Boeken over reizen

 • Harbert Schutte boeken
  Harbert Schutte - In mien aig n toal

  Gedichten in het Gronings dialect. Royalty's gaan volledig naar het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG te Groningen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mélanie Cornière, Sandra Darbé, Renaud Dechamps, Vincent Follet boeken
  Mélanie Cornière, Sandra Darbé, Renaud Dechamps, Vincent Follet - De Groene Reisgids Weekend - Amsterdam

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in AmsterdamAmsterdam in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Amsterdam, met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Côte d'Azur

  De onmisbare gids voor echte trotters Eigenzinnige en kritische benadering van klassieke trekpleisters en verborgen parels buiten de platgetreden paden De nieuwe Trotter reisplanner biedt suggesties voor het ideale reisprogramma Met honderden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tjerk Ridder, Peter Bijl boeken
  Tjerk Ridder, Peter Bijl - Trekhaak Gezocht!

  Een grensverleggende reis bracht theatermaker Tjerk Ridder van thuisstad Utrecht naar Istanbul. Liftend met een caravan - maar zonder een auto - trok hij door Europa. Keer op keer op zoek naar auto's met een trekhaak om hem een stukje verder richting Turkije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Marielle van Bussel, Wies Ubags, Mark Weenink, Lenny Schouten boeken
  Marielle van Bussel, Wies Ubags, Mark Weenink, Lenny Schouten - Te gast in Colombia

  Steden en dorpjes van grote historische waarde, de meest uiteenlopende landschappen en een gastvrije bevolking. Colombia heeft het allemaal. Lees in deze nieuwe editie van Te gast in over de verandering voor Colombianen nu de regering een vredesakkoord heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rob Wolfs, Ad Snelderwaard boeken
  Rob Wolfs, Ad Snelderwaard - Wandelen door oneindig laagland

  Hoe komt het toch dat Neêrlands rivieren onze dichters en kunstenaars zo inspireren? Wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard probeerden daar achter te komen in 15 -inderdaad zeer inspirerende- wandelingen. Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2018

  De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties. Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - De Groene Reisgids - Elzas/Vogezen

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Elzas-Vogezen in beeld47 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen523 adressen voor elk budget33 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Zwarte Woud Marco Polo

  Marco Polo reisgids Zwarte Woud! Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 10 bladzijden atlas. Met 'insider tips' om het échte Zwarte Woud te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bram Wiekens boeken
  Bram Wiekens - Bie pad en weg

  'Bie pad en weg, Grunneger verhoalen over mìnsen en daaier' Bram Wiekens heeft met 'Bie pad en weg' zijn derde Groningstalige verhalenbundel geschreven. Het zijn kleine dagelijkse zaken, die Bram bij pad en weg tegenkomt, vaak in gezelschap van zijn trouwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • De Groene Reisgids Weekend - Belgiëbox

  Het mooiste van België in 1 handige doos Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Siegfried Garnweidner boeken
  Siegfried Garnweidner - WF939 Rund um München, Ost Kompass

  50 Touren mit Ktn und Höhenprofilen Een Duitstalige wandelgids van Kompass, met routekaarten, hoogteprofielen en wandeltips, Een handig overzicht van alle routes, met duidelijke richtingaanwijzingen en hoogteprofielen, De extra grote kaart is heel handig bij… (Losbladig)

  Lees meer...
  13,50
 • Joshua van Eijndhoven boeken
  Joshua van Eijndhoven - Op reis met de Hope - Van droom naar zes jaar reizen

  Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan en met een beperkt budget. Het geheim van zes jaar reizen Joshua is 24 als hij zijn carrièreplannen als jurist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Neu im teNeues Programm 2018!
 • Format: 30 x 30 cm / offen 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • internationale Feiertage
 • Broschürenkalender
 • In Folie eingeschweißt
 • it Whisky, Schottenrock und Dudelsack… (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • National Geographic Reisgids boeken
  National Geographic Reisgids - Wereldplekken

  National Geographic Wereldplekken toont de 50 meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen op aarde. Van afgelegen valleien, indrukwekkende woestijnen en adembenemende bergketens. Met oogverblindende beelden van wereldberoemde natuurfotografen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Fietskaart Drenthe

  Een onder redactie van het Recreatieschap Drenthe ontwikkelde, geheel actuele fietskaart Drenthe. Nieuw is dat heel Drenthe op een schaal 1:55.000 nu op één kaart staat (voor- en achterzijde). Dus de fietstoerist hoeft nog maar één kaart aan te schaffen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Herbert Mayr boeken
  Herbert Mayr - WF1048 Schwäbische Alb Kompass

  50 Touren mit Ktn und Höhenprofilen De Kompass wandelgids + kaart geeft een overzicht van alle wandelroutes in het gebied met nauwkeurige routeaanwijzingen en hoogteaanduidingen, De extra grote kaart, schaal 1:35 000, is ideaal om van te voren uw route uit te… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,50
 • Peter Mertz boeken
  Peter Mertz - WF944 Gran Canaria Kompass

  30 Touren mit Ktn und Höhenprofilen Een Duitstalige wandelgids van Kompass, met routekaarten, hoogteprofielen en wandeltips, Een handig overzicht van alle routes, met duidelijke richtingaanwijzingen en hoogteprofielen, De extra grote kaart is heel handig bij… (Losbladig)

  Lees meer...
  13,50
 • D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema boeken
  D. Quant, R.W.J. Soeters, H.J.Th. Velema - Jaarboek CGK 2017

  Jaarboek van de Christelijke Gereformeerde kerken in Nederland. De bijgewerkte gegevens van de kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, deputaatschappen, periodieken, zusterkerken en de Theologische Universiteit. Daarnaast biedt het Jaarboek een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - De Groene Reisgids - Champagne/Franse Ardennen

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Champagne, Franse Ardennen in beeldDe 20 hoogtepunten van Michelin40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen360 adressen voor elk budget39 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jaap Poot boeken
  Jaap Poot - Niets aan je hoofd.

  NÓG MEER HEERLIJKE GRIEKSE verhalen van Jaap Poot in Niets aan je hoofd - Griekse perikelen deel 2. Net als in zijn bestseller, Roomservice, neemt Jaap Poot de lezer mee naar verschillende voor de meesten onbekende Griekse eilanden, waar hij kleine en grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans de Groot, Erkin Günesdogdu boeken
  Hans de Groot, Erkin Günesdogdu - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Turks

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Turks bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Turks.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Frans van der Heijden, Catherine Guégan, Aude Gandiol boeken
  Frans van der Heijden, Catherine Guégan, Aude Gandiol - De Groene Reisgids - Zuid-Italië

  ?De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Extra München

  ANWB Extra reisgids München - Duitsland Ontdek München met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra München! De stad heeft een unieke Beierse sfeer, is overzichtelijk en daardoor goed te bewandelen. In combinatie met de prachtige oude bouwwerken, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Babet Blangé boeken
  Babet Blangé - De camperpioniers

  Een tocht per camper door de prachtige parken van Colorado, Utah en Arizona eindigt in een wilde achtervolging door de nachtelijke straten van Denver. Een seniorencamping in een van de uitgestrekte buitenwijken van deze stad raakt in rep en roer. Wie zal de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95