Boeken over reizen

 • Michelin in the pocket - Lissabon

  ?In deze gloednieuwe kaartgidsen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in de stad van jouw keus.Resultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Dienke Cazemier boeken
  Dienke Cazemier - Natuurlijk Normandië

  Normandië is van oudsher het land van melk, room, kaas en cider. Fraaie dorpen en steden liggen verscholen in de dalen van talloze riviertjes en herbergen goed onderhouden mooie huizen en sprookjesachtige kastelen. Onderweg langs de stille wegen stuit je op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Curacao

  Het ontdekken van een culturele erfenis. Curacao cultureel historisch. Een wandeling door de fascinerende stad of een rondrit over het eiland. Buiten de prachtige stranden is er genoeg voor iedereen die Curaçao wil ontdekken. Verrast en meegenomen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Hans de Groot, Gregor Vetter boeken
  Hans de Groot, Gregor Vetter - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Nederlands

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Nederlands bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Nederlands.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Amélie Dufour boeken
  Amélie Dufour - Sacré Lille !

  Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob van den Broek boeken
  Rob van den Broek - Verhalen uit de Alentejo

  In het ongerepte berglandschap van de Zuid Alentejo in Portugal ligt de boerderij waar Charlotte en haar ex echtgenoot Jan 20 jaar een schapenmelkerij hebben gehad. De boerderij is deels nog steeds in gebruik, maar wordt nu voorbereid op de terugkeer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Brooke Saward boeken
  Brooke Saward - World of Wanderlust. Het boek van 's werelds beste reisblog

  Waar moet je echt een keertje naartoe? Waar kun je het beste in je eentje reizen? Van kledingtips voor op vliegvelden tot regels voor roadtrips: professioneel reiziger en blogger Brooke Saward vertelt ons precies waar we heen moeten, wat we daar kunnen doen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Marokko

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen - 59 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sarah Baxter, Greg Benchwick, Sarah Benson boeken
  Sarah Baxter, Greg Benchwick, Sarah Benson - Het Honeymoon Handboek

  Op huwelijksreis met Lonely Planet Boordevol praktische tips over hoe je de ideale hotels selecteert, een realistisch budget opstelt, een huwelijksfeest in het buitenland organiseert, enz. Dankzij de honeymoonkalender vind je de ideale reisperiode voor elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Martin H. Petrich boeken
  Martin H. Petrich - Wereldreisgids Vietnam

  De ANWB Wereldreisgids Vietnam is compleet vernieuwd. Vietnam is het land van schilderachtige berglandschappen, eindeloze stranden en een even boeiende als droevige recente geschiedenis. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de oude stad van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Trotter Vietnam

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 60 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Fleur van de Put boeken
  Fleur van de Put - Valencia

  Valencia is de derde grootste stad van Spanje en een van de meest zon zekere bestemmingen van Europa. Het biedt een uitgestrekt strand, een gezellig oud centrum en indrukwekkende futuristische architectuur. De veelzijdige stad Valencia ligt in de gelijknamige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Couwenhoven boeken
  Erik Couwenhoven - Onderweg

  ‘Onderweg’ is een autobiografische reis van de auteur waarin de reizen met zijn zeilboot op de Middellandse Zee en later met een camper over land een rode draad vormen. De ziekte en het sterven van zijn vrouw hebben grote invloed op zijn leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ghislaine van Eijk, Renske Gosselink boeken
  Ghislaine van Eijk, Renske Gosselink - Off the grid New York City

  Deze reisgids voor New York City neemt je mee op wandelingen buiten de gebaande paden van de stad. Ga 'Off the Grid' in New York City en bekijk graffiti in Bushwick, eet soulfood in Harlem en bezoek Moma PS1 in Astoria. Met 10 wandelingen in Brooklyn, Queens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christine Berger boeken
  Christine Berger - Berlijn Marco Polo

  NIEUW Marco Polo reisgids voor Berlijn! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van de stad en 26 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om het échte Berlijn te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wereldwijven boeken
  Wereldwijven - Wereldwijven

  Allemaal waren ze lid van het Wereldwijven netwerk, schrijvend voor LINDAnieuws.nl. Nu hebben ze hun eigen verhaal opgeschreven. Boeiende en kleurrijke lotgevallen van Nederlandse vrouwen op diverse continenten. Neem een kijkje in het leven van de Wereldwijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • K. Muller boeken
  K. Muller - Informatieboekje NGK 2017

  Het Informatieboekje bevat de bijgewerkte gegevens van de Nederlands Gereformeerde kerken, kerkenraden, diaconieën, predikanten, theologiestudenten, zendingswerk, periodieken en organisaties. Daarnaast bevat het Informatieboekje een uitgebreid jaaroverzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,10
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL 26 Denemarken

  Een belangrijke reden om naar Denemarken te emigreren: Denemarken is een van de beste landen - volgens The Wall Street Journal zelfs het beste land - om een onderneming te beginnen, tenminste als men kijkt naar zaken als bureaucratie en wet- en regelgeving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Polen

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- Kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - De wandelaar als pelgrim

  De wandelaar als pelgrim bevat een reeks gesprekken met wandelaars die vanuit verschillende vertrekpunten - waaronder de Jacobuskerk in het Groningse Uithuizen - naar Santiago de Compostela zijn vertrokken. De interviews worden afgewisseld met onderhoudende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jan Kuipers boeken
  Jan Kuipers - 111 Plekken in Zeeland die je gezien moet hebben

  Zeeland is meer dan duinen, mosselrestaurants en klederdracht. Wel eens aan de Rattekaai geweest? Zeeuwse struisvogelolie geprobeerd of het Solexmuseum bezocht? Wie kent de eskimo van Zierikzee of de wALLofsmALLart? Waar vind je het breedste strand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Miet Heymans boeken
  Miet Heymans - Op reis met mijn tweede adem

  Miet had een aandoening waarbij haar luchtpijp langzaam maar zeker dichtgroeide. Nog vóór de operatie in Lausanne belooft ze zichzelf om na de revalidatie een tijdje te gaan reizen.Met de rugzak op wegEnkele maanden later is het zover: Miet pakt haar rugzak,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Har van Fulpen boeken
  Har van Fulpen - 101 Pelgrims op weg naar Santiago

  Pelgrim, wie roept je, welke duistere kracht drijft je?Wat is toch die onverklaarbare drang van miljoenen mensen om op pelgrimstocht naar Santiago te gaan. Het is een belevenis die verder gaat dan alleen maar drie maanden wandelen. Het is een tocht langs het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stef Smulders boeken
  Stef Smulders - Nog Meer Italiaanse Toestanden

  Stef Smulders emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar B&B Villa I Due Padroni te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende. In 2014 deed hij verslag van zijn belevenissen in het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95