Boeken over reizen

 • Sikko Onnes boeken
  Sikko Onnes - Van Opduin tot Dockboot

  Van Opduin tot Dockboot bevat portretten vanachttien zomerhuizen. Elk met een kenmerkendearchitectuur of met een bijzonder verhaal en verspreidover het eiland. Daarnaast zijn de bungalowparkenKlein Zwitserland en De Monnik beschreven.Verdiepende informatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Barcelona

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in BarcelonaBarcelona in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Barcelona, met de handige Michelin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Zweden on the road

  Zweden staat garant voor verrassend gevarieerde natuur: goudgele akkers, lange stranden en badplaatsen met een rijke traditie, duizenden eilanden aan de scherenkust, eindeloze bossen en meren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stockholm en G (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Arthur Eger boeken
  Arthur Eger - Geen Strand

  In dit rijk geïllustreerde boek over IJsland en El Hierro beschrijft Arthur Eger zijn ervaringen over drie reizen. Lees hoe ze in IJsland in een 4WD door rivieren rijden – en vast komen te zitten, – hoe ze in een Cessna over IJsland vliegen en hij van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Iris Dracht, Dolly Verhoeven boeken
  Iris Dracht, Dolly Verhoeven - De grenzen van Gelre

  Gelderland is de provincie die de meeste fysieke grenzen heeft: met zes andere Nederlandse provincies en met Duitsland. Die grenzen lijken op het eerste gezicht heel vanzelfsprekend. Soms volgen ze oude geografische lijnen, zoals rivieren of moeraszones,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dick van Kooten boeken
  Dick van Kooten - Wereldreizen

  Met de bovengemiddelde reislust van de auteur en zijn vrouw is de kans groot dat je bijzondere dingen meemaakt. Of dat niet eens in een boek kon komen. Dat kon! De 30 verhalen (met kleurenfoto’s) spelen zich af in veel van de 57 landen die de auteur en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Cock Hazeu boeken
  Cock Hazeu - Wandelen in Delfland

  Natuurlijk begint alles met ‘Gezicht op Delft’ van Vermeer als we het hebben over wandelingen in Delft en Delfland. Maar net als Vermeer heeft de omgeving van Delft veel meer te bieden. Als geen ander kan Cock Hazeu –geboren en getogen in Delfland– ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kroatië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Kroatië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinReisplanner voor 7 tot 14 dagen77 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen850 adressen voor elk budget25… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Florence/Firenze

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in FlorenceFlorence in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 140 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Florence, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Warschau

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in WarschauWarschau in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 75 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Warschau, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Gerard Dielessen boeken
  Gerard Dielessen - Zuid-Noorwegen

  Noorwegen is het land van de zon in de nacht. 's Zomers wil het maar nauwelijks donker worden in het langgerekte Scandinavische land. De dagen zijn dan heerlijk lang. Dat betekent extra genieten van de bergnatuur, die van een bijzondere schoonheid is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rob Wolfs boeken
  Rob Wolfs - De mooiste netwerkwandelingen: Twente

  De ware wandelliefhebber geeft de voorkeur aan het lopen over gras, half- tot onverhard. In het westen van het land waren de mogelijkheden daarvoor tot voor kort schaars. Maar juist de afgelopen jaren zijn er veel 'zachte' voetpaden bijgekomen, dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Noes Lautier, Menno Zeeman, Vladimir Mars boeken
  Noes Lautier, Menno Zeeman, Vladimir Mars - De mooiste netwerkwandelingen

  De ware wandelliefhebber geeft de voorkeur aan het lopen over gras, half- tot onverhard. In het westen van het land waren de mogelijkheden daarvoor tot voor kort schaars. Maar juist de afgelopen jaren zijn er veel 'zachte' voetpaden bijgekomen, dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Zwaaneveld boeken
  Jan Zwaaneveld - Dwaalgast

