Boeken over naslagwerken

 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Limburgse plaatsnamen verklaard

  Limburgse plaatsnamen verklaard is deel 1 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1000 Limburgse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Groningse plaatsnamen verklaard

  Groningse plaatsnamen verklaard is deel 2 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Groningse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Drentse plaatsnamen verklaard

  Drentse plaatsnamen verklaard is deel 4 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 500 Drentse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Overijsselse plaatsnamen verklaard

  Overijsselse plaatsnamen verklaard is deel 8 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Overijsselse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Gelderse plaatsnamen verklaard

  Gelderse plaatsnamen verklaard is deel 7 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1.000 Gelderse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Friese plaatsnamen verklaard

  Friese plaatsnamen verklaard is deel 11 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 800 Friese plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Edwin Venema, Charles Groenhuijsen boeken
  Edwin Venema, Charles Groenhuijsen - De Dikke Blauwe 3 Jaargids 2016-2017

  De Dikke Blauwe3 is het derde opeenvolgende, journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland. Het is een informatie-, opinie- en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - Alles over emigreren naar Duitsland

  Als u wilt emigreren naar Duitsland, dan is deze uitgave van VertrekNL ideaal. Het geeft u inzicht in de taal, cultuur, onderwijs en ondernemen in Duitsland via interviews met diverse emigranten en specialisten. Duitsland is zo groot, dat Nederland er ruim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - Bommellexicon

  Dat het belang van Marten Toonder in de Nederlandse Taal niet slechts bestaat uit de vondst van de woorden, minkukel, breinbaas, kommer en kwel, denkraam of uit de gevleugelde uitdrukkingen 'Een eenvoudige doch voedzame maaltijd', 'Als je begrijpt wat ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerald van Berkel, Kees Samplonius boeken
  Gerald van Berkel, Kees Samplonius - Nederlandse plaatsnamen verklaard

  Nederlandse plaatsnamen verklaard is geschreven door Gerald van Berkel en Kees Samplonius. Van hun hand zijn ook Het Plaatsnamenboek (1989) en Nederlandse plaatsnamen. Herkomst en historie (2006). (Harde kaft)

  Lees meer...
  128,54
 • Remon Franssen, Rob Hoekstra, Heleen Ronner, Chimène van Oosterhout boeken
  Remon Franssen, Rob Hoekstra, Heleen Ronner, Chimène van Oosterhout - Alles over emigreren naar Zweden

  Wat is nu typisch Zweeds? In VertrekNL Zweden leest u de top 10 van typisch Zweedse begrippen en gebruiken. En wat zijn nu eigenlijk de grote verschillen tussen Nederlanders en Zweden? Alles wat u wilt weten over emigreren naar Zweden staat in deze uitgave:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leiden

  Gedetailleerde full-color stadsplattegronden en stratengidsen van grotere Nederlandse steden. Alle uitgaven zijn voorzien van straatnamenregisters en geven informatie over o.a. bijzondere gebouwen, bezienswaardigheden, openbaar vervoer, en sportterreinen. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,25
 • René Klaassen boeken
  René Klaassen - Houtvademecum

  Het Houtvademecum is een ‘must’ voor iedereen die dit materiaal verhandelt, bewerkt, verwerkt, voorschrijft, gebruikt of het om andere redenen een warm hart toedraagt.Sinds de eerste editie, die meer dan 50 jaar geleden verscheen, is het Houtvademecum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  139,95
 • P.C. van Kluijven boeken
  P.C. van Kluijven - Lexicon Scheepvaart & Transport

  In de scheepvaart- en transportbranche bestaat een grote behoefte aan een overzichtelijken uitgebreid Nederlands-Engels en Engels-Nederlands naslagwerk,waarin vaktermen en idioom zijn vertaald en verklaard. Deze uitgave bestaat uit twee delen. In het eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Utrecht

  Gedetailleerde full-color stadsplattegronden en stratengidsen van grotere Nederlandse steden. Alle uitgaven zijn voorzien van straatnamenregisters en geven informatie over o.a. bijzondere gebouwen, bezienswaardigheden, openbaar vervoer, en sportterreinen. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,25
 • Stratengids Haaglanden

  Omschrijving:- handzame gids met gebonden binding- overzichtskaart, centrumkaarten, detailkaarten- 4-talige verklaring- straten- en bijzonderhedenregistermet Delft, Den Haag, Hoek van Holland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fernand Salentiny boeken
  Fernand Salentiny - Zeevaarders en ontdekkingsreizigers

  Van 300 van de belangrijkste Europese zeevaarders en ontdekkingsreizigers die in de loop der eeuwen de wereld verkenden, worden in dit boek in groot formaat korte levensbeschrijvingen gepresenteerd, elk met een beknopte bibliografie. In dit overzicht zijn ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Huiswerkbegeleiding.nl, Anna Roelofsz boeken
  Huiswerkbegeleiding.nl, Anna Roelofsz - De kleine ezelsbruggetjes voor Dummies

  Op school kom je er haast niet onderuit: ezelsbruggetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een ezelsbruggetje voor. Van slimme regeltjes voor die lastige Nederlandse spelling, tot rijtjes met Duitse naamvallen en scheikundige elementen. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - Spanje

  Alles over emigreren naar Spanje en wat het land zo bijzonder maakt! Flamenco, stierenvechten, siësta, tapas, paella en sangria. Wie kent ze niet. Je hoeft geen Spanjekenner te zijn om het land Spanje te koppelen aan de eerder genoemde stereotypische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Liesbeth Hoogendoorn boeken
  Liesbeth Hoogendoorn - Emigratie naar Curaçao

  Een waargebeurd verhaal over het jaar voorafgaand aan een emigratie en over het eerste jaar op Curaçao. Ups en downs, afscheid en vernieuwing met een lach en een traan. De zorgen, de frustraties, de vermoeidheid, maar ook de leuke momenten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Eddy Keymolen boeken
  Eddy Keymolen - You cool?

  Jongelui geven elkaar “the high five” of een “bro fist”. Zeggen “shit” en “fuck” in plaats van “verdomme”. Vinden de dingen gaaf of kei of neig maar ook “cool”. Hebben geen afspraakje meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,19
 • JEF STIJNEN boeken
  JEF STIJNEN - THAI - NEDERLANDS

  We hebben dit werk bewust geen woordenboek genoemd omdat het niet opgevat is al een klassiek woordenboek met vermelding van de grammaticale eigenschap van elk woord. We hebben het uitgewerkt als een lijst wan woorden en zegswijzen. Dat betekent dat er ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Marga Baas, Anja Breijer boeken
  Marga Baas, Anja Breijer - Jij boft dat je mij hebt!

  Een pleeggezin is het beste alternatief voor kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Jaarlijks wonen zo'n 25.000 kinderen voor kortere of langere tijd bij pleegouders. Pleegouders zijn dringend nodig. Toch weten zes op de tien Nederlanders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ankie Gijsel boeken
  E-book
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Citoplan stratengids Amersfoort

  met Achterveld, Baarn, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Lage Vuursche, Leusden, Leusden-Zuid, Soest en Soesterberg (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95