Boeken over reizen

 • Marc Boone, Gita Deneckere boeken
  Marc Boone, Gita Deneckere - Gent. Stad van alle tijden (compact ed)

  Een historische wandeling door Gent als een imaginair museum. Gent is een stad met een lange en tot de verbeelding sprekende geschiedenis. De stad is ontstaan uit Keltische nederzettingen aan de samenloop van Leie en Schelde. Ze ontwikkelde zich tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • MICHELINGIDS NEDERLAND 2017

  In diesem ausführlichen Hotel- und Restaurantführer werden weit über tausend Hotels und Restaurants vorgestellt. Die Auswahl der besten Häuser in den Niederlanden und allen Preiskategorien, wird von einem erfahrenen Inspektoren Team zusammengestellt. Sie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Europa + app 2017

  ACSI Campinggids Europa + app 2017EAN-Code: 978-94-92023-25-4Verkoopprijs: € 24,95De ACSI Campinggids Europa en de ACSI Campings Europa-app in één voordelige package. Beide producten vullen elkaar goed aan en vormen een compleet, actueel én betrouwbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stadsgids Brugge

  De meest complete gids om Brugge te ontdekken - De meest actuele informatie over alle bezienswaardigheden, musea en attracties - Een handig overzicht om culinair Brugge te ontdekken: alle adressen met vermeldingen in de gidsen van Michelin, GaultMillau en Bib… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Peetra van der Knaap boeken
  Peetra van der Knaap - De Jufferen van Leyden

  Vrijwel alle bijzondere winkels in de schilderachtige straatjes en smalle steegjes van het Leidse historisch centrum worden gerund door vrouwen. Daarnaast zijn in de binnenstad vele vrouwelijke kunstenaars en ontwerpers gevestigd met naam en faam ver buiten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard Goudriaan boeken
  Gerard Goudriaan - Amsterdam acht keer anders

  Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader. Onvermoede plekken, monumenten en uitzichten worden door gedegen achtergrondinformatie gepromoveerd tot bezienswaardigheden. Acht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arie de Ruijter, Tineke de Ruijter boeken
  Arie de Ruijter, Tineke de Ruijter - Dus u wilt een camper?

  Handboek voor mensen die een camper willen kopen of hebben gekocht. Boordevol foto's en tips voor aanschaf, onderhoud en veilig rijden.Dus u wilt een camper? is het eerste camperhandboek in Nederland. Een must have voor iedereen die met de camper op pad wil.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Fedor Vogel, Frank Stoute boeken
  Fedor Vogel, Frank Stoute - Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen

  Frank Stoute & Fedor Vogel Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen Zowel België als Nederland kent meerdere abdijbieren. In het katholieke België kennen we 24 'erkende abdijbieren' en ook in het conservatieve Nederland groeit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • De Groene Reisgids Weekend - Madrid

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Madrid - Madrid in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan - Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen - De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Europa 2017

  ACSI Campinggids Europa 2017EAN-Code: 978-94-92023-24-7Verkoopprijs: € 19,95Met de ACSI Campinggids Europa heeft u de meest complete naslagwerk dat campingspecialist ACSI te bieden heeft. Betrouwbare en uitgebreide informatie over maar liefst 8.600 campings… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anton Scheepstra boeken
  Anton Scheepstra - Kleurboek van Groningen

  Kleurboek van Groningen 14 plekken in de stad Groningen om zelf in te kleuren kleurboek voor volwassenen gegevens: formaat 27 x 21 cm, oblong 32 pagina's korte, begeleidende teksten in Nederlands en Engels tekeningen door Joppe van der Spoel papier: 140 grams (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • henk kleinstra boeken
  henk kleinstra - een reis door amerika

  Een reis door Amerikade westcoast 1979gemaakt in een tijd voor het internet en reizen nog avontuurlijk was.heden te dagen bekijkt men,voor men op reis gaat op internet water te zien is op de plaats van bestemming en is men van alles op de hoogte.Eind '70er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • De Groene Reisgids - Bretagne Zuid

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! Met een selectie door onze auteurs ter plaatse: - De top 10 van Bretagne Zuid in beeld - 68 rondritten, wandelingen en excursies - Duidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen - 690 adressen voor elk budget… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Adjiedj Bakas, Vinco David boeken
  Adjiedj Bakas, Vinco David - Oude wereld, nieuwe wereld

