Boeken over overig

 • Marina Goudsblom, Marja Slinkert boeken
  Marina Goudsblom, Marja Slinkert - 32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee

  80 jaar IJsselmeer: een rondje langs de mooiste plekken Tachtig jaar geleden werd de Afsluitdijk voltooid en de Zuiderzee ingepolderd. 32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee neemt je mee op een tocht en laat zien wat er is veranderd voor de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nathalie Paak boeken
  Nathalie Paak - Enjoy mooi wonen

  ENJOY – mooi wonen Your home is your castle; het is de plek waar je je thuis voelt. Daarom besteden we graag veel tijd aan de inrichting van ons huis. Of je nu van design, antiek, brocante, retro, vintage of modern houdt, in deze gids vind je de leukste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Stephanie Bakker, Richt Kooistra boeken
  Stephanie Bakker, Richt Kooistra - Enjoy healthy body, happy soul

  ENJOY - healthy body, happy soulEen sterke geest en een gezond lichaam zijn de belangrijkste ingrediënten van een gelukkig leven. Deze gids staat vol adressen, tips en inspiratie om optimaal van het leven te genieten. Dus: ga lekker relaxen in de hamam,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Stephanie Bakker, Richt Kooistra boeken
  Stephanie Bakker, Richt Kooistra - Enjoy partytime

  ENJOY – partytime Verjaardagen, feestdagen, etentjes… We zijn altijd wel in voor een feestje! En anders gaan we wel borrelen in de kroeg of dansen tot de zon weer opkomt. In deze gids vind je de leukste cafés, cocktailbars, wijnbars en clubs voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Fee van 't Veen, Janneke Voorn boeken
  Fee van 't Veen, Janneke Voorn - Enjoy de winter

  ENJOY – de winter Bij de winter denk je al snel aan een dik pak sneeuw, schaatsen en koude voeten. Maar ook aan gezellige avonden bij de open haard en lang tafelen met familie en vrienden. Deze gids geeft je een mix van adressen, tips en doe-dingen voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Andre Landweer boeken
  Andre Landweer - Reisdagboek Indonesië

  Het Reisdagboek Indonesië is het achtste reisdagboek van ontwerpster Anke Landweer. De dagboeken zijn populair onder vakantiegangers die hun bijzondere herinneringen op een originele, handige en met name waardige manier willen vastleggen. Het geïllustreerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A Landweer boeken
  A Landweer - China

  Een schitterend geillustreerd reisdagboek voor reizigers met de bestemming China. Bevat nuttige informatie voor onderweg. Met dit inspirerende fraaie en gebonden dagboek voorzien van spiraalband, elastiek en leeslint, blijft een herinnering aan het land van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ivo Hermans boeken
  Ivo Hermans - Maskers van de zon

  Zoals Duende, het vorige boek van Ivo Hermans, is Maskers van de zon een boek voor wie schoonheid en raadsel innig verbonden voelt.Ooit trokken veel mensen uit de Nederlanden als kunstenaar, vakman of soldaat naar Spanje: de Hispanoflamencos. In 1991 stichtte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jan Witte boeken
  Jan Witte - Historische route Santiago de Compostela

  HISTORISCHE ROUTE SANTIAGO DE COMPOSTELAIeder jaar maken velen vanuit een religieuze achtergrond een pelgrimage naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Speciaal in de Heilige Jaren ondernemen honderdduizenden vanuit alle delen van de wereld de tocht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne Thomas boeken
  Anne Thomas - Vakantieboek

  Het Vakantieboek is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, die op zoek zijn naar ideeën voor leuke activiteiten, nieuwe dingen willen ontdekken en graag bezig zijn met natuurlijk materiaal dat je overal kunt vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • W. Janssen boeken
  W. Janssen - Turkije van binnenuit

  Uitgelicht in het glossy magazine 'Leven in Turkije' (nummer 3 van 2007).Wim Janssen zwierf bijna 30.000 kilometer door Turkije. Als eigenaar van een tweede huis aan de Turkse zuidkust wilde hij meer van het land en zijn mensen leren kennen dan de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Lucas Catherine boeken
  Lucas Catherine - Wandelen naar Kongo

  Voorwoord Walter ZinzenNaar Kongo met vakantie gaan zit er voor weinig Belgen in. Te riskant, te duur en vooral, de rondreismogelijkheden zijn te beperkt. In België naar Kongo gaan: dat kan je al wandelend en met het openbaar vervoer.En er is in België meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Krista Bracke boeken
  Krista Bracke - Het andere Rome

  Alle wegen leiden naar Rome, maar niet alle wegen in Rome zijn platgetreden. Integendeel. Deze gids gaat op zoek naar het nog onbekende Rome, dat van het kamertje van Ignatius bijvoorbeeld, een meesterwerk van het trompe-l’oeil. Het Rome van het 'versnelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Aad Spanjaard boeken
  Aad Spanjaard - Historische routes De Ardennen

