Boeken over naslagwerken

 • G. van Diik boeken
  G. van Diik - Informatieboekje Nederlands Gereformeerde Kerken 2019

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Jaarboek van de Christelijk Gereformeerde Kerken in Nederland 2019

  Jaarboek 2019 van Christelijke Gereformeerde Kerken De bijgewerkte gegevens van de kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, deputaatschappen, periodieken, zusterkerken en de Theologische Universiteit. Daarnaast biedt het Jaarboek een jaaroverzicht met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • De verkoops kanjer

  De verkoop is geen kant-en-klare studie, maar een continu proces met vaak een herhalend karakter. Als je denkt dat je als verkoper er enkel verzorgd moet uitzien en tijdens je afspraak enkel je folders moet laten zien, zal dit tot weinig resultaat leiden. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robin de Boer boeken
  Robin de Boer - 9ForNews Jaarboek 2018

  Het begrip fake news is een van de belangrijkste begrippen van het jaar 2018 waardoor het de boeken in gaat als een zeer chaotisch jaar. Steeds meer wordt echter duidelijk dat het vooral de mainstream media zijn die het met de waarheid niet altijd even nauw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Marc Reynebeau boeken
  Marc Reynebeau - Een geschiedenis van België (POD)

  Wat heeft België sinds zijn ontstaan in 1830 betekend? Hoe is de democratie er gegroeid? Welke Belgen hebben bepaald dat België zou worden wat het is? En vooral: wat hebben Belgen zoals jij en ik met deze geschiedenis te maken?In zijn eigen onnavolgbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2018

  De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Guinness World Records Ltd boeken
  Guinness World Records Ltd - Guinness World Records Gamer's edition 2019

  Guinness World Records 2019 gamerseditie is een absolute must voor gamefanaten. Of je nu van lego houdt, Minecraft speelt of Assassin’s Creed, dit boek bevat alles wat je wilt en moet weten over de bekendste en meest gespeelde computergames ter wereld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Guinness World Records 2019

  Dé jaarlijkse sensatie voor jong en oud: Guinness World Records 2019. Deze spiksplinternieuwe Nederlandse editie bevat weer duizenden records en recordfoto's. Het allerbeste cadeau voor alle leeftijden. Maak kennis met de meest verbluffende en illustere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Curacao

  Het ontdekken van een culturele erfenis. Curacao cultureel historisch. Een wandeling door de fascinerende stad of een rondrit over het eiland. Buiten de prachtige stranden is er genoeg voor iedereen die Curaçao wil ontdekken. Verrast en meegenomen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Pauline Laumans, John van Trijp boeken
  Pauline Laumans, John van Trijp - Heilige conjunctio

  Dit boekwerk is met veel liefde en inspiratie samengesteld ter gelegenheid van het bijzondere huwelijk van Xiomara en Vincent. Een huwelijk dat is gebaseerd op oprechte belangstelling en liefde voor elkaar. Een huwelijk dat tot stand is gekomen op een stevig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast boeken
  Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast - De gids voor mantelzorgers 2015

  Zorgen voor een ander...U staat er niet alleen voor.De veranderingen in de zorg volgen elkaar in hoog tempo op.Per 2015 verandert er veel. Alleen voor de héél kwetsbare ouderen is er nog plek in het verpleeghuis. Dat betekent dat ouderen langer thuis blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - Alles over emigreren naar Noorwegen

  Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land slechts vijf miljoen inwoners. Het is dankzij olie en gas nog schathemeltje rijk ook, met een spaarpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jan Oudenaarden, Paul Goenendijk boeken
  Jan Oudenaarden, Paul Goenendijk - F is van Feyenoord

  Alles wat je wilt weten over Feyenoord. Alle spelers, alle trainers, alle successen, alle prijzen, alle trivia. Alfabetisch geordenend, van Ab Interim tot Clemens Zwijnenberg Wie waren de oprichters, de spelers, de trainers, de voorzitters? Wie is de topscorer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Citoplan atlas Nederland

  met postcodekaarten van een aantal steden (gids met ringbandje) (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Golf in Nederland 2013

