Boeken over reizen

 • Miet Heymans boeken
  Miet Heymans - Op reis met mijn tweede adem

  Miet had een aandoening waarbij haar luchtpijp langzaam maar zeker dichtgroeide. Nog vóór de operatie in Lausanne belooft ze zichzelf om na de revalidatie een tijdje te gaan reizen.Met de rugzak op wegEnkele maanden later is het zover: Miet pakt haar rugzak,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Har van Fulpen boeken
  Har van Fulpen - 101 Pelgrims op weg naar Santiago

  Pelgrim, wie roept je, welke duistere kracht drijft je?Wat is toch die onverklaarbare drang van miljoenen mensen om op pelgrimstocht naar Santiago te gaan. Het is een belevenis die verder gaat dan alleen maar drie maanden wandelen. Het is een tocht langs het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Timo Lutz boeken
  Timo Lutz - Merian live - Piemonte

  Piemonte en Lombardije ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids - Kastelen van de Loire

  De nummer 1 onder de Frankrijk-gidsen De heldere regio-indeling van de Groene Reisgidsen laat je meteen zien wat interessant is om te bezoeken op je eigen reisbestemming. Er wordt aandacht besteed zowel aan de grote steden als aan de groene, landelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Stef Smulders boeken
  Stef Smulders - Nog Meer Italiaanse Toestanden

  Stef Smulders emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar B&B Villa I Due Padroni te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende. In 2014 deed hij verslag van zijn belevenissen in het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Korneel De Rynck boeken
  Korneel De Rynck - In Europese velden

  Er bestaan veel reisgidsen naar sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Frankrijk, maar dit is de eerste gids die de Grote Oorlog echt vanuit een groot Europees perspectief belicht. Korneel De Rynck trekt naar de belangrijkste plaatsen van de oorlog in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anke de Bruijn boeken
  Anke de Bruijn - Frisse start in La Douce France

  'Een plotselinge ziekte is vaak de aanleiding om het roer radicaal om te gooien', schrijft Anke de Bruijn in de proloog van haar nieuwe verhalenbundel. Ze maakt het zelf mee: na de burn-out van haar partner nemen hun buitenland-pretenties een vlucht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gisela Tobias, Werner Tobias boeken
  Gisela Tobias, Werner Tobias - Lannoo's Autoboek - Portugal on the road

  ?De Algarve met haar bontgekleurde rotsformaties is veruit de bekendste bestemming van Portugal. Het is de zonnigste kust van Europa, waar het weer altijd goed is. Maar ook de afgelegen bergdalen en glooiende landschappen in het binnenland kunnen veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henriette Klautz boeken
  Henriette Klautz - 111 Winkels in Amsterdam die je niet mag missen

  Waar koop je het mooiste behang, de fraaiste gordijnstoffen, een biljarttafel of een antieke houtkachel? Wie heeft de kleurigste koeiencollectie, kralen in alle soorten en maten, de hipste kleding? Wie verkoopt het nieuwste design en sieraden voor de kat? Waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guinness World Records 2016

  Guinness World Records is de jaarlijkse sensatie voor jong en oud. 's Werelds beste cadeauboek voor voor Sint en Kerst. Bomvol nieuwe wereldrecords.Verwonder je met Guinness World Records 2016 over de meest verbazingwekkende records. Deze spiksplinternieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter 48 Venetië

  Heb je 48 uur om Venetië te verkennen? Dan is Trotter 48 Venetië jouw gids. Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld! Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • René Verhulst, Veronique De Tier, Margot Verhaagen, Frank de Klerk boeken
  René Verhulst, Veronique De Tier, Margot Verhaagen, Frank de Klerk - Verder op zoek naar Zeeland

  De vrolijke zoektocht naar het ware Zeeland, begonnen in 'Op zoek naar Zeeland', wordt hier voortgezet in tien fonkelnieuwe themaprenten van Danker Jan Oreel. De zoekplaten worden toegelicht door Peter de Jonge, Frank de Klerk, Euge`ne de Kok, Veronique De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nele Reunbrouck, Laurence Harms boeken
  Nele Reunbrouck, Laurence Harms - Time to momo Gent

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Gent reisgids! Gent is een eigenzinnige stad. Gentenaars hebben dan ook de bijnaam 'stroppendragers', omdat ze zich makkelijk verzetten tegen onrecht. Het is een linkse, progressieve stad waar iedereen zich thuis kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ontdek Oostenrijk

