Gedenkboeken

 • Reijer R.J. Drs De Bruijn boeken
  Reijer R.J. Drs De Bruijn - Losse teugels, vaste hand

  In 1839 raakt ds. O.G.Heldring op een van zijn wandeltochten over de Veluwe, verzeild in het verkommerde gehucht Hoenderloo. Hij zorgt er voor dat deze gemeenschap enkele elementaire voorzieningen krijgt toebedeeld: een put, een school en een kerk. Een paar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jaap Krediet, Rieke Visser boeken
  Jaap Krediet, Rieke Visser - Gedeeld verleden

  Het begon in 1912, met een 'opvoedingsgesticht' voor verwaarloosde en 'ontouderde' kinderen, in het midden van Nederland, op initiatief van ds. R.J.W. Rudolph en een groep idealistische christenen. Het 'opvoeddorp' of jeugddorp kreeg later zijn naam:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Rein Mulder boeken
  Rein Mulder - Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945

  Als jongen in zijn tienerjaren maakte Rein Mulder de oorlog van dichtbij mee. Eerst in de Watergraafsmeer in Amsterdam, waar hij de Duitse soldaten door de straten zag marcheren en vol bewondering keek naar de luchtgevechten die 's nachts plaats vonden. Vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Frank van Paridon boeken
  Frank van Paridon - Het vondelpark gevoel

  Vanwege het feit dat het leukste park van Amsterdam volgend jaar 150 jaar bestaat verschijnt dit schitterende Vondelpark jubileumboek. Net als het park zelf bruist dit fotoboek van het leven: natuur, gebouwen, kunstwerken en vooral mensen wisselen elkaar, net… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95