Boeken over naslagwerken

 • Alice Garritsen boeken
  Alice Garritsen - Pius almanak 2018

  Een up-to-date compleet katholiek adressenboek met Kaski-cijfers en interessante artikelen. Onmisbaar voor iedereen die actief is in en rond de katholieke kerk, maar ook van toegevoegde waarde voor bibliotheken, seculiere gemeentes, provinciale en landelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,00
 • Gerald van Berkel, Kees Samplonius boeken
  Gerald van Berkel, Kees Samplonius - Nederlandse plaatsnamen verklaard

  Nederlandse plaatsnamen verklaard is geschreven door Gerald van Berkel en Kees Samplonius. Van hun hand zijn ook Het Plaatsnamenboek (1989) en Nederlandse plaatsnamen. Herkomst en historie (2006). (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,00
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Noorwegen

  Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land slechts vijf miljoen inwoners. Het is dankzij olie en gas nog schathemeltje rijk ook, met een spaarpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • FondsenBoek 2018

  De nieuwe edities van FondsenBoek 2018 en FondsenDisk 2018 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.200 fondsen. De door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Ankie Gijsel boeken
  Ankie Gijsel - Wablief? 2.0

  Veel Vlamingen hebben moeite met sommige Nederlandse uitdrukkingen. En andersom valt ons op dat veel Nederlanders de wenkbrauwen fronsen bij het horen van Vlaamse gezegden. Na de succesvolle publicatie van het eerste deel in 2016 is de website www.wablief.eu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,97
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2018

  De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben boeken
  Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben - VertrekNL - Alles over emigreren naar Italië

  In deze VertrekNL leest u alles over emigreren naar Italië via: interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, woningen en nog veel meer. Zo leert u vast oefenen met Italiaans, want zonder Italiaans bent u wel een beetje verloren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Guinness World Records Gamer's edition 2018

  Guinness World Records 2018 Gamerseditie is een absolutie must voor gamefanaten. Of je nu van LEGO houdt, Minecraft speelt of Assassin’s Creed, dit boek bevat alles wat je wilt en moet weten over de bekendste en meest gespeelde games ter wereld. Ook bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • René Klaassen boeken
  René Klaassen - Houtvademecum

  Het Houtvademecum is een ‘must’ voor iedereen die dit materiaal verhandelt, bewerkt, verwerkt, voorschrijft, gebruikt of het om andere redenen een warm hart toedraagt.Sinds de eerste editie, die meer dan 50 jaar geleden verscheen, is het Houtvademecum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  125,96
 • K. Muller boeken
  K. Muller - Informatieboekje NGK 2017

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Isabelle Verkerk boeken
  Isabelle Verkerk - Onkruid Intens Jaarboek 2017

  Het Onkruid Jaarboek 2017 is een wegwijzer voor alternatief Nederland en België. Een jaarboek vol info over coaches & therapeuten - hun manier van werken en hun aanpak. Verder de mooiste opleidingen, prachtige goedkope en bijzondere zomerfestivals,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema boeken
  D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema - Jaarboek CGK 2017

  Jaarboek van de Christelijke Gereformeerde kerken in Nederland. De bijgewerkte gegevens van de kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, deputaatschappen, periodieken, zusterkerken en de Theologische Universiteit. Daarnaast biedt het Jaarboek een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Curacao

  Het ontdekken van een culturele erfenis. Curacao cultureel historisch. Een wandeling door de fascinerende stad of een rondrit over het eiland. Buiten de prachtige stranden is er genoeg voor iedereen die Curaçao wil ontdekken. Verrast en meegenomen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Guinness World Records 2017

  Verbaas je over talloze verbluffende records in Guinness World Records 2017 met meer dan 1000 nieuwe foto's. Deze spiksplinternieuwe editie van Guinness World Records bevat ontelbare ongelooflijke prestaties, waaronder meer dan 3000 nieuwe records! Ontdek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL 26 Denemarken

  Een belangrijke reden om naar Denemarken te emigreren: Denemarken is een van de beste landen - volgens The Wall Street Journal zelfs het beste land - om een onderneming te beginnen, tenminste als men kijkt naar zaken als bureaucratie en wet- en regelgeving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • H.-J. Neubert, Winfried Maass boeken
  H.-J. Neubert, Winfried Maass - 100 Mooiste musea van de wereld

  In dit boek kunt u door de zalen dwalen van 100 prachtige musea, die door hun fenomenale kunstcollectie een plekje hebben verworven tussen de belangrijkste culturele instellingen van onze tijd. Elk museum is uniek en laat de bezoeker kennismaken met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Emigreren kun je leren

  Sinds enkele jaren groeit het aantal emigranten. Steeds meer Nederlanders zien een wenkend perspectief over de grens. Hoe komt dat?Sombermannen brengen dit vertrek in verband met de onvrede in het Nederland van de eenentwintigste eeuw. Emigranten - zo luidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stratengids 's-Hertogenbosch

  met Bokhoven-Empel-Engelen-Kruisstraat en Rosmalen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • A. van 't Hoft boeken
  A. van 't Hoft - Crisis Survival

  Wij, Nederlanders, zijn afhankelijk van een constante levering van gas, drinkwater, elektriciteit en levensmiddelen. Dit brengt mogelijk grote risico's met zich mee, want deze leveringssystemen zijn complex en daardoor kwetsbaar.Waarom hebben we geen back-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marco Holmer boeken
  Marco Holmer - Professioneel vertellen

  In Professioneel Vertellen worden handreikingen gegeven voor iedereen die wil leren vertellen of die zijn vertelkunst wil perfectioneren.Centraal staat de vraag: Hoe kan ik mijn publiek met mijn verhaal bereiken? Er wordt aandacht besteed aan de bouwstenen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Het einde van de privacy

  De 400 miljoen Europeanen hebben samen al 50 miljard sporen op internet achtergelaten. Koppelen van al die verschillende data via algoritmen en 'business analytics' wordt een megatrend. Bedrijven fuseren straks primair om data te bundelen. Webwinkelen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Golf in Nederland 2013

  Golf in Nederland 2013 is de officiële gids van de Nederlandse Golf federatie. In deze 32 ste. editie is opgenomen: alle door de NGF erkende golfbanen in Nederland. informatie over de NGF en adressen van golf organisaties. NGF wedstrijdkalender 2013.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Laumans, John van Trijp boeken
  Pauline Laumans, John van Trijp - Heilige conjunctio

  Dit boekwerk is met veel liefde en inspiratie samengesteld ter gelegenheid van het bijzondere huwelijk van Xiomara en Vincent. Een huwelijk dat is gebaseerd op oprechte belangstelling en liefde voor elkaar. Een huwelijk dat tot stand is gekomen op een stevig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL nr. 23

  Als u wilt emigreren naar Duitsland, dan is deze uitgave van VertrekNL ideaal. Het geeft u inzicht in de taal, cultuur, onderwijs en ondernemen in Duitsland via interviews met diverse emigranten en specialisten. Duitsland is zo groot, dat Nederland er ruim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner boeken
  Rob Hoekstra, Bert Hartman, Remon Franssen, Heleen Ronner - VertrekNL 22 - Alles over emigreren naar Canada

  Het op een na grootste land ter wereld herbergt oneindige natuur. Canada is 240 keer zo groot als Nederland, maar er wonen slechts twee keer zoveel mensen. Toch zijn er wel degelijk opmerkelijke gewoonten, gebruiken en andere zaken die nou typisch Canadees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95