Boeken over reizen

 • Nederland

  Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele land beslaan en 4 aparte stadsbladen. De kaarten geven alle fietsknooppunten en fietspaden weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Noorwegen

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Noorwegen echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Bouter, Iris Bouter boeken
  Ben Bouter, Iris Bouter - 2139 weetjes over de hersenen, psyche en voeding

  90 tot 98% van je gedachten zijn gelijk aan die van gisteren. Het DNA van een banaan is voor 50% gelijk aan dat van ons. Het DNA van een muis voor 97%. Als je tv kijkt, is het brein minder actief dan als je slaapt. Een vrouwenbrein is lichter dan dat van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nicole Legiest, Emmy Dens boeken
  Nicole Legiest, Emmy Dens - Barcelona

  Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de perfecte gids. Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto's van de bekendste citytripbestemmingen. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stefan de Vries boeken
  Stefan de Vries - Parijs op zak

  Parijs op zak van Stefan de Vries is een stijlvolle, prikkelende en frisse reisgids voor in de binnenzak. Stefan de Vries neemt je mee naar bekende, maar vooral naar de onbekende plekken van Parijs. Hij laat je zien waar de presidenten hun meubels uitkiezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kopenhagen in kaart

  Van Nyhavn naar Christiania, langs De Kleine Zeemeermin naar Børsen en Amalienborg. Met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten boeken
  Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten - De oranje eend ontdekt Nederland

  De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands meisje fietst hij langs tulpen, molens en grachten, maakt kennis met haring en poffertjes en viert natuurlijk de verjaardag van de koning.De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leon Lemahieu, Marike van der Knaap boeken
  Leon Lemahieu, Marike van der Knaap - Reflexions

  Reflexions is een overzicht van het werk vanaf 2010 van de schilder en fotograaf Robbert Fortgens. Hij wordt gezien als een echte olieverfschilder; met zijn foto's zijn slechts weinigen bekend. Toch is de fotografie vanaf 2006 een steeds belangrijker plaats in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Klaus Simon boeken
  Klaus Simon - Normandie

  ANWB Ontdek Reisgids Normandië - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Normandië(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jolanda Linschooten boeken
  Jolanda Linschooten - Bergtochten op IJsland

  IJsland is een land vol uitersten. Besneeuwde bergen en immense gletsjers naast kokende modderpoelen en nog na gloeiende lavastromen. Met zijn overdaad aan natuur leent IJsland zich er bij uitstek voor om langzaam, te voet, verkend te worden. In dit boek staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danny Vergucht, Boris Vergucht boeken
  Danny Vergucht, Boris Vergucht - Fietsen naar frituur en snackbar

  Een paar maanden voor de zomer beslissen Danny, Boris en Niels om niet langer een reis te maken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Op basis van het feit dat Danny samen met zijn vrouw ooit een fietsvakantie had gemaakt doorheen Denemarken, wilden zij hun zonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,45
 • Jaar van het avontuur

  Dé inspiratiegids voor de avontuurlijkste reis van je leven Deze Lonely Planet-gids neemt je mee naar meer dan 250 'wilde' bestemmingen die garant staan voor puur avontuur en spectaculaire activiteiten. Je verneemt meteen ook wanneer je het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J.C. van den Oever boeken
  J.C. van den Oever - Reizen met mijn ogen wijd open

  Zoals zovelen pakte Joyce na een afgeronde opleiding haar tas en ging op reis. Toch volgde ze niet een standaard route, maar ging ze eerst in Rome Italiaans leren, vervolgens door naar Sydney voor NYE om uiteindelijk met heerlijk 'street food' in Azië te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marina Goudsblom, Sarah Breimer boeken
  Marina Goudsblom, Sarah Breimer - Door en door Antwerpen

  Maak meer van je citytrip met de reisgidsen van de serie door & door. Lees de sfeervolle verhalen en leer de échte stad kennen. De inspirerende teksten nemen je meteen mee naar de leukste plekjes, de charmantste wijken, onontdekte straten, marktjes en parken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Provence

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot boeken
  Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot - Grootspraak

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tanks en pantservoertuigen

  Deze BoekenBox bevat twee complete boeken: Tanks & Pantservoertuigen. Tanks bevat de geïllustreerde geschiedenis en een uitgebreid overzicht van tanks uit de hele wereld, met meer dan 500 foto's van historische en moderne voertuigen. Pantservoertuigen bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nico Gerrits boeken
  Nico Gerrits - Maaspad

  Wandelen naar de Noordzee in het stroomgebied van de Maas. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - Tarn; Aveyron; Lot

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - Mijn motorreis naar de Eerste Wereldoorlog

  Een twaalftal bijzondere tochten door België en Frankrijk waarin de lezer de mooiste plekjes uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog leert kennen. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Pim Verver, Marja Kerst boeken
  Pim Verver, Marja Kerst - Belgie

  Plan een fietstocht nu ook over de grens in noord oost België. Deze gids is een uitbreiding over de grens in de serie ANWB Fietsgidsen: 24 fietsgidsen met in elke gids 19 tot 25 fietsroutes. De routes volgen knooppunten, routebordjes of zijn gedetailleerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tessa D.M. Vrijmoed boeken
  Tessa D.M. Vrijmoed - Laat je krekels maar krieken

  Zeepbelpistooltjes. Non met iPod. Charlie's Angels die Italiaans spreken. Zonnebrillen voor drie euro. Een uitzinnige menigte op Piazza San Pietro. Het fietspad langs de Tiber. De telefoon opnemen met pronto. After-eightijs eten. De pijnbomen op de Palatijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Abe de Vries boeken
  Abe de Vries - Bulldozers en bloednoazen

  In opdracht van het Historisch Centrum Leeuwarden fotografeerde Abe de Vries de stadsranden van Leeuwarden. Met name de soms pijnlijke botsing van stad en platteland. De foto's zijn gemaakt in 2011, 2012 en 2013. ' Bijzonder in deze uitgave is het gedicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50