  Tussen 1980 en 2019 maakte de auteur vele reizen door talloze landen op alle continenten. De verslagen van die reizen vindt u in dit boek. Jan Zwaaneveld is een fervent vogelaar, en de meeste van zijn reizen stonden dan ook in het teken van de vogels. Maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Silke Elzner, Marie Geißler boeken
  Silke Elzner, Marie Geißler - Life Hacks met kinderen onderweg

  Life hacks voor op reis met kinderen Hoe overleef je een lange reis met kleine kinderen? Waar moet je überhaupt heen? Wanneer kun je de reis het beste boeken? En hoeveel favoriete knuffelbeesten mogen er mee? Dit boek kun je zien als een goedgevulde toverdoos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Redactie Llan Klipper, Karin Evers boeken
  Redactie Llan Klipper, Karin Evers - Noorwegen

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Noorwegen in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 9 tot 21 dagen55 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsenMeer dan 1000 adressen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kelly Heerink, Gerard Menting, Frans Miggelbrink, Willy Hermans boeken
  Kelly Heerink, Gerard Menting, Frans Miggelbrink, Willy Hermans - Achterhoekse Kearls 2 2

  Na het succes van deel 1 nu deel 2! Twee elftallen met portretten van markante Achterhoekers: JOUCKE MODDERKOLK GEERT PREIN GRADUS EENINK JOHAN GODSCHALK FERDI JOLY WALTER RAAF TIJN SPEKKINK ERIK LEGTERS RENÉ HIDDINK HARRY SOMSEN THEO ROES JOHAN VENDERBOSCH… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marlou Jacobs, Godfried van Loo boeken
  Marlou Jacobs, Godfried van Loo - Costa Rica

  Het bijzondere reisgids magazine voor wie naar Costa Rica reist. Vol voorbereidingstips, bezienswaardigheden, reportages van bewoners en reisverhalen over cultuur en natuur. Met gratis mobiele app.Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - Wandelen in de Vall de Gallinera

  De vallei van de Gallinera wordt steeds populairder als wandelgebied en het bewijs daarvan zijn de vele casas rurales (Bs en achtergronden over de vallei, ook wandelingen aangeduid met plattegronden en van diverse moeilijkhtal kleurenfoto's en achtergronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Met de camper door Europa

  Voor deze gloednieuwe editie van Met de camper door Europa zette Michelin maar liefst 75 routes in het 'oude continent' uit: van Zuid-Europa tot de Baltische Staten en van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee. De landen worden per regio gegroepeerd; zo kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Hans E Latzke boeken
  Hans E Latzke - Rhodos anwb extra

  ANWB Extra reisgids Rhodos - Griekenland Beleef Rhodos met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Rhodos! De veelzijdigheid van Rhodos is voor menig toerist zeer aantrekkelijk. Wie niet komt voor de olijfbomenromantiek of de verlaten stranden kan genieten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Colin Salter boeken
  Colin Salter - Ultieme roadtrips

  Een roadtrip is avontuur, de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Ultieme roadtrips bevat de 50 meest indrukwekkende en opwindende routes ter wereld. Van de bizarre, torenhoge rotsformaties in Utah tot de adembenemende arctische woestenij langs de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur boeken
  Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur - time to momo Utrecht + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids krijg je van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Utrecht (voorheen 100% Utrecht) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Herman Postema boeken
  Herman Postema - De erfenis van ridder Fulco

  Voor een kleine plaats als Maarsbergen is er door de eeuwen heen tamelijk veel geschreven over de geschiedenis van dit dorp. Hoewel dorp, eigenlijk was het niet meer dan een verzameling boerderijen, waar in de laatste 200 jaar wat huizen bij zijn gekomen. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Hermans, Chris Bor boeken
  Hans Hermans, Chris Bor - Heg en steg deel 2

  In het voorjaar van 2018 ontwierp Chris Bor enkele fraaie posters over nieuwe straatnamen, met de bedoeling deze te exposeren in het museum van ‘Stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu’. Om de affiches van toepasselijke teksten te voorzien, riep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50