Boeken over reisgidsen

 • Manuela Blisse, Uwe Lehmann boeken
  Manuela Blisse, Uwe Lehmann - Australië

  De uitgestrektheid en de ongereptheid van Australië en de ongedwongen stijl van de Aussies fascineren vele bezoekers. Het Great Barrier reef, de prachtige kusten, de wonderlijke fauna en flora en de onmetelijke 'outback' worden afgewisseld met boeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Italiaanse rivièra - Genua en Cinque Terre

  Italiaanse rivièra - Genua en Cinque Terre ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Bretagne

  Bretagne ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Merian live - Zuid-Engeland

  Zuid-Engeland ontdekken en beleven!Aan het strandExcursiesBezienswaardighedenEtenDrinkenUitgangslevenOvernachtenWandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Berlijn

  Berlijn ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Londen

  Londen ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Merian live - Amsterdam

  Amsterdam ontdekken en beleven!WinkelenExcursiesBezienswaardighedenEtenDrinkenUitgangslevenOvernachtenWandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Milaan

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in MilaanMilaan in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Milaan, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rome

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in RomeRome in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 190 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Rome, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Florida

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen33 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Saskia Naafs, Guido Van Eijck boeken
  Saskia Naafs, Guido Van Eijck - Hidden Nederland

  Guido van Eijck en Saskia Naafs zijn allebei schrijver en journalist en werken onder andere voor De Groene Amsterdammer en verschillende Nederlandse kranten. Ze schrijven over verschillende thema’s, van politiek en stadsontwikkeling tot fotografie en reizen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guido Derksen boeken
  Guido Derksen - Singapore

  In Singapore toont Azië zijn spierballen. In deze dynamische stadstaat net boven de evenaar schieten de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond en is de levensstandaard hoger dan in West-Europa. Singapore is hightech, hypermodern en tot in de puntjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lilly Nielitz-Hart, Simon Hart boeken
  Lilly Nielitz-Hart, Simon Hart - Schotland

  De reisroute leidt u langs imposante kastelen en pittoreske ruïnes door een grote verscheidenheid aan desolate landschappen. In de metropolen Edinburgh en Glasgow wacht de bezoekers een stevige portie cultuur en voortreffelijke gastronomie.PLAN UW ULTIEME… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Jet Vedelaar boeken
  Jet Vedelaar - Paradijselijk Périgord

  Ça y est, je suis au paradis. Schoonheid, al vanaf de oermens een rijk cultureel en historisch erfgoed in combinatie met unieke culinaire specialiteiten maken de Périgord Vert en zijn natuurpark Périgord-Limousin een fascinerende reisbestemming. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • IJsland

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Manfred Görgens boeken
  Manfred Görgens - Dordogne, Perigord

  ANWB Extra reisgids Dordogne – Frankrijk Beleef de Dordogne met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dordogne! Van bovenaf gezien is de Dordogne als een sprookjeslandschap, met een rivier die eindeloos veel kronkels telt en zijn weg zoekt langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Klaus Simon boeken
  Klaus Simon - Franse Atlantische kust

  ANWB Extra reisgids Franse Atlantische kust - Frankrijk Beleef de Franse Atlantische kust met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Franse Atlantische kust! Tussen La Rochelle en de grens met Spanje verrast de ruim 350 kilometer lange Franse Atlantische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Sri Lanka

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen43 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Post, Ton Wienbelt boeken
  Willem Post, Ton Wienbelt - New York Compleet

  Ontdek de 'Big Apple' aan de hand van de echte New York kenners! New York is magisch, trekt ieder jaar meer toeristen. Op Times Square en omgeving zit de champagne in de lucht. De stad is een en al dynamiek. Veertienduizend gele taxi's kleuren het stadsbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • ANWB boeken
  ANWB - Nederland

  ANWB Extra reisgids Nederland Beleef Nederland met de nieuwe reisgids ANWB Extra Nederland! Als het even kan, trekken we in eigen land eropuit. Nederland biedt zo veel variatie: van de Rotterdamse haven tot de Waddenzee en van de heide en bossen van de Veluwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Ingrid vanden Berk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters boeken
  Ingrid vanden Berk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters - time to momo Krakau + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids krijg je van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! It’s time to momo! Met time to momo Krakau (voorheen 100% Krakau) stap je je hotel uit en loop je regelrecht naar de leukste wijken van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marie Monsieur, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters boeken
  Marie Monsieur, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters - time to momo Antwerpen + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Antwerpen (voorheen 100% Antwerpen) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annebeth Vis, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters boeken
  Annebeth Vis, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters - time to momo Barcelona + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Barcelona (voorheen 100% Barcelona) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Evelien ter Ellen, Sanne Tummers, Femke Dam, Nina Swaep, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters boeken
  Evelien ter Ellen, Sanne Tummers, Femke Dam, Nina Swaep, Marie Monsieur, Liesbeth Pieters - time to momo Dublin + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids krijg je van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Dublin (voorheen 100% Dublin) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stephanie Waasdorp, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur boeken
  Stephanie Waasdorp, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur - time to momo Lissabon + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Lissabon (voorheen 100% Lissabon) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99