Boeken over reisgidsen

 • Matthias Eickhoff boeken
  Matthias Eickhoff - Ontdek Schotland

  ANWB Ontdek reisgids Schotland Verken Schotland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Schotland. Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals het mysterieuze Loch Ness en de historische binnenstad van Edinburgh niet missen. Maar ga ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gent

  - Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Gent- Gent in 3 (of 4) dagen: met een uitgewerkt reisplan- Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen- De hoogtepunten van Gent, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Detlev Kirst boeken
  Detlev Kirst - Peru

  ANWB Wereld Reisgids Peru De ANWB Wereldreisgids Peru is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Peru. Het land is er één van grote contrasten: de kale kustwoestijn aan de koude Grote Oceaan met zijn vruchtbare rivierdalen, de ruige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Karin Stubbé boeken
  Karin Stubbé - Piemonte & Turijn

  Piemonte & Turijn gaat over de gehele regio Piemonte. In deze reisgids gaat de reis van het noordelijkste puntje, dat ingeklemd ligt tussen twee zijden van Zwitserland, via de rijstvelden in het Po-dal, bijzondere kunst uit de tijd van de Via Francigena en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • ANWB boeken
  ANWB - Italië

  ANWB Wegenatlas Italië Ga goed voorbereid op reis met de vernieuwde ANWB Wegenatlas Italië. De ANWB Wegenatlas Italië is gedetailleerd en mooi van vormgeving. Met informatie over cultuur, actieve recreatie en een uitgebreid plaatsnamenregister. De atlas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Scandinavië

  ANWB Wegenatlas Scandinavië Ga goed voorbereid op reis met de vernieuwde ANWB Wegenatlas Scandinavië. De ANWB Wegenatlas Scandinavië is gedetailleerd en mooi van vormgeving. Met informatie over cultuur, actieve recreatie en een uitgebreid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Noord-Spanje

  Door het wat onberekenbare weer en de grillige kust heeft Noord-Spanje van oudsher altijd minder toeristen getrokken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de regio zijn authentieke karakter heeft weten te behouden. De laatste jaren heeft het buitenlands toerisme de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Zuid-Italië

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressenKaarten en plattegronden waarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Trotter Roemenië

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressenKaarten en plattegronden waarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Barbara Woinke boeken
  Barbara Woinke - Gardameer

  Gardameer ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Wat & Hoe Stedentrip boeken
  Wat & Hoe Stedentrip - Valencia

  Wat & Hoe Stedentrip Valencia bevat de Top 10 hoogtepunten van Valencia, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Alastair Bonnett boeken
  Alastair Bonnett - Nieuwe kaarten van de wereld

  In een wereld waarin we waar dan ook en wanneer dan ook op de hoogte zijn van internationale ontwikkelingen, geeft Nieuwe kaarten van de wereld een verrassend beeld van onze planeet. Dankzij een enorme hoeveelheid data, van onder meer onderzoekers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jolanda Breur boeken
  Jolanda Breur - Reishandboek Nicaragua

  Nicaragua heeft een grote variëteit aan landschappen. Behalve talrijke vulkanen heeft het bergen, meren en rivieren. De stranden zijn uitgestrekt en nog niet overspoeld door toeristen. De bos- en mangrovegebieden herbergen een uitbundige flora en fauna.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Madrid weekend

  - Klein in formaat, groot in kwaliteit- De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen- Met een uitneembare stadsplattegrond- Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Malta

  ANWB Extra reisgids Malta Beleef Malta met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Malta! Malta heeft prachtige stranden zoals Golden Bay en Ramla Bay op Gozo. De hoofdstad Valetta werd gekozen tot culturele stad van het jaar. Deze combinatie maakt Malta de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Macedonië

  ANWB Extra reisgids Macedonië Beleef Macedonië met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Macedonië! Macedonië wordt door zijn vele prachtige bergen en groene weides ook wel het Zwitserland van de Balkan genoemd. Hierdoor is Macedonië de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Noord-Spanje

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Doris Mundus boeken
  Doris Mundus - Leipzig in een dag

  Leipzig, de beurs- en universiteitsstad in het hart van Europa, fascineert al eeuwenlang mensen uit de hele wereld. Leipzig maakte niet alleen geschiedenis met de Volkerenslag van 1813, maar ook met de Maandagdemonstraties die in 1989 de Vreedzame Revolutie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ines Dickmann boeken
  Ines Dickmann - Aachen - Aken - Dom en Stadsgids

  Der reich bebilderte Führer gibt auf 32 Seiten eine Einführung und einen informativen Überblick über die kulturhistorisch bedeutenden Denkmäler Aachens. Im Mittelpunkt steht der Dom mit seiner wechselvollen Baugeschichte und den wertvollen Schätzen im… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Trix Broekmans boeken
  Trix Broekmans - Liverpool

  Het was liefde op het eerste gezicht met Liverpool, toen Trix Broekmans daar eind augustus 2010 voet aan wal zette tijdens de Beatles Week. Ze had een sombere mistroostige stad verwacht, maar de geboorteplaats van The Beatles bleek spannend en springlevend. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ellen Abercrombie boeken
  Ellen Abercrombie - Australië oostkust highlights 2015

  Een vakantie naar Australië, wie droomt er niet van. Australië is het grootste land ter wereld en de meeste vakantiegangers die hier voor het eerst naar toe gaan kiezen voor een bezoek aan de oostkust en dat is niet zo vreemd. Hier vind je het wereldberoemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans-Joachim Kann boeken
  Hans-Joachim Kann - Trier in een dag

  Op zoak naar van de Romeinen, van de Middeleuwen, van de architextuur, van het joodse Trier, van Karl Marx en Friedrich Spee. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Nelles Guide Namibië

  REISEZIELE: In Namibia steht die Natur im Vordergrund - spektakuläre Sanddünen, kaum bewachsene Berge, ausgetrocknete Flussläufe und Canyons, die Einsamkeit der Skelettküste und als Kontrast dazu der wasserreiche Caprivizipfel. Afrikanische Tierwelt kann u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Josef Reuter boeken
  Josef Reuter - Wandelingen door Cochem

  Die Broschüre beeinhaltet alle wichtigen Sehenswürdigkeiten, Tourentipps und Stadtplan von Cochem und der Umgebung. Sie können verschiedene Touren meistern, wie z.B. Auf den Spuren. . von Pater Martin von Cochem . der Zimmerleute . von Kurfürst Balduin .… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Duits

  Je reis wordt nog leuker als je een praatje kunt maken met de locals! Met deze taalgids op zak kun jij in het Duits duidelijk maken wat je wilt. Of je nu een kaartje wilt kopen voor de trein, de lokale specialiteit wilt bestellen in een restaurant, iemand wilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99