Boeken over naslagwerken

 • Citoplan stratengids 's-Hertogenbosch

  met Bokhoven-Empel-Engelen-Kruisstraat en Rosmalen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Herman van Veen boeken
  Herman van Veen - Landgoed De Paltz

  Herman van Veen beschrijft in dit boek de geschiedenis van Landgoed De Paltz in Soestduinen. Over wat er groeit en bloeit, haar gasten en bewoners, van Neanderthaler tot de Das. (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Edwin Venema, Charles Groenhuijsen boeken
  Edwin Venema, Charles Groenhuijsen - De Dikke Blauwe 3 Jaargids 2016-2017

  De Dikke Blauwe3 is het derde opeenvolgende, journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland. Het is een informatie-, opinie- en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - Alles over emigreren naar Duitsland

  Als u wilt emigreren naar Duitsland, dan is deze uitgave van VertrekNL ideaal. Het geeft u inzicht in de taal, cultuur, onderwijs en ondernemen in Duitsland via interviews met diverse emigranten en specialisten. Duitsland is zo groot, dat Nederland er ruim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Limburgse plaatsnamen verklaard

  Limburgse plaatsnamen verklaard is deel 1 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1000 Limburgse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Groningse plaatsnamen verklaard

  Groningse plaatsnamen verklaard is deel 2 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Groningse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Drentse plaatsnamen verklaard

  Drentse plaatsnamen verklaard is deel 4 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 500 Drentse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Overijsselse plaatsnamen verklaard

  Overijsselse plaatsnamen verklaard is deel 8 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Overijsselse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Gelderse plaatsnamen verklaard

  Gelderse plaatsnamen verklaard is deel 7 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1.000 Gelderse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Friese plaatsnamen verklaard

  Friese plaatsnamen verklaard is deel 11 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 800 Friese plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel, Kees Samplonius boeken
  Gerald van Berkel, Kees Samplonius - Nederlandse plaatsnamen verklaard

  Nederlandse plaatsnamen verklaard is geschreven door Gerald van Berkel en Kees Samplonius. Van hun hand zijn ook Het Plaatsnamenboek (1989) en Nederlandse plaatsnamen. Herkomst en historie (2006). (Harde kaft)

  Lees meer...
  128,54
 • Leiden

  Gedetailleerde full-color stadsplattegronden en stratengidsen van grotere Nederlandse steden. Alle uitgaven zijn voorzien van straatnamenregisters en geven informatie over o.a. bijzondere gebouwen, bezienswaardigheden, openbaar vervoer, en sportterreinen. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,25
 • Stratengids Haaglanden

  Omschrijving:- handzame gids met gebonden binding- overzichtskaart, centrumkaarten, detailkaarten- 4-talige verklaring- straten- en bijzonderhedenregistermet Delft, Den Haag, Hoek van Holland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • P.C. van Kluijven boeken
  P.C. van Kluijven - Lexicon Scheepvaart & Transport

  In de scheepvaart- en transportbranche bestaat een grote behoefte aan een overzichtelijken uitgebreid Nederlands-Engels en Engels-Nederlands naslagwerk,waarin vaktermen en idioom zijn vertaald en verklaard. Deze uitgave bestaat uit twee delen. In het eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Fernand Salentiny boeken
  Fernand Salentiny - Zeevaarders en ontdekkingsreizigers

  Van 300 van de belangrijkste Europese zeevaarders en ontdekkingsreizigers die in de loop der eeuwen de wereld verkenden, worden in dit boek in groot formaat korte levensbeschrijvingen gepresenteerd, elk met een beknopte bibliografie. In dit overzicht zijn ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - Bommellexicon

  Dat het belang van Marten Toonder in de Nederlandse Taal niet slechts bestaat uit de vondst van de woorden, minkukel, breinbaas, kommer en kwel, denkraam of uit de gevleugelde uitdrukkingen 'Een eenvoudige doch voedzame maaltijd', 'Als je begrijpt wat ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rimke de Groot boeken
  Rimke de Groot - Emigratiewijzer

  Een leuke, maar ook spannende tijd breekt aan: je gaat emigreren. Er moet van alles geregeld worden, zowel in Nederland als in je nieuwe thuisland: een internationale verhuizing, het vinden van een woning in het buitenland, misschien het zoeken van een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nick Dalton, Deborah Stone boeken
  Nick Dalton, Deborah Stone - Riviercruises

  Europa kent grootse rivieren die het continent doorkruisen, zoals de Donau met zijn vele muzikale associaties en de Wolga, die door de Gouden Ring van Moskou stroomt. De rivieren van Noord-Amerika variëren van de afgelegen Yukon tot de ouderwetse charme van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • René Klaassen boeken
  René Klaassen - Houtvademecum

  Het Houtvademecum is een ‘must’ voor iedereen die dit materiaal verhandelt, bewerkt, verwerkt, voorschrijft, gebruikt of het om andere redenen een warm hart toedraagt.Sinds de eerste editie, die meer dan 50 jaar geleden verscheen, is het Houtvademecum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  139,95
 • George Forty boeken
  George Forty - Tanks

  Tanks bevat de geïllustreerde geschiedenis en een uitgebreid overzicht van tanks uit de hele wereld, met meer dan 500 foto's van historische en moderne voertuigen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • JEF STIJNEN boeken
  JEF STIJNEN - THAI - NEDERLANDS

  We hebben dit werk bewust geen woordenboek genoemd omdat het niet opgevat is al een klassiek woordenboek met vermelding van de grammaticale eigenschap van elk woord. We hebben het uitgewerkt als een lijst wan woorden en zegswijzen. Dat betekent dat er ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Eddy Keymolen boeken
  Eddy Keymolen - You cool?

  Jongelui geven elkaar “the high five” of een “bro fist”. Zeggen “shit” en “fuck” in plaats van “verdomme”. Vinden de dingen gaaf of kei of neig maar ook “cool”. Hebben geen afspraakje meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,19
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Citoplan stratengids Amersfoort

  met Achterveld, Baarn, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Lage Vuursche, Leusden, Leusden-Zuid, Soest en Soesterberg (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Dirk Huizinga, Klaas Jansma boeken
  50,00