Boeken over reizen

 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Er gaat niets boven Zweden

  Zweden is gezegend met adembenemende landschappen, zowel in het hoge noorden als in het zuiden, een rijke geschiedenis aan kunst en cultuur en vriendelijke bewoners. Om het land in al zijn glorie te leren kennen liet Gerrit Jan Zwier zich leiden door twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Petra de Hamer boeken
  Petra de Hamer - Dit is mijn Londen

  DIT IS MIJN LONDEN IS EEN REISDAGBOEK, DOEBOEK EN STADSGIDS VAN LONDEN INEEN. Het bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte voor jouw verhalen, tekeningen, foto's, souvenirs, kaartjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerhard Heck boeken
  Gerhard Heck - Merian Live reisgids Jordanië

  Jordanië ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Wandelen door Bonhoeffers gedachtegoed

  Het leven van de grote denker en verzetsman Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) speelde zich grotendeels af in Berlijn.In dit voormalig epicentrum van het Derde Rijk woonde, studeerde, doceerde en preekte hij.Deze gids brengt je op twaalf plaatsen in Berlijn die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • n.v.t. boeken
  n.v.t. - Trotter Portugal

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Portugal echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,15
 • Angeline Schoor boeken
  Angeline Schoor - Prinsen op witte scooters

  Azië is een werelddeel dat Angeline Schoor blijft boeien. Ze houdt van de vriendelijke en gastvrije mensen, het rijke dieren- en plantenleven, de gevarieerde keuken en de geordende chaos van het dagelijkse Aziatische leven. Na trektochten door Thailand en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Stadsgids Brugge 2015

  De officiële stadsgids van Brugge De meest complete gids in zakformaat om de mooiste kunststad van Vlaanderen te ontdekken. Deze stadsgids bundelt de meest actuele informatie over alle bezienswaardigheden, musea en attracties in Brugge. Je krijgt een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman - De mooiste eilandwandelingen van Nederland

  Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker stevig doorstappen langs het water. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. Je hoofd helemaal leeg maken, turen naar de uitgestrekte horizon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rondje Limburg

  Ontdek Limburg eens per fiets. De beschreven routes in dit boekvoeren u langs de mooiste Limburgse plekjes zoals het glooiendeheuvellandschap, langs de altijd afwisselende Maas en doorbijzondere plaatsen als Vaals, Margraten en Arcen.Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Eric Dewilde boeken
  Eric Dewilde - VAREN en fietsen langs de Frontlijnroute

  De Belgische Westhoek en de kanalen van Noord-Frankrijk vormen een prachtig vaargebied, waar je geconfronteerd wordt met de talloze relicten van de 'Groote Oorlog', die hier 100 jaar geleden heeft gewoed. Toen in 1914 de Duitse opmars door België en Frankrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Annemarieke Piers, Claudette Halkes boeken
  Annemarieke Piers, Claudette Halkes - Het hele jaar door Op Stap

  Er is niks lekkerder dan een wandeling maken. Of het nu in de bossen is, aan het strand, in de lente, zomer, herfst of winter. Je kunt natuurlijk in je eentje wandelen, of met de hond, maar leuker is met het hele gezin op stap te gaan. Alleen hoe krijg je die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johan Tuyaerts boeken
  Johan Tuyaerts - Highway 50

  Mediaman reist door het hart van Amerika en van zichzelf Johan Tuyaerts reist dwars door Amerika, langs de Highway 50, 'The Loneliest Road in America', op zoek naar de idolen en idealen van zijn jeugd. Februari 2014. Johan Tuyaerts is 46 en besluit zijn zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • De Groene Reisgids Weekend - Valencia

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Klein in formaat, groot in kwaliteit De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sanatan de Jongh Swemer boeken
  Sanatan de Jongh Swemer - Onderweg...

  Over mijn boek...Het begon bij de Hippies die, na het puinruimen van de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw, op zoek gingen naar een nieuw soort samenleving van liefde, zonder oorlogen en belemmerende oude regels en instituten. 'Peace and Love' en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - Merian live De mooiste wandelingen in Rome

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de eeuwige stad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, pizzeria's, cafés en bars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Olivier Page, Veronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Duma boeken
  Olivier Page, Veronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Duma - Trotter Roussillon

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,30
 • Isabelle Al Subaihi, Mathilde de Boisgrollier, Thierry Brouard, Marie Burin des Roziers boeken
  Isabelle Al Subaihi, Mathilde de Boisgrollier, Thierry Brouard, Marie Burin des Roziers - Trotter Senegal

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cor Swanenberg boeken
  Cor Swanenberg - Met de kont in de boter

  Met de kont in de boter... In 2015 is het veertig jaar geleden dat Cor Swanenberg zijn eerste schreden zette op een podium met eigen werk. Dat had hij vooraf niet kunnen denken, want ze waren thuis zeker niet 'van optreden hene gekomen'. Ze waren verlegen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Richard Landman boeken
  Richard Landman - Van Cozumel tot Tirana

  In deze bundel met reisverhalen neemt de auteur ons mee naar nabije en verre oorden, waar hij uit eigen waarneming verslag doet van wat men boven- en onderwater zoal kan tegenkomen: van walvishaaien en ontbrekende plaspauzes, cursussen Mindfulness en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Alastair Bonnett boeken
  Alastair Bonnett - Van de kaart

  De plaatsen die in dit boek zijn verzameld symboliseren onze behoefte om te ontsnappen. Wat te denken van Zjeleznogorsk, de geheime militaire stad in Rusland? De grens van Baarle-Nassau in België-Nederland of de ondergrondse stelsels in New York? Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker boeken
  Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker - Grootspraak Grootspraak 2015

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel van der Kraan boeken
  Karel van der Kraan - Van Maharadja tot Roverhoofdman

  Het boek "Van Maharadja tot Roverhoofdman" is een verzameling beschrijvingen van reizen in de derde wereld door mijn vrouw Max en mijzelf gemaakt; meestal in groepsverband en soms ook met z'n tweeën. Deze reizen zijn een goede leerschool voor welvarende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kerstin Schweighöfer boeken
  Kerstin Schweighöfer - Merian live! De mooiste wandelingen in Antwerpen, Brugge en Gent

  Winkelen - Excursies - Eten - Drinken - Bezienswaardigheden - Uitgangsleven - Overnachten - Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Leyers boeken
  Jan Leyers - De weg naar het Avondland

  Eeuwenlang zag Europa zichzelf als het hoogtepunt van beschaving. Maar dat zelfvertrouwen wankelt vandaag. De westerse idealen ¿ individuele vrijheid, geloof in de suprematie van de rede en de zegeningen van de wetenschap ¿ zijn niet langer vanzelfsprekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Trotter Languedoc

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,15