Boeken over reizen

 • Leo Faes, Cor Swanenberg boeken
  Leo Faes, Cor Swanenberg - Bas en Bea ùit Bommel

  De persoon van de befaamde beer Ollie B. Bommel is omgeven met geheimzinnigheid. Zo is er een onduidelijk aantal Bommelskonten. Ook het boek "Bas en Bea uit Bommel" kent vele mysteries. Betekent "Bas en Bea uit Bommel" bijvoorbeeld dat de twee beertjes uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Heinrich Bauregger boeken
  Heinrich Bauregger - Rother wandelgids Gardameer

  De Rother wandelgids Gardameer beschrijft de 57 mooiste dal- en bergwandelingen rond het Gardameer.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Royan van Velse boeken
  Royan van Velse - De stedenbundel

  “De Stedenbundel” is niet zozeer een reisgids maar eerder een boek met verhalen om inspiratie op te doen. 12 steden die bijzonder geschikt zijn om een stedentrip naar te ondernemen worden in deze bundel belicht. Ze zijn goed bereikbaar vanuit onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Neeltje Bonnema boeken
  Neeltje Bonnema - Reinke

  De Waadhoeke yn it midden fan de njoggentjinde iuw. Yn in lyts herberchje oan de seedyk wurdt yn 1844 in famke berne. Reinke Heeringa is har namme. Har heit is fisker en kastlein. As Reinke fiif jier is stjert har mem yn it kreambêd. Fiif jier letter trout… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Auke Hulst boeken
  Auke Hulst - Motel Songs

  Auke Hulst schreef met Motel songs een indringend en muzikaal reisboek over de kracht van kunst en de schaduw van de dood. ‘Time held me green and dying / though I sang in my chains like the sea.’ – Dylan Thomas Medio 2016 reed Auke Hulst van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Megan Hess boeken
  Megan Hess - Parijs

  Wat zijn de beste plekken voor een fashionista in Parijs om te eten, shoppen, ontspannen en overnachten? In dit boek leidt de bekende mode-illustrator Megan Hess van onder andere Prada, Dior en Yves Saint Laurent je door een van de vier grootste modesteden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Huus van de Taol Stichting, Geertje Bakker, Jan Germs, Erwin Kikkers boeken
  Huus van de Taol Stichting, Geertje Bakker, Jan Germs, Erwin Kikkers - B'ART B'ART 2018

  Drenthe wordt buiten de provincie vaak gezien als het stille, wat teruggetrokken, bescheiden zusje uit het gezin dat Nederland heet. Sommige broertjes en zusjes vinden zichzelf heel belangrijk, omdat ze dikker of groter zijn, of harder praten. Maar binnenin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Curacao

  Het ontdekken van een culturele erfenis. Curacao cultureel historisch. Een wandeling door de fascinerende stad of een rondrit over het eiland. Buiten de prachtige stranden is er genoeg voor iedereen die Curaçao wil ontdekken. Verrast en meegenomen worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Dick Schüter boeken
  Dick Schüter - Geldermannen en vrouwen

  Een halve eeuw geleden beheerste het textielbedrijf H.P. Gelderman & Zonen (HPG) het leven in Oldenzaal en wijde omgeving. Van maandag tot en met zaterdag deelden talloze gezinnen hun dagen in op basis van het geluid van de stoomfluit. En op zondag bepaalden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dick Kooper boeken
  Dick Kooper - Geknakt Haïti

  Er komen drie patiënten tegelijkertijd de spreekkamer binnen - hoezo privacy?Met een ongelofelijke gelatenheid wachten zij af wat er gaat gebeuren. Eerstde microscoop maar gebruiksklaar maken. We vinden een tweede microscoopop de OK en van deze twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans de Groot boeken
  Hans de Groot - Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Nederlands

  Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Nederlands bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Nederlands.Dankzij de beelden én de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - Met de Camper door Portugal

  MET DE CAMPER DOOR PORTUGAL De complete reisroute van Noord- naar Zuid-Portugal In de routegids 'Met de Camper door Portugal, neemt het schrijversechtpaar Mike en Loes Bisschops je mee op een schitterende reis per camper langs steden, natuurgebieden en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jan Siemonsma boeken
  Jan Siemonsma - Lustrum

