Boeken over overig

 • Ellie Brik boeken
  Ellie Brik - 52x wandelen & lunchen in de mooiste dorpen en steden

  52 x wandelen & lunchen in de mooiste dorpen en steden is het nieuwste boek van Ellie Brik. In Nederland, België en Duitsland gaat ze op zoek naar verhalen, gebeurtenissen en fenomenen die het karakter van de 52 dorpen en steden grotendeels bepalen. Zo… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Marjolein den Hartog, Tal Maes, Ellie Brik boeken
  Marjolein den Hartog, Tal Maes, Ellie Brik - 52 natuurwandelingen door heel Nederland

  Nederlanders wandelen per jaar meer dan 4 miljard kilometer. Waar kan dat beter dan in de gebieden van Natuurmonumenten? In dit boek worden 52 gebieden van Natuurmonumenten uitvoerig beschreven en met behulp van het bijbehorende kaartje kunnen de 52… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Delvaux boeken
  Delvaux - Parijs Delvaux city guide

  In samenwerking met het beroemde Belgische handtassenmerk Delvaux lanceert Borgerhoff & Lamberigts een nieuwe reeks prestigieuze stadsgidsen van de meest interessante wereldsteden.Waar in de stad worden je zintuigen het best geprikkeld door muziek, cultuur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Pauline Egge boeken
  Pauline Egge - Enjoy een shortbreak voor twee

  ENJOY - Een shortbreak voor tweeOp zoek naar de leukste adressen voor jou en je lief? Je vindt ze in deze gids. Een love nest in het bos, een fijne b&b aan zee of een romantische citybreak naar Londen of Marrakech. Maar ook een champagneontbijt op bed, een spa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Egge, Stephanie Bakker boeken
  Pauline Egge, Stephanie Bakker - Enjoy een moment voor jezelf

  ENJOY - Een moment voor jezelfOp zoek naar de leukste adressen voor jezelf. Je vindt ze in deze gids. Eindelijk dat kledingstuk op maat, die hot stone massage of dat kleuradvies. Maar ook de leukste zelfhulpboeken, workshops organizen, scrapadressen, tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tamara Luberti, Richt Kooistra boeken
  Tamara Luberti, Richt Kooistra - Enjoy rainy days in Nederland

  ENJOY - Rainy days in NederlandOp zoek naar de leukste adressen voor een regenachtige dag? Je vindt ze in deze gids. Van lazy lunchen in een fijne woonwinkel, een verwendagje wellness tot een uitgebreide brunch. Of scrap je fotoalbum en zet eindelijk al die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Eveline Kuin boeken
  Eveline Kuin - Enjoy retro, vintage & nostalgie

  ENJOY - Retro, vintage & nostalgieOp zoek naar de leukste adressen voor je retro interieur of vintage outfit? Je vindt ze in deze gids. Van tweedehands designer tassen en schoenen tot de mooiste meubels en lampen van toen. Maar ook de leukste restaurants en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Roos Stalpers, Fee van 't Veen boeken
  Roos Stalpers, Fee van 't Veen - Enjoy de frisse buitenlucht

  ENJOY - De frisse buitenluchtOp zoek naar de leukste adressen in het groen, aan zee of op het platteland? Je vindt ze in deze gids. Fijne logeeradressen in het bos, adressen waar je heerlijk buiten kunt eten, shoppen bij de boer, fietsen, wellness, wandelen of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Aad Spanjaard boeken
  Aad Spanjaard - De slag om Arnhem

  Dit boek voert u langs de plekken waar de geallieerden de grootste luchtlandingsoperatie van de Tweede Wereldoorlog uitvoerden, met als doel een corridor over de grote rivieren van Nederland te openen voor het oprukkende landleger richting Duitsland. Helaas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Petra de Hamer boeken
  Petra de Hamer - Leuk hotel nl

  Op zoek naar een leuk hotel? In dit boek vind je de 200 leukste hotels van Nederland! Petra Hamer reisde door heel Nederland en sliep in guesthouses, b&b's, designhotels, familiehotels etc. Per provincie selecteerde ze de leukste plekken om te overnachten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marco de Nood, Toon Fey boeken
  Marco de Nood, Toon Fey - Suriname Discovered

