Boeken over reizen

 • Trotter 1200 - Topervaringen in de wereld

  1200 topervaringen en evenveel ideeën voor een vakantie, weekendtrip of virtuele reis vanuit je stoel - Uitgekiende selectie van klassieke trekpleisters en verborgen parels in de wereld, samengesteld door de specialisten van Trotter-reisgidsen - Regiokaarten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,58
 • J.G. Kikkert boeken
  J.G. Kikkert - Een Haagsche dame in de Sahara

  De meeste mensen in Nederland kennen het verhaal wel. Alexandrine Tinne en haar moeder Henriette, sjieke dames uit de hogere Haagsche kringen die grote reizen maakten aan het einde van de 19e eeuw. Steenrijke dames ook. Ze doorkruisten alle landen van Europa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Annemarie Bergfeld, Rimke de Groot, Jorine de Bruin, Rob Hoekstra boeken
  Annemarie Bergfeld, Rimke de Groot, Jorine de Bruin, Rob Hoekstra - VertrekNL nr. 19

  Correspondent Arjen Westra vertelt over Afrika, het indrukwekkende continent waar hij al meer dan twaalf jaar woont en werkt: "Natuurlijk ontkom je niet aan de actualiteit van extremistisch geweld, ontvoeringen en ebola, maar Afrika heeft zoveel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Peter Timmerman boeken
  Peter Timmerman - Zweden

  Zweden. Het land van Johnny Ohlsson en de raggarbilar Zweden is een raadselachtig land dat zijn geheimen niet snel prijsgeeft. Wie het landschap op zich in laat werken, ontdekt een overweldigende schoonheid. Dit boek toont oneindige bossen, spiegelende meren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Renee Vonk-Hagtingius boeken
  Renee Vonk-Hagtingius - Kijk, Zuid-Frankrijk!

  Zo'n kwart eeuw geleden kocht Renée Vonk- Hagtingius niet veel meer dan een paar muren en een half dak ter hoogte van zo'n afgeschreven gehucht in de Provence. 'Er gebeurt hier nooit iets', maar er werd wel een moord gepleegd.Ze houdt al een aantal jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rondje Zeeland

  De mooiste Zeeuwse fietsroutes. Ontdek Zeeland eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Zeeuwse natuurgebieden, langs de duinen en de kust en door prachtige plaatsen als Sluis, Oostkapelle en Burgh-Haamstede. Maar... fietsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Bas Luinge boeken
  Bas Luinge - As lös zaand

  As lös zaand. De neie bundel van Bas Luinge. Net as zien veurige wark, is ok dit weer een heerlijke mengeling van humor en nostalgie. 't Bint verhaolen die bij je thuus plaots vinden kunt. Waorum zuj een neie zwemboks kopen aj der nog ien hebt oet de jaoren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot, Anne van Melick boeken
  Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot, Anne van Melick - Grootspraak Grootspraak 2016

  'Grootspraak' is dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Deze gids wijst wijnliefhebbers op een heldere en toegankelijk geschreven manier de weg naar die restaurants waar grote liefde voor de wijn gecombineerd wordt met topgastronomie. Met 'Grootspraak' heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angeline M.A. Schoor boeken
  Angeline M.A. Schoor - Quilt Muziek van wind en water

  De Schotse Hooglanden hebben altijd tot de verbeelding van Angeline Schoor gesproken. Deze reis voert haar erheen, in gezelschap van haar reisharpje, en zij dompelt zich erin onder op haar kenmerkende, geheel eigen manier. Wandelend, zingend en schrijvend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • De Groene Reisgids Weekend - Gent

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Gent - Gent in 3 (of 4) dagen: met een uitgewerkt reisplan - Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • De Groene Reisgids Weekend - Mallorca/De Balearen

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Met extra aandacht voor de must sees en must do's op de Balearen - De eilanden in 3 of 6 dagen: met een uitgewerkt reisplan - Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Yperman boeken
  Jan Yperman - DE WESTHOEK XL

