Boeken over reizen

 • Peter Mertz boeken
  Peter Mertz - Rother wandelgids Zuid-Zweden

  De Rother wandelgids Zuid-Zweden beschrijft de 45 mooiste wandelingen in het zuiden van Zweden. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tineke Zwijgers boeken
  Tineke Zwijgers - Reishandboek Portugal

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenDe geur van een versgebakken custardtaartje of een bord gegrilde sardines. Een felgekleurd paleis, dat opdoemt uit de ochtendmist. Hoge blauwe golven, die komen aanrollen op het strand. Portugal is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Amélie Dufour boeken
  Amélie Dufour - Sacré Lille !

  Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker boeken
  Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker - I love the seaside Frankrijk

  Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat. I love the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Sahla boeken
  Peter Sahla - Extra Londen

  ANWB Extra reisgids Londen - Engeland Ontdek Londen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Londen! Door zijn rijke historie, gezellige pubs en vele winkels is Londen een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Karin Quint, Maurice Janssen boeken
  Karin Quint, Maurice Janssen - Dominicus Regiogids Wales

  Van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen, is Wales voor velen het onbekendst. En dat is onterecht!Neem alleen al de honderden kastelen, kloosters en prehistorische monumenten die het land rijk is. Samen met een indrukwekkend industrieel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Megan Hess boeken
  Megan Hess - New York

  Wat zijn de beste plekken voor een fashionista om te eten, shoppen, ontspannen en slapen in New York? Ontdek een van de vier grootste 'modehoofdsteden' van de wereld samen met een van 's werelds bekendste mode-illustratoren. Megan Hess deelt al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • ANWB Wereldatlas

  ANWB Wereldatlas In deze handzame ANWB Wereldatlas op pocketformaat wordt de hele wereld zowel staatkundig als natuurkundig getoond. Ondanks het compacte formaat van de atlas staan ruim 20.000 namen op de kaarten en in het register. Tevens beschikt de atlas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frans van der Heijden, Catherine Guégan, Aude Gandiol boeken
  Frans van der Heijden, Catherine Guégan, Aude Gandiol - De Groene Reisgids - Zuid-Italië

  ?De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Extra Lissabon

  ANWB Extra reisgids Lissabon - Portugal Ontdek Lissabon met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Lissabon! Door de combinatie van historie, winkels en het strand op een half uurtje rijden van de stad, is Lissabon een perfecte bestemming voor een leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Cynthia Sirach boeken
  Cynthia Sirach - Het Corsica Virus

  Op een dorpsbegraafplaats ontmoet de schrijfster een Corsicaanse dame, die onbedoeld gastvrouw wordt voor haar gedachten. In brieven aan deze dame werpt de schrijfster een persoonlijke blik op dit onbegrepen eiland. Veertig verhalen waarin zij niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Straatsma boeken
  Paul Straatsma - Mijn Streek Historisch

  Veel van onze geschiedenis kun je terugvinden in het landschap. 'Mijn Streek Historisch' presenteert dertig tochten langs bijzondere, historische plekken in Noord-Nederland. Van een onderduikershol tot een plek waar het spookt, van verdwenen gebouwen tot oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Australië

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 52 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Kroatië

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- Kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mirjam Grunwald boeken
  Mirjam Grunwald - Dansende Buffels

  Een lange reis met de motor door exotische landen, welke motor enthousiast droomt daar niet van? Mirjam voegde de daad bij het woord en besloot samen met goede vriendin Marika vanuit India terug te rijden naar Nederland. De motoren, twee BMW's R1150 GS werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dienke Cazemier boeken
  Dienke Cazemier - Natuurlijk Normandië

  Normandië is van oudsher het land van melk, room, kaas en cider. Fraaie dorpen en steden liggen verscholen in de dalen van talloze riviertjes en herbergen goed onderhouden mooie huizen en sprookjesachtige kastelen. Onderweg langs de stille wegen stuit je op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adri van Oosten boeken
  Adri van Oosten - Pelgrimeren tegen Wil en Dank

  'Wat beweegt een vrijzinnige, maatschappijkritische, tegen­draadse twijfelaar om op pelgrims­tocht te gaan, en dat nog wel naar Rome?' vroeg de gereformeerde dominee die Adri tegen kwam tijdens de eerste zware Franciscaanse voettocht met rugzak en tent van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Trotter 48 Sevilla

  ?Heb je 48 uur om Sevilla te verkennen?Dan is Trotter 48 Sevilla jouw gids. Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld!Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen van der Spek boeken
  Jeroen van der Spek - De gekste plek van Nederland 2

  Dat Nederland niet saai en aangeharkt is maar juist rijk aan bizarre en bijzondere plekken heeft Jeroen van der Spek bewezen in het succesvolle boek De gekste plek van Nederland. En er blijken nog meer verrassende locaties in Nederland te zijn! Reden dus voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingrid Janssens boeken
  Ingrid Janssens - Apulië

  Apulië is niet zo toeristisch en druk als Toscane, maar heeft wel al het moois wat Italië te bieden heeft: heerlijk eten, een prachtig kustgebied en kunst en cultuur op elke straathoek. De streek heeft maar liefst drie monumenten op de werelderfgoedlijst van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Martin Vansteenkiste boeken
  Martin Vansteenkiste - Cirkels

  Wat maakt iemand tot reiziger? Zijn filosofische reflecties inherent aan het reizen? Zou een minder nomadisch leven niet tot dezelfde bespiegelingen kunnen leiden? We krijgen in dit boek, soms in een glimp, soms zeer expliciet, de mens achter de reiziger te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids Weekend - Florence

  ?Met extra aandacht voor de must sees en must do's in FlorenceFlorence in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Florence, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Frans van der Heijden boeken
  Frans van der Heijden - De Groene Reisgids - Barcelona/Catalonië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Barcelona en Catalonië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinReisplanner voor 3 tot 18 dagen55 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen700 adressen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Janneke Spoelstra boeken
  Janneke Spoelstra - De kleine Fries voor Dummies

  'De kleine Fries voor Dummies' is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het kennismaken en op vakantie, maar ook bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jeanet Liebeek boeken
  Jeanet Liebeek - Insight Guide Canada Ned.ed.

  Canada is het op één na grootste land ter wereld en strekt zich uit over een afstand van 5500 km tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan. De variatie van landschappen is dan ook ongekend groot en ondanks deze enorme afmetingen zijn de auteurs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90