  ANWB Ontdek reisgids OostenrijkVerken Oostenrijk op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Oostenrijk! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden in de Mozartstad Salzburg en het Sloss Schönbrunn niet missen, maar ga ook eens van de gebaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ontdek Zwitserland

  ANWB Ontdek reisgids ZwitserlandVerken Zwitserland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Zwitserland! Natuurlijk mag je de vele bezienswaardigheden in de steden Jura en Basel niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en wandel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rory Stewart boeken
  Rory Stewart - De schotse Marsen

  Het schitterende relaas van een wandeltocht langs de Engels-Schotse grens door een zoon en zijn 89-jarige vader Zijn vader leerde Rory Stewart lopen en nam hem als kind mee op wandeltochten langs de Chinese Muur en door de Maleise jungle. Nu is vader 89, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tom van Hulsen boeken
  Tom van Hulsen - FC Londen

  Unieke rondgang door Londen aan de hand van smakelijke voetbalverhalen Londen is zonder concurrentie de voetbalhoofdstad van de wereld. Anno 2017 telt de metropool liefst dertien profclubs, waarvan er vijf in de Premier League spelen. Wie van voetbalcultuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Renee Vonk-Hagtingius boeken
  Renee Vonk-Hagtingius - Kijk, Zuid-Frankrijk!

  Zo'n kwart eeuw geleden kocht Renée Vonk- Hagtingius niet veel meer dan een paar muren en een half dak ter hoogte van zo'n afgeschreven gehucht in de Provence. 'Er gebeurt hier nooit iets', maar er werd wel een moord gepleegd.Ze houdt al een aantal jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rondje Zeeland

  De mooiste Zeeuwse fietsroutes. Ontdek Zeeland eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Zeeuwse natuurgebieden, langs de duinen en de kust en door prachtige plaatsen als Sluis, Oostkapelle en Burgh-Haamstede. Maar... fietsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Loek Heskes, Irene Heskes boeken
  Loek Heskes, Irene Heskes - De Loop van de Rijn

  Op de lagere school hebben we allemaal geleerd dat de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt. Niets is echter minder waar. In het dorpje Spijk weten ze wel beter. Er wordt met de Rijn trouwens wel vaker een loopje genomen. Vlak voor Nijmegen en later ter hoogte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans van der Klis, Hein Aalders boeken
  Hans van der Klis, Hein Aalders - Illes Balears

  Illes Balears; Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera Lang voor de charters in groten getale Mallorca en Ibiza aandeden, werden de Balearen – waartoe ook Menorca en Formentera behoren – ontdekt door schrijvers en kunstenaars uit heel Europa. Ze voelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bart van der Schagt boeken
  Bart van der Schagt - Groene Wissels Groene Wissels Noord-Holland

  Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip bij Nederlandse wandelaars. Een schier onuitputtelijke bron van prachtige wandelingen verdeeld over het hele land. Tot deze uitgave waren deze wandelingen enkel te downloaden via Wandelzoekpagina.nl.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Reichenbach, Riekie Ripke boeken
  Paul Reichenbach, Riekie Ripke - Kampen in Tekst en Muziek

  Verhalen en een CD met de bekendste liedjes over Kampen door diverse koren en solisten. Samengesteld door Paul Reichenbach en Riekie Ripke Foto's, afbeeldingen en CD (waarop liederen op staan met betrekking tot Kampen). Het boek bestaat uit 2 delen, deel 1,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Edwin Groenenboom, de Jong boeken
  Edwin Groenenboom, de Jong - Jagersagenda & jachtalmanak 2017

  Nu verkrijgbaar: Jagersagenda & Jachtalmanak 2017! Over de Jagersagenda Het agendagedeelte is ingedeeld per week, je kunt zelf een logboek en afschotlijstjes bijhouden. Draai je de Jagersagenda om, dan krijg je de Jachtalmanak, boordevol praktische informatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Mireille den Hartog boeken
  Mireille den Hartog - Gironde, kust tot wijn

  Bij het horen van de naam Gironde gaat het hart van menig wijnliefhebber sneller kloppen. En terecht: deze streek herbergt de meest fameuze wijnkastelen ter wereld. Maar er is meer, veel meer.In de rivier Gironde vloeien 2 rivieren samen: de Garonne, waaraan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95