Boeken over reizen

 • Paul Reichenbach, Riekie Ripke boeken
  Paul Reichenbach, Riekie Ripke - Kampen in Tekst en Muziek

  Verhalen en een CD met de bekendste liedjes over Kampen door diverse koren en solisten. Samengesteld door Paul Reichenbach en Riekie Ripke Foto's, afbeeldingen en CD (waarop liederen op staan met betrekking tot Kampen). Het boek bestaat uit 2 delen, deel 1,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Australië

  Australië is een land van immigranten. Bijna 25 procent van de Australiërs is in het buitenland geboren, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Griekenland en, jawel, Nederland. Wat oppervlakte betreft is Australië het op vijf na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Cor Swanenberg, Jan Luysterburg boeken
  Cor Swanenberg, Jan Luysterburg - Verbooie vruchte

  Over de dialecten horen we al jaren nogal sombere geluiden. Er komen steeds minder dialectsprekers, de jeugd spreekt niet meer het dialect van de ouders, dialect is minderwaardig aan het Standaardnederlands, zelfs als je taalgebruik maar ietsje streekgekleurd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • M.M.W. Wilders boeken
  M.M.W. Wilders - Het compleet Arbo-Regelgevingboek 2017

  De meest praktische en complete uitgave − boek en online Arbowetweter − met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, het Besluit en de Regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  131,97
 • Filip Spoelders boeken
  Filip Spoelders - Lier en Pallieterland

  Lierke Plezierke, de bekende slogan vat hét kenmerk van deze stad en haar bewoners krachtig samen: Lier is een bruisende stad van levensgenieters.Vier bekende Lierenaren, Jan Ceulemans, Roland Liboton, Ann Pira en Wouter Torfs, leiden je rond in hun stad en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Trotter boeken
  Trotter - Trotter Cambodja

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen - 16 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Annet Werkhoven boeken
  Annet Werkhoven - Aan de Stichtse Lustwarande - Bekende en minder bekende landgoederen, buitens en villa's

  Dit boek is het eerste deel van de serie waarin zoveel mogelijk bekende en onbekende landgoederen, buitens en villa’s in de omgeving van de Stichtse Lustwarande beschreven worden. Historica Annet Werkhoven schetst de ontstaansgeschiedenis van de gebouwen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Angélique Adagio, Malgorzata Boutry, Sandrine Favre boeken
  Angélique Adagio, Malgorzata Boutry, Sandrine Favre - De groene reisgids weekend - Warschau

  ?Met extra aandacht voor de must sees en must do's in WarschauWarschau in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 75 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Warschau, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mirjam Grunwald boeken
  Mirjam Grunwald - Dansende Buffels

  Een lange reis met de motor door exotische landen, welke motor enthousiast droomt daar niet van? Mirjam voegde de daad bij het woord en besloot samen met goede vriendin Marika vanuit India terug te rijden naar Nederland. De motoren, twee BMW's R1150 GS werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cees de Reus boeken
  Cees de Reus - Italië met een glimlach

  Na hun wereldomzeiling willen Cees en Karola zich definitief in Italië vestigen. In de buurt van het Gardameer kopen ze een vervallen huis, dat ze eigenhandig opknappen. Tijdens de renovatie leren ze land en bewoners beter kennen. Aanvankelijk zijn ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marc Boone, Gita Deneckere boeken
  Marc Boone, Gita Deneckere - Gent. Stad van alle tijden (compact ed)

  Een historische wandeling door Gent als een imaginair museum. Gent is een stad met een lange en tot de verbeelding sprekende geschiedenis. De stad is ontstaan uit Keltische nederzettingen aan de samenloop van Leie en Schelde. Ze ontwikkelde zich tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hans H. Ester boeken
  Hans H. Ester - Italië en haar mysteries

  De vele monumenten en mysteries van Italië en haar inwoners intrigeerde Italië liefhebber Hans Ester dusdanig dat hij besloot langdurig door dit fraaie land te reizen en vele van deze geheimen te ontrafelen. Jarenlang wordt er al voorspeld dat Venetië… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Reinder Bielleman boeken
  Reinder Bielleman - Belevenissen met een oldtimer

  In 'Belevenissen met een oldtimer' deelt Reinder Bielleman met de liefhebber van klassieke motoren zijn ervaringen tijdens ritten door heel Europa. In een vloeiende stijl wordt de lezer meegenomen naar het New Forest District in Engeland, of het Reuzengebergte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Rondje wandelen in Gelderland

  Nederland is een prachtig land om te voet te leren kennen. Met Rondje wandelen in Gelderland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u het coulissenlandschap, de bossen, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peter Sahla boeken
  Peter Sahla - Extra Londen

  ANWB Extra reisgids Londen - Engeland Ontdek Londen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Londen! Door zijn rijke historie, gezellige pubs en vele winkels is Londen een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids Weekend - Valencia

  ?Met extra aandacht voor de must sees en must do's in ValenciaValencia in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Valencia, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Broschüren-Kalender London 2018 mit Bildern von Alex Holland
 • Beeindruckende schwarz-weiß Fotografien der Kulturmetropole
 • Format: 30 x 30 cm, offen 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • … (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Frans van der Heijden boeken
  Frans van der Heijden - De Groene Reisgids - Barcelona/Catalonië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Barcelona en Catalonië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinReisplanner voor 3 tot 18 dagen55 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen700 adressen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids - Provence

  ?De heldere regio-indeling van de Groene Reisgidsen laat je meteen zien wat interessant is om te bezoeken op je eigen reisbestemming. Er wordt aandacht besteed zowel aan de grote steden als aan de groene, landelijke gebieden. De auteurs zijn altijd kenners van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Hongarije

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 26 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Benoît Lucchini, Amanda Keravel boeken
  Benoît Lucchini, Amanda Keravel - Trotter Noorwegen

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- Kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Amélie Dufour boeken
  Amélie Dufour - Sacré Lille !

  Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geert Mak boeken
  Geert Mak - Hoe’t God ferdwûn út Jorwert

  De Fryske oersetting fan in ikoanyske útjefte: Hoe God verdween uit Jorwerd. Mei in wiidweidich aktueel neiwurd troch Geert Mak. Hoe't God ferdwûn út Jorwert is de wilens klassike biografy fan in doarp yn 'e tiid fan 'e stille revolúsje tusken 1945 en 1995… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Johanna Pasma boeken
  Johanna Pasma - Avonturen langs de Zijderoute

  De grote treinreis! Op zoek naar spanning, maar vooral naar ontmoeting met andere volken en culturen. Met de Transsiberië Express naar China. Onverwachte gebeurtenissen in en buiten de trein. De Zijderoute vanaf Beijing naar Almaty. Per auto naar Xiahe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anton Scheepstra boeken
  Anton Scheepstra - Kleurboek van Groningen

  Kleurboek van Groningen 14 plekken in de stad Groningen om zelf in te kleuren kleurboek voor volwassenen gegevens: formaat 27 x 21 cm, oblong 32 pagina's korte, begeleidende teksten in Nederlands en Engels tekeningen door Joppe van der Spoel papier: 140 grams (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50