Boeken over reizen

 • Jan Leyers boeken
  Jan Leyers - De weg naar het Avondland

  Eeuwenlang zag Europa zichzelf als het hoogtepunt van beschaving. Maar dat zelfvertrouwen wankelt vandaag. De westerse idealen ¿ individuele vrijheid, geloof in de suprematie van de rede en de zegeningen van de wetenschap ¿ zijn niet langer vanzelfsprekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mario De Wilde boeken
  Mario De Wilde - Flaters in het reistheater

  Mario De Wilde groeide op in het Waasland maar 'spoelde' vier jaar geleden aan in Brugge. Op school was hij, volgens ondoordachte bronnen, heel gedreven in het maken van opstellen en -vooral spieken. Vanaf zijn twintigste zette hij zijn eerste journalistieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De wijnregio's van Frankrijk

  Michelin wijst u de weg naar de beste wijnen van Frankrijk - De 14 belangrijkste wijnregio's van Frankrijk - Gedetailleerde beschrijving van de mooiste toeristische wijnroutes - Meer dan vijfhonderd adressen en tientallen tips om wijn te proeven en te kopen. -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Wandelgeluk

  Een veelgehoorde klacht van wandelaars, die net een bepaalde route hebben gelopen, is dat ze onderweg verdwaald zijn. Komen ze de school of het café binnen, waar bestuursleden van de wandelclub al klaar zitten met stempels en medailles, dan volgt op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische atlas Groningen

  Topografische atlas van Groningen 1:25000Maak uw tochtjes door Groningen nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Groningen'.De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie. Landschappen komen tot leven.De schaal is slechts 1:25.000… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gids voor de Slagvelden 1914-1918

  Op zoek naar de plaatsen waar de Eerste Wereldoorlog werd uitgevochten Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende. - 1917 - Terwijl de kanonnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ida Vast Leutscher boeken
  Ida Vast Leutscher - De man mit twij gezichten

  Roman in gunnens dialect door Ida Vast. t Is n stokgelokkeg huusholdentje dat deur d'verlaaiden van overspel verbroken wordt. As Antje heur man, Bas, naarns gain uitweg meer zugt, geestelk zaik wordt en noar n verpleeghuus mout, bezuiken de kinder hom traauw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Volkers boeken
  Kees Volkers - Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

  In deze fraaie gids neemt omgevingshistoricus en wandelgidsenschrijver Kees Volkers u mee op een tiental langeafstandswandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness World Records 2015

  In Guinness World Records 2015 vind je de meest tot de verbeelding sprekende records. Guinness World Records: al 60 jaar officially amazing. Ook de speciale jubileumeditie zit weer propvol sensationele en adembenemende records. Ook dit jaar vind je een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Diederik Mönch boeken
  Diederik Mönch - Maas fietsroute

  Meander mee met de Maas! Langere routes fietsen wint nog steeds aan populariteit in Nederland. De meest geliefde routes zijn dan de Noordzeekust (LF1) en het stroomgebied van de Maas (LF3). Lange tijd was er een gidsje LF3 Maasroute beschikbaar (Fietsplatform)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Koert Lindijer boeken
  Koert Lindijer - De vloek van de Nijl

  Na een halve eeuw oorlog tussen het gearabiseerde noorden en het zwart Afrikaanse zuiden, leek de onafhankelijkheid van Zuid-Sudan in 2011 een streep te zetten onder het traumatische verleden van racisme en kolonialisme, maar oorlog is een gewoonte geworden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Patrick van Rosendaal boeken
  Patrick van Rosendaal - Be New York

  Come as a traveller, go as a New Yorker Be New York is een originele stadsgids over de meest intrigerende stad ter wereld, maar ook een handleiding die je snel en eenvoudig leert hoe het is om New Yorker te zijn. Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rosé Lokhoff boeken
  Rosé Lokhoff - Houdoe... en bedankt 2

  Stukskes over het West-Brabants dialect Al vanaf september 2005 heeft Rosé Lokhoff wekelijks de rubriek (H)oudoe en Bedankt in BN DeStem. Aanleiding was destijds de verkiezing van het mooiste Brabantse woord: (h)oudoe. Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ger Meesters boeken
  Ger Meesters - Wild ... Scandinavie - natuurgids, reisgids

