Boeken over fietsgidsen

 • Frans Godfroy boeken
  Frans Godfroy - Hugo de Groot Pad

  Het Hugo de Groot Pad Historische wandel- en fietsroute Tophit uit de vaderlandse geschiedenis: de ontsnapping van Hugo de Groot in de boekenkist. Sinds die verbazingwekkende stunt op 22 maart 1621 is het verhaal nooit meer weggeweest uit het collectieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 3. Drenthe

  ANWB Fietsgids Drenthe en de regioOntdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Drenthe en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Drenthe en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets langs de… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 4. Overijssel

  ANWB Fietsgids Overijssel en de regioOntdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Overijssel en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Overijssel en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 7. Noord-Holland

  ANWB Fietsgids Noord-Holland Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Noord-Holland! Deze handzame ANWB Fietsgids Noord-Holland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Doe een rondje Alkmaar-Kust, ga op zoek naar de geschiedenis van… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 8. Zuid-Holland

  ANWB Fietsgids Zuid-Holland en de regioOntdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Zuid-Holland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Zuid-Holland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Stippel… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 11. Limburg

  ANWB Fietsgids Limburg en de regioOntdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Limburg en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Limburg en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets door de natuur van… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 1. Groningen

  ANWB Fietsgids Groningen en de regioOntdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Groningen en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Stippel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 9. Zeeland

  ANWB Fietsgids Zeeland en de regioOntdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Zeeland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Zeeland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Stippel een route uit… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - E-Bikegids 9. Zeeland

  ANWB E-bikegids Zeeland en de regioOntdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Zeeland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Zeeland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Verken de… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl Groots Genieten in Laag Holland. Fietsen en wandelen vanuit horeca locaties, 30 routes

  In deze gids vind je alle ingrediënten voor een mooie fietstocht of een wandeling. Van prachtige routes door gevarieerde natuurgebieden en langs bezienswaardigheden tot sfeervolle restaurants, terrasjes en hotels om een pauze in te lassen. Zoek een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Falk Sbb wandel- en fietskaart 't Roegwold en het Schildmeer

  Centraal in de provincie Groningen, op nog geen 20 kilometer afstand van het centrum van de stad Groningen ligt 't Roegwold. 't Roegwold is onderdeel van het grotere Duurswold ook wel de Woldstreek genoemd. 't Roegwold strekt zich samen met het Schildmeer als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Ingrid Castelein boeken
  Ingrid Castelein - Met de fiets door de Provence

  Ingrid Castelein bezocht de Luberon in alle seizoenen: zo laat ze je tijdens zomerse fietstochten de Monts de Vaucluse en de pestmuur verkennen, de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de Luberontop of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids Romeinse Limesroute

  ANWB Fietsgids Romeinse Limesroute Fiets langs de Romeinse geschiedenis in Nederland met de ANWB Fietsgids Romeinse Limesroute! In 6 dagen fiets je van Katwijk tot Millingen aan de Rijn om deze unieke Romeinse erfenis te herbeleven! 2000 jaar geleden liep de… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Anton Ton boeken
  Anton Ton - De Utrechtse Elfsteden Fietstocht

  Een fietstocht langs weilanden, akkers, fruitboomgaarden, kastelen, buitenplaatsen, oude boerderijen, door bossen en over zandheuvels, maar vooral door middeleeuwse steden en langs oude rivieren, kanalen en weteringen. Vermelding van kijkpunten, musea,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl pocket routeboek Het Fietserspad deel 2, etappe 6 tot en met 9 Van Gelderland naar Limburg

  Volg etappe 6 tot en met 9 van het Fietserspad met deze gids en ervaar alle moois van het Pieterpad vanaf je pedalen. Dit tweede deel van de meerdaagse fietsroute neemt je mee vanuit het gebied ten zuiden van Doetinchem naar de Sint-Pietersberg in het zuiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Erik Dekker boeken
  Erik Dekker - Fietsen met Erik Dekker

  Fietsen met Erik Dekker - ANWBFietsen met Erik Dekker van uitgeverij ANWB geeft een inkijkje in het leven van de oud-profwielrenner. In dit boek staan 13 van Erik's favoriete routes in Nederland beschreven met een lengte tussen 118 tot 154 km, een route in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl groots genieten in Limburg fietsen en wandelen vanuit Limburgse horeca locaties, 29 routes

  Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in Limburg. Blader lekker door deze gids heen en plan de mooiste tochtjes door het glooiende landschap van heel Limburg. Wij hebben speciaal voor jou schitterende natuurgebieden, interessante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl groots genieten in Noord-Holland en Flevoland, fietsen en wandelen vanuit horeca locaties 30 routes

  In deze gids vind je alle ingrediënten voor een mooie fietstocht of een wandeling. Van prachtige routes door gevarieerde natuur-gebieden en langs bezienswaardigheden tot sfeervolle restaurants, terrasjes en hotels om een pauze in te lassen. Zoek een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl pocket routeboek Het Fietserspad deel 1, etappe 1 tot en met 5 Van Groningen naar Gelderland

  Volg etappe 1 tot en met 5 van het Fietserspad met deze gids en ervaar alle moois van het Pieterpad vanaf je pedalen. Dit eerste deel van de meerdaagse fietsroute neemt je mee vanaf de Groninger Waddenkust naar het groene landschap ten zuiden van Doetinchem.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Route.nl jaarboek 2018

  Het jaarboek van 2018 staat boordevol prachtige fiets- en wandelroutes die je meenemen door prachtige natuurgebieden en gezellige steden en dorpen. Blader door dit dikke magazine heen en laat je inspireren door betoverende reisbestemmingen en gezellige plekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Route.nl boeken
  Route.nl - Route.nl groots genieten in Zuid-Holland en Zeeland, fietsen en wandelen vanuit horeca locaties 40 routes

  In deze gids vind je alle ingrediënten voor een mooie fietstocht of een wandeling. Van prachtige routes door gevarieerde natuur-gebieden en langs bezienswaardigheden tot sfeervolle restaurants, terrasjes en hotels om een pauze in te lassen. Zoek een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • John Eberhardt boeken
  John Eberhardt - De Slankste Fietsatlas van Nederland

  Nederland compleet in 100 pagina's Schaal 1:150.000 * compact en extreem leesbaar * formaat geschikt voor veel stuurtassen * laag gewicht * vertrouwd maar groter kaartbeeld * vernieuwde knooppuntenroutes * vakantieroutes waaronder LF-routes * alle campings van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alle Fietsroutes in Nederland

  Alle Fietsroutes van Nederland is een gebruiksvriendelijke gids waarmee je eindeloos kunt variëren. Via rustige, mooie en landelijke wegen en paden kun je heel Nederland ontdekken. De eerste editie stamt uit 1984, toen er nog geen internet was en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Route.nl Groots Genieten in Gelderland, fietsen en wandelen vanuit Gelderse Horeca locaties 38 routes

  In deze gids vind je de mooiste routes door Gelderland heen waarmee je allerlei bijzondere plekken in de provincie kunt ontdekken, van gevarieerde natuurgebieden tot gezellige steden en dorpen. Bij iedere route vind je een leuk adresje om een pauze in te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Knooppuntenkaart Brabant 1

  West van Den Bosch Kn1 oppunten kaart Brabant- ALLE KNOOPPUNTENNETWERKENDe Knooppuntenkaart Brabant 1:60.000 is een actuele fietskaart met alle knooppuntennetwerken in de regio. Alles staat overzichtelijk op één kaart!- NIET EERDER VERMELDE FIETSPADENDe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95