Boeken over reizen

 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Fryslan/ Friesland

  Maak uw tochtjes door Friesland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Friesland '. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter).… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Het glazen plafond

  De schrijver/dichter Ruud Offermans (1966-*) debuteerde met de roman ‘Aubel’. In dit boek gaat hij terug naar Aubel in de gedaante van de cultureel antropologe Heleen Meertens. Deze heeft gewoond en gestudeerd in Utrecht. Net zoals de schrijver. Het was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - Rare jongens, die Zweden

  Lineke Breukel woont met haar gezinsgenoten vanaf 2012 op het Zweedse platteland, omringd door tientallen kilometers bos. Dat bewust gekozen isolement leerde het gezin iets belangrijks en dat is dat ze meer 'mensenmensen' zijn dan ze zich van te voren konden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marona van den Heuvel boeken
  Marona van den Heuvel - Tussen bannelingen en bohemiens

  In Tussen bannelingen en bohemiens bezoekt schrijfster Marona van den Heuvel delen van Parijs waar gewone bezoekers meestal geen voet zetten. Ze spreekt met de artiesten van de kunstenaarskolonie La Ruche, portretteert een Perzische kolonel van de sjah en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anneke de Bundel, Nicole Franken boeken
  Anneke de Bundel, Nicole Franken - Over elfjes en kogelgaten

  In 'Over elfjes en kogelgaten' reizen journaliste Anneke de Bundel en fotografe Nicole Franken door Noorwegen, IJsland, Bosnië, Iraaks Koerdistan, Ierland en Schotland. Ze ontmoeten mensen in afgelegen gebieden. Gebieden waar dreigende uitbarstingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • ANWB Wateratlas W Noord Brabant 2015/2016

  De ANWB Wateratlas W Noord Brabant is compleet vernieuwd en geactualiseerd. De gedetailleerde wateratlas voor Brabant wordt in atlasvorm uitgegeven met een schaal van 1:25.000 en omvat het Brabantse watergebied gelegen tussen het Volkerak in het westen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Paul Murphy, Achim Bourmer boeken
  Paul Murphy, Achim Bourmer - Wat & Hoe Onderweg Lanzarote

  Wat & Hoe Onderweg Lanzarote is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Lanzarote staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Maarten van den Brink boeken
  Hans Maarten van den Brink - Reizigers bij een herberg

  Dit is een boek over eten. Over de maaltijden die ik, alleen of in gezelschap, in Spanje heb gegeten en over de herinnering daaraan. Die herinnering was ook het enige criterium bij het schrijven. Als ze na jaren nog steeds krachtig was, dan was het eten pas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pasar boeken
  Pasar - Hoe reis ik met de camper of caravan?

  Ideale leidraad voor onvergetelijke kampeervakanties Kamperen is tof! Als je eenmaal met het virus besmet bent, laat het je nooit meer los. Of het nu om het reizen met een caravan of een camper gaat, uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: zo veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sevilla in kaart

  Van Santa Cruz tot Triana, van het Real Alcázar tot de Casa de Pilatos en het Plaza de Toros de la Real Maestranza: met deze gids kom je overal! *8 uitklapbare stadskaarten *60 bezienswaardigheden in beeld *150 adressen voor restaurants, tapasbars en winkels… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reiswoordenboek Nederlands-Swahili

  ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET SWAHILIPaul de Waard schreef ooit een reisgids over Gambia, een ministaatje in West-Afrika. Daarin werd ook aandacht besteed aan veel gesproken talen aldaar: Mandinka en Wolof. Op verzoek ontstonden later zelfs reiswoordenboekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernhard Pollmann boeken
  Bernhard Pollmann - Rother wandelgids Zuid-Noorwegen

  Noorwegen is het land van ongerepte, verlaten natuur, waardoor het een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven is. De Rother wandelgids Zuid-Noorwegen beschrijft 53 fjord- en bergwandelingen in het zuidelijke deel van Noorwegen tussen Oslo, Lillehammer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Neefjes, Hans Bleumink boeken
  Jan Neefjes, Hans Bleumink - Erfgoedatlas gemeente Nunspeet - Veluws landschap, historie en bewoners

