Boeken over geografische kaarten

 • Benelux rail

  Deze tweede editie van de Benelux Rail gevouwen landkaart is sinds het verschijnen de ultieme spoorwegkaart van de drie landen waarop hoogteverschillen in het landschap volledig in kleur zijn weergegeven. De spoorlijnen zoals die er in 1995 waren, staan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Oostenrijk

  De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van Oostenrijk. De Tab Map bladen zijn in een handige ringband gebonden.1e druk, 2018-2020 De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van Oostenrijk is ongetwijfeld de Falk Routiq Tab Map. De Routiq Tab Map bladen zijn in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische atlas van Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • 11,99
 • Zeeuws-Vlaanderen

  5e druk, 2019-2020 Waar moeten we heen? De Nederlandse band 'Het Goede Doel' heeft het al ontelbare keren gezongen: België! Beleef met deze fietskaart de grensoverschrijdende routes, de themaroutes of de zelf uitgeplozen routes door het meest zuidelijke deel… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,99
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische Atlas Utrecht

  Topografische Utrecht in de schaal 1:25.000. De atlas telt maar liefst 100 kaarten van 22 x 32 cm elk. De kaarten zijn gemaakt door de bekende Topografische Dienst / Kadaster en dus van topkwaliteit en natuurlijk in full-colour. Het boek is gedrukt op zwaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • L.M. Hoogsteen boeken
  L.M. Hoogsteen - Ronde van Nederland

  De Ronde van Nederland is de ultieme fietsroute voor elke vakantiefietser. In de nieuwe editie van de fietsgids Ronde van Nederland via LF-routes (druk 2013) worden Landelijke Fietsroutes ofwel LF-routes aaneengeregen tot ruim 1300 kilometer fietsplezier in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Autokaart Nederland Classic

  De classic wegenkaart met hardcover kaft en de harmonica gevouwen kaart18e druk, 2017-2019 De kaart die iedereen kent: de classic wegenkaart met hardcover kaft en de harmonica gevouwen kaart. Handzaam en sterk door het linnen laminaat. Deze landkaarten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Enschede plattegrond

  34e druk, 2017-2020 Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Enschede Hengelo en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Maastricht plattegrond

  Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Maastricht en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Routiq Duitsland tab map

  De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van Duitsland is ongetwijfeld de Falk Routiq Tab Map. De Routiq Tab Map bladen zijn in een handige ringband gebonden, waar je op de rechterzijde inzoomt op het gebied waar je je bevindt en de linkerzijde geeft aan waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Eberhardt boeken
  John Eberhardt - De sterkste fietskaart van Vlaanderen

  Bijna onverwoestbare kaart. Blijft leesbaar op de vouwen en is bestand tegen regen. Schaal 1:150.000. Uitgebreid netwerk recreatieve routes doorheen alle provincies (LF, knooppuntroutes, vrijliggende fietspaden). Wegtypes blijven herkenbaar onder de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Drents Friese Wold 8 SBB

  Het Drents-Friese Wold is een prachtig aaneengesloten natuurgebied van maar liefst zesduizend hectare groot.13e druk, 2019-2020 Het Drents-Friese Wold is een prachtig aaneengesloten natuurgebied van maar liefst zesduizend hectare groot. In het Aekingerzand kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Utrechtse Heuvelrug 25 SBB

  12e druk, 2019-2020 Nationaal park De Utrechtse heuvelrug is een stuwwal die we aan de ijstijd te danken hebben. Lange ijstongen stuwden de bodem op. Dat was toen. In de huidige uitgestrekte bossen en aan de zonnige zuidrand van de "bergen"bouwden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Drentsche A 9 SBB

  9e druk, 2017-2020 De Drentsche A kronkelt er lustig op los in het eeuwenoud Drents esdorpenlandschap. Dit landschap is ontstaan door de landbouwmethoden die vanaf de middeleeuwen is toegepast. De combinatie van esdorp, es en beekdal is zelfs nu nog in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Zuidoost-Drenthe 12 SBB

  11e druk, 2018-2020 Zuidoost-Drenthe kenmerkt zich door haar gevarieerde bossen en de sfeer van vroeger. Drenthe is het land ban bossen en heide, van hunebedden, herbergen, schaapskuddes en Saksische boerderijen, dorpsbrinken en esdorpen. Ontdek met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Nederland Autokaart Falk-vouwwijze

  De meest bijzondere gevouwen wegenkaart is de Falk autokaart Nederland professional.87e druk, looptijd 2018-2019 De meest bijzondere gevouwen wegenkaart is de Falk autokaart Nederland professional. Ideaal voor onderweg en op vakantie. Deze wegenkaart geeft je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Texel 1 SBB

  Tal van uitgestippelde wandelroutes wijzen je de weg over het eiland Texel.10e druk, 2019-2020 Texel heeft zoveel te bieden! Bezoek op Texel de zeehonden bij Ecomare, vuurtoren de Cocksdorp en de Loodsmansduin. Deze duin is een van de hoogste en oudste duinen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rijk van Nijmegen 26 SBB

  13e druk, 2018-2019 Ons binnenste buitenland, zo wordt het Rijk van Nijmegen ook wel betiteld. Het land met de brede rivieren en de hoge heuvelruggen, het land tegen Duitsland aan. een veelheid aan soms on-Nederlandse landschappen omringt de stad.Een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Belgie / Luxemburg Easy Driver

  De kaart die iedereen kent: de classic wegenkaart met hardcover kaft en de harmonica gevouwen kaart. Handzaam en sterk door het linnen laminaat.De kaart die iedereen kent: de classic wegenkaart met hardcover kaft en de harmonica gevouwen kaart. Handzaam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lauwersmeer SBB 5

  Nationaal Park Lauwersmeer staat bekend als de wildernis aan de rand van de zee.10e druk, 2018-2020 Nationaal Park Lauwersmeer is wildernis pur sang. Land en water hebben hier het voortouw. In het voor- en najaar bezoeken honderdduizenden trekvogels dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Amsterdam

  Bezorging op het juiste adres? Of ongegeneerd shoppen met vriendinnen? Met Easy City stratengids wordt iedere straat met gemak gevonden. - Optimaal gebruiksgemak door uniek zoeksysteem en ringbandbinding - Ideaal formaat voor in de handtas - Uitgebreid met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Routiq Belgie / Luxemburg tab map

  De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van België is ongetwijfeld de Falk Routiq Tab Map. De Routiq Tab Map bladen zijn in een handige ringband gebonden, waar je op de rechterzijde inzoomt op het gebied waar je je bevindt en de linkerzijde geeft aan waar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Routiq Frankrijk tab map

  9e druk, 2018-2020 De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van Frankrijk is ongetwijfeld de Falk Routiq Tab Map. De Routiq Tab Map bladen zijn in een handige ringband gebonden, waar je op de rechterzijde inzoomt op het gebied waar je je bevindt en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Routiq Europa Tab-map

  De meest gebruiksvriendelijke wegenkaart van Europa is ongetwijfeld de Falk Routiq Tab Map. De Routiq Tab Map bladen zijn in een handige ringband gebonden, waar je op de rechterzijde inzoomt op het gebied waar je je bevindt en de linkerzijde geeft aan waar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99