Boeken over reizen

 • Sicilie

  ANWB Ontdek Reisgids Sicilië - ItaliëDe nieuwste ANWB reisgids Sicilië(Italië). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio.- Voor individuele reizigers- Tips voor genieten en actief bezig zijn- Rondwandelingen- Excursies- Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Enno Wiese boeken
  Enno Wiese - Berlijn

  ANWB Ontdek Reisgids Andalusië - Spanje De nieuwste ANWB reisgids Berlijn (Duitsland). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de stad. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Patrick Leigh Fermor boeken
  Patrick Leigh Fermor - Een onvoltooide reis

  Een onvoltooide reis is het boek dat de Britse reisschrijver Patrick Leigh Fermor altijd nog wilde schrijven, maar helaas overleed hij voordat hij het boek kon afmaken. Leigh Fermor maakte faam met zijn Een voettocht langs Rijn en Donau en Tussen wouden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Capitool boeken
  Capitool - Capitool wandelbox

  In de Capitool Wandelbox zijn de mooiste wandelingen in de Nederlandse natuur samengebracht. Of je nu van bos, heide of duingebied houdt, lang of kort wilt wandelen, de wandelroutes van Capitool bieden voor elk wat wils. De routes variëren in lengte van 10 km… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Fred Triep boeken
  Fred Triep - De roep van de Indri

  In 2004 bezocht Fred Triep gedurende zeven weken Madagaskar. Dat vond hij een inspirerende reis. Hij besluit in 2012 nogmaals naar Madagaskar te gaan, maar nu drie maanden om de planten en dieren te bestuderen en een eenvoudige flora van Madagaskar te maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lynn Huggins-Cooper boeken
  Lynn Huggins-Cooper - Het Caribisch gebied

  Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te leven in het Caribisch gebied? Nu, kom dan maar snel aan boord want we gaan op een opwindende tour. We reizen door dit schitterende gebied met de vele eilanden, en komen van alles te weten over de steden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bo Scheeringa boeken
  Bo Scheeringa - Open - verder van huis, maar dichter bij mezelf

  In het boek 'Open' beschrijft Bo Scheeringa in een reisblog haar ervaringen, indrukken en gevoelens tijdens een 800 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostella. Een fantastisch avontuur van de auteur, vanuit een onstuitbaar verlangen naar meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Onno Verver boeken
  Onno Verver - Dromen van blauw

  Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Gedurende zijn 35-jarige carrière bij de Koninklijke Marine bezoekt de auteur, aan boord van diverse marineschepen, vele landen, maar de Stille Oceaan en het Panamakanaal ontbreken op dit lijstje. Ondanks relatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Craig Glenday boeken
  Craig Glenday - Guinness world records 2015

  In Guinness World Records 2015 vind je de meest tot de verbeelding sprekende records. Guinness World Records: al 60 jaar officially amazing. Ook de speciale jubileumeditie zit weer propvol sensationele en adembenemende records. Ook dit jaar vind je een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Rutger Burgers, Menno Zeeman - Kroeglopers

  lekker op stap met je vrienden. De mooiste wandelingen eindigen in het cafeNaar de kroeg lopen, maar dan via een flinke omweg. Een wandelgids met stevige routes en een gezellige kroeg onderweg, halverwege of aan het eind. Niet teveel poespas en niet al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Noorwegen

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Noorwegen echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Isles of Scilly

  Ze stonden op Samson Hill de zonsondergang gade te slaan. Rechts van hun lag Samson en links Tresco met daar tussenin Puffin Island, Stony Island en Green Island. In de verte lag de bewoonde wereld. Een jachtige wereld alleen erop uit om zoveel mogelijk geld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Stefan de Vries boeken
  Stefan de Vries - Parijs op zak

  Parijs op zak van Stefan de Vries is een stijlvolle, prikkelende en frisse reisgids voor in de binnenzak. Stefan de Vries neemt je mee naar bekende, maar vooral naar de onbekende plekken van Parijs. Hij laat je zien waar de presidenten hun meubels uitkiezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kopenhagen in kaart

  Van Nyhavn naar Christiania, langs De Kleine Zeemeermin naar Børsen en Amalienborg. Met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Buijsse boeken
  Jan Buijsse - Retourtje Oezbekistan en Kirgizstan

  Al in zijn jongensjaren droomde Jan Buijsse van landen aan de Zijderoute, zoals Oezbekistan. Steden als Samarkand en Bukhara hadden een enorme aantrekkingskracht op hem. Inmiddels heeft hij Centraal-Azië, en met name Oezbekistan, verschillende keren bezocht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Leon Lemahieu, Marike van der Knaap boeken
  Leon Lemahieu, Marike van der Knaap - Reflexions

  Reflexions is een overzicht van het werk vanaf 2010 van de schilder en fotograaf Robbert Fortgens. Hij wordt gezien als een echte olieverfschilder; met zijn foto's zijn slechts weinigen bekend. Toch is de fotografie vanaf 2006 een steeds belangrijker plaats in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Danny Vergucht, Boris Vergucht boeken
  Danny Vergucht, Boris Vergucht - Fietsen naar frituur en snackbar

  Een paar maanden voor de zomer beslissen Danny, Boris en Niels om niet langer een reis te maken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Op basis van het feit dat Danny samen met zijn vrouw ooit een fietsvakantie had gemaakt doorheen Denemarken, wilden zij hun zonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,45
 • J.C. van den Oever boeken
  J.C. van den Oever - Reizen met mijn ogen wijd open

  Zoals zovelen pakte Joyce na een afgeronde opleiding haar tas en ging op reis. Toch volgde ze niet een standaard route, maar ging ze eerst in Rome Italiaans leren, vervolgens door naar Sydney voor NYE om uiteindelijk met heerlijk 'street food' in Azië te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Provence

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot boeken
  Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot - Grootspraak

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Pim Verver, Marja Kerst boeken
  Pim Verver, Marja Kerst - Belgie

  Plan een fietstocht nu ook over de grens in noord oost België. Deze gids is een uitbreiding over de grens in de serie ANWB Fietsgidsen: 24 fietsgidsen met in elke gids 19 tot 25 fietsroutes. De routes volgen knooppunten, routebordjes of zijn gedetailleerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tessa D.M. Vrijmoed boeken
  Tessa D.M. Vrijmoed - Laat je krekels maar krieken

  Zeepbelpistooltjes. Non met iPod. Charlie's Angels die Italiaans spreken. Zonnebrillen voor drie euro. Een uitzinnige menigte op Piazza San Pietro. Het fietspad langs de Tiber. De telefoon opnemen met pronto. After-eightijs eten. De pijnbomen op de Palatijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Abe de Vries boeken
  Abe de Vries - Bulldozers en bloednoazen

  In opdracht van het Historisch Centrum Leeuwarden fotografeerde Abe de Vries de stadsranden van Leeuwarden. Met name de soms pijnlijke botsing van stad en platteland. De foto's zijn gemaakt in 2011, 2012 en 2013. ' Bijzonder in deze uitgave is het gedicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50