Boeken over reizen

 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoute Duitsland - Rondje Berlijn

  DUITSLAND Rondje Berlijn Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 900 km Totaal ca. 1.700 km Een reis van 2 tot 3 weken Beschrijvingen van 8 campings en 4 camperplaatsen De Camperroutegids 'Route naar Berlijn' volgt een spoor naar de Duitse hoofdstad, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoute Italië - Droomreis Toscane en Umbrië

  ITALIË Droomreis Toscane en Umbrië Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 2.900 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 4 tot 5 weken Beschrijvingen van 9 campings en 8 camperplaatsen Toscane heeft een unieke mix van prachtige landschappen en heerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoute Frankrijk - Route Napoléon

  Lengte van de route 500 km Heen- en terugreis ca. 2.350 km Totaal ca. 2.850 km Een reis van 1 tot 2 weken Beschrijvingen van 5 campings en 1 camperplaats. Je mag het de 'Moeder aller reisroutes' noemen. Onze grootouders reden hem misschien al in een T-Ford of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • A. Landweer boeken
  A. Landweer - Reisdagboek Verenigde Staten

  De serie reisdagboeken van Uitgeverij Elmar breidt uit met het Reisdagboek Verenigde Staten. Een geïllustreerd reisdagboek voor reizigers die naar de VS op vakantie gaan en hun herinneringen willen vastleggen. Het dagboek bevat handige pagina's voor notities,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Culinaire Gids 'De Veluwe'

  Culinaire bijzonderheidNederland is een klein land maar kent veel culinaire variatie per regio. In iedere gids vindt u informatie over de culinaire bijzonderheden van de betreffende streek maar vooral adressen die culinair interessant zijn. Het begrip culinair… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gronings geluk - doosje vol spreuken

  Groningse wijsheid zit in een klein doosjeDit prachtige cadeaudoosje bevat een pincet en rolletjes met inspirerendespreuken afkomstig uit Groningen. Trek een rolletje met behulp van de bijgeleverde pincet eruit en lees een van de vele Groningse wijsheden die… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Fries geluk - doosje vol spreuken

  Friese wijsheid zit in een klein doosjeDit prachtige cadeaudoosje bevat een pincet en rolletjes met inspirerendespreuken afkomstig uit Friesland. Trek een rolletje met behulp van de bijgeleverdepincet eruit en lees een van de vele Friese wijsheden die dit… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck boeken
  Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck - Grande reisgids Italie

  Kwalitatieve, eigenzinnige gids van de reporters van het reismagazine GRANDE Eten, drinken en reizen in Italië Deze gids doet je letterlijk het water in de mond krijgen. Ontdek de rijke eetcultuur van Italië: de gastronomische klassiekers, de regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erik Van de Perre boeken
  Erik Van de Perre - 20X Eifel

  Een originele kijk op een bekende dichtbijbestemming Dit land van uitgedoofde vulkanen is een fascinerend stukje Duitsland. Je vindt er middeleeuwse straatjes, burchten en vakwerkhuizen, maar ook prachtige natuurgebieden, oude mijnsites en grote kratermeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diederik Samwel boeken
  Diederik Samwel - Dominicus Suriname

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck boeken
  Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck - Grande reisgids Frankrijk

  Kwalitatieve, eigenzinnige gids van de reporters van het reismagazine GRANDE Eten, drinken en reizen in Frankrijk. Deze gids doet je letterlijk het water in de mond krijgen. Ontdek de rijke eetcultuur van Frankrijk: de gastronomische klassiekers, de regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Jacobs, Erwin De Decker boeken
  Peter Jacobs, Erwin De Decker - Langzaam door Frankrijk

  Klassieker in een volledig nieuwe editie en lay-out Deze gids is de ideale copiloot voor een zalige reis naar het Zuiden! Peter Jacobs en Erwin de Decker tronen je langs de verrassendste plekjes van de 1000 kilometer lange route van Parijs naar Menton. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids Europa 2015

  ACSI Campinggids Europa 2015:EAN-Code: 978-90-79756-87-2Met de ACSI Campinggids Europa heeft u het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van campings in Europa. De gids bevat uitgebreide informatie van maar liefst 8.500 campings. Handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI Campinggids Europa 2015 + dvd

  ACSI Campinggids Europa 2015 + dvdEAN-Code: 978-90-79756-88-9De ACSI Campinggids Europa en de dvd* in een voordelige package! Beide producten vullen elkaar goed aan en daarmee heeft u een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.500… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids Frankrijk 2015

  ACSI Campinggids Frankrijk 2015EAN-Code: 978-90-79756-90-2Met de ACSI Campinggids Frankrijk heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.400 Franse campings. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg. U… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015EAN-Code: 978-90-79756-91-9Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.240 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Handig als voorbereiding op uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015

  ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015EAN-Code: 978-90-79756-92-6De ACSI Klein & Fijn Kamperen gids is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. De gids bevat ruim 2.050 kampeerterreinen in Europa. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marianne Bongartz boeken
  Marianne Bongartz - Ontdek Côte d'Azur

  ANWB Ontdek Reisgids Côte d'Azur De nieuwste ANWB reisgids Côte d'Azur. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanne Tschirner boeken
  Susanne Tschirner - Ontdek Provence

  ANWB Ontdek Reisgids Provence De nieuwste ANWB reisgids Provence. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ontdek Loiredal

  ANWB Ontdek Reisgids Loiredal De nieuwste ANWB reisgids Loiredal. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andreas Stieglitz boeken
  Andreas Stieglitz - Ontdek Sardinië

  ANWB Ontdek Reisgids Sardinië De nieuwste ANWB reisgids Sardinië. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • De Groene Reisgids Weekend - Valencia

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Klein in formaat, groot in kwaliteit De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Trotter Languedoc

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Languedoc echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Trotter Roussillon

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Roussillon echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Trotter Senegal

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Senegal echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99