Boeken over fietsgidsen

 •   4,95
 • Groots Genieten in Overijssel

  Routetips voor eindeloos veel tochtjes Ben je op zoek naar leuke tips om Overijssel te ontdekken per fiets of te voet? Dan is deze handzame gids jouw ideale hulpmiddel want het A6 formaat past perfect in je fietstas en jaszak. De gids geeft je namelijk alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Groots Genieten in Brabant

  2019 Ontdek de schatten van Noord-Brabant met dit handzame routeboekje dat perfect in je broek- of jaszak past. Laat je meenemen door de mooiste natuurgebieden vanuit de Brabantse Horeca locaties en geniet met volle teugen van stuifzandgebieden, heidevelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Marco De Wit, Ellen Van Drunen boeken
  Marco De Wit, Ellen Van Drunen - Handboek Fietsvakantie

  Het Handboek Fietsvakantie staat boordevol tips- en informatie die je op weg helpen naar een fantastische fietsvakantie. Van de voorbereiding tot het fietsavontuur zelf. Gebruik dit 200 pagina’s dikke boek als naslagwerk én inspiratiebron voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wim de Jong boeken
  Wim de Jong - Op die fiets

  Eindelijk, het is weer lente! Tijd om de fiets uit de schuur of van de muur te halen. Auteur Wim de Jong maakt zelf graag korte én lange ritten en smelt bij iedere met liefde gemaakte racefiets, stadsfiets, mountainbike, hybride en e-bike die hij onder ogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • 't Roegwold en het Schildmeer

  Centraal in de provincie Groningen, op nog geen 20 kilometer afstand van het centrum van de stad Groningen ligt 't Roegwold. 't Roegwold is onderdeel van het grotere Duurswold ook wel de Woldstreek genoemd. 't Roegwold strekt zich samen met het Schildmeer als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Groots genieten in Laag Holland

  In deze gids vind je alle ingrediënten voor een mooie fietstocht of een wandeling. Van prachtige routes door gevarieerde natuurgebieden en langs bezienswaardigheden tot sfeervolle restaurants, terrasjes en hotels om een pauze in te lassen. Zoek een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Ward van Loock, Robert Declerck boeken
  Ward van Loock, Robert Declerck - Fiets- en wandelbox

  Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! In welk authentiek dorpje ga je van start voor een gezonde uitstap? Je maakt je keuze aan de hand van de inspirerende gids met de beschrijving van de 50 mooiste dorpen van België. Voor elk dorp is er een handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • D. Koen boeken
  D. Koen - De Hollandse Waterlinie

  De Hollandse Waterlinie'Om alle oorden, ja zelfs het allerellendigste gat ligt een greppel vol water, waar eerst een brug over moet worden gebouwd voor men kan oversteken.' Het was Alva die deze vertwijfelde uitspraak deed toen hij in de 80-jarige oorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,25
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - 500 kilometer fietsen langs de Maas

  Van Luik naar Hoek van HollandDe Maas ontspringt in het Franse plateau van Langres en wordt, gevoed door diverse zijstroompjes, geleidelijk breder. Met deze gids bij de hand fi ets je het gedeelte vanaf Luik, waar de Maas al fl ink op breedte is, tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bas van der Post boeken
  Bas van der Post - LF1 Noordzeeroute

  Fietsen langs de kustlijn: zee, strand, duinen en goede fietspaden.544 km lange fietsroute van Den Helder naar Boulogne-sur-Mer. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Robert Poutsma, Ad Snelderwaard boeken
  Robert Poutsma, Ad Snelderwaard - Fietsen langs het Pieterpad

  Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelgekken ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pasar boeken
  Pasar - E-biking in België

  Steeds meer fietsers stappen over op de e-bike: gezond bewegen zonder transpireren. Fietsen met trapondersteuning is bovendien ecologisch verantwoord. Een heuveltje meer of minder staat een heerlijke fietstrip niet langer in de weg.De 50 routes in deze box… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • P. van Mill, A. van Winden, Keesjan van den Herik boeken
  P. van Mill, A. van Winden, Keesjan van den Herik - Het Fietserpad

  Fietsen in Nederland met het Fietserpad: meer dan 30 fietsroutes van Groningen tot Limburg. Het Fietserpad is een variant op het Pieterpad en voert u door de mooiste en meest gevarieerde landschappen van Nederland. Deze fietsroutegids heeft 31 gedetailleerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Diederik Mönch boeken
  Diederik Mönch - Elfsteden op de fiets

  TOCHT DER TOCHTEN * Fietsen langs de Friese Elfsteden is een topper onder de fietsroutes in Nederland * 256/326 km fietsen over bewegwijzerde routes * Langs Friese stadjes, terpen, akkers, weiden en meren * Keuze uit verschillende routes: kort, lang, snel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • John Eberhardt boeken
  John Eberhardt - De Slankste Fietsatlas van Nederland

  Nederland compleet in 100 pagina's Schaal 1:150.000 * compact en extreem leesbaar * formaat geschikt voor veel stuurtassen * laag gewicht * vertrouwd maar groter kaartbeeld * vernieuwde knooppuntenroutes * vakantieroutes waaronder LF-routes * alle campings van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Alle Fietsroutes in Nederland

  Alle Fietsroutes van Nederland is een gebruiksvriendelijke gids waarmee je eindeloos kunt variëren. Via rustige, mooie en landelijke wegen en paden kun je heel Nederland ontdekken. De eerste editie stamt uit 1984, toen er nog geen internet was en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • J.F.G. Eberhardt boeken
  J.F.G. Eberhardt - De Landelijke Fietsatlas

  De meest complete fietsatlas van Nederland; schaal 1:100.000. Met o.a. - de LF-routes - alle knooppuntroutes met afstanden tussen de knooppunten, - vermelding van kleine wegen - vermelding van fietspaden - locaties van campings en van bed & breakfastadressen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Groots Genieten in de Kustprovincies

  2019 Deze handzame pocketgids bevat 55 fiets- en wandelroutes door Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Fietsatlas Nederland

  Falk VVV fietsatlas Nederland 8e druk, 10/2018-2019 met alle fietsknooppunten.8e druk, looptijd 10/2018-2019 Alle fietsknooppunten en het gehele fietsnetwerk gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische fietskaart met alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ingrid Castelein boeken
  E-book
  Ingrid Castelein - Met de fiets door de Provence

  Ingrid Castelein bezocht de Luberon in alle seizoenen: zo laat ze je tijdens zomerse fietstochten de Monts de Vaucluse en de pestmuur verkennen, de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de Luberontop of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure.… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • R. Schimmel boeken
  13,50
 • Bas van der Post boeken
    9,90
 • Diederik Mönch boeken
  14,95
 • E. Vink boeken
    9,80