Boeken over azië

 • Sri Lanka

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen43 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guido Derksen boeken
  Guido Derksen - Singapore

  In Singapore toont Azië zijn spierballen. In deze dynamische stadstaat net boven de evenaar schieten de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond en is de levensstandaard hoger dan in West-Europa. Singapore is hightech, hypermodern en tot in de puntjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Angela Heetvelt boeken
  Angela Heetvelt - Ontdek Japan

  ANWB Ontdek reisgids Japan Verken Japan op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Japan! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals het Imperial Palace, de drukke straten van Tokyo en het herdenkingspark in Hiroshima niet missen, maar ga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Leon Peterse, Joke Petri boeken
  Leon Peterse, Joke Petri - Indonesië Java Bali Lombok Sumatra

  De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart van het land. Thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, nationale parken, sultansteden en de beroemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo boeken
  Marlou Jacobs, Godfried van Loo - Sri Lanka

  Het onmisbare magazine voor wie naar Sri Lanka reist. Van voorbereidingstips tot inhoudelijke reportages en reisverhalen over cultuur, geschiedenis, natuur en mensen. Inclusief gratis mobiele app.Het Sri Lanka reismagazine is speciaal gemaakt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Trotter Nepal

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressenKaarten en plattegronden waarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roland Dusik boeken
  Roland Dusik - Bali

  ANWB Extra reisgids Bali – Indonesië Beleef Bali met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Bali! Bali, een van de ongeveer 17.500 (!) eilanden van de Indonesische archipel behoort tot een van de beroemdste ter wereld. Dat komt vooral door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Godfried van Loo, Marlou Jacobs boeken
  Godfried van Loo, Marlou Jacobs - Iran

  Het onmisbare magazine voor wie naar Iran reist. Van voorbereidingstips tot inhoudelijke reportages en reisverhalen over cultuur, geschiedenis, natuur en mensen. Inclusief gratis mobiele app.Het Iran reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo boeken
  Marlou Jacobs, Godfried van Loo - Jordanië

  Het onmisbare magazine voor wie naar Jordanië reist. Van voorbereidingstips tot inhoudelijke reportages en reisverhalen over cultuur, geschiedenis, natuur en mensen. Inclusief gratis mobiele app.Het Jordanië reismagazine is speciaal gemaakt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Thailand

  Thailand ontdekken en beleven! Winkelen, uitgaan Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Renate Loose boeken
  Renate Loose - Maleisië

  ANWB Wereld Reisgids Maleisië & Singapore De ANWB Wereldreisgids Maleisië & Singapore is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Maleisië en Singapore. Maleisië, het land van hoge temperaturen, droomstranden en fijne resorts, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Reizen door Laos en Cambodja

  Meester-verteller en acteur Dolf de Vries overtreft zichzelf! Reis mee met Dolf en zijn vrouw Lout door Laos en Cambodja. Ergernis, verwondering en verbazing wisselen elkaar af tijdens hun verblijf in deze landen vol natuurpracht en eeuwenoude mystiek. Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Klaudia Homann, Eberhard Homann boeken
  Klaudia Homann, Eberhard Homann - Phuket

  Phuket ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - Het land onder de Witte Parasol

  Laos stond vroeger bekend als 'het koninkrijk van de miljoen olifanten.' Zoveel olifanten zijn er allang niet meer en ook de monarchie is een relict van het verleden. Sinds de onafhankelijkheid in 1954 is Laos goeddeels ontoegankelijk geweest voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Monique van der Burg boeken
  Monique van der Burg - Laos & Cambodja

  Laos & Cambodja Beide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rijke cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking, die sterk afhankelijkheid is van de machtige rivier de Mekong. Beide landen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • Eva Gerberding boeken
  Eva Gerberding - Bali

  Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Bangkok

  ANWB Extra reisgids Bangkok - ThailandOntdek Bangkok met de compacte reisgids ANWB Extra Bangkok! Wie voor het eerst Bangkok bezoekt, kan overweldigd worden door de verkeerschaos, de voorbij scheurende tuktuks en het klamme klimaat. Geen nood, met de ANWB… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dubai

  ANWB Extra reisgids Dubai Ontdek Dubai met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dubai! De 340 dagen zon per jaar, betoverende lange zandstranden aan de Perzische Golf, de avontuurlijke woestijn direct voor de deur en de gigantische shoppingmalls, maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Sunniva Schouten boeken
  Sunniva Schouten - Japan

  Japan heeft het allemaal. Van bamboebossen tot besneeuwde bergen en van koraalriffen tot megalomane stadsarchitectuur. Magnifieke boeddhistische tempels, shinto-heiligdommen en zentuinen: de immense culturele en geografische diversiteit is overweldigend.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Martin H. Petrich boeken
  Martin H. Petrich - Sri Lanka

  ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka Verken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de Culturele Driehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Thailand

  ANWB Wereld Reisgids ThailandDe ANWB Wereldreisgids Thailand is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Thailand. Het land van witte stranden en felblauwe zeen, immense watervallen en glooiende rijstvelden. Maar ook van grote steden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Beijing

  ANWB Extra reisgids Beijing - ChinaOntdek Beijing met de compacte reisgids ANWB Extra Beijing!De ziel van Beijing wordt door de inwoners ervaren in de buurttempeltjes, de kleine marktjes en de trage gang van het leven in de hutong. Ga ook op zoek naar deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rufus Arndt boeken
  Rufus Arndt - Tokyo

  ANWB Extra reisgids Tokyo - Japan Ontdek Tokyo met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Tokyo! Tokyo is een wereldstad, maar maakt geen drukke indruk. Door de combinatie van oude tradities en high tech is de Japanse hoofdstad de perfecte bestemming voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Rachael Heston boeken
  Rachael Heston - Sri Lanka

  Capitool Sri Lanka: de ideale reisgids voor jouw reis naar Sri Lanka! Een luxe reisgids boordevol informatie Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis Met de mooiste illustraties en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Birgit Müller-Wöbcke boeken
  Birgit Müller-Wöbcke - Abu Dhabi

  Abu Dhabi ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Sport en strand Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50