Boeken over reizen

 • Marie Monsieur boeken
  Marie Monsieur - Time to momo Antwerpen

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Antwerpen-gids! Voor locals voelt Antwerpen aan als een dorp, maar 't Stad (zoals de Antwerpenaren zeggen) heeft evenveel te bieden als een metropool. Het is een creatieve wereldstad op een kleine, gezellige oppervlakte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - Capitool E-bikeroutes in en om Utrecht

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 29 en 64 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ad Snelderwaard boeken
  Ad Snelderwaard - Capitool E-bikeroutes op en om de Veluwe

  Nieuwe serie met fietsroutes, speciaal voor de e-bike! Deze nieuwe serie van Capitool brengt fietsboekjes uit die speciaal bedoeld zijn voor de e-bikes. Ieder boekje heeft 15 routes, variërend tussen de 33 en 71 kilometer. Zand- en kiezelpaden worden gemeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anneke Verbraeken boeken
  Anneke Verbraeken - Rijke mensen sterven niet

  In 'Rijke mensen sterven niet' schetst Anneke Verbraeken een meeslepend en toegankelijk portret van het piepkleine, strak gereguleerde Rwanda en het enorme, chaotische Congo. Al sinds 2009 komt Verbraeken in Rwanda en Congo, twee van de meest getroebleerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kurt J. Ohlhoff boeken
  Kurt J. Ohlhoff - Wereldreisgids Canada West & Alaska

  ANWB Wereld Reisgids Canada West & AlaskaDe ANWB Wereld Reisgids Canada West & Alaska is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het westen van Canada en Alaska. De streek van oneindige vergezichten met sneeuw, bossen, toendra's en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sander de Vaan boeken
  Sander de Vaan - Zuidoost-Spanje

  Spanje geldt sinds jaar en dag als één van de meest geliefde vakantiebestemmingen, maar niet eerder verscheen er een boek over het nog relatief onbekende zuidoosten: Murcia, Almería en Alicante. De diversiteit in dit boek is overweldigend: naast moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Apulië / Puglia Marco Polo NL incl. plattegrond

  Marco Polo reisgids voor Apulië /Puglia. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden met atlas. Met 'insider tips' om de streek te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kees van Rijswijk boeken
  Kees van Rijswijk - Langs literaire locaties op Walcheren

  Toen de samensteller van deze gids na vijftig jaar afwezigheid in 2015 weer naar Zeeland terugkeerde ging hij op zoek naar een 'literaire reisgids' die hem kon helpen bij het zoeken naar verhalen en gedichten waarin het eiland Walcheren een rol speelt. Zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marcel Schoeters boeken
  Marcel Schoeters - Genieten aan het water in Vlaanderen

  ?Het Vlaamse landschap werd gevormd door de Noordzee en de rivieren. Zij hebben bovendien de economie gegenereerd, steden doen ontstaan, cultuur en welvaart gevoed.Talrijke watermolens, sluizen, bruggen, havengebouwen, schepen en andere monumenten getuigen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • De groene reisgids weekend - Warschau

  ?Met extra aandacht voor de must sees en must do's in WarschauWarschau in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 75 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Warschau, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Willemijn van Dijk boeken
  Willemijn van Dijk - Via Roma

  In haar sprankelende reisgids Via Roma laat Willemijn van Dijk je dwalen door de straten van de Italiaanse hoofdstad. Achter de straatnamen van Rome gaat de eeuwenlange geschiedenis van de stad aan de Tiber schuil. Via Rome neemt je mee op een reis door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker boeken
  Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker - I love the seaside Portugal

  Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voordat je op reis gaat. I love… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ole Helmhausen boeken
  Ole Helmhausen - Ontdek Boston & New England

  ANWB Ontdek reisgids Boston & New England - Amerika Verken het Amerikaanse Boston & New England op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Boston & New England! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals havenstad Portsmouth en eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Trotter Denemarken

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 19 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Julien van Remoortere boeken
  Julien van Remoortere - Groot Wandelboek Ardennen

  ?Weidse landschappen, verscholen dorpjes, eeuwenoude bossen, onbekende natuurgebieden... In 75 wandelingen gidst de éminence grise onder de Belgische wandelauteurs, Julien van Remoortere, je door het mooiste van Zuid-België en de Ardennen.75 rondwandelingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan Paul Hinrichs boeken
  Jan Paul Hinrichs - Trefpunt Riga

  Trefpunt Riga peilt de literaire ziel van de stad. De Letse hoofdstad Riga is van oudsher een modieuze, kosmopolitische en muzikale handelsstad waarop Letten, Baltische Duitsers en Russen hun stempel drukten. Een melancholieke en amoureuze kant speelt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eifel Marco Polo NL incl. plattegrond

  Marco Polo reisgids voor de Eifel! Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 14 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om de échte Eifel te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Zwarte Woud Marco Polo NL incl. plattegrond

  Marco Polo reisgids Zwarte Woud! Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 10 bladzijden atlas. Met 'insider tips' om het échte Zwarte Woud te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Costa Brava Marco Polo NL incl. plattegrond

  Marco Polo reisgids Costa Brava! Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en 6 bladzijden atlas. Met 'insider tips' om het échte Costa Brava te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elio Pelzers boeken
  Elio Pelzers - Reishandboek Sicilië

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daniel Anker boeken
  Daniel Anker - Rother wandelgids Côte d'Azur

  De Rother wandelgids Côte d'Azur beschrijft de 45 mooiste kust- en bergwandelingen in deze prachtige regio.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Mertz boeken
  Peter Mertz - Rother wandelgids Zuid-Zweden

  De Rother wandelgids Zuid-Zweden beschrijft de 45 mooiste wandelingen in het zuiden van Zweden. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tineke Zwijgers boeken
  Tineke Zwijgers - Reishandboek Portugal

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenDe geur van een versgebakken custardtaartje of een bord gegrilde sardines. Een felgekleurd paleis, dat opdoemt uit de ochtendmist. Hoge blauwe golven, die komen aanrollen op het strand. Portugal is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Amélie Dufour boeken
  Amélie Dufour - Sacré Lille !

  Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker boeken
  Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker - I love the seaside Frankrijk

  Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat. I love the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95