Boeken over reizen

 • Brüssel 1 : 10 000 Stadtplan

  Stadskaart met gedetailleerde kaart van het stadscentrum • kaart van de omgeving • informatie over openbaar vervoer • straatnamenregister • in verschillende talen • met foto’s • informatie over bezienswaardigheden en winkels (Losbladig)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA AMSTERDAM

  ANWB Extra reisgids Amsterdam - NederlandOntdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Extra Milaan

  ANWB Extra reisgids Milaan - Italië Ontdek Milaan met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Milaan! Wie Milaan zegt, zegt mode, design en voetbal. Dit maakt de stad tot de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Heiko Leugs boeken
  Heiko Leugs - Van droom tot emigratie

  Reeds jaren geleden was het voor Joke en Heiko Leugs duidelijk: hun toekomst zou in Zweden liggen. Het land waar ze bij iedere vakantie het gevoel kregen dat ze thuis kwamen. Juist als het tweetal er vol voor wil gaan, slaat de economische recessie toe. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rik Felderhof, Hans Melissen boeken
  Rik Felderhof, Hans Melissen - Reisgids voor levensgenieters

  ANWB Reisgids voor levensgenieters De ANWB Reisgids voor levensgenieters is een complete reisgids voor liefhebbers van het goede leven met een passie voor Frankrijk. In dit persoonlijke reisverslag van meer dan 300 pagina's nemen vrienden Rik Felderhof en Hans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ronald Lijster boeken
  Ronald Lijster - De weg naar Santiago

  Als ik op 60-jarige leeftijd de mogelijkheid krijg om te stoppen met werken maak ik een jeugddroom waar. Op de fiets naar Santiago de Compostella. Dit is mijn reisverslag, mijn dagboek met al mijn gevoelens, mijn keuzes, mijn zekerheden en onzekerheden. "Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Toscane/Umbrië

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 41 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Paul Straatsma boeken
  Paul Straatsma - Mijn Streek Historisch

  Veel van onze geschiedenis kun je terugvinden in het landschap. 'Mijn Streek Historisch' presenteert dertig tochten langs bijzondere, historische plekken in Noord-Nederland. Van een onderduikershol tot een plek waar het spookt, van verdwenen gebouwen tot oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • EXTRA PRAAG

  ANWB Extra reisgids Praag - Tsjechië Ontdek Praag met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Praag! Met zijn prachtige historische gebouwen, groene heuvels en gezellige kroegen is Praag een perfecte bestemming voor een leuke citytrip.De compacte ANWB… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Mirjam Grunwald boeken
  Mirjam Grunwald - Dansende Buffels

  Een lange reis met de motor door exotische landen, welke motor enthousiast droomt daar niet van? Mirjam voegde de daad bij het woord en besloot samen met goede vriendin Marika vanuit India terug te rijden naar Nederland. De motoren, twee BMW's R1150 GS werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M.M.W. Wilders boeken
  M.M.W. Wilders - Het compleet Arbo-Regelgevingboek 2017

  De meest praktische en complete uitgave − boek en online Arbowetweter − met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, het Besluit en de Regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  131,97
 • Cor Swanenberg, Jan Luysterburg boeken
  Cor Swanenberg, Jan Luysterburg - Verbooie vruchte

  Over de dialecten horen we al jaren nogal sombere geluiden. Er komen steeds minder dialectsprekers, de jeugd spreekt niet meer het dialect van de ouders, dialect is minderwaardig aan het Standaardnederlands, zelfs als je taalgebruik maar ietsje streekgekleurd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arnold Zweers boeken
  Arnold Zweers - Stiekem trots op Apeldoorn - het naoorlogse verhaal van de stad met het dorpse karakter

  Wat is Apeldoorn nou eigenlijk, een stad of een dorp? Honderd jaar geleden werd de Dorpstraat omgedoopt in Hoofdstraat. Omdat het gemeentebestuur vond dat Apeldoorn eindelijk een stad was. Nu, een eeuw later en 120.000 inwoners rijker, is men er nóg niet uit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver boeken
  Travelingo, Marja Kerst, Pim Verver - Capitool Onverwacht Verleden

