Boeken over naslagwerken

 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2018

  De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast boeken
  Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast - De gids voor mantelzorgers 2015

  Zorgen voor een ander...U staat er niet alleen voor.De veranderingen in de zorg volgen elkaar in hoog tempo op.Per 2015 verandert er veel. Alleen voor de héél kwetsbare ouderen is er nog plek in het verpleeghuis. Dat betekent dat ouderen langer thuis blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Isabelle Verkerk boeken
  Isabelle Verkerk - Onkruid Intens Jaarboek 2017

  Het Onkruid Jaarboek 2017 is een wegwijzer voor alternatief Nederland en België. Een jaarboek vol info over coaches & therapeuten - hun manier van werken en hun aanpak. Verder de mooiste opleidingen, prachtige goedkope en bijzondere zomerfestivals,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Noorwegen

  Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land slechts vijf miljoen inwoners. Het is dankzij olie en gas nog schathemeltje rijk ook, met een spaarpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Curacao

  Het ontdekken van een culturele erfenis. Curacao cultureel historisch. Een wandeling door de fascinerende stad of een rondrit over het eiland. Buiten de prachtige stranden is er genoeg voor iedereen die Curaçao wil ontdekken. Verrast en meegenomen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • M.M.W. Wilders boeken
  M.M.W. Wilders - Het compleet Arbo-Regelgevingboek 2017

  De meest praktische en complete uitgave − boek en online Arbowetweter − met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, het Besluit en de Regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  131,97
 • D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema boeken
  D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema - Jaarboek CGK 2017

  Jaarboek van de Christelijke Gereformeerde kerken in Nederland. De bijgewerkte gegevens van de kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, deputaatschappen, periodieken, zusterkerken en de Theologische Universiteit. Daarnaast biedt het Jaarboek een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben boeken
  Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben - VertrekNL - Alles over emigreren naar Italië

  In deze VertrekNL leest u alles over emigreren naar Italië via: interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, woningen en nog veel meer. Zo leert u vast oefenen met Italiaans, want zonder Italiaans bent u wel een beetje verloren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • K. Muller boeken
  K. Muller - Informatieboekje NGK 2017

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Australië

  Australië is een land van immigranten. Bijna 25 procent van de Australiërs is in het buitenland geboren, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Griekenland en, jawel, Nederland. Wat oppervlakte betreft is Australië het op vijf na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Overijsselse plaatsnamen verklaard

  Overijsselse plaatsnamen verklaard is deel 8 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Overijsselse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL 26 Denemarken

  Een belangrijke reden om naar Denemarken te emigreren: Denemarken is een van de beste landen - volgens The Wall Street Journal zelfs het beste land - om een onderneming te beginnen, tenminste als men kijkt naar zaken als bureaucratie en wet- en regelgeving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Friese plaatsnamen verklaard

  Friese plaatsnamen verklaard is deel 11 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 800 Friese plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Ed Van Eeden boeken
  Ed Van Eeden - Groot spreekwoordenboek

  De Nederlandse taal is rijk aan spreekwoorden, gezegden en zegswijzen. In ons dagelijks taalgebruik duiken ze dan ook voortdurend op. Maar wat betekenen ze precies? En waar komen ze vandaan?Dit spreekwoordenboek maakt het u onmiddellijk duidelijk. Naast een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Drentse plaatsnamen verklaard

  Drentse plaatsnamen verklaard is deel 4 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 500 Drentse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Guinness World Records 2017

  Verbaas je over talloze verbluffende records in Guinness World Records 2017 met meer dan 1000 nieuwe foto's. Deze spiksplinternieuwe editie van Guinness World Records bevat ontelbare ongelooflijke prestaties, waaronder meer dan 3000 nieuwe records! Ontdek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Gelderse plaatsnamen verklaard

  Gelderse plaatsnamen verklaard is deel 7 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1.000 Gelderse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Ru de Groen boeken
  Ru de Groen - 400 jaar karakter, 4 eeuwen grolsch

  Grolsch wordt al sinds 1615 gebrouwen. En eigenlijk is er in die tijd niet zo veel veranderd. Grolsch wordt nog altijd met dezelfde beleving, inzet en volharding gebrouwen als 400 jaar geleden. Deze vasthoudendheid getuigt van karakter. En over karakter kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Herman van Veen boeken
  Herman van Veen - Een heerlijkheid

  Herman van Veen beschrijft in dit boek de geschiedenis van Landgoed De Paltz in Soestduinen. Over wat er groeit en bloeit, haar gasten en bewoners, van Neanderthaler tot de Das. (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Het einde van de privacy

  De 400 miljoen Europeanen hebben samen al 50 miljard sporen op internet achtergelaten. Koppelen van al die verschillende data via algoritmen en 'business analytics' wordt een megatrend. Bedrijven fuseren straks primair om data te bundelen. Webwinkelen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pauline Laumans, John van Trijp boeken
  Pauline Laumans, John van Trijp - Heilige conjunctio

  Dit boekwerk is met veel liefde en inspiratie samengesteld ter gelegenheid van het bijzondere huwelijk van Xiomara en Vincent. Een huwelijk dat is gebaseerd op oprechte belangstelling en liefde voor elkaar. Een huwelijk dat tot stand is gekomen op een stevig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wegenatlas Nederland

  met postcodekaarten van een aantal steden (gids met ringbandje) (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Aria Cabot, John Fass, Vita Sgardello boeken
  Aria Cabot, John Fass, Vita Sgardello - 100 mooiste schatten van de Islamitische Architectuur

  Dit boek is bestemd voor iedereen die zich wil koesteren in de magische wereld van de islamitische architectuur. De architectuur van de islam is uniek en veelzijdig en vormt een prachtige uiting van een cultuur die helaas maar al te vaak van zijn duistere en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. van 't Hoft boeken
  A. van 't Hoft - Crisis Survival

  Wij, Nederlanders, zijn afhankelijk van een constante levering van gas, drinkwater, elektriciteit en levensmiddelen. Dit brengt mogelijk grote risico's met zich mee, want deze leveringssystemen zijn complex en daardoor kwetsbaar.Waarom hebben we geen back-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner boeken
  Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner - VertrekNL 22 - Alles over emigreren naar Canada

  Het op een na grootste land ter wereld herbergt oneindige natuur. Canada is 240 keer zo groot als Nederland, maar er wonen slechts twee keer zoveel mensen. Toch zijn er wel degelijk opmerkelijke gewoonten, gebruiken en andere zaken die nou typisch Canadees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95