Boeken over fietsgidsen

 • Rondje Gelderland

  Gelderland is een fietsprovincie bij uitstek. De beschreven routes voeren uover het prachtige Gelderse natuurgebied de Veluwe, langs de Achterhoeken door bijzondere plaatsen als Buren, Ermelo en Velp.Maar... fietsen maakt hongerig. Daarom bevat dit boek ookeen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Groots genieten in Limburg

  Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in Limburg. Blader lekker door deze gids heen en plan de mooiste tochtjes door het glooiende landschap van heel Limburg. Wij hebben speciaal voor jou schitterende natuurgebieden, interessante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Zuiderzee route

  Stap op de fiets met deze gids en ervaar al het moois van het IJsselmeer en de gebieden eromheen.2018 Ontdek het IJsselmeer op de fiets. 415 kilometer in 7 etappes rondom de voormalige Zuiderzee fietsen onder begeleiding van deze handige pocketgids. Ga op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Karola van Kolk, Linda Milder boeken
  Karola van Kolk, Linda Milder - Groots genieten in Utrecht

  2018 Ontdek de parels van Utrecht met dit handzame routeboekje dat perfect in je broek- of jaszak past door het compacte A6 formaat. Deze gids staat boordevol fietsroutes (34) die je meenemen langs de mooiste plekken van Utrecht. Groene natuurgebieden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Gelderland

  ANWB Fietsgids Gelderland Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Gelderland! Deze handzame ANWB Fietsgids Gelderland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Ontdek de wonderschone natuur van de Veluwe, bezoek het gehucht de Woeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Holland

  ANWB Fietsgids Noord-Holland Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Noord-Holland! Deze handzame ANWB Fietsgids Noord-Holland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Doe een rondje Alkmaar-Kust, ga op zoek naar de geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Brabant

  ANWB E-bikegids Noord-Brabant Ontdek Nederland vanaf jouw e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Noord-Brabant! Deze handzame ANWB E-bikegids Noord-Brabant staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Fiets van Nederland naar België bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erik Dekker boeken
  Erik Dekker - Fietsen met Erik Dekker

  Fietsen met Erik Dekker - ANWBFietsen met Erik Dekker van uitgeverij ANWB geeft een inkijkje in het leven van de oud-profwielrenner. In dit boek staan 13 van Erik's favoriete routes in Nederland beschreven met een lengte tussen 118 tot 154 km, een route in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rondje Limburg

  Ontdek Limburg eens per fiets. De beschreven routes in dit boekvoeren u langs de mooiste Limburgse plekjes zoals het glooiendeheuvellandschap, langs de altijd afwisselende Maas en doorbijzondere plaatsen als Vaals, Margraten en Arcen.Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rondje Zeeland

  De mooiste Zeeuwse fietsroutes. Ontdek Zeeland eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Zeeuwse natuurgebieden, langs de duinen en de kust en door prachtige plaatsen als Sluis, Oostkapelle en Burgh-Haamstede. Maar... fietsen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rondje Brabant

  De mooiste plaatsen van Brabant. Ontdekt Noord-Brabant eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Brabantse landschappen, over de heide en langs bijzondere plaatsen als Willemstad, Heusden en Heeswijk. Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rondje Noord-Holland

  Ontdek Noord-Holland per fiets Fietsen is een prachtige manier om Noord-Holland beter te leren kennen. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Noord-Hollandse natuurgebieden, langs de duinen bij Schoorl en door bijzondere plaatsen als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frans Bevers boeken
  Frans Bevers - Dagboek Amerika

  In juni en juli 2014 fietste Frans Bevers met een internationale groep van San Francisco, Californië naar Portsmouth, New Hampshire: 6231 km in 47 dagen door 13 staten.Van deze tocht dwars door de Verenigde Staten van Amerikahield hij een gedetailleerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karel Tomeï, Guido Elias boeken
  Karel Tomeï, Guido Elias - XL BE

  Karel Tomeï vliegt al vele jaren boven België. Het resultaat van dit fotoboek is oogverblindend en ongeëvenaard. Van de kust over kunststeden als Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen, Brussel tot in het hart van Wallonië met Luik, de schitterende Ardennen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ward van Loock, Robert Declerck boeken
  Ward van Loock, Robert Declerck - Fiets- en wandelbox

  Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! In welk authentiek dorpje ga je van start voor een gezonde uitstap? Je maakt je keuze aan de hand van de inspirerende gids met de beschrijving van de 50 mooiste dorpen van België. Voor elk dorp is er een handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Ingrid Castelein boeken
  Ingrid Castelein - Mon(t) Ventoux

  Als ervaren reisjournaliste heeft Ingrid Castelein de hele wereld gezien, maar haar hart verloor ze in de Franse Vaucluse, in Bédoin, bij haar Ventoux. In 2010 trok Ingrid naar de Provence voor een heuse fietsvakantie. Haar sportieve man kreeg haar vanonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ingrid Castelein boeken
  Ingrid Castelein - Met de fiets door de Provence

  Ingrid Castelein bezocht de Luberon in alle seizoenen: zo laat ze je tijdens zomerse fietstochten de Monts de Vaucluse en de pestmuur verkennen, de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de Luberontop of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marten Zeckendorf boeken
  Marten Zeckendorf - Op weg naar Tibet

  Net voor Wendy en Marten uit Oosterbeek willen afreizen, op de fiets naar Tibet, sluit China de grenzen voor toeristen. Ze laten zich niet uit het veld slaan en besluiten om Tibet heen te fietsen. Via het Himalayagebergte in Nepal gaan ze alsnog naar de grens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Groningen

  ANWB Fietsgids Groningen en de regio Ontdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Groningen en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Stippel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Drenthe

  ANWB Fietsgids Drenthe en de regio Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Drenthe en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Drenthe en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets langs de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Zeeland

  ANWB Fietsgids Zeeland en de regio Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Zeeland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Zeeland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Stippel een route uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Brabant

  ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - ANWB Fietsgids 11. Limburg en omstreken

  ANWB Fietsgids Limburg en de regio Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Limburg en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Limburg en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets door de natuur… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - ANWB E-Bikegids 1 Groningen en omstreken

  ANWB E-bikegids Groningen en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Groningen en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Friesland

  ANWB E-bikegids Friesland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Friesland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95