  Noorwegen, Zweden en Finland kennen een ongelooflijke rijkdom aan planten- en diersoorten die je elders in Europa nauwelijks te zien krijgt. 'Wild ... Scandinavië' brengt deze prachtige natuur nu binnen handbereik. - Toplocaties, o.a. Falsterbo, Öland,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Leny Hamminga boeken
  Leny Hamminga - B'ART 2015

  Eigenwijs, brutaal en nieuwsgierig. Dat is B'ART 2015, die 'dit is óók Drenthe' als veelbetekenende subtitel heeft meegekregen Zeker de helft van de inhoud bestaat uit foto's, de andere helft wordt gevuld met onder meer verhalen, gedichten, interviews en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jacques Cats boeken
  Jacques Cats - De dag dat de generaal huilde

  Middelburg heeft in de jaren veertig van de vorige eeuw roerige tijden beleefd. Na de verwoesting van het centrum in mei 1940 en de nasleep van dit inferno werden in de latere oorlogsjaren Joodse ingezetenen weggevoerd en moesten jonge mannen op Walcheren of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerbert van der Aa boeken
  Gerbert van der Aa - Terug naar Timboektoe

  De Toearegs, het volk uit de Sahara bij wie niet de vrouwen maar de mannen zich sluieren, hebben over belangstelling niet te klagen. In Europa oogsten ze bewondering, maar in Afrika staan ze bij andere bevolkingsgroepen bekend als arrogante vechtersbazen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Landleven streekgids Twente

  Ontdek het prachtige buitenleven van Twente met de Landleven Streekgids!Kom naar Twente en overnacht in een oude boerderij, proef de heerlijke streekproducten, wandel over de hei en laat je verrassen door bijzondere musea. De sfeervolste, leukste en meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ina Kruize, Esther de Vries, Marlene van Asten boeken
  Ina Kruize, Esther de Vries, Marlene van Asten - Welkom op Sint Maarten! (The Friendly Island)

  U gaat naar Sint Maarten: gefeliciteerd! Maar voor u op een prachtig strand in het tropische Sint Maarten van een hectische internationale verhuizing kunt bijkomen, moet er eerst nog heel wat gebeuren. Of u vertrekt als expat, toerist of stagiair, voor korte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dirk Kam boeken
  Dirk Kam - Licht op Afrika

  Licht op Afrika is een verslag van vele jaren Afrika-ervaring met veel hoogte- en dieptepunten van een betrokken man die door kleinschalige projecten met zonne-energie het leven van de allerarmsten in oa Uganda probeert te verlichten. De titel heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hendrik Vos, Rob Heirbaut boeken
  Hendrik Vos, Rob Heirbaut - Het IJzeren Gordijn

  Een kwarteeuw na de val van de Muur gaan VRT-journalist Rob Heirbaut en politicoloog Hendrik Vos, beiden Europakenners, op zoek naar sporen van het IJzeren Gordijn. Als gezworen fietsmakkers volgen ze de Iron Curtain Trail, een fietsroute die de 7000 kilometer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Helmuth Bischoff boeken
  Helmuth Bischoff - Ontdek Barcelona

  ANWB Ontdek Reisgids BarcelonaDe nieuwste ANWB reisgids Barcelona. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de stad.- Voor individuele reizigers- Tips voor genieten en actief bezig zijn- Rondwandelingen- Excursies- Inclusief grote uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Caterina Mesina boeken
  Caterina Mesina - Ontdek Rome

  ANWB Ontdek Reisgids Barcelona De nieuwste ANWB reisgids Barcelona. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de stad. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan De Cock boeken
  Jan De Cock - Hotel prison

  Een zoektocht naar het menselijk gelaat van gedetineerden, ongetwijfeld een van de meest vergeten groepen in onze maatschappij Jan De Cock trok de wereld rond, van gevangenis naar gevangenis, op zoek naar het leven achter de tralies. Door steppe en woestijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Koomen boeken
  Peter Koomen - Groosk West-Friesland

  Dit boek gaat over het leven van alle dag en bijzondere mensen die via dit schrijven tot leven worden gebracht, afgewisseld met huismiddeltjes, spreuken, gezegden en oude gebruiken met nog het één en ander, aangaande verhalen omtrent onze geschiedenis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95