  Een compleet gewijzigde herdruk (met Kwamalasamutu, de grotten van Werephai, Tafelberg, Julianatop, Bensdorp, Sipaliwini, Kabalebo, enz). De foto's die u in dit boek aantreft, laten een verscheidenheid in beeld en kleur zien waarover maar weinig andere landen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Hugo Rosseels boeken
  Hugo Rosseels - Fietsen & Wandelen in Parijs

  Aanbevolen lectuur voor wie Parijs op een originele wijze wil ontdekkenHugo Rosseels is gepassioneerd door Parijs. Reeds vele jaren brengt hij er ettelijke weekends door om de stad steeds weer met de fiets of te voet te verkennen.Hij is dan ook een echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • 101 romantische reisjes

  Er zijn 101 manieren om romantische reizen te maken.Variërend van een lang weekend in een chic hotel in Parijs of Wenen, of een week in een prachtig ingerichte houseboat op Lake Dal in India tot kamperen op het eiland Queen Charlotte in Canada.Dit boek laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Corinne Targat boeken
  Corinne Targat - Parijs 1001 foto's

  De Franse lichtstad Parijs heeft vele gezichten: ongewoon, natuurlijk, creatief, klassiek, modern... In dit boek met 1001 foto’s ontdek je een zeer diverse stad die nog altijd de belangrijkste reisbestemming ter wereld is. Parijs dankt zijn uitstraling aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Angela Mol boeken
  Angela Mol - Devoot te voot

  In 2004 loopt Angela Mol alleen de Spaanse weg naar Santiago de Compostella. In 2007 maakt ze de voettocht over de Camino Primitivo en de Camino Fisterra. In haar dagboeken beschrijft ze haar spirituele ervaringen en emoties.Angela Mol vertrekt 1 september… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,72
 • Peru

  Dit boek geeft de beleving van Peru weer. Je leest o.a. over meer dan 50 bezienswaardigheden in Peru, die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door Peru. Laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Thailand

  Dit boek geeft de beleving van Thailand weer. Je leest o.a. over meer dan 60 bezienswaardigheden in Thailand die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door Thailand.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zuid-Afrika

  Dit boek geeft de beleving van Zuid-Afrika weer. Je leest o.a. over meer dan 60 bezienswaardigheden in Zuid-Afrika, die ondersteund worden door indrukwekkende foto's en inspirerende citaten van reizigers. Wanneer je door dit boek bladert, blader je door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • 145,75
 • Herman Vuijsje boeken
  Herman Vuijsje - Een grens van steen

  'Verslaafd aan een muur... erg poëtisch klinkt het niet. Maar dan ken je de Muur van Hadrianus nog niet.' Wij raakten in de ban van het kolossale bouwwerk dat keizer Hadrianus in 122 na Christus liet optrekken 'om de barbaren te scheiden van de Romeinen'. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Marjolein den Hartog boeken
  Marjolein den Hartog - Hou van Holland - natuur

  Hou van Holland - 100 wandelingen door de natuurUitwaaien langs de brede Zeeuwse stranden, wild spotten op de Veluwe, wandelen langs Friese Meren, door glooiend heuvelland, uitgestrekte polders, heide en bos. In Hou van Holland vind je 100 wandelingen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • 11,69
 • Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick boeken
  Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick - Beroemde reizen

  Beleef de meest spectaculaire reizen ter wereld. Beroemde reizen beschrijft 100 bijzondere en gangbare reizen. Klassieke en moderne reizen, veel bereisde routes en off the beaten track-tochten. Beroemde reizen is een fantastisch inspirerend naslagwerk. Zowel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Andre Landweer boeken
  Andre Landweer - Reisdagboek Indonesië

  Het Reisdagboek Indonesië is het achtste reisdagboek van ontwerpster Anke Landweer. De dagboeken zijn populair onder vakantiegangers die hun bijzondere herinneringen op een originele, handige en met name waardige manier willen vastleggen. Het geïllustreerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dieter Ruys, Annebeth Vis, Annemarie Hofstra, Josien van den Burg, Stephanie Bakker, Petra de Hamer boeken
  Dieter Ruys, Annebeth Vis, Annemarie Hofstra, Josien van den Burg, Stephanie Bakker, Petra de Hamer - Kidsproof zonvakanties

  Wil je met je gezin op vakantie, maar ga je liever niet naar grote vakantiecomplexen met animatieteams? Dan is Kidsproof Zonvakanties echt iets voor jou! In deze gids vind je de leukste adressen voor een vakantie in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95