Boeken over overig

 • Tamara Luberti, Richt Kooistra boeken
  Tamara Luberti, Richt Kooistra - Enjoy rainy days in Nederland

  ENJOY - Rainy days in NederlandOp zoek naar de leukste adressen voor een regenachtige dag? Je vindt ze in deze gids. Van lazy lunchen in een fijne woonwinkel, een verwendagje wellness tot een uitgebreide brunch. Of scrap je fotoalbum en zet eindelijk al die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Eveline Kuin boeken
  Eveline Kuin - Enjoy retro, vintage & nostalgie

  ENJOY - Retro, vintage & nostalgieOp zoek naar de leukste adressen voor je retro interieur of vintage outfit? Je vindt ze in deze gids. Van tweedehands designer tassen en schoenen tot de mooiste meubels en lampen van toen. Maar ook de leukste restaurants en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Roos Stalpers, Fee van 't Veen boeken
  Roos Stalpers, Fee van 't Veen - Enjoy de frisse buitenlucht

  ENJOY - De frisse buitenluchtOp zoek naar de leukste adressen in het groen, aan zee of op het platteland? Je vindt ze in deze gids. Fijne logeeradressen in het bos, adressen waar je heerlijk buiten kunt eten, shoppen bij de boer, fietsen, wellness, wandelen of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Aad Spanjaard boeken
  Aad Spanjaard - De slag om Arnhem

  Dit boek voert u langs de plekken waar de geallieerden de grootste luchtlandingsoperatie van de Tweede Wereldoorlog uitvoerden, met als doel een corridor over de grote rivieren van Nederland te openen voor het oprukkende landleger richting Duitsland. Helaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Petra de Hamer boeken
  Petra de Hamer - Leuk hotel nl

  Op zoek naar een leuk hotel? In dit boek vind je de 200 leukste hotels van Nederland! Petra Hamer reisde door heel Nederland en sliep in guesthouses, b&b's, designhotels, familiehotels etc. Per provincie selecteerde ze de leukste plekken om te overnachten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • 101 romantische reisjes

  Er zijn 101 manieren om romantische reizen te maken.Variërend van een lang weekend in een chic hotel in Parijs of Wenen, of een week in een prachtig ingerichte houseboat op Lake Dal in India tot kamperen op het eiland Queen Charlotte in Canada.Dit boek laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Corinne Targat boeken
  Corinne Targat - Parijs 1001 foto's

  De Franse lichtstad Parijs heeft vele gezichten: ongewoon, natuurlijk, creatief, klassiek, modern... In dit boek met 1001 foto’s ontdek je een zeer diverse stad die nog altijd de belangrijkste reisbestemming ter wereld is. Parijs dankt zijn uitstraling aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Angela Mol boeken
  Angela Mol - Devoot te voot

  In 2004 loopt Angela Mol alleen de Spaanse weg naar Santiago de Compostella. In 2007 maakt ze de voettocht over de Camino Primitivo en de Camino Fisterra. In haar dagboeken beschrijft ze haar spirituele ervaringen en emoties.Angela Mol vertrekt 1 september… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,72
 • Peru

  Dit boek geeft de beleving van Peru weer. Je leest o.a. over meer dan 50 bezienswaardigheden in Peru, die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door Peru. Laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Thailand

  Dit boek geeft de beleving van Thailand weer. Je leest o.a. over meer dan 60 bezienswaardigheden in Thailand die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door Thailand.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zuid-Afrika

  Dit boek geeft de beleving van Zuid-Afrika weer. Je leest o.a. over meer dan 60 bezienswaardigheden in Zuid-Afrika, die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Herman Vuijsje boeken
  Herman Vuijsje - Een grens van steen

  'Verslaafd aan een muur... erg poëtisch klinkt het niet. Maar dan ken je de Muur van Hadrianus nog niet.' Wij raakten in de ban van het kolossale bouwwerk dat keizer Hadrianus in 122 na Christus liet optrekken 'om de barbaren te scheiden van de Romeinen'. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick boeken
  Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick - Beroemde reizen

  Beleef de meest spectaculaire reizen ter wereld. Beroemde reizen beschrijft 100 bijzondere en gangbare reizen. Klassieke en moderne reizen, veel bereisde routes en off the beaten track-tochten. Beroemde reizen is een fantastisch inspirerend naslagwerk. Zowel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Camper reisdagboek