  We leven nu niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Al reizende door verschillende regio's is dat goed merkbaar. In de opkomende economieën wonen veel jongeren. Hun jeugdige energie, ambitie, verlangen naar een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Frankrijk + app 2017

  ACSI Campinggids Frankrijk + app 2017 EAN-Code : 978-94-92023-27-8Verkoopprijs : € 15,95Met de ACSI Campinggids Frankrijk heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.450 jaarlijks geïnspecteerde Franse campings. Handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Cor Swanenberg, Jan Luysterburg boeken
  Cor Swanenberg, Jan Luysterburg - Kierewiet! 2015

  Het thema van de landelijke Boekenweek 2015 is: Waanzin, met als motto: Te gek voor woorden. Dit thema spreekt kennelijk veel schrijvers en dichters aan. Je kunt er immers ongebreideld je fantasie op loslaten; dat is zelfs de bedoeling. Natuurlijk hebben wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bertus Boivin boeken
  Bertus Boivin - Orvelte

  Na 1960 onderging het Drentse landschap een complete renovatie als gevolg van de ruilverkaveling. De meeste boeren stopten met hun bedrijf, de dorpen veranderden onherkenbaar. Eén dorp werd van de 'vooruitgang' van de twintigste eeuw gered: terwijl het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ramond de Vrede boeken
  Ramond de Vrede - Europese ICT Professional z'n Camino de Santiago

  Ramond de Vrede vertrekt 6 juli 2011 vanuit Maastricht met de trein naar Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk. 7 juli 2011 gaat hij dan zijn grootste wandeling ooit maken. Ongeveer 800 kilometer van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,37
 • Pierre Vroomen boeken
  Pierre Vroomen - ZUID-AFRIKA; met de motor door de kaap

  Dwars door het Afrikaanse continent op de motor! Voor veel motorliefhebers en hobby-avonturiers de ultieme droomreis. Als gemiddelde Jan Kaas ontbreekt het ons echter vaak aan tijd, budget of een combinatie daarvan. Dat het ook een stuk makkelijker, maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,65
 • Philippe Pataud Célérier, Geneviève Clastres, Isabelle Duriez boeken
  Philippe Pataud Célérier, Geneviève Clastres, Isabelle Duriez - De mooiste Michelinroutes in Frankrijk

  52 unieke ritten om het hele jaar door een stuk Frankrijk te ontdekken zoals nooit voorheen Verken Frankrijk in je eigen tempo en volg je eigen interesses: in het spoor van de impressionisten, de tempeliers of de katharen. Door het wijnland van dieprode… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • ACSI Campinggids : ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids + app 2017

  ACSI Klein & Fijn Kamperen + app 2017EAN-Code: 978-94-92023-29-2Verkoopprijs: € 13,95De gids ACSI Klein & Fijn Kamperen is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. Deze campinggids bevat informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Het glazen plafond

  De schrijver/dichter Ruud Offermans (1966-*) debuteerde met de roman ‘Aubel’. In dit boek gaat hij terug naar Aubel in de gedaante van de cultureel antropologe Heleen Meertens. Deze heeft gewoond en gestudeerd in Utrecht. Net zoals de schrijver. Het was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andres Ruzo boeken
  Andres Ruzo - TED-boeken De kokende rivier

  Diep in het Peruviaanse Amazonewoud kolkt een kokende rivier. Dat verhaal (of was het een legende?) hoorde Andrés Ruzo als kleine jongen van zijn grootvader. Met een diploma geologie op zak trekt Ruzo twintig jaar later het Amazonegebied in, op zoek naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik Brusten boeken
  Erik Brusten - Tussen reis en roots

  Heb je ooit al eens een pintje gedronken in 't Cafeeke in Madrid? Ken jij het verhaal van de Belgische vrouw die in de harem van de Ottomaanse sultan is beland? Wie is 'the flemish mother of America', of die Belgische architect die Barcelona heeft helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Koster boeken
  Robert Koster - Van Andaman tot Ameland

  'Van Andaman tot Ameland. Een herwaardering van de afstand' is een reisverhaal. Het is ook een verhaal over het verlangen te ontsnappen aan de benauwenis van wat men noemt 'het leven van alledag'. Dit boek gaat over schoonheid zoeken en vinden. Over het opzij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50