Boeken over reizen

 • Fedor Vogel, Frank Stoute boeken
  Fedor Vogel, Frank Stoute - Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen

  Frank Stoute & Fedor Vogel Reis langs de abdijbieren in Nederland en België en hun abdijen Zowel België als Nederland kent meerdere abdijbieren. In het katholieke België kennen we 24 'erkende abdijbieren' en ook in het conservatieve Nederland groeit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Wouter Jansen, Rob Jansen boeken
  Wouter Jansen, Rob Jansen - Vive les vacances!

  Nostalgisch reizen en kamperen in Frankrijk met de klassieke Citroën, beschreven per departement.Voor veel landgenoten blijft Frankrijk nog steeds de plek bij uitstek om de vakantie door te brengen. En: kent u een Fránser merk dan Citroën...? In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edwin Venema, Charles Groenhuijsen boeken
  Edwin Venema, Charles Groenhuijsen - De Dikke Blauwe.3

  De Dikke Blauwe3 is het derde opeenvolgende, journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland. Het is een informatie-, opinie- en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Andrew Solomon boeken
  Andrew Solomon - Verre ontmoetingen

  Wat drijft en bindt de mens? Wat geeft zijn leven zin en inhoud? Het zijn vragen die de basis vormen van deze reisverhalen en reportages van Andrew Solomon. Hij bezoekt Rusland ten tijde van de glasnost en Libië gedurende het bewind van Khaddafi, is getuige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Michiel Coolen boeken
  Michiel Coolen - Hotelletje in Afrika

  Vergeet de normale reisgidsen en reisverhalen. Michiel neemt je met ‘Hotelletje in Afrika’ mee naar het échte Afrika, zijn Afrika. De verhalen zijn echt, de schrijver is eerlijk. Heerlijke memoires van zijn bonte leven in Oost-Afrika. Een boek bomvol aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anders langs de Maas

  Ontdek een mooi gedeelte van de Maas. Een lange afstandsroute voor wandelen, fietsen en struinen tussen Den-Bosch en Cuijk. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Anton Scheepstra boeken
  Anton Scheepstra - Kleurboek van Groningen

  Kleurboek van Groningen 14 plekken in de stad Groningen om zelf in te kleuren kleurboek voor volwassenen gegevens: formaat 27 x 21 cm, oblong 32 pagina's korte, begeleidende teksten in Nederlands en Engels tekeningen door Joppe van der Spoel papier: 140 grams (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • henk kleinstra boeken
  henk kleinstra - een reis door amerika

  Een reis door Amerikade westcoast 1979gemaakt in een tijd voor het internet en reizen nog avontuurlijk was.heden te dagen bekijkt men,voor men op reis gaat op internet water te zien is op de plaats van bestemming en is men van alles op de hoogte.Eind '70er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Klaus Bötig boeken
  Klaus Bötig - Merian live Malta en Gozo

  Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Adjiedj Bakas, Vinco David boeken
  Adjiedj Bakas, Vinco David - Oude wereld, nieuwe wereld

  We leven nu niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Al reizende door verschillende regio's is dat goed merkbaar. In de opkomende economieën wonen veel jongeren. Hun jeugdige energie, ambitie, verlangen naar een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De Groene Reisgids - Bretagne Zuid

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! Met een selectie door onze auteurs ter plaatse: - De top 10 van Bretagne Zuid in beeld - 68 rondritten, wandelingen en excursies - Duidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen - 690 adressen voor elk budget… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sietske de Vet, Flip van Doorn boeken
  Sietske de Vet, Flip van Doorn - LAW-gids Groot-Frieslandpad LAW 14

  Friesland bestond ooit uit zeven zeelanden. Dat gegeven inspireerde routemakers tot het uitstippelen van het Groot-Frieslandpad: van de Noordzeekust tot over de Duitse grens. Het Groot-Frieslandpad (LAW14) doorkruist Noord-Holland, Friesland, Drenthe en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • Julien Wiemer, Saskia Groenen, Jurgen Okrongli boeken
  Julien Wiemer, Saskia Groenen, Jurgen Okrongli - Schiermonnikoog met huid en haar

  Een werkelijk waanzinnig mooi fotoboek! Schiermonnikoog zoals u het nog nooit heeft gezien. Als ik door de zoeker kijk, zie ik niet zomaar wat, dan voel ik dit zo bijzondere eiland Schiermonnikoog - Julien Wiemer. SCHIER knalt midden in mijn hart. De anekdotes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marten Horjus boeken
  Marten Horjus - Fietsen op zee

