Boeken over reizen

 • Rondje Limburg

  Ontdek Limburg eens per fiets. De beschreven routes in dit boekvoeren u langs de mooiste Limburgse plekjes zoals het glooiendeheuvellandschap, langs de altijd afwisselende Maas en doorbijzondere plaatsen als Vaals, Margraten en Arcen.Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Kitty van Zanten, Mireille Spaas boeken
  Kitty van Zanten, Mireille Spaas - Jippie naar Engeland, Schotland en Wales!

  Het slimme rugzakje Jippie neemt kinderen mee op reis naar Engeland, Schotland en Wales en vertelt wat er onderweg te zien en te doen is. Informatie over de landen komt op een speelse manier aan bod. En dankzij de vele spelletjes en voorbeeldzinnen in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Johan Tuyaerts boeken
  Johan Tuyaerts - Highway 50

  Mediaman reist door het hart van Amerika en van zichzelf Johan Tuyaerts reist dwars door Amerika, langs de Highway 50, 'The Loneliest Road in America', op zoek naar de idolen en idealen van zijn jeugd. Februari 2014. Johan Tuyaerts is 46 en besluit zijn zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans Bevers boeken
  Frans Bevers - Dagboek Amerika

  In juni en juli 2014 fietste Frans Bevers met een internationale groep van San Francisco, Californië naar Portsmouth, New Hampshire: 6231 km in 47 dagen door 13 staten.Van deze tocht dwars door de Verenigde Staten van Amerikahield hij een gedetailleerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rondje Brabant

  De mooiste plaatsen van Brabant. Ontdekt Noord-Brabant eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Brabantse landschappen, over de heide en langs bijzondere plaatsen als Willemstad, Heusden en Heeswijk. Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Guido Derksen boeken
  Guido Derksen - Dominicus Madeira

  De reisgids Madeira, voor het prachtige Portugese eiland in de Atlantische Oceaan. Madeira trekt jaarlijks 37.000 Nederlanders en 23.000 Vlamingen. Door het milde klimaat en bergachtige landschap is het een ideale bestemming voor een wandelreis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guinness World Records 2016

  Guinness World Records is de jaarlijkse sensatie voor jong en oud. 's Werelds beste cadeauboek voor voor Sint en Kerst. Bomvol nieuwe wereldrecords.Verwonder je met Guinness World Records 2016 over de meest verbazingwekkende records. Deze spiksplinternieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erik Couwenhoven boeken
  Erik Couwenhoven - Onderweg

  ‘Onderweg’ is een autobiografische reis van de auteur waarin de reizen met zijn zeilboot op de Middellandse Zee en later met een camper over land een rode draad vormen. De ziekte en het sterven van zijn vrouw hebben grote invloed op zijn leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Cor Swanenberg boeken
  Cor Swanenberg - Met de kont in de boter

  Met de kont in de boter... In 2015 is het veertig jaar geleden dat Cor Swanenberg zijn eerste schreden zette op een podium met eigen werk. Dat had hij vooraf niet kunnen denken, want ze waren thuis zeker niet 'van optreden hene gekomen'. Ze waren verlegen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Trotter City New York

  Alle troeven van Trotter toegepast op de wereldsteden. De uitvouwbare kleurenplattegrond maakt je meteen wegwijs. De stad wordt wijk per wijk besproken, telkens met de klassieke indeling: slapen, eten, iets drinken, uitgaan, wat is er te zien ...? Trotter City… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renee Vonk-Hagtingius boeken
  Renee Vonk-Hagtingius - Kijk, Zuid-Frankrijk!

  Zo'n kwart eeuw geleden kocht Renée Vonk- Hagtingius niet veel meer dan een paar muren en een half dak ter hoogte van zo'n afgeschreven gehucht in de Provence. 'Er gebeurt hier nooit iets', maar er werd wel een moord gepleegd.Ze houdt al een aantal jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Trotter Duitsland Zuid

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Trotter Zweden

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joke Radius boeken
  Joke Radius - Verona

  Verona, de Arena en meer... Er zijn van die steden waarvan de naam onverbrekelijk verbonden is met een bepaalde bezienswaardigheid. Verona is zo'n stad. Want wie Verona zegt, zegt Arena. Maar veel mensen realiseren zich niet, dat Verona behalve de Arena nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Ingrid Meurs boeken
  Ingrid Meurs - Relaxed op vakantie

  Vakantie is bedoeld om uit te rusten, op te laden, er weer tegenaan te kunnen. Waarom veroorzaakt op vakantie gaan dan soms zoveel stress? En waarom ben je de hele vakantie na 3 dagen op kantoor alweer vergeten? Is op vakantie gaan wel zo relaxed als je van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Rhodos

  Tweede, geactualiseerde druk.Lieflijk groen in mei, kurkdroog in september; volle stranden versus kleine dorpjes waar nauwelijks een toerist komt; een mondaine winkelstad met alle topmerken en in het zwart geklede weduwes die wonen in een bouwval; het zijn een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Trotter Zwitserland

  De mythische route 66 van Zwitserland 'The journey is your destination'. Een uitgestippelde reisroute van 1600 kilometer voert je langs de mooiste plekken die Zwitserland te bieden heeft. Op het programma staan vier taalgebieden, vijf bergpassen in de Alpen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker boeken
  Ronald de Groot, Sjoerd de Groot, Anne van Melick, Ivonne Blokker - Grootspraak Grootspraak 2015

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel van der Kraan boeken
  Karel van der Kraan - Van Maharadja tot Roverhoofdman

  Het boek "Van Maharadja tot Roverhoofdman" is een verzameling beschrijvingen van reizen in de derde wereld door mijn vrouw Max en mijzelf gemaakt; meestal in groepsverband en soms ook met z'n tweeën. Deze reizen zijn een goede leerschool voor welvarende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kerstin Schweighöfer boeken
  Kerstin Schweighöfer - Merian live! De mooiste wandelingen in Antwerpen, Brugge en Gent

  Winkelen - Excursies - Eten - Drinken - Bezienswaardigheden - Uitgangsleven - Overnachten - Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Leyers boeken
  Jan Leyers - De weg naar het Avondland

  Eeuwenlang zag Europa zichzelf als het hoogtepunt van beschaving. Maar dat zelfvertrouwen wankelt vandaag. De westerse idealen ¿ individuele vrijheid, geloof in de suprematie van de rede en de zegeningen van de wetenschap ¿ zijn niet langer vanzelfsprekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas boeken
  Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas - Trotter City Berlijn

  Tussen historisch en hedendaags Alle troeven van Trotter toegepast op de wereldsteden. De uitvouwbare kleurenplattegrond maakt je meteen wegwijs. De stad wordt wijk per wijk besproken, telkens met de klassieke indeling: slapen, eten, iets drinken, uitgaan, wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Sibaihi, Anne-Caroline Dumas boeken
  Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Sibaihi, Anne-Caroline Dumas - Trotter Hongarije

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rondje Zeeland

  De mooiste Zeeuwse fietsroutes. Ontdek Zeeland eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Zeeuwse natuurgebieden, langs de duinen en de kust en door prachtige plaatsen als Sluis, Oostkapelle en Burgh-Haamstede. Maar... fietsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Werner Skrentny boeken
  Werner Skrentny - Merian live reisgids Ierland en Noord-Ierland

  Ierland en Noord-Ierland ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95