Boeken over benelux

 • ANWB boeken
  ANWB - Nederland

  ANWB Extra reisgids Nederland Beleef Nederland met de nieuwe reisgids ANWB Extra Nederland! Als het even kan, trekken we in eigen land eropuit. Nederland biedt zo veel variatie: van de Rotterdamse haven tot de Waddenzee en van de heide en bossen van de Veluwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Diederik Samwel boeken
  Diederik Samwel - Onderschat Nederland

  In Onderschat Nederland komen 80 onderschatte locaties in Nederland aan bod die je vanwege een heersend vooroordeel of clichébeeld liever links zou laten liggen maar die wel degelijk iets bijzonders te bieden hebben. Denk hierbij aan steden of dorpen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anneke Bokern boeken
  Anneke Bokern - Amsterdam Duits Marco Polo

  Erleben Sie Amsterdam mit all seinen Facetten! Der kompakte und unkomplizierte MARCO POLO Reiseführer bringt Sie mitten rein in die Stadt: mit brandaktuellen Informationen, Erlebnistouren und tollen Insider-Tipps. Begleitend zum Buch: Touren-App und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Tijs van den Boomen boeken
  Tijs van den Boomen - De marktgids voor Amsterdam

  Voor couleur local en onverwachte koopjes moet je op de markt zijn. Op vakantie storten we ons massaal op de markt, maar in eigen land en stad vergeten we vreemd genoeg hoe levendig en interessant die plekken zijn. Veel mensen weten de Cuyp nog wel te vinden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Susanne Völler, Jaap van der Wal boeken
  Susanne Völler, Jaap van der Wal - Waddeneilanden

  ANWB Extra reisgids Waddeneilanden Ontdek de Waddeneilanden met de compacte reisgids ANWB Extra Waddeneilanden! De 5 Waddeneilanden van links naar rechts op de kaart: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk eiland heeft een heel eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anne Teffo boeken
  Anne Teffo - Luxemburg stad weekend

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytripVoor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Dé gids om Luxemburg écht te ontdekken: de plaatsen waar u de stad in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marjolein van Eys boeken
  Marjolein van Eys - Verborgen Amsterdam

  Wat zijn Jonglez uitgaven? Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners & voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten. U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marjolein van Eys, Delphine Robiot boeken
  Marjolein van Eys, Delphine Robiot - Amsterdam insolita e segreta

  Wat zijn Jonglez uitgaven?Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners& voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten.U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marjolein van Eys, Delphine Robiot boeken
  Marjolein van Eys, Delphine Robiot - Amsterdam insolita y secreta

  Wat zijn Jonglez uitgaven?Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners& voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten.U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Redactie Hollands Glorie boeken
  Redactie Hollands Glorie - Ons Dorp

  De nostalgie van het platteland Ons Dorp is een prachtig boek vol verhalen en schitterende fotografie over 16 dorpen in Nederland. Er staat steeds één klein dorp centraal waarin de bewoners aan de tand worden gevoeld over de geschiedenis van het dorp, wie er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Reinhard Tiburtzy boeken
  Reinhard Tiburtzy - Nederland

  ANWB Ontdek reisgids NederlandVerken Nederland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Nederland! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de molens van Kinderdijk en de Dam in Amsterdam niet missen, maar ga ook eens van de gebaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Loes Berkhout boeken
  Loes Berkhout - Amsterdam

  Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de perfecte gids. Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto's van de bekendste citytripbestemmingen. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen, berucht om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Johan De Meester, Santina De Meester, Paul De Moor, Thijs Demeulemeesters, Sara Van Poucke, Joris Verbeure boeken
  Johan De Meester, Santina De Meester, Paul De Moor, Thijs Demeulemeesters, Sara Van Poucke, Joris Verbeure - 1000 plekken die je écht gezien moet hebben

