Boeken over reizen

 • Gijs van Middelkoop boeken
  Gijs van Middelkoop - Beren op de weg

  Gijs van Middelkoop en zijn vriendin Aimée gaan weer fietsen! Dwars door de Rocky Mountains deze keer, in Canada en de USA. Tijdens het eerste deel van hun reis moeten ze de weg nogal eens delen met hongerige beren. En dat zorgt voor de nodige complicaties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Denemarken

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Denemarken echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Manfred Foger boeken
  Manfred Foger - Wandelgids Sicilië

  Gedetailleerde routebeschrijvingen - Alle praktische informatie in een oogopslag - Handige routekaarten en hoogteprofielen Informatief en overzichtelijk - Alle belangrijke gegevens voor je vertrek in één oogopslag: moeilijkheidsgraad, afstand en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jessica van Zanten, Michele Bevoort boeken
  Jessica van Zanten, Michele Bevoort - Parijs

  Slow travel in ParijsDe hoofdstad van Frankrijk is bekend om zijn wereldberoemde monumenten, indrukwekkende musea, fantastische winkels en is een levendige, kosmopolitische stad. In Puur Parijs staan adressen die je nieuwe inspiratie geven, je de weg wijzen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Boonstra boeken
  Jan Boonstra - De koe uit Bangalore

  Jan Boonstra maakt India niet mooier dan het is. Op de foto's en in de beschrijving van het alledaagse Indiase leven zijn de betovering en de verwarring waarmee elke toerist wordt geconfronteerd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is waar dat India een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Sicilie

  ANWB Ontdek Reisgids Sicilië - ItaliëDe nieuwste ANWB reisgids Sicilië(Italië). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio.- Voor individuele reizigers- Tips voor genieten en actief bezig zijn- Rondwandelingen- Excursies- Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Enno Wiese boeken
  Enno Wiese - Berlijn

  ANWB Ontdek Reisgids Andalusië - Spanje De nieuwste ANWB reisgids Berlijn (Duitsland). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de stad. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annette Kossow boeken
  Annette Kossow - Londen

  ANWB Ontdek Reisgids Londen - Engeland De nieuwste ANWB reisgids Londen(Engeland). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Birgit Muller-Wobcke boeken
  Birgit Muller-Wobcke - Dubai, Oman en de Emiraten

  Dubai, Oman en de emiraten ontdekken en beleven! Aan het strand, uitgaansleven Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Fred Triep boeken
  Fred Triep - De roep van de Indri

  In 2004 bezocht Fred Triep gedurende zeven weken Madagaskar. Dat vond hij een inspirerende reis. Hij besluit in 2012 nogmaals naar Madagaskar te gaan, maar nu drie maanden om de planten en dieren te bestuderen en een eenvoudige flora van Madagaskar te maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lynn Huggins-Cooper boeken
  Lynn Huggins-Cooper - Het Caribisch gebied

  Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te leven in het Caribisch gebied? Nu, kom dan maar snel aan boord want we gaan op een opwindende tour. We reizen door dit schitterende gebied met de vele eilanden, en komen van alles te weten over de steden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Daniel Rovers boeken
  Daniel Rovers - De zon is het probleem niet

  Hoe ziet de wereld er in het echt uit? Met die vraag ging schrijver Daniël Rovers de afgelopen jaren telkens weer op pad. In 'De zon is het probleem niet' bezoekt hij een countrydansles in Someren-Eind, geniet van een kaneelparfait op de 45ste verdieping van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bo Scheeringa boeken
  Bo Scheeringa - Open - verder van huis, maar dichter bij mezelf

  In het boek 'Open' beschrijft Bo Scheeringa in een reisblog haar ervaringen, indrukken en gevoelens tijdens een 800 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostella. Een fantastisch avontuur van de auteur, vanuit een onstuitbaar verlangen naar meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Onno Verver boeken
  Onno Verver - Dromen van blauw

  Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Gedurende zijn 35-jarige carrière bij de Koninklijke Marine bezoekt de auteur, aan boord van diverse marineschepen, vele landen, maar de Stille Oceaan en het Panamakanaal ontbreken op dit lijstje. Ondanks relatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - Toscane en Umbrie

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants en shoppingadressen De adressen zijn handig geordend volgens prijscategorieën: van 'doorsneeprijs' over 'wat meer luxe' tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jaar van het avontuur

  Dé inspiratiegids voor de avontuurlijkste reis van je leven Deze Lonely Planet-gids neemt je mee naar meer dan 250 'wilde' bestemmingen die garant staan voor puur avontuur en spectaculaire activiteiten. Je verneemt meteen ook wanneer je het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wim Jansen boeken
  Wim Jansen - De reus ontwaakt

  Een zoektocht naar de ziel van Brazilië, beschreven in 25 kleurrijke reisverhalen. I SALVADOR DE BAHIA Ochtendlawaai 10 Op zoek naar Lia 14 Applaus voor de zon 20 Rosangela 28 II MINAS GERAIS De honorair consul 40 De erfenis van zuster Bonavita 49 Het zwarte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Rutger Burgers, Menno Zeeman - Kroeglopers

  lekker op stap met je vrienden. De mooiste wandelingen eindigen in het cafeNaar de kroeg lopen, maar dan via een flinke omweg. Een wandelgids met stevige routes en een gezellige kroeg onderweg, halverwege of aan het eind. Niet teveel poespas en niet al te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Spoelstra boeken
  Janneke Spoelstra - De kleine Fries voor dummies

  De leukste manier om beter Fries te leren De kleine Fries voor Dummies is de toegankelijke en praktische kennismaking met het Fries, de bekendste officiële minderheidstaal van Nederland. Je leert de taal in alledaagse situaties toe te passen, zoals bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nederland

  Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele land beslaan en 4 aparte stadsbladen. De kaarten geven alle fietsknooppunten en fietspaden weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Wim Huijser boeken
  Wim Huijser - Voetsporen

  Voetsporen zijn een literair lees- en wandelboek door het Gelderse rivierengebied. Het Nederlandse landschap is een rijke inspiratiebron voor Nederlandse schrijvers. Illustere auteurs als Nescio, Jac. P. Thijsse en Jacob van Lennep maakten lange voetreizen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Femke Creemers boeken
  Femke Creemers - Caravanity

  Caravanity staat boordevol ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Femke Creemers laat in Caravanity verschillende manieren zien om je caravan helemaal hip te maken. Het boek staat boordevol met de mooiste gepimpte caravans. Allemaal in diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Irene Lainey, Serge Guillot boeken
  Irene Lainey, Serge Guillot - Pyreneeen

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arend Zeebeer boeken
  Arend Zeebeer - Van potdeksel tot luikhoofd

  Een reis van vijf maanden op een modern droge lading schip, gezien door de ogen van één van de bemanningsleden. Het begint met het aan boord stappen in Livorno en besluit met de thuisreis vanuit Singapore. De reis gaat van Italië via Griekenland en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Stefan de Vries boeken
  Stefan de Vries - Parijs op zak

  Parijs op zak van Stefan de Vries is een stijlvolle, prikkelende en frisse reisgids voor in de binnenzak. Stefan de Vries neemt je mee naar bekende, maar vooral naar de onbekende plekken van Parijs. Hij laat je zien waar de presidenten hun meubels uitkiezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95