Boeken over reizen

 • Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck boeken
  Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck - Grande reisgids Italie

  Kwalitatieve, eigenzinnige gids van de reporters van het reismagazine GRANDE Eten, drinken en reizen in Italië Deze gids doet je letterlijk het water in de mond krijgen. Ontdek de rijke eetcultuur van Italië: de gastronomische klassiekers, de regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erik Van de Perre boeken
  Erik Van de Perre - 20X Eifel

  Een originele kijk op een bekende dichtbijbestemming Dit land van uitgedoofde vulkanen is een fascinerend stukje Duitsland. Je vindt er middeleeuwse straatjes, burchten en vakwerkhuizen, maar ook prachtige natuurgebieden, oude mijnsites en grote kratermeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diederik Samwel boeken
  Diederik Samwel - Dominicus Suriname

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land*geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingenOf het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Birgit Muller-Wobcke boeken
  Birgit Muller-Wobcke - Merian live! Dubai, Oman en de Emiraten

  Dubai, Oman en de emiraten ontdekken en beleven! Aan het strand, uitgaansleven Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Johan Veldeman boeken
  Johan Veldeman - Midden-Limburg

  Gezellig kuieren door Hasselt met zijn vele boetieks, terrasjes, restaurants en musea. Architectuur en design bewonderen in Genk. Delven naar vergeten verhalen in de multiculturele mijnstreek. Genieten van de ongerepte natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annemie Peeters, Marc Monballieu boeken
  Annemie Peeters, Marc Monballieu - De groote tocht

  Aan de ene kant is 'De Groote Tocht' een verhalenboek, opgebouwd uit tien portretten van mensen die de Eerste Wereldoorlog hebben meegemaakt. Mannen, vaak nog jongens die na vier jaar hel in de loopgraven eind 1918 weer thuiskwamen. Thuis wachtten moeders,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefan Miebach boeken
  Stefan Miebach - Marco Polo Corsica

  Veelzijdig eiland met een afwisselend landschapCorsica stond al bij de oude Grieken bekend onder de naam kalliste, de mooiste. Een derde van het eiland, een regio van Frankrijk, is met bos bedekt. Duinen, pijnbomen en lagunes, plots opdoemende rotsen, Genuese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck boeken
  Koen Van Wichelen, Gerrit Op de Beeck - Grande reisgids Frankrijk

  Kwalitatieve, eigenzinnige gids van de reporters van het reismagazine GRANDE Eten, drinken en reizen in Frankrijk. Deze gids doet je letterlijk het water in de mond krijgen. Ontdek de rijke eetcultuur van Frankrijk: de gastronomische klassiekers, de regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gert Corremans, Joris Verbeure, Chris Delarivière boeken
  Gert Corremans, Joris Verbeure, Chris Delarivière - Top 1000 van de wereld

  Inspiraties voor je volgende vakanties in 1OOO ultieme reismomenten Dit boek presenteert het beste wat de wereld te bieden heeft. Continent per continent komen alle landen van de wereld aan bod: de topbezienswaardigheden, de feiten, anekdotes, leukste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Laurens Priester, Henk Slechte boeken
  Laurens Priester, Henk Slechte - Historische atlas van Schiedam

  Toen Schiedam in 1275 stadsrechten kreeg, bestond de stad pas enkele decennia als nederzetting bij een dam in de rivier Schie. Arbeiders zetten hier ladingen over op schepen die Holland in gingen. Het buurdorp Rotterdam en de stad Delft ontpopten zich als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Peter Jacobs, Erwin De Decker boeken
  Peter Jacobs, Erwin De Decker - Langzaam door Frankrijk

  Klassieker in een volledig nieuwe editie en lay-out Deze gids is de ideale copiloot voor een zalige reis naar het Zuiden! Peter Jacobs en Erwin de Decker tronen je langs de verrassendste plekjes van de 1000 kilometer lange route van Parijs naar Menton. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Stadsgids Brugge 2015

  De officiële stadsgids van Brugge De meest complete gids in zakformaat om de mooiste kunststad van Vlaanderen te ontdekken. Deze stadsgids bundelt de meest actuele informatie over alle bezienswaardigheden, musea en attracties in Brugge. Je krijgt een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids Europa 2015

  ACSI Campinggids Europa 2015:EAN-Code: 978-90-79756-87-2Met de ACSI Campinggids Europa heeft u het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van campings in Europa. De gids bevat uitgebreide informatie van maar liefst 8.500 campings. Handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI Campinggids Europa 2015 + dvd

  ACSI Campinggids Europa 2015 + dvdEAN-Code: 978-90-79756-88-9De ACSI Campinggids Europa en de dvd* in een voordelige package! Beide producten vullen elkaar goed aan en daarmee heeft u een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.500… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids Benelux 2015

  ACSI Campinggids Benelux 2015:EAN-code: 978-90-79756-89-6Voor de kampeerder die frequent dicht bij huis wil kamperen, is de Campinggids Benelux met 880 campings een uitkomst. In deze gids staat het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids Frankrijk 2015

  ACSI Campinggids Frankrijk 2015EAN-Code: 978-90-79756-90-2Met de ACSI Campinggids Frankrijk heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.400 Franse campings. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg. U… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015EAN-Code: 978-90-79756-91-9Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.240 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Handig als voorbereiding op uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015

  ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015EAN-Code: 978-90-79756-92-6De ACSI Klein & Fijn Kamperen gids is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. De gids bevat ruim 2.050 kampeerterreinen in Europa. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2015

  ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2015EAN-Code: 978-90-79756-93-3Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) bundelen de krachten en brengen jaarlijks de meest complete gids voor camperaars. Deze voordelige gids is inclusief CampingCard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • ACSI boeken
  ACSI - CampingCard ACSI 2015 - set 2 delen

  CampingCard ACSI 2015 - Dé kortingskaart voor het laagseizoenEAN-Code: 978-90-79756-95-7De CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste, lage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Bongartz boeken
  Marianne Bongartz - Ontdek Côte d'Azur

  ANWB Ontdek Reisgids Côte d'Azur De nieuwste ANWB reisgids Côte d'Azur. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanne Tschirner boeken
  Susanne Tschirner - Ontdek Provence

  ANWB Ontdek Reisgids Provence De nieuwste ANWB reisgids Provence. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ontdek Loiredal

  ANWB Ontdek Reisgids Loiredal De nieuwste ANWB reisgids Loiredal. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andreas Stieglitz boeken
  Andreas Stieglitz - Ontdek Sardinië

  ANWB Ontdek Reisgids Sardinië De nieuwste ANWB reisgids Sardinië. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Capitool boeken
  Capitool - Capitool Praag + uitneembare kaart

  Veelzijdig Praag Weinig steden hebben zo veel te bieden als de hoofdstad van Tsjechië, Praag. In de Oude Stad staan veel historische panden. De gevels zijn vaak prachtig beschilderd, zoals het Storchhuis met een schilderij van St.-Wenceslas. In de Nieuwe Stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99