  Wandelen langs de hopvelden in Poperinge, genieten van vergezichten in Cassel, fietsen door de ongerepte polders in 'Bachten de Kupe', vogels kijken rond Saint-Omer of het oorlogsverleden van de Ieperboog ontdekken. De Vlaamse en Franse Westhoek vormen samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Guatemala/Belize

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Argentinië

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,25
 • Rob Verbeek boeken
  Rob Verbeek - Traces & Tracées - Sporen van verdwijnend Frans cultureel erfgoed

  Gedurende ruim dertig jaar fotografeerde voormalig wijnhandelaar Rob Verbeek alle muurreclames die hij in Frankrijk tegenkwam. In 2013 schonk hij zijn omvangrijke collectie van ruim 2500 volledig gedocumenteerde foto's aan het Musée des Arts Décoratifs in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Paul Reichenbach, Riekie Ripke boeken
  Paul Reichenbach, Riekie Ripke - Kampen in Tekst en Muziek

  Verhalen en een CD met de bekendste liedjes over Kampen door diverse koren en solisten. Samengesteld door Paul Reichenbach en Riekie Ripke Foto's, afbeeldingen en CD (waarop liederen op staan met betrekking tot Kampen). Het boek bestaat uit 2 delen, deel 1,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eder Birgit, Hintermeister Ueli boeken
  Eder Birgit, Hintermeister Ueli - Rother wandelgids Ierland

  De Rother wandelgids Ierland bevat 50 prachtige wandelingen langs de kust en in de bergen van deze wonderschone wandelbestemming.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - De Groene Reisgids - Andalusië

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carlo Saletti, Frediano Sessi boeken
  Carlo Saletti, Frediano Sessi - Auschwitz bezoeken

  'Na een scheiding van meer dan tweeduizend jaar worden in dit boek geest, brein en lichaam terug bij elkaar gebracht in een wetenschappelijk en filosofisch gefundeerde synthese.' Jean Paul Van Bendegem, hoogleraar logica en wetenschapsfilosofie, Vrije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - GOED VOLK

  De reisverhalen. Als voorbereiding op zijn werk maakte Arthur regelmatig bijzondere reizen. Zijn reisverhalen zijn terug te vinden in zijn dagboeken, of her en der verspreid in kranten en bladen; soms ook heeft hij ze helemaal niet gepubliceerd. In deze bundel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lannoo's autoboek Denemarken, Zweden, Noorwgen en Ijsland

  Fotoboek, inspiratiegids én atlas in één In Scandinavië viert de natuur hoogtij: vredige duinlandschappen in Denemarken, uitgestrekte scherenkusten, maar ook dichte bossen in Zweden, machtige fjorden en watervallen in Noorwegen, smeulende lavavelden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Herman van Velzen boeken
  Herman van Velzen - Graven veur de Todt

  A'k zo 's in Hengel bun is 't mien op-evallen dat der nog aardeg wat mensen bunt die zich der gin veurstelling van könt maken hoe of 't der in de oorlog an toe ging. Daorumme lek 't mien 'n goed idee um die verhalen nog weer 's bi-j mekare te zuuken. Zi-j… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Niek van Oijen boeken
  Niek van Oijen - Mijn maand in Cambodja

  Niek van Oijen is geboren in 1964 en woont in Geldrop. Voor zijn werk bij Philips heeft hij in de achterliggende 26 jaar veel mogen reizen, met name in Azië. De enorme contrasten tussen arm en rijk in dit werelddeel zijn hem altijd bijgebleven. Na een woelige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ad van Schaik boeken
  Ad van Schaik - India

  De Nederlandse journalist en auteur Ad van Schaik is gefascineerd door India, een land dat hij tientallen malen bezocht. Voor zijn artikelen in kranten en tijdschriften ging hij steeds op zoek naar minder bekende facetten van het land, zo vond hij in Agra de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gary McKechnie, Mitchell Davis, Jane Miller, Becca Blond, Ole Helmhausen boeken
  Gary McKechnie, Mitchell Davis, Jane Miller, Becca Blond, Ole Helmhausen - Wat & Hoe Onderweg Florida

  Wat & Hoe Onderweg Florida is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Florida is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99