  Laat je inspireren door het verleden van Nederland en trek eropuit Word meegenomen naar de meest bijzondere, verrassende plekken van Nederland. Capitool Onverwacht Verleden staat vol met meer dan 400 bezienswaardige plekken in Nederland, die gebaseerd zijn op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Extra Hamburg

  ANWB Extra reisgids Hamburg - DuitslandOntdek Hamburg met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Hamburg! Door de combinatie van de talrijke bossen, parken en groene lanen en de bedrijvigheid rondom Europa's een na grootste haven is Hamburg de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • EXTRA NAPELS

  ANWB Extra reisgids Napels - Italië Ontdek Napels met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Napels! De stad die al duizenden jaren een multicultureel karakter heeft, bezit een unieke historische kern en een onvoorstelbare hoeveelheid kunstschatten. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Marc Boone, Gita Deneckere boeken
  Marc Boone, Gita Deneckere - Gent. Stad van alle tijden (compact ed)

  Een historische wandeling door Gent als een imaginair museum. Gent is een stad met een lange en tot de verbeelding sprekende geschiedenis. De stad is ontstaan uit Keltische nederzettingen aan de samenloop van Leie en Schelde. Ze ontwikkelde zich tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Peter Sahla boeken
  Peter Sahla - Extra Londen

  ANWB Extra reisgids Londen - Engeland Ontdek Londen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Londen! Door zijn rijke historie, gezellige pubs en vele winkels is Londen een perfecte bestemming voor een leuke citytrip. De compacte ANWB Extra reisgids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Reinder Bielleman boeken
  Reinder Bielleman - Belevenissen met een oldtimer

  In 'Belevenissen met een oldtimer' deelt Reinder Bielleman met de liefhebber van klassieke motoren zijn ervaringen tijdens ritten door heel Europa. In een vloeiende stijl wordt de lezer meegenomen naar het New Forest District in Engeland, of het Reuzengebergte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Arthur Weststeijn boeken
  Arthur Weststeijn - Nederlanders in Rome

  Wie naar Rome gaat reist nooit alleen. Overal in de stad zijn de sporen te vinden van landgenoten. Maar wie kent nog de verhalen van de Bataafse bodyguards van keizer Nero? Of die van de kardinaal uit Utrecht die zomaar tot paus werd verkozen? Dit bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Johan R. ter Molen boeken
  Johan R. ter Molen - Plezierreis in de zomer van 1718 - De familie Von Uffenbach in de Nederlanden

  In de jaren 1709-1711 hebben de gebroeders Von Uffenbach uit Frankfurt, ter afsluiting van hun studie, een wetenschappelijke reis gemaakt waarbij zij langdurig in de Noordelijke Nederlanden hebben verbleven. Hun zeer gedetailleerde reisnotities werden al in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Hongarije

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 26 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids - Provence

  ?De heldere regio-indeling van de Groene Reisgidsen laat je meteen zien wat interessant is om te bezoeken op je eigen reisbestemming. Er wordt aandacht besteed zowel aan de grote steden als aan de groene, landelijke gebieden. De auteurs zijn altijd kenners van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Broschüren-Kalender London 2018 mit Bildern von Alex Holland
 • Beeindruckende schwarz-weiß Fotografien der Kulturmetropole
 • Format: 30 x 30 cm, offen 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • … (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Johanna Pasma boeken
  Johanna Pasma - Avonturen langs de Zijderoute

  De grote treinreis! Op zoek naar spanning, maar vooral naar ontmoeting met andere volken en culturen. Met de Transsiberië Express naar China. Onverwachte gebeurtenissen in en buiten de trein. De Zijderoute vanaf Beijing naar Almaty. Per auto naar Xiahe,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99