Boeken over naslagwerken

 • Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra boeken
  Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra - VertrekNL 31 - Portugal

  Zomerse vakantiekriebels krijg je als deze special uitgave van VertrekNL leest over Portugal. Prachtige foto's van zonnige stranden, steden en de mooiste uitzichten passeerden de revue. Al kan de Portugese winter ook erg koud zijn, zo leert het interview met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th Velema boeken
  D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th Velema - Jaarboek Christelijk Gereformeerde Kerken 2018

  Jaarboek 2018 van de Christelijke Gereformeerde Kerken De bijgewerkte gegevens van de kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, deputaatschappen, periodieken, zusterkerken en de Theologische Universiteit. Daarnaast biedt het Jaarboek een jaaroverzicht met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,30
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Noorwegen

  Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land slechts vijf miljoen inwoners. Het is dankzij olie en gas nog schathemeltje rijk ook, met een spaarpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Alice Garritsen boeken
  Alice Garritsen - Pius almanak 2018

  Een up-to-date compleet katholiek adressenboek met Kaski-cijfers en interessante artikelen. Onmisbaar voor iedereen die actief is in en rond de katholieke kerk, maar ook van toegevoegde waarde voor bibliotheken, seculiere gemeentes, provinciale en landelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,00
 • Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben boeken
  Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben - VertrekNL - Alles over emigreren naar Italië

  In deze VertrekNL leest u alles over emigreren naar Italië via: interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, woningen en nog veel meer. Zo leert u vast oefenen met Italiaans, want zonder Italiaans bent u wel een beetje verloren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • FondsenBoek 2018

  De nieuwe edities van FondsenBoek 2018 en FondsenDisk 2018 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.200 fondsen. De door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Ankie Gijsel boeken
  Ankie Gijsel - Wablief? 2.0

  Veel Vlamingen hebben moeite met sommige Nederlandse uitdrukkingen. En andersom valt ons op dat veel Nederlanders de wenkbrauwen fronsen bij het horen van Vlaamse gezegden. Na de succesvolle publicatie van het eerste deel in 2016 is de website www.wablief.eu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,97
 • Guinness World Records Gamer's edition 2018

  Guinness World Records 2018 Gamerseditie is een absolutie must voor gamefanaten. Of je nu van LEGO houdt, Minecraft speelt of Assassin’s Creed, dit boek bevat alles wat je wilt en moet weten over de bekendste en meest gespeelde games ter wereld. Ook bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerald van Berkel, Kees Samplonius boeken
  Gerald van Berkel, Kees Samplonius - Nederlandse plaatsnamen verklaard

  Nederlandse plaatsnamen verklaard is geschreven door Gerald van Berkel en Kees Samplonius. Van hun hand zijn ook Het Plaatsnamenboek (1989) en Nederlandse plaatsnamen. Herkomst en historie (2006). (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • K. Muller boeken
  K. Muller - Informatieboekje NGK 2017

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2018

  De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Isabelle Verkerk boeken
  Isabelle Verkerk - Onkruid Intens Jaarboek 2017

  Het Onkruid Jaarboek 2017 is een wegwijzer voor alternatief Nederland en België. Een jaarboek vol info over coaches & therapeuten - hun manier van werken en hun aanpak. Verder de mooiste opleidingen, prachtige goedkope en bijzondere zomerfestivals,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • René Klaassen boeken
  René Klaassen - Houtvademecum

  Het Houtvademecum is een ‘must’ voor iedereen die dit materiaal verhandelt, bewerkt, verwerkt, voorschrijft, gebruikt of het om andere redenen een warm hart toedraagt.Sinds de eerste editie, die meer dan 50 jaar geleden verscheen, is het Houtvademecum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  139,95
 • Guinness World Records 2017

  Verbaas je over talloze verbluffende records in Guinness World Records 2017 met meer dan 1000 nieuwe foto's. Deze spiksplinternieuwe editie van Guinness World Records bevat ontelbare ongelooflijke prestaties, waaronder meer dan 3000 nieuwe records! Ontdek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL 26 Denemarken