  NAAR SANTIAGO EN TOEN VERDEREn op een dag is het zover. Hij is 57 jaar oud, de leeftijd waarop zijn vader stierf. René Agema, begenadigd verteller, muzikant en tekenaar, zegt het onderwijs vaarwel, laat de zekerheden van het leven los en stapt op de fiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cor Swanenberg, Jan Luysterburg boeken
  Cor Swanenberg, Jan Luysterburg - Kierewiet! 2015

  Het thema van de landelijke Boekenweek 2015 is: Waanzin, met als motto: Te gek voor woorden. Dit thema spreekt kennelijk veel schrijvers en dichters aan. Je kunt er immers ongebreideld je fantasie op loslaten; dat is zelfs de bedoeling. Natuurlijk hebben wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bertus Boivin boeken
  Bertus Boivin - Orvelte

  Na 1960 onderging het Drentse landschap een complete renovatie als gevolg van de ruilverkaveling. De meeste boeren stopten met hun bedrijf, de dorpen veranderden onherkenbaar. Eén dorp werd van de 'vooruitgang' van de twintigste eeuw gered: terwijl het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ramond de Vrede boeken
  Ramond de Vrede - Europese ICT Professional z'n Camino de Santiago

  Ramond de Vrede vertrekt 6 juli 2011 vanuit Maastricht met de trein naar Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk. 7 juli 2011 gaat hij dan zijn grootste wandeling ooit maken. Ongeveer 800 kilometer van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,37
 • Pierre Vroomen boeken
  Pierre Vroomen - ZUID-AFRIKA; met de motor door de kaap

  Dwars door het Afrikaanse continent op de motor! Voor veel motorliefhebers en hobby-avonturiers de ultieme droomreis. Als gemiddelde Jan Kaas ontbreekt het ons echter vaak aan tijd, budget of een combinatie daarvan. Dat het ook een stuk makkelijker, maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,65
 • Guido Fontyn boeken
  Guido Fontyn - Een ménage à trois

  Als het over Wallonië gaat, is Guido Fonteyn misschien wel onze best geïnformeerde publicist. Hij was jarenlang de enige Vlaamse journalist onder de taalgrens, werd gekust door José Happart, kent de mensen, de volkshuizen, de wijken en de verhalen. Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Op weg naar Santiago de Compostela

  Eindelijk een fotoboek van de beroemdste pelgrimsroute Dit boek neemt je, etappe per etappe, mee op pelgrimsreis door Frankrijk (Camino Francés) en Spanje (Camino Aragonés), met als eindbestemming Santiago de Compostela. Al eeuwenlang ondernemen pelgrims de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Noordoost-Italië

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Het glazen plafond

  De schrijver/dichter Ruud Offermans (1966-*) debuteerde met de roman ‘Aubel’. In dit boek gaat hij terug naar Aubel in de gedaante van de cultureel antropologe Heleen Meertens. Deze heeft gewoond en gestudeerd in Utrecht. Net zoals de schrijver. Het was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Iris Hannema boeken
  Iris Hannema - Miss yellow hair, hello!

  Miss yellow hair, hello! gaat over reizen. Écht reizen. Het zijn de rauwe, geestige en absurde avonturen van reisjournalist en wereldreizigster Iris Hannema. Allesbehalve verhalen waarbij je verlekkerd kunt wegdromen naar exotische vakantiebestemmingen. Want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Jan Boonstra boeken
  Jan Boonstra - Matras voor meneer

  In de deuropening van het restaurant verschijnt plotseling de baas van het motel. Hij zeult een splinternieuwe boxspring met zich mee. Ten aanschouwen van alle reisgenoten verkondigt hij luidkeels op zoek te zijn naar de meneer die eerder die dag zijn beklag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Piet Boncquet boeken
  Piet Boncquet - De streek van Mandel en Leie

  In het nijvere West-Vlaanderen spelen de Mandel- en Leiestreek een belangrijke rol: hard werken en een commerciële ingesteldheid zijn er ingebakken. Steden als Roeselare, Izegem en Kortrijk maken dat elke dag weer duidelijk. Moet alles daarvoor wijken? En is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50