultuur van Brazilië. Deze reisgids neemt u mee naar de mooiste plekken van dit overweldigende land. Laat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Harry Schuring boeken
  Harry Schuring - Suriname

  ANWB Extra reisgids Suriname Ontdek Suriname met de compacte reisgids ANWB Extra Suriname! Voor Nederlanders blijft Suriname een comfortabele mix tussen exotisch en vertrouwd. Of je nu diep in de jungle zit, aan de boorden van de Atlantische Oceaan, of in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Bernhard Mogge boeken
  44,95
 • Heidi Fröhlich boeken
  44,95
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Bolivia

  • Excursie naar de zoutmeren van Uyuni • Tocht langs de Misiones • Wild spotten in Rurrenabaque • Dinosaurussporen volgen in Toro Toro • Paardrijden en mountainbiken in TupizaWie door Bolivia reist, treft geen massatoerisme aan, maar wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ralf Johnen boeken
  44,95
 • Christine Metzger boeken
  44,95
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Peru

  Peru is een land van extremen. Landschappen variëren van een woestijnachtige droogte tot uitgestrekte regenwouden en de hoge toppen van het Andesgebergte. Ook de bevolking is divers: die stamt deels af van de oude Incabeschaving en deels van de Spaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Cuba, vrolijk getralied land

  Toen Dolf de Vries in 1969 in de straten van Willemstad (Curaçao) voor het eerst bewonderaars van Fidel Castro zag, revolutionaire jongemannen met Castro-petten en T-shirts met de beeltenis van Che Guevara, en kort daarna Zuid-Amerika bezocht, raakte hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Walter W.C. de Vries boeken
  Walter W.C. de Vries - Ecuador en de Galápagoseilanden

  De (natuur)schatten van het Andesgebergte en de Galápagoseilanden zijn wereldberoemd. Vooral de Galápagoseilanden met hun unieke dierenwereld, waar de natuur relatief onaangetast is, mag op grote belangstelling rekenen. En het Amazonegebied mag ook niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99