  'Lustrum' is een ontdekkingstocht. Het brengt je in 70 korte verhalen (selfies ongefilterd) naar de Houtribdijk, het Bargerveen, Flupland, de Lindevallei, het Brielse Meer, de Niers, Blauwestad, de Zouweboezem, de Famenne, het Zwin, het Drents-Friese Wold en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rob van den Broek boeken
  Rob van den Broek - Verhalen uit de Alentejo

  In het ongerepte berglandschap van de Zuid Alentejo in Portugal ligt de boerderij waar Charlotte en haar ex echtgenoot Jan 20 jaar een schapenmelkerij hebben gehad. De boerderij is deels nog steeds in gebruik, maar wordt nu voorbereid op de terugkeer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Ierland - mijn Ierland

  In dit boek beschrijf ik mijn liefde voor Ierland, mijn Ierland.Vijfendertig jaar vormt het een deel van mijn leven.Het is het land van de menselijke ziel met al zijn mooie en minder mooie kanten.In vijftig verhalen uit mijn Ierse leven wil ik dat tot leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ghislaine van Eijk, Renske Gosselink boeken
  Ghislaine van Eijk, Renske Gosselink - Off the grid New York City

  Deze reisgids voor New York City neemt je mee op wandelingen buiten de gebaande paden van de stad. Ga 'Off the Grid' in New York City en bekijk graffiti in Bushwick, eet soulfood in Harlem en bezoek Moma PS1 in Astoria. Met 10 wandelingen in Brooklyn, Queens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nationalpark Donau-Auen - Wien - Bratislava - Neusiedl am See 1 : 50 000

  reiß- und wetterfest Deze Kompass wandelkaart, schaal 1:50 000, is ideaal om uw route uit te stippelen en om onderweg te gebruiken • naast de bekende bestemmingen, worden ook de minder bekende vermeld • openbaar vervoer bij begin- of eindpunt van een… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,50
 • EXTRA STOCKHOLM

  ANWB Extra reisgids Stockholm - ZwedenOntdek Stockholm met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Stockholm! In welke wereldstad kun je nog vlak bij het drukke centrum op een door het water gepolijste rots gaan liggen zonnen, de door het vele wandelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Atlas Michelin Groot Brittannie & Ierland 2018

  De wegenatlas Michelin Groot Brittannië & Ierland 2018 is een handige atlas op schaal 1 / 300 000 aangepast aan het wegennet van het land. U vindt er de grote wegen, plaatsnamenregister en stadsplattegronden. Spirale binding, gemakkelijk in gebruik maakt deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank van Rijn boeken
  Frank van Rijn - Drie kameleons

  Een reis door Namibië In bijna vier maanden tijd maakte Frank van Rijn op de fiets een ongeveer 7000 km lange rondreis door het prachtige Namibië in het zuidwesten van Afrika, een reis door een qua landschappen en dierenwereld fascinerend land, dat weldadig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaap Krediet, Rieke Visser boeken
  Jaap Krediet, Rieke Visser - Gedeeld Verleden

  Het begon in 1912, met een 'opvoedingsgesticht' voor verwaarloosde en 'ontouderde' kinderen, in het midden van Nederland, op initiatief van ds. R.J.W. Rudolph en een groep idealistische christenen. Het 'opvoeddorp' of jeugddorp kreeg later zijn naam:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Adri van Oosten boeken
  Adri van Oosten - Pelgrimeren tegen Wil en Dank

  'Wat beweegt een vrijzinnige, maatschappijkritische, tegen­draadse twijfelaar om op pelgrims­tocht te gaan, en dat nog wel naar Rome?' vroeg de gereformeerde dominee die Adri tegen kwam tijdens de eerste zware Franciscaanse voettocht met rugzak en tent van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Paul Hinrichs boeken
  Jan Paul Hinrichs - Trefpunt Riga

  Trefpunt Riga peilt de literaire ziel van de stad. De Letse hoofdstad Riga is van oudsher een modieuze, kosmopolitische en muzikale handelsstad waarop Letten, Baltische Duitsers en Russen hun stempel drukten. Een melancholieke en amoureuze kant speelt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Australië

  - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 52 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Oberbayerische Seen - München - Bayerische Alpen 1 : 150 000. Auto- und Freizeitkarte

  Een toeristische wegenkaart ? schaal 1:150 000 ? met alle wegen, spoorlijnen en toeristische routes ? wandelpaden ? afstanden in kilometers ? campings ? hotels ? jeugdherbergen ? veerdiensten ? toeristische attracties en bezienswaardigheden ? legenda in Duits,… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,99