Boeken over reizen

 • Bo Scheeringa boeken
  Bo Scheeringa - Open - verder van huis, maar dichter bij mezelf

  In het boek 'Open' beschrijft Bo Scheeringa in een reisblog haar ervaringen, indrukken en gevoelens tijdens een 800 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostella. Een fantastisch avontuur van de auteur, vanuit een onstuitbaar verlangen naar meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Onno Verver boeken
  Onno Verver - Dromen van blauw

  Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Gedurende zijn 35-jarige carrière bij de Koninklijke Marine bezoekt de auteur, aan boord van diverse marineschepen, vele landen, maar de Stille Oceaan en het Panamakanaal ontbreken op dit lijstje. Ondanks relatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Rutger Burgers, Menno Zeeman - Kroeglopers

  lekker op stap met je vrienden. De mooiste wandelingen eindigen in het cafeNaar de kroeg lopen, maar dan via een flinke omweg. Een wandelgids met stevige routes en een gezellige kroeg onderweg, halverwege of aan het eind. Niet teveel poespas en niet al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nederland

  Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele land beslaan en 4 aparte stadsbladen. De kaarten geven alle fietsknooppunten en fietspaden weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Vakantiegids

  De weg maakte een paar bochten en Reinoud kwam zonder dat hij het wist in Hagelstein aan. Het eerste gehucht van Aubel dat nog net in de Voerstreek lag en het zuidelijkste gehucht op het Europese vaste land waar nog Nederlands werd gesproken. Het uitzicht was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maarten Valkenburg boeken
  Maarten Valkenburg - EL CAMINO

  EL CAMINO is de uitwerking van een internet dagboek, bijgehouden tijdens een spirituele wandeling van de auteur naar Santiago de Compostela. Het is een persoonlijk verslag over pelgrimeren in een andere tijd en een andere ruimte, met andere mensen en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Noorwegen

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Noorwegen echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefan de Vries boeken
  Stefan de Vries - Parijs op zak

  Parijs op zak van Stefan de Vries is een stijlvolle, prikkelende en frisse reisgids voor in de binnenzak. Stefan de Vries neemt je mee naar bekende, maar vooral naar de onbekende plekken van Parijs. Hij laat je zien waar de presidenten hun meubels uitkiezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicole Legiest, Emmy Dens boeken
  Nicole Legiest, Emmy Dens - Barcelona

  Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de perfecte gids. Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto's van de bekendste citytripbestemmingen. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kopenhagen in kaart

  Van Nyhavn naar Christiania, langs De Kleine Zeemeermin naar Børsen en Amalienborg. Met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Philip Freriks boeken
  Philip Freriks - De meridiaan van Parijs

  Cover gebruikt als primaire bron voor de titelgegevens (omdat ondertitel niet op titelpagina staat). Oorspronkelijke editie verschenen onder de titel: Het spoor van de monumentale meridiaanKunstenaar Jan Dibbets ontwierp een inmiddels beroemd monument voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Diedrik Monch boeken
  Diedrik Monch - Maas fietsroute Eijsden - Mook

  Meander mee met de Maas! Langere routes fietsen wint nog steeds aan populariteit in Nederland. De meest geliefde routes zijn dan de Noordzeekust (LF1) en het stroomgebied van de Maas (LF3). Lange tijd was er een gidsje LF3 Maasroute beschikbaar (Fietsplatform)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten boeken
  Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten - De oranje eend ontdekt Nederland

  De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands meisje fietst hij langs tulpen, molens en grachten, maakt kennis met haring en poffertjes en viert natuurlijk de verjaardag van de koning.De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leon Lemahieu, Marike van der Knaap boeken
  Leon Lemahieu, Marike van der Knaap - Reflexions

  Reflexions is een overzicht van het werk vanaf 2010 van de schilder en fotograaf Robbert Fortgens. Hij wordt gezien als een echte olieverfschilder; met zijn foto's zijn slechts weinigen bekend. Toch is de fotografie vanaf 2006 een steeds belangrijker plaats in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Klaus Simon boeken
  Klaus Simon - Normandie

  ANWB Ontdek Reisgids Normandië - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Normandië(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jolanda Linschooten boeken
  Jolanda Linschooten - Bergtochten op IJsland

  IJsland is een land vol uitersten. Besneeuwde bergen en immense gletsjers naast kokende modderpoelen en nog na gloeiende lavastromen. Met zijn overdaad aan natuur leent IJsland zich er bij uitstek voor om langzaam, te voet, verkend te worden. In dit boek staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danny Vergucht, Boris Vergucht boeken
  Danny Vergucht, Boris Vergucht - Fietsen naar frituur en snackbar

  Een paar maanden voor de zomer beslissen Danny, Boris en Niels om niet langer een reis te maken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Op basis van het feit dat Danny samen met zijn vrouw ooit een fietsvakantie had gemaakt doorheen Denemarken, wilden zij hun zonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,45
 • J.C. van den Oever boeken
  J.C. van den Oever - Reizen met mijn ogen wijd open

  Zoals zovelen pakte Joyce na een afgeronde opleiding haar tas en ging op reis. Toch volgde ze niet een standaard route, maar ging ze eerst in Rome Italiaans leren, vervolgens door naar Sydney voor NYE om uiteindelijk met heerlijk 'street food' in Azië te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Provence

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot boeken
  Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot - Grootspraak

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nico Gerrits boeken
  Nico Gerrits - Maaspad

  Wandelen naar de Noordzee in het stroomgebied van de Maas. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - Mijn motorreis naar de Eerste Wereldoorlog

  Een twaalftal bijzondere tochten door België en Frankrijk waarin de lezer de mooiste plekjes uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog leert kennen. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - Tarn; Aveyron; Lot

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90