Boeken over reisgidsen

 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het Oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Liesbeth Pieters, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Marie Monsieur boeken
  Liesbeth Pieters, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Marie Monsieur - time to momo Brussel + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Brussel (voorheen 100% Brussel) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur boeken
  Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur - time to momo Utrecht + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids krijg je van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Utrecht (voorheen 100% Utrecht) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • De Groene Reisgids - Lot/Tarn/Aveyron

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Tarn, Lot en Aveyron in beeld40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen450 adressen voor elk budget46 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur boeken
  Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur - time to momo Hongkong + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Hongkong (voorheen 100% Hongkong) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Lannoo's Autoboek - Zweden on the road

  Zweden staat garant voor verrassend gevarieerde natuur: goudgele akkers, lange stranden en badplaatsen met een rijke traditie, duizenden eilanden aan de scherenkust, eindeloze bossen en meren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stockholm en G (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • De Groene Reisgids - Pyreneeën

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ankie Nolen boeken
  Ankie Nolen - Onbekend Aude

  Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Danny Valen boeken
  Danny Valen - Asturië & Cantabrië

  Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Trotter Zweden

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen20 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Florence/Firenze

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in FlorenceFlorence in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 140 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Florence, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Barcelona

  - Klein in formaat, groot in kwaliteit- De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen- Met een uitneembare stadsplattegrond- Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Capitool boeken
  Capitool - Devon en Cornwall

  Capitool Top 10 Devon & Cornwall - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen de regio tot leven- Compact formaat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Monique van den Burg boeken
  Monique van den Burg - Zuidwest-Amerika

  Zuidwest-Amerika is een fenomenaal mooi gebied dat zich uitstrekt over verschillende staten. Dit boek voert u mee door Arizona, New Mexico, Zuid-Utah en delen van Colorade, Texas en Nevada, inclusief Las Vegas. De auteurs en fotografen laten u op de bekende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • Angela Heetvelt boeken
  Angela Heetvelt - Eifel

  ANWB Extra reisgids Eifel - Duitsland Beleef Eifel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Eifel! Tussen Aken, Mayen en Bitburg ligt een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland. Met een uitgebreid net van wandel- en fietspaden en een grote variatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Bilbao

  ANWB Extra reisgids Bilbao – Spanje Beleef Bilbao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Bilbao! De combinatie van het supermoderne stadsdeel met het Guggenheim Museum en het oude gedeelte met de middeleeuwse straatjes maakt Bilbao tot de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Andrea Markand, Markus Markand boeken
  Andrea Markand, Markus Markand - Phuket

  ANWB Extra reisgids Phuket – Thailand Beleef Phuket met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Phuket! Het heerlijke klimaat, de indrukwekkende cultuur, de vrolijke chaos in de stad. Maar ook de rust aan de stranden en natuurlijk de vriendelijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Klaus Bötig boeken
  Klaus Bötig - Kos

  ANWB Extra reisgids Kos – Griekenland Beleef Kos met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kos! Op het eiland Kos komen heel verschillende culturen samen. Minaretten en kerktorens, maar ook ruïnes uit de oudheid zijn nog steeds terug te zien. Palmbomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicole Sperk boeken
  Nicole Sperk - Moezel

  ANWB Extra reisgids Moezel Beleef de Moezel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Moezel! Van bron tot monding stroomt de ongeveer 500 kilometer lange Moezel door drie landen. Vanaf de steile wijnhellingen aan de oever ontvouwt zich op veel plaatsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Eric Strijbos, Bonnie Posner boeken
  Eric Strijbos, Bonnie Posner - Krakau

  Krakau komt als bestemming steeds meer in de belangstelling. De tweede grootste stad van Polen is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Krakau staat bekend om zijn historische centrum waarvan de oudste gebouwen uit de 13de eeuw dateren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo boeken
  Marlou Jacobs, Godfried van Loo - Costa Rica

  Het bijzondere reisgids magazine voor wie naar Costa Rica reist. Vol voorbereidingstips, bezienswaardigheden, reportages van bewoners en reisverhalen over cultuur en natuur. Met gratis mobiele app.Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - Wandelen in de Vall de Gallinera

  De vallei van de Gallinera wordt steeds populairder als wandelgebied en het bewijs daarvan zijn de vele casas rurales (Bs en achtergronden over de vallei, ook wandelingen aangeduid met plattegronden en van diverse moeilijkhtal kleurenfoto's en achtergronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bilbao

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Bilbao en San SebastiánBilbao en San Sebastián in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • München

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in MünchenMünchen in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van München, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99