  Een belangrijke reden om naar Denemarken te emigreren: Denemarken is een van de beste landen - volgens The Wall Street Journal zelfs het beste land - om een onderneming te beginnen, tenminste als men kijkt naar zaken als bureaucratie en wet- en regelgeving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • H.-J. Neubert, Winfried Maass boeken
  H.-J. Neubert, Winfried Maass - 100 Mooiste musea van de wereld

  In dit boek kunt u door de zalen dwalen van 100 prachtige musea, die door hun fenomenale kunstcollectie een plekje hebben verworven tussen de belangrijkste culturele instellingen van onze tijd. Elk museum is uniek en laat de bezoeker kennismaken met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. van 't Hoft boeken
  A. van 't Hoft - Crisis Survival

  Wij, Nederlanders, zijn afhankelijk van een constante levering van gas, drinkwater, elektriciteit en levensmiddelen. Dit brengt mogelijk grote risico's met zich mee, want deze leveringssystemen zijn complex en daardoor kwetsbaar.Waarom hebben we geen back-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Het einde van de privacy

  De 400 miljoen Europeanen hebben samen al 50 miljard sporen op internet achtergelaten. Koppelen van al die verschillende data via algoritmen en 'business analytics' wordt een megatrend. Bedrijven fuseren straks primair om data te bundelen. Webwinkelen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Golf in Nederland 2013

  Golf in Nederland 2013 is de officiële gids van de Nederlandse Golf federatie. In deze 32 ste. editie is opgenomen: alle door de NGF erkende golfbanen in Nederland. informatie over de NGF en adressen van golf organisaties. NGF wedstrijdkalender 2013.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL nr. 23

  Als u wilt emigreren naar Duitsland, dan is deze uitgave van VertrekNL ideaal. Het geeft u inzicht in de taal, cultuur, onderwijs en ondernemen in Duitsland via interviews met diverse emigranten en specialisten. Duitsland is zo groot, dat Nederland er ruim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner boeken
  Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner - VertrekNL 22 - Alles over emigreren naar Canada

  Het op een na grootste land ter wereld herbergt oneindige natuur. Canada is 240 keer zo groot als Nederland, maar er wonen slechts twee keer zoveel mensen. Toch zijn er wel degelijk opmerkelijke gewoonten, gebruiken en andere zaken die nou typisch Canadees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Klaas de Jong boeken
  Klaas de Jong - Duurzame warmte en koude

  Warmte- en koudenetten met duurzame bronnen zijn sterk in opkomst. Het boek geeft een overzicht van Nederlands, Vlaams en Europees beleid, praktijkvoorbeelden met productiecijfers, technische en organisatorische ontwikkelingen en innovaties. Nederlandse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Australië

  Australië is een land van immigranten. Bijna 25 procent van de Australiërs is in het buitenland geboren, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Griekenland en, jawel, Nederland. Wat oppervlakte betreft is Australië het op vijf na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nelly de Zwaan boeken
  Nelly de Zwaan - 101 gebouwen

  101 Spectaculaire gebouwen De imposantste bouwwerken uit de laatste anderhalve eeuw. Deze periode heeft veel bijzondere architectuur voortgebracht. Soms betrof het een record; dan was een gebouw het eerste, het hoogste of het grootste in zijn soort. Soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Alice M. Garritsen, R.C.M. van Glansbeek, G.H.A. Kruis, A. Kruse, B.G.M. Linden boeken
  Alice M. Garritsen, R.C.M. van Glansbeek, G.H.A. Kruis, A. Kruse, B.G.M. Linden - Pius Almanak 2016

  De afgelopen decennia heeft de Rooms-Katholieke kerkprovincie ingrijpende veranderingen ondergaan. Veel is verdwenen, samengevoegd of opgegaan in nieuwe organisaties. De geloofsgemeenschap is voortdurend in beweging en dat registreert de Pius almanak. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,95