Boeken over europa

 • De Groene Reisgids - Pyreneeën

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De Groene Reisgids - Lot/Tarn/Aveyron

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Tarn, Lot en Aveyron in beeld40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen450 adressen voor elk budget46 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Lannoo's Autoboek - Zweden on the road

  Zweden staat garant voor verrassend gevarieerde natuur: goudgele akkers, lange stranden en badplaatsen met een rijke traditie, duizenden eilanden aan de scherenkust, eindeloze bossen en meren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stockholm en G (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Ankie Nolen boeken
  Ankie Nolen - Onbekend Aude

  Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Danny Valen boeken
  Danny Valen - Asturië & Cantabrië

  Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Trotter Zweden

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen20 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Florence/Firenze

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in FlorenceFlorence in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 140 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Florence, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Barcelona

  - Klein in formaat, groot in kwaliteit- De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen- Met een uitneembare stadsplattegrond- Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Capitool boeken
  Capitool - Devon en Cornwall

  Capitool Top 10 Devon & Cornwall - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen de regio tot leven- Compact formaat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Angela Heetvelt boeken
  Angela Heetvelt - Eifel

  ANWB Extra reisgids Eifel - Duitsland Beleef Eifel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Eifel! Tussen Aken, Mayen en Bitburg ligt een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland. Met een uitgebreid net van wandel- en fietspaden en een grote variatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Bilbao

  ANWB Extra reisgids Bilbao – Spanje Beleef Bilbao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Bilbao! De combinatie van het supermoderne stadsdeel met het Guggenheim Museum en het oude gedeelte met de middeleeuwse straatjes maakt Bilbao tot de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Andrea Markand, Markus Markand boeken
  Andrea Markand, Markus Markand - Phuket

  ANWB Extra reisgids Phuket – Thailand Beleef Phuket met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Phuket! Het heerlijke klimaat, de indrukwekkende cultuur, de vrolijke chaos in de stad. Maar ook de rust aan de stranden en natuurlijk de vriendelijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Klaus Bötig boeken
  Klaus Bötig - Kos

  ANWB Extra reisgids Kos – Griekenland Beleef Kos met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kos! Op het eiland Kos komen heel verschillende culturen samen. Minaretten en kerktorens, maar ook ruïnes uit de oudheid zijn nog steeds terug te zien. Palmbomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicole Sperk boeken
  Nicole Sperk - Moezel

  ANWB Extra reisgids Moezel Beleef de Moezel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Moezel! Van bron tot monding stroomt de ongeveer 500 kilometer lange Moezel door drie landen. Vanaf de steile wijnhellingen aan de oever ontvouwt zich op veel plaatsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Eric Strijbos, Bonnie Posner boeken
  Eric Strijbos, Bonnie Posner - Krakau

  Krakau komt als bestemming steeds meer in de belangstelling. De tweede grootste stad van Polen is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Krakau staat bekend om zijn historische centrum waarvan de oudste gebouwen uit de 13de eeuw dateren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - Wandelen in de Vall de Gallinera

  De vallei van de Gallinera wordt steeds populairder als wandelgebied en het bewijs daarvan zijn de vele casas rurales (Bs en achtergronden over de vallei, ook wandelingen aangeduid met plattegronden en van diverse moeilijkhtal kleurenfoto's en achtergronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bilbao

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Bilbao en San SebastiánBilbao en San Sebastián in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • München

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in MünchenMünchen in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van München, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Zuid-Engeland

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Zuid-Engeland in beeldDe 10 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 7 tot 8 dagen130 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsenMeer dan 400 adressen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De Groene Reisgids - Andalusië

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marion van Amelrooij boeken
  Marion van Amelrooij - Bourgogne

  ‘Leven als een Bourgondiër!’ maar dan letterlijk. Dat is wat Marion van Amelrooij deed toen ze twintig jaar geleden met haar gezin naar de Bourgogne verhuisde. De afgelopen jaren leerde zij niet alleen de Bourgogne kennen op het gebied van eten, drinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kroatië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Kroatië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinReisplanner voor 7 tot 14 dagen77 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen850 adressen voor elk budget25… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De Groene Reisgids - Schotland

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Schotland in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 6 tot 10 dagen95 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen700 adressen voor elk budget43… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Reinhard Kuntze boeken
  Reinhard Kuntze - Zuid-Tirol, Dolomieten

  ANWB Extra reisgids Zuid-Tirol Dolomieten Beleef Zuid-Tirol Dolomieten met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Tirol Dolomieten! Ten zuiden van de Brennerpas begint een indrukwekkend berglandschap waar de skiër en bergbeklimmer zijn hart ophaalt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Daniela Schetar boeken
  Daniela Schetar - Istrië

  ANWB Extra reisgids Istrië Beleef Istrië met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Istrië! Istrië en de Kvarnerbaai doet met haar ruwe rotskust en heuvelachtig achterland met wijn- en olijfboomgaarden aan Toscane denken. Dat is ook niet zo raar, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99