Boeken over reisgidsen

 • Anke Munderloh, Ulli Langenbrinck boeken
  Anke Munderloh, Ulli Langenbrinck - Wereldreisgids Cuba

  ANWB Wereld Reisgids CubaDe ANWB Wereldreisgids Cuba is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Cuba. Het eiland van palmen en tabak, witte stranden en mangrovebossen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het paleis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wat & Hoe Onderweg boeken
  Wat & Hoe Onderweg - Sardinië

  Wat & Hoe Onderweg Sardinië is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. De gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Lees het inspirerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • De Groene Reisgids - Kreta

  ?De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Christine Barrely, Maria Gittiérez-Alonso, Guylaine Idoux boeken
  Christine Barrely, Maria Gittiérez-Alonso, Guylaine Idoux - De Groene Reisgids Weekend - Barcelona

  ?- De bewezen sterrenquotering zorgt ervoor dat je geen enkele topper mist- Met tientallen geteste adressen om te overnachten, een hapje te eten, een glas te drinken, een avond te genieten of te shoppen- Alle adressen zijn op een uitneembare stadsplattegrond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Luc Decoudin, Dalphine Storelli, Christine Barrely boeken
  Luc Decoudin, Dalphine Storelli, Christine Barrely - De Groene Reisgids Weekend - New York

  ?- De bewezen sterrenquotering zorgt ervoor dat je geen enkele topper mist- Met tientallen geteste adressen om te overnachten, een hapje te eten, een glas te drinken, een avond te genieten of te shoppen- Alle adressen zijn op een uitneembare stadsplattegrond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Azoren Marco Polo

  Marco Polo reisgids voor de Azoren. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden met atlas. Met 'insider tips' om de eilanden te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Costa Blanca Marco Polo

  Marco Polo reisgids voor de Costa Blanca. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden met atlas. Met 'insider tips' om de streek te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • La Palma Marco Polo

  Marco Polo reisgids voor La Palma. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden met atlas. Met 'insider tips' om de streek te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Luxemburg Marco Polo

  Marco Polo reisgids voor Luxemburg. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden met atlas. Met 'insider tips' om de streek te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Capitool, Philip Briggs boeken
  Capitool, Philip Briggs - Capitool Top 10 Kaapstad en de wijnlanden + uitneembare kaarten

  Capitool Top 10 Kaapstad en de wijngebieden - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen Kaapstad tot leven- Compact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Éloïse Adde, Christine Barelly, Clarisse Bouillet boeken
  Éloïse Adde, Christine Barelly, Clarisse Bouillet - De Groene Reisgids Weekend - Praag

  Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen.Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt. Praktische inlichtingen staan in het groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Felicia Dekkers boeken
  Felicia Dekkers - Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer

  Felicia Dekkers Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer Reizen om stíl te staan Heilige bergen, heb je die nog... in Europa? Ja zeker, in Noord-Italië. Ze zijn Unesco-werelderfgoed sinds 2003. In deze gids gaan spiritualiteit, kunst en natuur hand in hand.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Extra Kopenhagen

  ANWB Extra reisgids Kopenhagen - Denemarken Ontdek Kopenhagen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kopenhagen! Kopenhagen is een van de oudste hoofdsteden ter wereld, maar ook een van de modernste. Het is overzichtelijk en staat qua kunst, cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA BOEDAPEST

  ANWB Extra reisgids Boedapest - HongarijeOntdek Boedapest met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Boedapest! Door de combinatie van de pronkgebouwen uit de 19e eeuw en de moderne wijken met gerenoveerde bruggen en huizen, een nieuwe metrolijn en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA KRAKAU

  ANWB Extra reisgids Krakau - PolenOntdek Krakau met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Krakau! Wil je op ontdekking in een levendige stad met nostalgische charme? Gooi dan de vooroordelen die je hebt over Polen overboord en ga naar Krakau. Je komt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA NAPELS

  ANWB Extra reisgids Napels - Italië Ontdek Napels met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Napels! De stad die al duizenden jaren een multicultureel karakter heeft, bezit een unieke historische kern en een onvoorstelbare hoeveelheid kunstschatten. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA PRAAG

  ANWB Extra reisgids Praag - Tsjechië Ontdek Praag met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Praag! Met zijn prachtige historische gebouwen, groene heuvels en gezellige kroegen is Praag een perfecte bestemming voor een leuke citytrip.De compacte ANWB… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Namibië, een rustig, sterk land

  Namibië is bijna net zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Toch wonen er minder dan 2,5 miljoen mensen. Dat heeft natuurlijk alles van doen met het droge en woestijnachtige klimaat van dit qua landschappen en dierenwereld overweldigende land. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Monique van der Burg boeken
  Monique van der Burg - Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

  Laos & Cambodja Beide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rijke cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking, die sterk afhankelijkheid is van de machtige rivier de Mekong. Beide landen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Angela Heetvelt boeken
  Angela Heetvelt - ONTDEK CARIBISCH NEDERLAND

  ANWB Ontdek reisgids Caribisch Nederland Verken het Caribisch gebied op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Caribisch Nederland! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de bewegende brug op Curaçao en de goudmijnruïnes op Aruba niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martin H. Petrich boeken
  Martin H. Petrich - ONTDEK SRI LANKA

  ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka Verken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de Culturele Driehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jürgen Strohmaier boeken
  Jürgen Strohmaier - WERELDREISGIDS PORTUGAL

  ANWB Wereldreisgids Portugal De ANWB Wereldreisgids Portugal is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Portugal. Het land van schitterende kusten, levendige steden, aan traditie gehechte dorpen en ongerepte landschappen. Maar ook van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joline van den Oever boeken
  Joline van den Oever - Hotel Amour

  "Weet je nog een bijzonder hotel?" Wij wel! Mooie ruime kamers, een bad op pootjes of een regendouche, een hotel midden in de bergen, aan zee of juist in een stad vol knetterende energie, met een lobby vol leuke mensen of een geweldig restaurant. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marcel Schoeters boeken
  Marcel Schoeters - Genieten aan het water in Vlaanderen

  ?Het Vlaamse landschap werd gevormd door de Noordzee en de rivieren. Zij hebben bovendien de economie gegenereerd, steden doen ontstaan, cultuur en welvaart gevoed.Talrijke watermolens, sluizen, bruggen, havengebouwen, schepen en andere monumenten getuigen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Patrick van Rosendaal, Daan Bouwens boeken
  Patrick van Rosendaal, Daan Bouwens - BE NY 2.0

  Leer de Big Apple kennen door de ogen van 15 Belgen die een nieuwe thuis vonden in deze bruisende wereldstad Be NY 2.0: Van Belg tot New Yorker is de langverwachte opvolger van 'Be New York: Van Toerist tot New Yorker'. Na het overweldigende succes van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99