Boeken over reizen

 • Stefan de Vries boeken
  Stefan de Vries - Parijs op zak

  Parijs op zak van Stefan de Vries is een stijlvolle, prikkelende en frisse reisgids voor in de binnenzak. Stefan de Vries neemt je mee naar bekende, maar vooral naar de onbekende plekken van Parijs. Hij laat je zien waar de presidenten hun meubels uitkiezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kopenhagen in kaart

  Van Nyhavn naar Christiania, langs De Kleine Zeemeermin naar Børsen en Amalienborg. Met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard l`Anson boeken
  Richard l`Anson - De beste fotografietips van Lonely Planet

  De beste fotografietips van Lonely Planet is een handzame, praktische fotografiegids voor op reis. Richard l' Anson, reisfotograaf voor Lonely Planet, weet als geen ander hoe je alledaagse momenten bijzonder kunt maken. Alles komt aan bod: van compositie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Philip Freriks boeken
  Philip Freriks - De meridiaan van Parijs

  Cover gebruikt als primaire bron voor de titelgegevens (omdat ondertitel niet op titelpagina staat). Oorspronkelijke editie verschenen onder de titel: Het spoor van de monumentale meridiaanKunstenaar Jan Dibbets ontwierp een inmiddels beroemd monument voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Diedrik Monch boeken
  Diedrik Monch - Maas fietsroute Eijsden - Mook

  Meander mee met de Maas! Langere routes fietsen wint nog steeds aan populariteit in Nederland. De meest geliefde routes zijn dan de Noordzeekust (LF1) en het stroomgebied van de Maas (LF3). Lange tijd was er een gidsje LF3 Maasroute beschikbaar (Fietsplatform)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten boeken
  Diana van de Rozenberg, Maarten Scholten - De oranje eend ontdekt Nederland

  De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands meisje fietst hij langs tulpen, molens en grachten, maakt kennis met haring en poffertjes en viert natuurlijk de verjaardag van de koning.De oranje eend ontdekt Nederland! Samen met een Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leon Lemahieu, Marike van der Knaap boeken
  Leon Lemahieu, Marike van der Knaap - Reflexions

  Reflexions is een overzicht van het werk vanaf 2010 van de schilder en fotograaf Robbert Fortgens. Hij wordt gezien als een echte olieverfschilder; met zijn foto's zijn slechts weinigen bekend. Toch is de fotografie vanaf 2006 een steeds belangrijker plaats in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Klaus Simon boeken
  Klaus Simon - Normandie

  ANWB Ontdek Reisgids Normandië - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Normandië(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jolanda Linschooten boeken
  Jolanda Linschooten - Bergtochten op IJsland

  IJsland is een land vol uitersten. Besneeuwde bergen en immense gletsjers naast kokende modderpoelen en nog na gloeiende lavastromen. Met zijn overdaad aan natuur leent IJsland zich er bij uitstek voor om langzaam, te voet, verkend te worden. In dit boek staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danny Vergucht, Boris Vergucht boeken
  Danny Vergucht, Boris Vergucht - Fietsen naar frituur en snackbar

  Een paar maanden voor de zomer beslissen Danny, Boris en Niels om niet langer een reis te maken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Op basis van het feit dat Danny samen met zijn vrouw ooit een fietsvakantie had gemaakt doorheen Denemarken, wilden zij hun zonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,45
 • J.C. van den Oever boeken
  J.C. van den Oever - Reizen met mijn ogen wijd open

  Zoals zovelen pakte Joyce na een afgeronde opleiding haar tas en ging op reis. Toch volgde ze niet een standaard route, maar ging ze eerst in Rome Italiaans leren, vervolgens door naar Sydney voor NYE om uiteindelijk met heerlijk 'street food' in Azië te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marina Goudsblom, Sarah Breimer boeken
  Marina Goudsblom, Sarah Breimer - Door en door Antwerpen

  Maak meer van je citytrip met de reisgidsen van de serie door & door. Lees de sfeervolle verhalen en leer de échte stad kennen. De inspirerende teksten nemen je meteen mee naar de leukste plekjes, de charmantste wijken, onontdekte straten, marktjes en parken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Provence

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot boeken
  Ronald de Groot, Ivonne Blokker, Sjoerd de Groot - Grootspraak

  Grootspraak is dé restaurantgids voor elke wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn een handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkerste glas of arrangement… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kees Bos boeken
  Kees Bos - Vervoering in de voerstreek

  De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Nico Gerrits boeken
  Nico Gerrits - Maaspad

  Wandelen naar de Noordzee in het stroomgebied van de Maas. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - Tarn; Aveyron; Lot

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Voor iedere bestemming in Frankrijk een reisgids! Michelin zet door in het verder opdelen van de Franse regio's waardoor je nu echt voor elke vakantieplek over een schat aan betrouwbare informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - Mijn motorreis naar de Eerste Wereldoorlog

  Een twaalftal bijzondere tochten door België en Frankrijk waarin de lezer de mooiste plekjes uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog leert kennen. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Pim Verver, Marja Kerst boeken
  Pim Verver, Marja Kerst - Belgie

  Plan een fietstocht nu ook over de grens in noord oost België. Deze gids is een uitbreiding over de grens in de serie ANWB Fietsgidsen: 24 fietsgidsen met in elke gids 19 tot 25 fietsroutes. De routes volgen knooppunten, routebordjes of zijn gedetailleerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tessa D.M. Vrijmoed boeken
  Tessa D.M. Vrijmoed - Laat je krekels maar krieken

  Zeepbelpistooltjes. Non met iPod. Charlie's Angels die Italiaans spreken. Zonnebrillen voor drie euro. Een uitzinnige menigte op Piazza San Pietro. Het fietspad langs de Tiber. De telefoon opnemen met pronto. After-eightijs eten. De pijnbomen op de Palatijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Abe de Vries boeken
  Abe de Vries - Bulldozers en bloednoazen

  In opdracht van het Historisch Centrum Leeuwarden fotografeerde Abe de Vries de stadsranden van Leeuwarden. Met name de soms pijnlijke botsing van stad en platteland. De foto's zijn gemaakt in 2011, 2012 en 2013. ' Bijzonder in deze uitgave is het gedicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Dordogne Lot-et-Garonne

  De betrouwbare reisgezel in een nieuwe dynamische lay-out. Een must voor elke reiziger - die Dordogne/Lot-et-Garonne echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaap Verschoor boeken
  Jaap Verschoor - Toscane en Umbrie

  Betrouwbaar, zowel bij de voorbereiding thuis als op reis. Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants en shoppingadressen De adressen zijn handig geordend volgens prijscategorieën: van 'doorsneeprijs' over 'wat meer luxe' tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kitty van Zanten, Mireille Spaas boeken
  Kitty van Zanten, Mireille Spaas - Jippie naar Duitsland !

  Jippie naar Duitsland! is een unieke combinatie van een reisboek en een taalgids voor kinderen. Op speelse wijze leren kinderen van 8 tot en met 12 jaar de geschiedenis, taal en gewoontes van Duitsland kennen. En kunnen ze straks zelf in een restaurant een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99