Boeken over reizen

 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - 36 Oranjesteden in 21 toertochten

  36 Oranjesteden in 21 Toertochten Een nieuw toerboek voor motor en auto is verschenen. U gaat in 21 toertochten de 36 Oranjesteden in Nederland en Duitsland op uw eigen manier beleven. U komt op historische plekken, waarvan u waarschijnlijk het bestaan nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Geke van de Merwe - Wouters boeken
  Geke van de Merwe - Wouters - Leven en overleven in de Biesbosch

  Dit bijzondere boek geeft het beeld van een levendig schilderij, liefdevol en met een groot inlevingsvermogen geëtst, waardoor het boeit en ontroert. Er is veel over de Biesbosch geschreven, dit boek onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en actualiteit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hans Huijboom boeken
  Hans Huijboom - Bloed, Zweet & Paden

  Waarom ging de jonge Johann Sebastian Bach te voet naar Lübeck? Hoe hield hij zichzelf en zijn partituren droog? Wat te doen als je langs de Zijderoute voor een terrorist wordt aangezien, wat de Franse gepensioneerde journalist Ollivier overkwam? Is Johann… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ina Kruize, Esther de Vries, Marlene van Asten boeken
  Ina Kruize, Esther de Vries, Marlene van Asten - Welkom op Sint Maarten! (The Friendly Island)

  U gaat naar Sint Maarten: gefeliciteerd! Maar voor u op een prachtig strand in het tropische Sint Maarten van een hectische internationale verhuizing kunt bijkomen, moet er eerst nog heel wat gebeuren. Of u vertrekt als expat, toerist of stagiair, voor korte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Landleven streekgids Twente

  Ontdek het prachtige buitenleven van Twente met de Landleven Streekgids!Kom naar Twente en overnacht in een oude boerderij, proef de heerlijke streekproducten, wandel over de hei en laat je verrassen door bijzondere musea. De sfeervolste, leukste en meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • City Box 100% New York

  Citybox 100% New York Let's go to New York! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een flat white bestellen bij een hippe koffiebar en een biertje drinken in een micro-brouwerij. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • City Box 100% Rome

  Citybox 100% Rome Let's go to Rome! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een macchiato staand drinken in een koffiebar en een vino drinken op een leuk plein. De handige en vertrouwde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • City Box 100% Barcelona

  Citybox 100% Barcelona Let's go to Barcelona! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een café con leche bestellen bij een hippe koffiebar en een clara drinken op een leuk plein. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth Arts boeken
  Elisabeth Arts - La Guinguette Hollandaise

  Het opzetten van een centrum voor muziek en levenskunst in een oud Frans hotel in een dorpje midden in de Auvergne, dat gaat niet zomaar. Dat ervaren Henk en Lies Arts als ze denken de perfecte locatie voor hun plannen te hebben gevonden, maar de werkelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Trotter Israel/Palestina

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Israël en Palestina echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Freriks boeken
  Philip Freriks - De meridiaan van Parijs

  Cover gebruikt als primaire bron voor de titelgegevens (omdat ondertitel niet op titelpagina staat). Oorspronkelijke editie verschenen onder de titel: Het spoor van de monumentale meridiaanKunstenaar Jan Dibbets ontwierp een inmiddels beroemd monument voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Derek Blyth boeken
  Derek Blyth - The 500 hidden secrets of Flanders Fields and the Belgian Coast

  Een nieuwe titel in de succesreeks van The 500 Hidden Secrets!Derek Blyth is schrijver en journalist, geboren in Engeland maar ondertussen woont hij al meer dan 20 jaar in Belgie. Hij was redacteur bij The Bulletin en heeft talloze artikels en boe- ken over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jolanda Linschooten boeken
  Jolanda Linschooten - Bergtochten op IJsland

  IJsland is een land vol uitersten. Besneeuwde bergen en immense gletsjers naast kokende modderpoelen en nog na gloeiende lavastromen. Met zijn overdaad aan natuur leent IJsland zich er bij uitstek voor om langzaam, te voet, verkend te worden. In dit boek staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elodie Rambaud boeken
  Elodie Rambaud - Parijs in stijl

  Parijs in stijl is de reisgids voor liefhebbers van mode en interieur. Styliste Elodie Rambaud die Parijs op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Ontdek met haar de bijzondere mode- en interieurwinkeltjes, markten en festivals. Of je nu op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helmuth Weiss boeken
  Helmuth Weiss - Merian live! Kos

  Kos ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Klaus Botig boeken
  Klaus Botig - Merian live! Kreta

  Kreta ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marcel Bergen, Irma Clement boeken
  Marcel Bergen, Irma Clement - Ketenvrij winkelen Amsterdam

  De winkelketens bepalen in toenemende mate het beeld van de Nederlandse winkelstraten. Gelukkig bestaat er nog een groot aantal zelfstandige winkels. Deze winkels onderscheiden zich van de winkelketens door authenticiteit, bijzondere en duurzame producten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Buijsse boeken
  Jan Buijsse - Retourtje Oezbekistan en Kirgizstan

  Al in zijn jongensjaren droomde Jan Buijsse van landen aan de Zijderoute, zoals Oezbekistan. Steden als Samarkand en Bukhara hadden een enorme aantrekkingskracht op hem. Inmiddels heeft hij Centraal-Azië, en met name Oezbekistan, verschillende keren bezocht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark boeken
  Maarten Metz, Lourens Vellinga, Wilma Wormgoor, Bart van der Mark - Wandelen naar het hart van Flevoland

  Wandelen door Flevoland is afwisselend: de planmatige, strakke en consequente inrichting van het landschap zorgt ervoor dat iedere afwijking van het stramien in het oog springt. Een knik in de weg, kromming in de dijk of een eenzame boerderij. De wandelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - De Groene Reisgids Portugal

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants en shoppingadressen De adressen zijn handig geordend volgens prijscategorieën: van 'doorsneeprijs' over 'wat meer luxe' tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anne Teffo boeken
  Anne Teffo - De groene reisgids weekend Praag

  De driesterrengids voor een geslaagde citytrip Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Philippe Orain boeken
  Philippe Orain - De groene reisgids weekend Rijsel Lille

  De driesterrengids voor een geslaagde citytrip Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Patrick Leigh Fermor boeken
  Patrick Leigh Fermor - Een onvoltooide reis

  Een onvoltooide reis is het boek dat de Britse reisschrijver Patrick Leigh Fermor altijd nog wilde schrijven, maar helaas overleed hij voordat hij het boek kon afmaken. Leigh Fermor maakte faam met zijn Een voettocht langs Rijn en Donau en Tussen wouden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Danielle Boelens boeken
  Danielle Boelens - Route 8

  Het is een vreemde gewaarwording wanneer je aan een eettafel zit en de lamp aan het plafond heen en weer begint te zwiepen. Ik begrijp niet goed wat ik zie, totdat de tafel tegelijk met mijn stoel begint te schudden. Perla slaakt een kreet en sommeert iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronald Elink Schuurman, Bob Lodewijks boeken
  Ronald Elink Schuurman, Bob Lodewijks - De Amsterdamse School in Utrecht

  In het boekje "De Amsterdamse School in Utrecht" vindt u vier wandel- of fietsroutes door de stad Utrecht. Op iedere route maakt u kennis met zo'n 25 panden die gebouwd zijn in de nog altijd gewaardeerde Amsterdams Schoolstijl. U kunt gaan ontdekken dat er in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95