Boeken over reizen

 • ACSI Campinggids Benelux 2015

  ACSI Campinggids Benelux 2015: EAN-code: 978-90-79756-89-6 Voor de kampeerder die frequent dicht bij huis wil kamperen, is de Campinggids Benelux met 880 campings een uitkomst. In deze gids staat het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI Campinggids Frankrijk 2015

  ACSI Campinggids Frankrijk 2015 EAN-Code: 978-90-79756-90-2 Met de ACSI Campinggids Frankrijk heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.400 Franse campings. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015 EAN-Code: 978-90-79756-91-9 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.240 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Handig als voorbereiding op uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015

  ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2015 EAN-Code: 978-90-79756-92-6 De ACSI Klein & Fijn Kamperen gids is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. De gids bevat ruim 2.050 kampeerterreinen in Europa. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marianne Bongartz boeken
  Marianne Bongartz - Ontdek Côte d'Azur

  ANWB Ontdek Reisgids Côte d'Azur De nieuwste ANWB reisgids Côte d'Azur. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanne Tschirner boeken
  Susanne Tschirner - Ontdek Provence

  ANWB Ontdek Reisgids Provence De nieuwste ANWB reisgids Provence. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andreas Stieglitz boeken
  Andreas Stieglitz - Ontdek Sardinië

  ANWB Ontdek Reisgids Sardinië De nieuwste ANWB reisgids Sardinië. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Ontdek Fuerteventura

  ANWB Ontdek Reisgids Fuerteventura De nieuwste ANWB reisgids Fuerteventura. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul van Bodengraven boeken
  Paul van Bodengraven - Wandelen op Samos

  Als er een prijs zou zijn voor de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemming in de Middellandse zee in de 21ste eeuw, dan zou Samos met zijn rust en natuurschoon beslist een goede kanshebber zijn voor de titel. Toerisme is hier weliswaar een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Out boeken
  Karin Out - Wandelen in Bretagne

  Bretagne is vooral bekend om zijn lange en ruige kustlijn, verscholen megalieten, schilderachtige haventjes en mooie zandstranden. Maar Bretagne heeft de toerist meer te bieden dan een strandvakantie. Het is vooral de combinatie van de diversiteit aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker boeken
  Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker - Grootspraak Grootspraak 2015

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel van der Kraan boeken
  Karel van der Kraan - Van Maharadja tot Roverhoofdman

  Het boek "Van Maharadja tot Roverhoofdman" is een verzameling beschrijvingen van reizen in de derde wereld door mijn vrouw Max en mijzelf gemaakt; meestal in groepsverband en soms ook met z'n tweeën. Deze reizen zijn een goede leerschool voor welvarende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Leyers boeken
  Jan Leyers - De weg naar het Avondland

  Eeuwenlang zag Europa zichzelf als het hoogtepunt van beschaving. Maar dat zelfvertrouwen wankelt vandaag. De westerse idealen ¿ individuele vrijheid, geloof in de suprematie van de rede en de zegeningen van de wetenschap ¿ zijn niet langer vanzelfsprekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • De beste campings in Italië, Kroatië en Slovenië 2015

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijving van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Atlas Michelin Europa 2015

  De wegenatlas Michelin Europa 2015 is een handige atlas op schaal 1 / 500 000.40 landen in kaart gebracht. Incl. de aanbevelingen van De Groene Reisgids: aanduiding van de toeristische sites met 2 of 3 sterren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI Campinggids Europa 2015 + dvd

  ACSI Campinggids Europa 2015 + dvd EAN-Code: 978-90-79756-88-9 De ACSI Campinggids Europa en de dvd* in een voordelige package! Beide producten vullen elkaar goed aan en daarmee heeft u een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.500… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Benno Graas boeken
  Benno Graas - De ontmaskering van Timboektoe

  Tot tweemaal toe doorkruisten Thecla en Benno Graas op een oude motor het Afrikaanse continent, zonder te weten dat zij door het ondoordringbare aura van een van de meest tot de verbeelding sprekende steden waren gereden: Timboektoe... Een mythische legende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bastiaan Brink boeken
  Bastiaan Brink - Sporen naar de horizon

  Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. Het is een type reis geworden waarover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Atlas Michelin Italie 2015

  De wegenatlas Michelin Italie - Italië 2015 is een handige atlas op schaal 1 / 300 000 aangepast aan het wegennet van het land. U vindt er de grote wegen, plaatsnamenregister en stadsplattegronden. Spirale binding, gemakkelijk in gebruik maakt deze atlas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • De beste campings in Frankrijk 2015

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijving van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacobus Antoni Meessen boeken
  Jacobus Antoni Meessen - Reisverslag

  Tussen 1858 en 1862 maakte de bet-overgrootvader van Job Bouman-Metz een reis naar Nederlands-Indië. Hij heeft daar voor Waterstaat gewerkt,en heeft ook daarginds veel rondgereisd. Hij heeft goed geobserveerd en zijn bevindingen duidelijk weergegeven. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - ANWB Extra Macedonië

  Met de ANWB Extra gids van Macedonië hebt u een handzame reisgezel. Een compacte reisgids, inclusief grote uitneembare kaart. Met de beste Extra-tips voor overnachten, winkelen, bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ellettha Schoustra boeken
  Ellettha Schoustra - Op een vliegend tapijt door Arabië

  Wanneer Shell employee Æde Schoustra in 1981 met zijn gezin in het Sultanaat Oman aankomt, treffen zij een land aan dat nog maar 10 jaar geleden uit een middeleeuws isolement is ontwaakt. Maar hoewel moderne tijd met een snelheid van een vliegend tapijt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willem L. H. Köster Henke boeken
  Willem L. H. Köster Henke - Boeventaal

  Ieder, die veel met misdadigers in aanraking komt, weet, dat door die lieden en hun aanhang woorden en zinnen gebruikt worden, waarvan de betekenis voor een oningewijde moeilijk of in het geheel niet te begrijpen is.Men noemt dit gebruik van verouderde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • ANWB Campinggids 1 - 2015/2016

  ANWB Campinggids deel 1-2015/16 is uitgevoerd in een groter formaat. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95