  Houd de herinnering aan de camperreis levend! Met een camper heb je de ultieme vrijheid voor een onvergetelijke vakantie. Of je nou 2 weken of 2 maanden onderweg bent, het Camper Reisdagboek zorgt ervoor de herinneringen nooit verdwijnen. Dit dagboek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Saskia Balmaekers boeken
  Saskia Balmaekers - De geheimen van Inferno

  De geheimen van Inferno is een unieke gids voor alle liefhebbers van Dan Browns nieuwste duizelingwekkende thriller Inferno. Wat is fictie en wat zijn de feiten? Welke aanwijzingen zijn er in Florence terug te vinden over het meesterwerk van Dante Alighieri?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De Collectie Antwerpen

  Welkom in de fascinerende en onwaarschijnlijk gevarieerde Collectie Antwerpen! Spitssnuitdolfijnen en papkommen, partituren van Peter Benoit en altaarstukken van Rubens, de oudste Antwerpenaar en knikkers in gebakken klei, art-decoglasramen en Elixir d'Anvers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Barbara Kleinbussink boeken
  Barbara Kleinbussink - Tutto a posto?

  Omschrijving: Sicilië is een prachteiland. Het driepuntige eiland ligt heel centraal in de Middellandse Zee. Het eiland is een geweldige en unieke mengelmoes van stijlen en culturen. Dat zie je aan de gebouwen, hoor je in de taal en proef je in het eten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dylan van Eijkeren boeken
  Dylan van Eijkeren - Het beste restaurant van Italië

  In 2010 maakt Dylan van Eijkeren een culinaire reis kriskras door het land van pasta, ham, buffelmozzarella en wijn. Hoewel eten centraal staat en er dagelijks een nieuwe culinaire uitspatting op de agenda komt, gaat het in dit reisboek vooral om de ontdekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bruno Demoulin boeken
  Bruno Demoulin - Een culturele geschiedenis van Wallonië

  "Een culturele geschiedenis van Wallonië", een publicatie die tot stand kwam onder leiding van Bruno Demoulin, onderzoekt de problematiek van de Waalse culturele identiteit. Ze belicht de talrijke expressievormen van een Waals gevoel, op artistiek, muzikaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Marina Goudsblom, Marja Slinkert boeken
  Marina Goudsblom, Marja Slinkert - 32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee

  80 jaar IJsselmeer: een rondje langs de mooiste plekken Tachtig jaar geleden werd de Afsluitdijk voltooid en de Zuiderzee ingepolderd. 32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee neemt je mee op een tocht en laat zien wat er is veranderd voor de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Palin boeken
  Michael Palin - Het nieuwe Europa van Michael Palin

  Michael Palin maakte al een Reis rond de wereld in 80 dagen, reisde Van pool tot pool, De cirkel rond, In het spoor van Hemingway, door de Sahara en over de Himalaya. Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin is het verslag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Giftset Enjoy moment voor jezelf

  ENJOY - Een moment voor jezelfOp zoek naar de leukste adressen voor jezelf. Je vindt ze in deze gids. Eindelijk dat kledingstuk op maat, die hot stone massage of dat kleuradvies. Maar ook de leukste zelfhulpboeken, workshops organizen, scrapadressen, tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellie Brik boeken
  Ellie Brik - Hou van Holland - stad

  Hou van Holland - 100 wandelingen door stad & dorpVan Alkmaar tot Nijmegen, van Groede tot Marken en van Amsterdam tot Maastricht. In Hou van Holland vind je 100 wandelingen door de mooiste dorpen en steden van Nederland. In de grotere steden ontdek je nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bert Lamers boeken
  Bert Lamers - Cruisepraet

  “Aan elke zeereis bewaar ik mooie herinneringen. Het aardige is dat je nooit van tevoren weet welke ervaringen je zult opdoen en welke mensen je zult gaan ontmoeten.”Als jong broekie scheepte Bert Lamers in mei 1969 in voor zijn eerste cruise. 42 Jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Ellie Brik, Stephanie Bakker, Marjolein den Hartog, Lydia Michiels van Kessenich boeken
  Ellie Brik, Stephanie Bakker, Marjolein den Hartog, Lydia Michiels van Kessenich - 52 fietsroutes

  Maak op de fiets kennis met de gebieden van Natuurmonumenten. Van het Lage Land van Texel tot het Geuldal, en van de Wieden tot de Bloemdijken van Zuid-Beveland. De 52 fietsroutes door de natuur zijn zo’n 15 tot 35 kilometer lang en voeren je langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95