Boeken over reizen

 • Cordula Rabe boeken
  Cordula Rabe - Rother wandelgids Camino del Norte:De kustroute van Irun naar Santiago de Compostela

  Steeds meer mensen zijn bekend met de Noordelijke kustroute van de Santiago de Compostela, oftewel de Sint Jacobsroute. Deze route wijkt iets af van de traditionele pelgrimsroute en loopt langs de Cantabrische kust. Deze route van de Camino loopt langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Atlas Michelin Italie 2015

  De wegenatlas Michelin Italie - Italië 2015 is een handige atlas op schaal 1 / 300 000 aangepast aan het wegennet van het land. U vindt er de grote wegen, plaatsnamenregister en stadsplattegronden. Spirale binding, gemakkelijk in gebruik maakt deze atlas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI Campinggids Benelux 2015

  ACSI Campinggids Benelux 2015: EAN-code: 978-90-79756-89-6 Voor de kampeerder die frequent dicht bij huis wil kamperen, is de Campinggids Benelux met 880 campings een uitkomst. In deze gids staat het meest complete, actuele én betrouwbare overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015 EAN-Code: 978-90-79756-91-9 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.240 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Handig als voorbereiding op uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacobus Antoni Meessen boeken
  Jacobus Antoni Meessen - Reisverslag

  Tussen 1858 en 1862 maakte de bet-overgrootvader van Job Bouman-Metz een reis naar Nederlands-Indië. Hij heeft daar voor Waterstaat gewerkt,en heeft ook daarginds veel rondgereisd. Hij heeft goed geobserveerd en zijn bevindingen duidelijk weergegeven. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ubel Zuiderveld boeken
  Ubel Zuiderveld - Nationaal Snack Handboek

  Dit is het Nationaal Snack Handboek. Het lexicon vol hapklare brokken, waarin alle snacks en belangrijke snacktermen alfabetisch zijn gerangschikt. Een boek waarin de nadruk helemaal ligt op onze vaderlandse frituurfolklore. Alle frituurlekkernijen passeren de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - ANWB Extra Macedonië

  Met de ANWB Extra gids van Macedonië hebt u een handzame reisgezel. Een compacte reisgids, inclusief grote uitneembare kaart. Met de beste Extra-tips voor overnachten, winkelen, bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arie Boeve boeken
  Arie Boeve - Enkeltje Beijing

  Als handelaar in zaden en planten pendelt Arie Boevé regelmatig naar China. Door de ontmoetingen met zijn zakenpartners ziet hij niet alleen bekende trekpleisters als de Ming-graven en de Chinese Muur, maar reist hij ook door het schitterende landschap naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh boeken
  Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh - Arabische liefde

  Als iedereen op aarde een liefdesrelatie zou beginnen met iemand van een andere cultuur, zou dat de wereldvrede bevorderen? Om een antwoord te vinden op die filosofische vraag trokken regisseur Senne Dehandschutter en de VRT-journalist Majd Khalifeh op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ANWB Campinggids 1 - 2015/2016

  ANWB Campinggids deel 1-2015/16 is uitgevoerd in een groter formaat. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • ANWB Campinggids Kleine campings 2015/2016

  Speciaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers heeft de ANWB de gids Kleine campings (maximaal 40 standplaatsen). In de nieuwste editie zijn ruim 1.700 kleinschalige campings geselecteerd in Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Petra Possel boeken
  Petra Possel - Reishandboek Aruba

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenAruba heeft als populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied veel te bieden.Slenter door Oranjestad en ontdek de mooie historische panden. Verken de boca's van de ruige noord- en oostkust en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willem L. H. Köster Henke boeken
  Willem L. H. Köster Henke - Boeventaal

  Ieder, die veel met misdadigers in aanraking komt, weet, dat door die lieden en hun aanhang woorden en zinnen gebruikt worden, waarvan de betekenis voor een oningewijde moeilijk of in het geheel niet te begrijpen is.Men noemt dit gebruik van verouderde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Jan Leyers boeken
  Jan Leyers - De weg naar het Avondland

  Eeuwenlang zag Europa zichzelf als het hoogtepunt van beschaving. Maar dat zelfvertrouwen wankelt vandaag. De westerse idealen ¿ individuele vrijheid, geloof in de suprematie van de rede en de zegeningen van de wetenschap ¿ zijn niet langer vanzelfsprekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoutes in Europa Met de camper door Spanje

  Met de camper door Spanje Deze reisgids beschrijft drie routes in Spanje, op weg naar het 'warme zuiden' en dwars door het prachtige en fascinerende Andalusië. 1. Door het midden, van San Sebastian en Bilbao via Madrid en Toledo naar Córdoba 2. Langs de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Laurens Priester, Henk Slechte, Geert Medema, Hans van der Sloot boeken
  Laurens Priester, Henk Slechte, Geert Medema, Hans van der Sloot - Historische atlas van Schiedam

  Toen Schiedam in 1275 stadsrechten kreeg, bestond de stad pas enkele decennia als nederzetting bij een dam in de rivier Schie. Arbeiders zetten hier ladingen over op schepen die Holland in gingen. Het buurdorp Rotterdam en de stad Delft ontpopten zich als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2015

  ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2015EAN-Code: 978-90-79756-93-3Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) bundelen de krachten en brengen jaarlijks de meest complete gids voor camperaars. Deze voordelige gids is inclusief CampingCard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Theo van Kalleveen boeken
  Theo van Kalleveen - Over de wereld van A naar B

  "A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do" Bob Dylan. Van mei 2013 tot juli 2014 was ik, volgens bovenstaande quote, een buitengewoon succesvol man. Ik wist mijn hobbies reizen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • ANWB Campinggids 2 - 2015/2016

  ANWB Campinggids deel 2-2015/16 is weer volledig geactualiseerd. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische atlas Groningen

  Topografische atlas van Groningen 1:25000Maak uw tochtjes door Groningen nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Groningen'.De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie. Landschappen komen tot leven.De schaal is slechts 1:25.000… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ida Vast Leutscher boeken
  Ida Vast Leutscher - De man mit twij gezichten

  Roman in gunnens dialect door Ida Vast. t Is n stokgelokkeg huusholdentje dat deur d'verlaaiden van overspel verbroken wordt. As Antje heur man, Bas, naarns gain uitweg meer zugt, geestelk zaik wordt en noar n verpleeghuus mout, bezuiken de kinder hom traauw.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gids voor de Slagvelden 1914-1918

  Op zoek naar de plaatsen waar de Eerste Wereldoorlog werd uitgevochten Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende. - 1917 - Terwijl de kanonnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Atlas Michelin Benelux 2015

  De wegenatlas Michelin Benelux 2015 is een handige atlas op schaal 1 / 150 000 aangepast aan het wegennet van het land. U vindt er de grote wegen, plaatsnamenregister en stadsplattegronden. Spirale binding, gemakkelijk in gebruik maakt deze atlas ideaal! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI boeken
  ACSI - CampingCard ACSI 2015 - set 2 delen

  CampingCard ACSI 2015 - Dé kortingskaart voor het laagseizoen EAN-Code: 978-90-79756-95-7 De CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Volkers boeken
  Kees Volkers - Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

  In deze fraaie gids neemt omgevingshistoricus en wandelgidsenschrijver Kees Volkers u mee op een tiental langeafstandswandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00