Boeken over reizen

 • Liesbeth Rasker boeken
  Liesbeth Rasker - Solo reizen

  Liesbeth Rasker, fervent soloreiziger, laat in Solo reizen zien hoe je in je eentje de wereld verkent. Stel, je hebt tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar er is niemand die mee kan. Blijf je dan thuis? Natuurlijk niet! Solo reizen is niet eng, niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marion van Amelrooij boeken
  Marion van Amelrooij - Bourgogne, wijn en weelde

  ‘Leven als een Bourgondiër!’ maar dan letterlijk. Dat is wat Marion van Amelrooij deed toen ze twintig jaar geleden met haar gezin naar de Bourgogne verhuisde. De afgelopen jaren leerde zij niet alleen de Bourgogne kennen op het gebied van eten, drinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - Bilbao

  ANWB Extra reisgids Bilbao – Spanje Beleef Bilbao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Bilbao! De combinatie van het supermoderne stadsdeel met het Guggenheim Museum en het oude gedeelte met de middeleeuwse straatjes maakt Bilbao tot de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Merel Stegeman boeken
  Merel Stegeman - Wonderlust

  Wonderlust van Merel Stegeman is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Klaus Bötig boeken
  Klaus Bötig - Kos

  ANWB Extra reisgids Kos – Griekenland Beleef Kos met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kos! Op het eiland Kos komen heel verschillende culturen samen. Minaretten en kerktorens, maar ook ruïnes uit de oudheid zijn nog steeds terug te zien. Palmbomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • De Groene Reisgids - Andalusië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Andalusië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 7 tot 15 dagen86 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen800 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Angela Heetvelt boeken
  Angela Heetvelt - Eifel

  ANWB Extra reisgids Eifel - Duitsland Beleef Eifel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Eifel! Tussen Aken, Mayen en Bitburg ligt een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland. Met een uitgebreid net van wandel- en fietspaden en een grote variatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Reinhard Kuntze boeken
  Reinhard Kuntze - Zuid-Tirol, Dolomieten

  ANWB Extra reisgids Zuid-Tirol Dolomieten Beleef Zuid-Tirol Dolomieten met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Tirol Dolomieten! Ten zuiden van de Brennerpas begint een indrukwekkend berglandschap waar de skiër en bergbeklimmer zijn hart ophaalt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Karin Stubbé boeken
  Karin Stubbé - Turijn

  ANWB Extra reisgids Turijn – Italië Beleef Turijn met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Turijn! Dwalen en lekker eten. Barokke paleizen en fijne winkelgalerijen. Grote pleinen en originele koffiebarretjes. Al deze eigenschappen maken Turijn tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicole Sperk boeken
  Nicole Sperk - Moezel

  ANWB Extra reisgids Moezel Beleef de Moezel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Moezel! Van bron tot monding stroomt de ongeveer 500 kilometer lange Moezel door drie landen. Vanaf de steile wijnhellingen aan de oever ontvouwt zich op veel plaatsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Monique van den Burg boeken
  Monique van den Burg - Zuidwest-Amerika

  Zuidwest-Amerika is een fenomenaal mooi gebied dat zich uitstrekt over verschillende staten. Dit boek voert u mee door Arizona, New Mexico, Zuid-Utah en delen van Colorade, Texas en Nevada, inclusief Las Vegas. De auteurs en fotografen laten u op de bekende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90
 • Zuid-Engeland

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Zuid-Engeland in beeldDe 10 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 7 tot 8 dagen130 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsenMeer dan 400 adressen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Chris Canter boeken
  Chris Canter - Moenen

  Een jonggien fietst deur zien dörp en prakkezeert aover deuren, schuttings en heggen daor as e nog nooit achter ewest hef. Twee reizigers hebt een ongemakkelijk gesprek in de trein van Grunning naor Zwolle, intied det aoveral in 't laandschap barakken veur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • München

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in MünchenMünchen in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van München, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Claar Talsma, Joanne Wissink boeken
  Claar Talsma, Joanne Wissink - Mini Expedities

  Avontuurlijk wandelen, fietsen, kanoën en kamperen… Dit is het ideale inspiratieboek het hele gezin, voor liefhebbers van actieve vakanties en het buitenleven. ‘Mini Expedities’ beschrijft 30 stoere tochten die je in het weekend kunt ondernemen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker boeken
  Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker - I Love The Seaside Noordzeekust

  Já, naar zee! Voor alle liefhebbers van de Noordzeekust maakten wij, het team van I Love the Seaside, deze inspirerende, verrassende en relaxte reisgids over de Duitse Wadden, Nederland en België. Als je houdt van een laidback surf-sfeertje maar niet per se… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Travel diary

  Write down everything you experiences during your trip. In additional to your travel notes it is also possible to note important phonenumbers, your travel schedule and more important information. Including handy checklists and a luxury sleeve. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Groots Genieten in de Kustprovincies

  2019 Deze handzame pocketgids bevat 55 fiets- en wandelroutes door Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Aimee de Jongh boeken
  Aimee de Jongh - Taxi!

  Vier taxiritten in vier steden. Verhalen vanaf de achterbank die leiden tot het vinden van overeenkomsten tussen mensen uit alle windstreken.De gelauwerde jonge striptekenares Aimée de Jongh (De Terugkeer van de Wespendief, Bloesems in de Herfst) brengt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Reinder Reinders boeken
  Reinder Reinders - De atlas van Acker Stratingh

  In 1836 is een geologische kartering uitgevoerd van de 57 gemeenten in de provincie Groningen. De resultaten van deze kartering op schaal 1 : 50.000 zijn bewaard gebleven. Een Geologische kaart van Groningen kwam in 1837 gereed - twintig jaar voordat Staringhs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Marleen Veldhorst boeken
  Marleen Veldhorst - Athene

  Met time to momo Athene haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - Figuren in een landschap

  In Figuren in een landschap leidt gerenommeerd reisschrijver en romancier Paul Theroux de lezer langs een reeks van plaatsen, personen en ervaringen. Met zijn reisessays brengt hij ons naar Ecuador, Zimbabwe en Hawaï en in meer literaire essays onthult hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Yvonne van Osch boeken
  Yvonne van Osch - Albanië

  Nog niet zo lang geleden was Albanië een onbekend, van de buitenwereld afgesloten stukje Europa. Nu is het een vakantiebestemming in opkomst! Wie kennismaakt met de in veel opzichten harde geschiedenis van dit land zal verbaasd zijn over de openheid en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ingrid Paardekooper boeken
  Ingrid Paardekooper - Mooi Molise

  Molise is misschien wel de onbekendste regio van Italië. Toch heeft Molise ontzettend veel moois te bieden. Prachtig groene berggebieden in het zuid-westen, in het binnenland uitgestrekte heuvellandschappen waar graan, olijfolie en wijn verbouwd worden en aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Daniela Schetar boeken
  Daniela Schetar - Istrië

  ANWB Extra reisgids Istrië Beleef Istrië met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Istrië! Istrië en de Kvarnerbaai doet met haar ruwe rotskust en heuvelachtig achterland met wijn- en olijfboomgaarden aan Toscane denken. Dat is ook niet zo raar, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99