Boeken over fietsgidsen

 • Kees de Heer boeken
  Kees de Heer - Wandelen in Utrechtse landschap 1 Tien wandelroutes in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

  Tien wandelroutes in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.Tien wandelingen in een bijzonder stuwwallengebied: de Utrechtse Heuvelrug. De natuurjournalist Kees de Heer brengt je op de mooiste plekken. Met kennis van zaken en veel enthousiasme wijst hij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,75
 • Marycke Janne Naber, Bas van der Post boeken
  Marycke Janne Naber, Bas van der Post - Alle fietsroutes in de regio Groningen

  De 25 mooiste fietsroutes van het knooppuntennetwerk Voor wie van weidse landschappen en prachtige wolkenluchten houdt, is deze fietsgids een must. Maar Groningen biedt meer dan dat: coulisselandschappen, meren en nieuwe natuur. Geniet van de wierdendorpen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Diederik Mönch boeken
  Diederik Mönch - Maas fietsroute Eijsden - Mook

  Meander mee met de Maas! Langere routes fietsen wint nog steeds aan populariteit in Nederland. De meest geliefde routes zijn dan de Noordzeekust (LF1) en het stroomgebied van de Maas (LF3). Lange tijd was er een gidsje LF3 Maasroute beschikbaar (Fietsplatform)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • John Eberhardt boeken
  John Eberhardt - Historische fietsatlas

  Topografie anno 1868 met fietsknooppunten anno nu. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Diederik Monch, Janny de Boer boeken
  Diederik Monch, Janny de Boer - 50 korte fietstochten in Nederland

  50 rustig-aan-fietsroutes voor echt ontspannen fietsen of voor als je weinig tijd of energie hebt. De meeste routes zijn te fitsen vanaf een treinstation. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Anton Ton boeken
  Anton Ton - De Utrechtse Elfsteden Fietstocht

  Een fietstocht langs weilanden, akkers, fruitboomgaarden, kastelen, buitenplaatsen, oude boerderijen, door bossen en over zandheuvels, maar vooral door middeleeuwse steden en langs oude rivieren, kanalen en weteringen. Vermelding van kijkpunten, musea,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Ward van Loock, Robert Declerck boeken
  Ward van Loock, Robert Declerck - Fiets- en wandelbox

  Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! In welk authentiek dorpje ga je van start voor een gezonde uitstap? Je maakt je keuze aan de hand van de inspirerende gids met de beschrijving van de 50 mooiste dorpen van België. Voor elk dorp is er een handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Rondje Holland

  Fietsroutes en picknickrecepten Nederland is een prachtig land om per fiets te leren kennen. Met Rondje Holland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u in Drenthe de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rondje Friesland

  Voor velen is Friesland de provincie van de Elfstedentocht en zeilen, maar deze provincie is ook uitstekend per fiets te verkennen. De beschreven routes voeren u langs diverse Friese meren, historische musea en bijzondere plaatsen als Sneek, Wierum of Joure.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ingrid Castelein boeken
  Ingrid Castelein - Route de la Lavande

  Reisjournaliste Ingrid Castelein neemt je op het ritme van de seizoenen mee van het fietsdorp Bédoin in de Vaucluse naar het kasteel van Grignan in de Drôme Provençale en de lavendelvelden rond Sault. Je bezoekt de Provençaalse marktjes van Malaucène en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Groots genieten in Laag Holland

  In deze gids vind je alle ingrediënten voor een mooie fietstocht of een wandeling. Van prachtige routes door gevarieerde natuurgebieden en langs bezienswaardigheden tot sfeervolle restaurants, terrasjes en hotels om een pauze in te lassen. Zoek een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Diederik Monch boeken
  Diederik Monch - Zuiderzeeroute

  * Misschien wel de populairste fietsvakantie van Nederland * 600 km via bewegwijzerde knooppuntenroutes en lf-routes, o.a. lf Zuiderzeeroute * Uitgebreide informatie over natuur en cultuur * Selectie van de leukste logiesadressen en koffie- en lunchadressen *… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • ANWB boeken
  ANWB - Zuid-Holland

  ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rondje Groningen

  De mooiste plaatsen van Groningen. Ontdek Groningen eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u over de mooiste Groningse natuurgebieden, langs meren en diepen en door prachtige plaatsen als Wedde, Appingedam en Bedum. Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Diederik Mönch boeken
  Diederik Mönch - Regio Gooi Utrechtse Heuvelrug

  Leeuwerikroutes bevatten de mooiste fietstrajecten in de regio op basis van knooppunten. De routes zijn tussen de 20 en 40 km lang en zijn geselecteerd op landelijkheid en rijgemak. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • ANWB boeken
  ANWB - Friesland

  ANWB Fietsgids Friesland en de regio Ontdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Friesland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Maak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Utrecht/Flevoland

  ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frans Godfroy boeken
  Frans Godfroy - Hugo de Groot Pad, historische wandel- en fietsroute

  Het Hugo de Groot Pad Historische wandel- en fietsroute Tophit uit de vaderlandse geschiedenis: de ontsnapping van Hugo de Groot in de boekenkist. Sinds die verbazingwekkende stunt op 22 maart 1621 is het verhaal nooit meer weggeweest uit het collectieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,75
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Berliner Mauerweg 1 : 50 000

  Destination: - Berlin aktiv erfahren - die Hauptstadt auf ruhigen Nebenstraßen und Radrouten erkunden. - Ein Stück dramatische Berliner Geschichte erleben: den Bau und das Verschwinden der Mauer. - Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Potsdam. Es ist eine… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,50
 • Bas van der Post, Reinier Sijbrands boeken
  Bas van der Post, Reinier Sijbrands - Alle fietsroutes in de regio Hart van Brabant

  Regio van Breda tot EindhovenKnooppuntenkaart 1:65.000 / De 25 mooiste fietstochten.Compleet overzicht van gepubliceerde routes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - E-bikeroutes in en om Utrecht

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 29 en 64 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - E-bikeroutes op en om de Veluwe

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 33 en 71 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Rondje Drenthe

  Ontdek Drenthe eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door prachtige Drentse natuurgebieden, kleine dorpjes als Anloo en Diever en langs bijzondere bezienswaardigheden als herinneringscentrum in Westerbork, het Boomkroonpad en diverse musea.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Marco De Wit, Ellen Van Drunen boeken
  Marco De Wit, Ellen Van Drunen - Handboek Fietsvakantie

  Het Handboek Fietsvakantie staat boordevol tips- en informatie die je op weg helpen naar een fantastische fietsvakantie. Van de voorbereiding tot het fietsavontuur zelf. Gebruik dit 200 pagina’s dikke boek als naslagwerk én inspiratiebron voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • ANWB boeken
  ANWB - ANWB Knooppunter

  ANWB Knooppunter De ANWB Knooppunter is een compacte water- en winddichte kunststof houder voor op het stuur waarin de speciale ANWB routekaartjes passen. Past op ieder fietsstuur en is gemakkelijk te bevestigen. Er past veel informatie op een compact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95