Boeken over naslagwerken

 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Duurzame warmte en koude

  Warmte- en koudenetten met duurzame bronnen zijn sterk in opkomst. Het boek geeft een overzicht van Nederlands, Vlaams en Europees beleid, praktijkvoorbeelden met productiecijfers, technische en organisatorische ontwikkelingen en innovaties. Nederlandse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra boeken
  Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra - VertrekNL

  Zomerse vakantiekriebels krijg je als deze special uitgave van VertrekNL leest over Portugal. Prachtige foto's van zonnige stranden, steden en de mooiste uitzichten passeerden de revue. Al kan de Portugese winter ook erg koud zijn, zo leert het interview met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Herman van Veen boeken
  Herman van Veen - Landgoed De Paltz

  Herman van Veen beschrijft in dit boek de geschiedenis van Landgoed De Paltz in Soestduinen. Over wat er groeit en bloeit, haar gasten en bewoners, van Neanderthaler tot de Das. (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Hannah Brooks-Motl, Eileen Bernardi, Marc Hakim, Michael Heitmann, David Walthall, Stephan Delbos, Aria Cabot boeken
  Hannah Brooks-Motl, Eileen Bernardi, Marc Hakim, Michael Heitmann, David Walthall, Stephan Delbos, Aria Cabot - 100 Mooiste kastelen van de wereld

  Een reis langs schitterende kastelen en paleizen. De 100 spectaculaire bouwwerken in dit boek vertegenwoordigen niet alleen de romantische Europese kastelen met sprookjesachtige allure, maar ook de keizerlijke paleizen van China en Japan, de oude forten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nelly de Zwaan boeken
  Nelly de Zwaan - 101 spectaculaire gebouwen

  101 Spectaculaire gebouwen De imposantste bouwwerken uit de laatste anderhalve eeuw. Deze periode heeft veel bijzondere architectuur voortgebracht. Soms betrof het een record; dan was een gebouw het eerste, het hoogste of het grootste in zijn soort. Soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Arendo Joustra boeken
  Arendo Joustra - Alles wat je moet weten over Nederland

  Waar staat Nederland voor? In dit boek, samengesteld door de redactie van Elsevier Weekblad, staat wat iedere zelfbewuste inwoner moet weten over het Nederlandse heden en verleden. Met een beschouwing over de Nederlandse identiteit, de geografische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Citoplan atlas Nederland

  met postcodekaarten van een aantal steden (gids met ringbandje) (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • 59,01
 • Ed Van Eeden boeken
  Ed Van Eeden - Groot spreekwoordenboek

  De Nederlandse taal is rijk aan spreekwoorden, gezegden en zegswijzen. In ons dagelijks taalgebruik duiken ze dan ook voortdurend op. Maar wat betekenen ze precies? En waar komen ze vandaan?Dit spreekwoordenboek maakt het u onmiddellijk duidelijk. Naast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fondsenboek 2019

  De nieuwe edities van FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.400 fondsen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,90
 • Ben Bouter, Iris Bouter boeken
  Ben Bouter, Iris Bouter - 2139 weetjes over de hersenen, psyche en voeding

  90 tot 98% van je gedachten zijn gelijk aan die van gisteren. Het DNA van een banaan is voor 50% gelijk aan dat van ons. Het DNA van een muis voor 97%. Als je tv kijkt, is het brein minder actief dan als je slaapt. Een vrouwenbrein is lichter dan dat van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nieuwe encyclopedie van Fryslân

  De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina's telt, 11… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Eric Jan van Dorp, Jitske Kramer boeken
  Eric Jan van Dorp, Jitske Kramer - Emigreren naar Griekenland

  Emigreren is populair. Veel mensen lopen met de gedachte rond om hun dromen elders waar te maken. Een emigratie organiseer je echter niet even snel op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waar u aan moet denken. Dit handboek (editie 2018) geeft u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eric Jan van Dorp boeken
  Eric Jan van Dorp - Emigreren naar de Verenigde Staten

  Emigreren naar de Verenigde Staten staat volop in de belangstelling. Niet vreemd, want de Verenigde Staten heeft de emigrant veel te bieden. Ruimte, prachtige natuur en volop mogelijkheden om dromen waar te maken. Dit handboek geeft u inzicht in alles wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sylvia de Boer, Marleen Rikkengaa, Eric Jan van Dorp boeken
  Sylvia de Boer, Marleen Rikkengaa, Eric Jan van Dorp - Emigreren naar Caribisch Nederland

  Emigreren naar Caribisch Nederland doet u niet snel even op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waaraan u moet denken. Bovendien is er de laatste tijd veel veranderd op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard M. van Duin boeken
  Gerard M. van Duin - Huurrecht

  Woongroepen kunnen de leefvormen zijn van de toekomst. Vereenzaming en de verwachting van goede nabuurschap en onderlinge diensten kunnen een reden zijn om mee te doen met een woongroep. Welke zaken moeten dan allemaal worden geregeld?Woongroepen kunnen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,58
 • Gerda Kreeft boeken
  Gerda Kreeft - Onkruid Jaarboek 2014 Klik- en opleidingengids

  Heb je ooit van Luisterend bouwen gehoord, ben je op zoek naar een stadsmoestuin bij jou in de buurt of heb je gewoon zin om de festival kalender 2014 door te bladeren? Dan is het Onkruid Jaarboek 2014 een absolute must-have! Boordevol duurzame en doordachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frans Bakker, Paul Uljé, Dick van Zijderveld boeken
  Frans Bakker, Paul Uljé, Dick van Zijderveld - Op-en-top Nederlands

  Engelse leenwoorden stromen ongehinderd onze taal binnen. Sommige mensen zijn al gezwicht voor die toevloed en willen zelfs het Nederlands als onderwijstaal inruilen voor het Engels. Maar er lijkt een tegenbeweging op gang te komen. Zo neemt in de media en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Ankie Gijsel boeken
  Ankie Gijsel - Wablief? 2.0

  Veel Vlamingen hebben moeite met sommige Nederlandse uitdrukkingen. En andersom valt ons op dat veel Nederlanders de wenkbrauwen fronsen bij het horen van Vlaamse gezegden. Na de succesvolle publicatie van het eerste deel in 2016 is de website www.wablief.eu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,42
 • WalburgPers boeken
  WalburgPers - FondsenBoek 2020

  De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 zijn grondig herzien en alle informatie is up-to-date. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van 1.423 fondsen. De door de overheid beoogde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,99
 • 115,69
 • Rimke de Groot boeken
  Rimke de Groot - Emigratiewijzer

  Een leuke, maar ook spannende tijd breekt aan: je gaat emigreren. Er moet van alles geregeld worden, zowel in Nederland als in je nieuwe thuisland: een internationale verhuizing, het vinden van een woning in het buitenland, misschien het zoeken van een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Limburgse plaatsnamen verklaard

  Limburgse plaatsnamen verklaard is deel 1 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1000 Limburgse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,02
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Groningse plaatsnamen verklaard

  Groningse plaatsnamen verklaard is deel 2 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Groningse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,96
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Drentse plaatsnamen verklaard

  Drentse plaatsnamen verklaard is deel 4 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 500 Drentse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,93