Boeken over reizen

 • Lonely Planet boeken
  Lonely Planet - Film- en serielocaties

  Lonely Planet Film- en serielocaties – Reis je favoriete films en series achterna Lonely Planet Film- en serielocaties bevat meer dan 100 locaties waar de meest memorabele scènes uit films en series zijn opgenomen. Met deze Lonely Planetgids ontdek je deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dolomiti di Brenta, Brentagruppe 1 : 25 000

  KOMPASS Wanderkarten enthalten alles Wissenswerte zum Wandern wie aktuelle Wanderwege, empfehlenswerte Routen und wichtige touristische Informationen. Doch können unsere Wanderkarten meist mehr, sind sie nicht nur eine reine Wanderkarte sondern fungieren sie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Evert de Rooij boeken
  Evert de Rooij - Calabria & Basilicata

  In dit nieuwe boek van Evert de Rooij worden Calabria en Basilicata op aanstekelijke wijze geïntroduceerd als de nieuwe toeristische 'must see'-bestemming. In de jaren dertig van de vorige eeuw werd Carlo Levi door Mussolini naar Basilicata verbannen. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeroen Sweijen boeken
  Jeroen Sweijen - Haute Bretagne

  Waar vind je de allermooiste gotische stad van Frankrijk, het indrukwekkendste hunebed van Europa en de grootste fiets ter wereld? Waar kun je wandelen langs woeste rotskusten, fietsen over jaagpaden en spoorlijnen, eten in een gevangenis en overnachten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guido Derksen boeken
  Guido Derksen - Istrië & Kvarner

  Kroatiëkenner Guido Derksen neemt de lezer in deze reisgids mee naar de baaien, bergen en historische plaatsen van Istrië en Kvarner. In het noordwesten van Kroatië liggen twee regio's die veel te bieden hebben. Het populaire schiereiland Istrië heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lannoo's Reisboek World Trekking

  50 wandeltochten van enkele dagen tot enkele weken, zowel over goed bewegwijzerde wegen als buiten de gebaande padenMet heldere kaarten en meer dan 600 kleurenfoto's, die u zin doen krijgen om meteen te vertrekkenExtra informatie over bijzondere plekken en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ingrid Zwartjes boeken
  Ingrid Zwartjes - Gran Canaria

  In deze gids neemt auteur Ingrid Zwartjes, die sinds 1999 in Las Palmas woont, je mee op ontdekkingsreis naar de minder bekende plekken van Gran Canaria, naar het oude Gran Canaria van de inboorlingen en naar de moderne hotspots van het eiland. Dit alles op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Zuiderzee route

  Stap op de fiets met deze gids en ervaar al het moois van het IJsselmeer en de gebieden eromheen.Ontdek de Zuiderzeeroute In 7 etappes rondom de voormalige Zuiderzee fietsen Ga op fietsvakantie met deze gids en ervaar alle moois van het IJsselmeer en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Friesland

  ANWB Fietsgids Friesland en de regio Ontdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Friesland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Maak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Fietsgids 6. Utrecht/Flevoland

  ANWB Fietsgids Utrecht/Flevoland en de regioOntdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Utrecht/Flevoland en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Utrecht/Flevoland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Friesland

  ANWB E-bikegids Friesland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Friesland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Friesland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Overijssel

  ANWB E-bikegids Overijssel Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Overijssel! Deze handzame ANWB E-bikegids Overijssel staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Ga de natuur van de Weerribben in, fiets de diverse Rouveen… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - E-Bikegids 6 Utrecht/Flevoland en omstreken

  ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Utrecht/Flevoland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Holland

  ANWB E-bikegids Noord-Holland Ontdek Nederland per E-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Noord-Holland! Deze handzame ANWB E-bikegids Noord-Holland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Fiets langs het water van de Westeinderplassen, ga… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Zuid-Holland

  ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Zuid-Holland en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joseph Roth boeken
  Joseph Roth - Spoken in Moskou

  In 1926 reist Joseph Roth voor de Frankfurter Zeitung door de Sovjet-Unie, van Kiev tot Moskou en Odessa. Roth is nieuwsgierig naar het sociale experiment dat moet leiden naar een nieuwe wereld en hij wordt door de revolutionaire regering met open armen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Femke Creemers, Marijn de Wijs boeken
  Femke Creemers, Marijn de Wijs - Happy Campers

  Happy Campers is Caravanity's ode aan de lifestyle van het kamperen. Femke Creemers en Marijn de Wijs brachten in Happy Campers meer dan 45 bijzondere, toffe caravans, campers en andere kampeermiddelen samen. Van over-de-top-gepimpt tot stijlvol gedecoreerd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Anne Peeters boeken
  Anne Peeters - De Druivenstreek

  Acht gidsen, zes gastheren en twee gastvrouwen, leiden je door de Druivenstreek. In Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren en Overijse valt zoveel te ontdekken! Dagbladverschijnsel Nero gidst je door het Hoeilaart van zijn strips en met acteur Walter Baele wandel je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Christopher Postema boeken
  Christopher Postema - Een brief in de berm

  Anekdotes en belevenissen van een wereldfietserChristopher Postema heeft op de meest verlaten plaat-sen ter wereld gefietst, zoals de Mojave woestijn in Californië, Noors Lapland en de snelweg die Noord- en Zuid-Chili met elkaar verbindt. Beladen met tas-sen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nicolette Knobbe, Nynke Broekhuis boeken
  Nicolette Knobbe, Nynke Broekhuis - 100 mooiste camperplaatsen in Nederland

  100x inspiratie voor mooie camperplaatsen in Nederland Dit is HET boek om ideeën op te doen voor fijne (weekend-)vakanties met de camper in Nederland! De 100 mooiste camperplaatsen zijn verdeeld in 10 categorieën: 100 leuke ideeën voor camperplaatsen ? Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Veerle Helsen boeken
  Veerle Helsen - Surf & Stay

  'Beeld je in: een strand in the middle of nowhere. Er staat een camper met zicht op zee. Muziek uit de luidsprekers, luifel open, stoeltjes eronder. Op een tafel staan vers gegrilde vis, recht van de barbecue, en een glaasje vinho verde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Anne de Buck boeken
  Anne de Buck - Staycation Guide

  Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frank van Rijn boeken
  Frank van Rijn - Even naar de evenaar

  Een reis door Kenia en OegandaWereldfietser Frank van Rijn op avontuur door Afrika!Even naar de evenaar voert de lezer mee door Afrika, langs kleurrijke marktjes en door pittoreske dorpjes. Fiets mee met Frank langs de mooie Thomson Falls, Lake Baringo met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bordeaux Weekend

  - Klein in formaat, groot in kwaliteit- De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen- Met een uitneembare stadsplattegrond- Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Poitou-Charentes

  De top 10 'niet te missen' en de 20 hoogtepunten van Michelin geven je direct een beeld van wat de streek te bieden heeft.De gidsen zijn ingedeeld in uitgebreide regiohoofdstukken boordevol rondritten, wandelingen en excursies, zowel in de grote steden als in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99