Boeken over reizen

 • Michelin in the pocket - Lissabon

  ?In deze gloednieuwe kaartgidsen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in de stad van jouw keus.Resultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Floris-Jan van Luyn boeken
  Floris-Jan van Luyn - Aan de andere kant is alles beter

  AMERIKA 'Vergelijken doodt het plezier,' aldus Mark Twain. Hij had ongelijk. Leg de Verenigde Staten en China rug aan rug en je kunt je verbazing niet op. Filmmaker en auteur Floris-Jan van Luyn doet het in Aan de andere kant is alles beter. Hij gaat op reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karin Evers, Françoise Rault boeken
  Karin Evers, Françoise Rault - De Groene Reisgids - Duitsland Noord

  ?De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Trotter 48 Sevilla

  ?Heb je 48 uur om Sevilla te verkennen?Dan is Trotter 48 Sevilla jouw gids. Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld!Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bas van der Veer boeken
  Bas van der Veer - Time to momo Boedapest

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Boedapest-gids! Jij gaat Boedapest ontdekken! Boedapest is een stad van tegenstellingen. Het eerste wat opvalt, zijn de heuvels van Boeda en het vlakke Pest. Maar je ziet er ook oud vs. nieuw, traditioneel vs. hip, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • De groene reisgids weekend - Warschau

  ?Met extra aandacht voor de must sees en must do's in WarschauWarschau in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 75 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Warschau, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank Daamen, Stefan van Herten, Jeroen Peters, Laurens Ultee boeken
  Frank Daamen, Stefan van Herten, Jeroen Peters, Laurens Ultee - Oranjeleeuwen door Afrika

  In de zomer van 2009 komen vier studenten op het idee met de auto naar het WK voetbal in Afrika te rijden. Wat begint als een grap wordt al snel een concreet plan. Enkele maanden later staat er een oranje geschilderde Land Rover klaar aan de start. Bij vertrek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lonely Planet's ultieme reisplanner

  ?In dit boek ontdek je tientallen bestemmingen die elk worden aanbevolen omdat ze tijdens een bepaalde maand het best bezocht kunnen worden: door hun klimaat, 'value for money' of gewoonweg omdat er juist dan veel te beleven valt. Er zijn suggesties voor elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Trotter Portugal

  De onmisbare gids voor echte trotters Eigenzinnige en kritische benadering van klassieke trekpleisters en verborgen parels buiten de platgetreden paden De nieuwe Trotter reisplanner biedt suggesties voor het ideale reisprogramma Met honderden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Trotter 48 Wenen

  ?Heb je 48 uur om Wenen te verkennen?Dan is Trotter 48 Wenen jouw gids. Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld!Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming.Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben boeken
  Heleen Ronner, Rob Hoekstra, Stefan Tibben - VertrekNL - Alles over emigreren naar Italië

  In deze VertrekNL leest u alles over emigreren naar Italië via: interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, woningen en nog veel meer. Zo leert u vast oefenen met Italiaans, want zonder Italiaans bent u wel een beetje verloren in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gabriella Vitiello, Frank Helbert boeken
  Gabriella Vitiello, Frank Helbert - Extra Venetië

  ANWB Extra reisgids Venetië - Italië Ontdek Venetië met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Venetië! De combinatie van eeuwenoude kronkelstraatjes, de vele romantische pleinen en bruggen en het heerlijke eten, maakt Venetië een perfecte bestemming… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Jack Kroes boeken
  Jack Kroes - Reishandboek Azerbeidzjan

  Met het Reishandboek Azerbeidzjan op zak heeft dit land geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Azerbeidzjan kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Azerbeidzjan je veel informatie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Amélie Dufour boeken
  Amélie Dufour - Sacré Lille !

  Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans de Groot, Gregor Vetter boeken
  Hans de Groot, Gregor Vetter - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Peter Mertz boeken
  Peter Mertz - Rother wandelgids Zuid-Zweden

  De Rother wandelgids Zuid-Zweden beschrijft de 45 mooiste wandelingen in het zuiden van Zweden. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - Capitool E-bikeroutes op en om de Veluwe

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 33 en 71 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Megan Hess boeken
  Megan Hess - NEW YORK

  Wat zijn de beste plekken voor een fashionista om te eten, shoppen, ontspannen en slapen in New York? Ontdek een van de vier grootste 'modehoofdsteden' van de wereld samen met een van 's werelds bekendste mode-illustratoren. Megan Hess deelt al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sander de Vaan boeken
  Sander de Vaan - Zuidoost-Spanje

  Spanje geldt sinds jaar en dag als één van de meest geliefde vakantiebestemmingen, maar niet eerder verscheen er een boek over het nog relatief onbekende zuidoosten: Murcia, Almería en Alicante. De diversiteit in dit boek is overweldigend: naast moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • K. Muller boeken
  K. Muller - Informatieboekje NGK 2017

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker boeken
  Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker - I love the seaside Spanje

  Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat. I love the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Redmond O'Hanlon boeken
  Redmond O'Hanlon - Tussen Orinoco en Amazone - grote letter uitgave

  Na zijn reis naar het hart van Borneo dacht Redmond O Hanlon dat een reis over de Orinoco naar het hart van het Amazonegebied geen enkel probleem zou opleveren. Niets bleek minder waar; naast de gevaren die hij al kende, deden zich nog heel andere voor: een op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - Capitool E-bikeroutes in en om Utrecht

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 29 en 64 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Trotter Sardinië

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 32 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mandy van Dijk boeken
  Mandy van Dijk - Typisch Urk

  Wat is Typisch Urk? Urk is meer dan visserij en religie. Het is ook een heel mooi dorp, met een interessante geschiedenis en karakteristieke gebouwen. De betrokken en hartelijke inwoners hebben een eigen soort humor en een gezonde dosis zelfspot. Het rijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95