  Golf in Nederland 2013 is de officiële gids van de Nederlandse Golf federatie. In deze 32 ste. editie is opgenomen: alle door de NGF erkende golfbanen in Nederland. informatie over de NGF en adressen van golf organisaties. NGF wedstrijdkalender 2013.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,45
 • H.-J. Neubert, Winfried Maass boeken
  H.-J. Neubert, Winfried Maass - 100 Mooiste musea van de wereld

  In dit boek kunt u door de zalen dwalen van 100 prachtige musea, die door hun fenomenale kunstcollectie een plekje hebben verworven tussen de belangrijkste culturele instellingen van onze tijd. Elk museum is uniek en laat de bezoeker kennismaken met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • W. Wehmeyer boeken
  W. Wehmeyer - 100 Mooiste schatten van Noord-Amerika

  Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden en dat geldt ook voor Canada. De mensen die zich hier in de afgelopen vier eeuwen hebben gevestigd, hebben het continent een zeer veelzijdig gezicht gegeven. En daartoe worden niet alleen de skyline van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • N. Grover boeken
  N. Grover - 100 Mooiste schatten van India

  Van de 12.000 jaar oude grotschilderingen van Bhimbetka tot de Bahaitempel, een oogverblindend meesterwerk van de 20ste-eeuwse bouwkunst en stijl... De creativiteit, het briljante vakmanschap en de inspanningen van de bevolking blijken duidelijk uit de door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Aria Cabot, John Fass, Vita Sgardello boeken
  Aria Cabot, John Fass, Vita Sgardello - 100 mooiste schatten van de Islamitische Architectuur

  Dit boek is bestemd voor iedereen die zich wil koesteren in de magische wereld van de islamitische architectuur. De architectuur van de islam is uniek en veelzijdig en vormt een prachtige uiting van een cultuur die helaas maar al te vaak van zijn duistere en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hanns-Joachim Neubert, Winfried Maass boeken
  Hanns-Joachim Neubert, Winfried Maass - 100 Mooiste natuurparken

  EEN REIS DOOR 5 CONTINENTEN Dit boek neemt u mee op een reis naar het adembenemende natuurschoon op aarde. Bijna elk landschap op aarde heeft zijn eigen typische charme en een unieke flora en fauna die passen bij de klimatologische omstandigheden en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arno Rattay, Rolf Schneider, Anne Benthues boeken
  Arno Rattay, Rolf Schneider, Anne Benthues - 100 Mooiste kathedralen

  Imposante Renaissancekoepels, ingetogen devotie en barokke pracht: in iedere eeuw hebben de bouwmeesters van de grote kathedralen andere accenten gelegd. In dit boek ziet u de mooiste kathedralen van Den Bosch tot Bogotá in schitterende kleurenfoto's. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alice M. Garritsen, R.C.M. van Glansbeek, G.H.A. Kruis, A. Kruse, B.G.M. Linden boeken
  Alice M. Garritsen, R.C.M. van Glansbeek, G.H.A. Kruis, A. Kruse, B.G.M. Linden - Pius Almanak 2016

  De afgelopen decennia heeft de Rooms-Katholieke kerkprovincie ingrijpende veranderingen ondergaan. Veel is verdwenen, samengevoegd of opgegaan in nieuwe organisaties. De geloofsgemeenschap is voortdurend in beweging en dat registreert de Pius almanak. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,95
 • Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner boeken
  Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner - VertrekNL 22 - Alles over emigreren naar Canada

  Het op een na grootste land ter wereld herbergt oneindige natuur. Canada is 240 keer zo groot als Nederland, maar er wonen slechts twee keer zoveel mensen. Toch zijn er wel degelijk opmerkelijke gewoonten, gebruiken en andere zaken die nou typisch Canadees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - Australië

  Australië is een land van immigranten. Bijna 25 procent van de Australiërs is in het buitenland geboren, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Griekenland en, jawel, Nederland. Wat oppervlakte betreft is Australië het op vijf na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Isabelle Verkerk boeken
  Isabelle Verkerk - Onkruid Intens Jaarboek 2017

  Het Onkruid Jaarboek 2017 is een wegwijzer voor alternatief Nederland en België. Een jaarboek vol info over coaches & therapeuten - hun manier van werken en hun aanpak. Verder de mooiste opleidingen, prachtige goedkope en bijzondere zomerfestivals,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50