  In de gemeente Nunspeet zijn alle Veluwse landschappen vertegenwoordigd en deze atlas brengt de boeiende landschapsgeschiedenis in kaart. Het laat zien hoe dorpen als Elspeet en Vierhouten eeuwenlang minieme bewoonbare eilanden waren, omgeven door 'woeste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Willemijn van Dijk boeken
  Willemijn van Dijk - Via Roma

  Waarom heet de brede laan die naar de Sint-Pieter leidt de Straat van de Verzoening? Wat heeft de Via dei Fori Imperiali, waarlangs de oude keizerfora liggen, met Mussolini te maken? En hoe kun je uit de naam Piazza Navona opmaken wat er onder het plein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter den Blaauwen boeken
  Peter den Blaauwen - Zweedse Kleuren

  Na meerdere keren Zweden tijdens vakanties te hebben bezocht, kochten Marja en Peter in 2014 hun eigen gele huis (Det Gula Huset) in Ytterhogdal, provincie Jämtlands län. De heerlijke rust, de dieren, het vissen, het huis, de bewoners, de ruige bossen; veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,85
 • Rondje Limburg

  Ontdek Limburg eens per fiets. De beschreven routes in dit boekvoeren u langs de mooiste Limburgse plekjes zoals het glooiendeheuvellandschap, langs de altijd afwisselende Maas en doorbijzondere plaatsen als Vaals, Margraten en Arcen.Maar... fietsen maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Johan Tuyaerts boeken
  Johan Tuyaerts - Highway 50

  Mediaman reist door het hart van Amerika en van zichzelf Johan Tuyaerts reist dwars door Amerika, langs de Highway 50, 'The Loneliest Road in America', op zoek naar de idolen en idealen van zijn jeugd. Februari 2014. Johan Tuyaerts is 46 en besluit zijn zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans Bevers boeken
  Frans Bevers - Dagboek Amerika

  In juni en juli 2014 fietste Frans Bevers met een internationale groep van San Francisco, Californië naar Portsmouth, New Hampshire: 6231 km in 47 dagen door 13 staten.Van deze tocht dwars door de Verenigde Staten van Amerikahield hij een gedetailleerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - Dwalen door Drenthe

  Voor wie goed tegen de eenzaamheid kan (of eenzaamheid juist op prijs stelt) is dit de juiste wandelgids. Omdat Drenthe als één van de laatste provincies tot ontwikkeling is gekomen is de provincie open en leeg gebleven.In deze wandelgids beschrijft Rob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sophie Duijts, Boele Gerkes, Pieter Schriks, Marjolein van Wegen, Norbert van Berckel boeken
  Sophie Duijts, Boele Gerkes, Pieter Schriks, Marjolein van Wegen, Norbert van Berckel - FondsenBoek 2016

  De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf januari 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek 2016 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Willem Post, Ton Wienbelt boeken
  Willem Post, Ton Wienbelt - New York Specials

  In het boek New York Specials gaat u met Amerika-deskundige Willem Post en vormgever Ton Wienbelt op fascinerende ontdekkingsreis naar het beroemde Manhattan maar ook naar het super trendy Brooklyn en het sterk opkomendeQueens. Het Vrijheidsbeeld en het Empire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • 100% Weekendje Berlijn!

  Weekendje Berlijn! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje Berlijn! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarelle van Schayik boeken
  Annemarelle van Schayik - 100% Hongkong

  Met 100% HONGKONG op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Herman van Velzen boeken
  Herman van Velzen - Op de koffie

  "Van en bi-j de scheerbaas" is 't letste deel uut de serie "Verzamelde werken van Herman van Velzen". Maor toe dat in de krante ston hebt ze mien toch nog weer aardeg wat vehalen op-estuurd. Hier mot ik de naeve van Gert Reusink en Jan ten Have, allebeide uut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Trotter City New York

  Alle troeven van Trotter toegepast op de wereldsteden. De uitvouwbare kleurenplattegrond maakt je meteen wegwijs. De stad wordt wijk per wijk besproken, telkens met de klassieke indeling: slapen, eten, iets drinken, uitgaan, wat is er te zien ...? Trotter City… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99