  Het standaardwerk voor iedereen die België echt wil leren kennen Een boek uit de wereldvermaarde serie 1000 places to see before you die The very best of Belgium: 1000 bijzondere plekken beschreven in evenveel sprekende columns. Een overzicht van monumenten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hugo Kolstee boeken
  Hugo Kolstee - Alle kathedralen en basilieken van Nederland

  Hugo KolsteeAlle kathedralen en basilieken van Nederlandvan binnen en buitenDeze gids beschrijft alle zeven kathedralen en vijfentwintig basilieken in Nederland. Bij elke kerk komt de plaatselijke situatie, geschiedenis, architectuur en inrichting ruim aan bod… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Fedor Vogel, Frank Stoute boeken
  Fedor Vogel, Frank Stoute - Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen

  Frank Stoute & Fedor Vogel Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen Zowel België als Nederland kent meerdere abdijbieren. In het katholieke België kennen we 24 'erkende abdijbieren' en ook in het conservatieve Nederland groeit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Felicia Dekkers boeken
  Felicia Dekkers - Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer

  Felicia Dekkers Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer Reizen om stíl te staan Heilige bergen, heb je die nog... in Europa? Ja zeker, in Noord-Italië. Ze zijn Unesco-werelderfgoed sinds 2003. In deze gids gaan spiritualiteit, kunst en natuur hand in hand.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Marcel Schoeters boeken
  Marcel Schoeters - Genieten aan het water in Vlaanderen

  ?Het Vlaamse landschap werd gevormd door de Noordzee en de rivieren. Zij hebben bovendien de economie gegenereerd, steden doen ontstaan, cultuur en welvaart gevoed.Talrijke watermolens, sluizen, bruggen, havengebouwen, schepen en andere monumenten getuigen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Irene Smets boeken
  Irene Smets - Rubensgids Antwerpen

  Deze Rubensgids Antwerpen brengt je naar de verschillende plekken in Antwerpen waar werk van Peter Paul Rubens te zien is. Je kunt er zijn huis bezoeken met het atelier waar zijn schitterende oeuvre tot stand kwam. Je komt ook langs de woningen van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Dirk Hilbers boeken
  Dirk Hilbers - Kempen en Maasland

  Ontdek de mooiste landschappen van België en Vlaanderen. Deze gids beschrijft de beste natuurroutes en geeft volop tips voor het ontdekken van natuur & landschap van het Regionaal Park Kempen en Maasland.- zorgvuldig geselecteerde wandel- en fietsroutes-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Judith de Ruiter, Mark Voortman boeken
  Judith de Ruiter, Mark Voortman - 100% Drenthe

  100% Drenthe In de PROVINCIE DRENTHE is volop ruimte voor de prachtige en gevarieerde NATUUR. De zandgronden, veengebieden, heidevelden en bossen lenen zich perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Bezoek KARAKTERISTIEKE DORPEN met oude kerken en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Yperman boeken
  Jan Yperman - De Westhoek XL

  Wandelen langs de hopvelden in Poperinge, genieten van vergezichten in Cassel, fietsen door de ongerepte polders in 'Bachten de Kupe', vogels kijken rond Saint-Omer of het oorlogsverleden van de Ieperboog ontdekken. De Vlaamse en Franse Westhoek vormen samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anne Peeters, Koen Driessens boeken
  Anne Peeters, Koen Driessens - Haspengouw

  ‘De streek rond Bilzen is even rijk als de Franse Loirestreek met al haar kastelen en grote wijndomeinen.’ Een krasse uitspraak? Arnoud Raskin, die met zijn mobiele schooltjes in sloppenwijken over de hele wereld een stukje warmte van Bilzen brengt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver boeken
  Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver - Onverwacht Verleden

  Laat je inspireren door het verleden van Nederland en trek eropuit Word meegenomen naar de meest bijzondere, verrassende plekken van Nederland. Capitool Onverwacht Verleden staat vol met meer dan 400 bezienswaardige plekken in Nederland, die gebaseerd zijn op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amsterdam anwb extra

  ANWB Extra reisgids Amsterdam - NederlandOntdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne de Buck boeken
  Anne de Buck - Staycation Guide

  Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99