  Historische routes De ArdennenIn augustus 1944 leken de dagen voor Hitlers Derde Rijk geteld. Op het westelijke front dreven de geallieerden de Duitse troepen steeds meer terug richting de Duitse grens en in het oosten verloren de Duitsers steeds meer terrein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Jansen boeken
  Frank Jansen - Historische routes Sporen van de tram Maastricht-Vaals

  Historische routes Sporen van de tram Maastricht–VaalsHet was de eerste bergspoortram die Nederland ooit heeft gehad. In 1922 werd het eerste deel van het traject, Wijlre–Gulpen–Vaals geopend. Drie jaar later kon de lijn worden doorgetrokken tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guido Fonteyn boeken
  Guido Fonteyn - Over de taalgrens

  Dwars door België loopt van Komen in het westen tot Voeren in het oosten een onverbiddelijke streep op de kaart: de taalgrens. Taalgrenzen zijn van alle tijden en komen in vele landen voor. In het Franstalige België van na 1830 werd de taalgrens lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Leen Zevenbergen boeken
  Leen Zevenbergen - Is het nog ver ?

  ‘Is het nog ver?’ is een beschrijving van een unieke wereldreis. Een wereldreis die gemaakt werd door ouders met hun kinderen. Die reis had een bijzonder doel; kinderen kennis laten maken met andere kinderen en daardoor over en weer van elkaar leren. Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corine Koolstra boeken
  Corine Koolstra - Beleef toen nu !

  Dat Bonifatius bij Dokkum vermoord is, weten de meeste mensen wel, maar wanneer precies en waarom? En wat is er tegenwoordig ter plekke nog te zien dat herinnert aan die belangrijke historische gebeurtenis? Waar in ons land kun je de Romeinse tijd nog echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • C. Donker boeken
  C. Donker - De koekoek roept

  Op4 april 2005 ging Christina Donker eindelijk haar droom verwezenlijken: zij begon aan een voettocht naar Santiago de Compostella. In dit boek beschrijft ze, hoe het haar op haar tocht vergaan is. Hoe ze steeds naar de route moest zoeken, waar ze sliep en wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Ellie Brik boeken
  Ellie Brik - 52x wandelen & lunchen in de mooiste dorpen en steden

  52 x wandelen & lunchen in de mooiste dorpen en steden is het nieuwste boek van Ellie Brik. In Nederland, België en Duitsland gaat ze op zoek naar verhalen, gebeurtenissen en fenomenen die het karakter van de 52 dorpen en steden grotendeels bepalen. Zo… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Marjolein den Hartog, Tal Maes, Ellie Brik boeken
  Marjolein den Hartog, Tal Maes, Ellie Brik - 52 natuurwandelingen door heel Nederland

  Nederlanders wandelen per jaar meer dan 4 miljard kilometer. Waar kan dat beter dan in de gebieden van Natuurmonumenten? In dit boek worden 52 gebieden van Natuurmonumenten uitvoerig beschreven en met behulp van het bijbehorende kaartje kunnen de 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Delvaux boeken
  Delvaux - Parijs Delvaux city guide

  In samenwerking met het beroemde Belgische handtassenmerk Delvaux lanceert Borgerhoff & Lamberigts een nieuwe reeks prestigieuze stadsgidsen van de meest interessante wereldsteden.Waar in de stad worden je zintuigen het best geprikkeld door muziek, cultuur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Jan Scheidtweiler boeken
  Jan Scheidtweiler - Eten & logeren in toprestaurants

  Voor een goed restaurant rijden we graag naar een andere provincie, of trekken we zelfs naar het buitenland. Je avondje uit eten wordt nog gezelliger als je weet dat je nadien geen uren meer hoeft te rijden, maar je je gewoon kan neervlijen in een prettige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pauline Egge boeken
  Pauline Egge - Enjoy een shortbreak voor twee

  ENJOY - Een shortbreak voor tweeOp zoek naar de leukste adressen voor jou en je lief? Je vindt ze in deze gids. Een love nest in het bos, een fijne b&b aan zee of een romantische citybreak naar Londen of Marrakech. Maar ook een champagneontbijt op bed, een spa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marina Goudsblom, Marja Slinkert boeken
  Marina Goudsblom, Marja Slinkert - 618 Kilometer kust

  Van Nieuw Statenzijl via Friesland over de Afsluitdijk naar Den Helder en vervolgens de Noordzeekust afzakkend tot en met De Panne... De auteurs van dit boek bezochten alle 618 kilometers die deze kust telt en vertellen de verhalen achter de verhalen in woord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99