Boeken over europa

 • Georgi Palahutev, Simone Bòcker boeken
  Georgi Palahutev, Simone Bòcker - Bulgarije wereldreisgids

  ANWB Wereldreisgids Bulgarije De ANWB Wereldreisgids Bulgarije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Bulgarije. Bulgarije is vooral bekend als bestemming voor een strandvakantie aan de Zwarte Zee. Maar er is zoveel meer. Bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Ankie Nolen boeken
  Ankie Nolen - Onbekend Aude

  Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bartho Hendriksen, Leo Platvoet boeken
  Bartho Hendriksen, Leo Platvoet - Corfu

  Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over Corfu. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden, eten/drinken, verblijf en praktische info.Olijfbossen en cipressen De Odyssee Reisgids Corfu (Korfoe) laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Eline Dabekaussen boeken
  Eline Dabekaussen - Madrid

  Deze reisgids laat je kennismaken met Madrid. Een smeltkroes van culturen, een stad met veel gezichten. Madrid is modern en bruisend maar ademt tegelijkertijd historie.Stad met veel gezichten Madrid is bruisend, maar ademt tegelijkertijd historie. Velázquez,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jurriaan van Kranendonk boeken
  Jurriaan van Kranendonk - Porto en het Noorden van Portugal

  “De grote aantrekkingskracht van Porto is de wijn en de port. De rivier de Douro met zijn prachtige hellingen met een leistenen ondergrond waar de wijnstokken op staan. De leisteen die in de warme zomer koelte geven aan de druiven en in de winter de warmte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Andrea Markand, Markus Markand boeken
  Andrea Markand, Markus Markand - Phuket

  ANWB Extra reisgids Phuket – Thailand Beleef Phuket met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Phuket! Het heerlijke klimaat, de indrukwekkende cultuur, de vrolijke chaos in de stad. Maar ook de rust aan de stranden en natuurlijk de vriendelijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Eric Strijbos, Bonnie Posner boeken
  Eric Strijbos, Bonnie Posner - Krakau

  Krakau komt als bestemming steeds meer in de belangstelling. De tweede grootste stad van Polen is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Krakau staat bekend om zijn historische centrum waarvan de oudste gebouwen uit de 13de eeuw dateren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bilbao

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Bilbao en San SebastiánBilbao en San Sebastián in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Corsica Marco Polo NL

  Marco Polo reisgids voor Corsica! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart. Met ‘insider tips’ om dit Franse eiland écht te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jersey & Guernsey Marco Polo NL

  Marco Polo reisgids voor Jersey & Guernsey! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart. Met ‘insider tips’ om Jersey, Guernsey en de andere Britse Kanaaleilanden écht te ontdekken, de TOP 15 van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Lake District Marco Polo NL

  Marco Polo reisgids voor het Lake District! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart. Met ‘insider tips’ om deze waterrijke Britse regio écht te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Menorca Marco Polo NL

  Marco Polo reisgids voor Menorca! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart. Met ‘insider tips’ om dit Spaanse eiland in de Balearen écht te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Sardinië Marco Polo NL

  Marco Polo reisgids voor Sardinië! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart. Met ‘insider tips’ om dit Italiaanse eiland écht te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • De Groene Reisgids - Elzas Vogezen

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Elzas-Vogezen in beeld55 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen500 adressen voor elk budget33 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marielle Saegaert boeken
  Marielle Saegaert - Galicië

  Het voor velen onbekende Galicië laat zich, net als zijn bewoners, niet makkelijk kennen. Het is het eindpunt van de wereldberoemde Camino de Santiago: een verzameling van wegen die hun pelgrims, gekomen uit alle hoeken van de wereld, meenemen naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jaap Hiddinga boeken
  Jaap Hiddinga - Historisch Schotland

  Schotland. Een land wat beelden oproept van mistige hooglanden, oude kastelen en ruïnes, Keltische steencirkels en woeste bergen waarin het verleden nog steeds voelbaar aanwezig is. In deze gids neemt de auteur de lezer mee langs de mystieke, historische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • De Groene Reisgids - Midden-Spanje

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Midden-Spanje in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 4 tot 7 dagen60 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen410 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De Groene Reisgids - Oost-Spanje

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Oost-Spanje in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 4 tot 12 dagen45 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen290 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Trotter Ardennen

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen11 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Capitool boeken
  Capitool - Mallorca

  Capitool Top 10 Mallorca - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven- Compact formaat, ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Trotter Zweden

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen20 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Danny Valen boeken
  Danny Valen - Asturië & Cantabrië

  Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lot/Tarn/Aveyron

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Tarn, Lot en Aveyron in beeld40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen450 adressen voor elk budget46 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Zweden on the road

  Zweden staat garant voor verrassend gevarieerde natuur: goudgele akkers, lange stranden en badplaatsen met een rijke traditie, duizenden eilanden aan de scherenkust, eindeloze bossen en meren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stockholm en G (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Pyreneeën

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Pyreneeën in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 3 tot 7 dagen90 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen445 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99