Boeken over reizen

 • Capitool boeken
  Capitool - Mallorca

  Capitool Top 10 Mallorca - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen het eiland tot leven- Compact formaat, ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Hoogeveen 1883

  HOOGEVEEN 1883 In de voetsporen van Vincent van Gogh Ronald Wilfred Jansen “Hoogeveen zelf vind ik hoe meer ik in de omstreken rondloop, hoe langer hoe mooier en ik twijfel er niet of dit zal zoo blijven” Vincent van Gogh, Hoogeveen, 21 september 1883 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elzas Vogezen

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Elzas-Vogezen in beeld55 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen500 adressen voor elk budget33 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jaap Hiddinga boeken
  Jaap Hiddinga - Historisch Schotland

  Schotland. Een land wat beelden oproept van mistige hooglanden, oude kastelen en ruïnes, Keltische steencirkels en woeste bergen waarin het verleden nog steeds voelbaar aanwezig is. In deze gids neemt de auteur de lezer mee langs de mystieke, historische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ed Van der Aa boeken
  Ed Van der Aa - De Camino del Norte

  Van 20 maart tot 7 mei 2019 heb ik de Camino del Norte gelopen. Grotendeels langs de kust van de Golf van Biskaje, door alle mooie steden die daar liggen: San Sebastian, Bilbao, Santander, Gijon, Cudillero, enz. 41 Loopdagen, 6 extra bezoekdagen aan steden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,98
 • Tinie Hoek boeken
  Tinie Hoek - Gotland

  Als matroos op de kustvaart is Hans meerdere keren langs Gotland gevaren. Het eiland in de verte is hem altijd bijgebleven. Wij gaan een keer naar Gotland. Faeröer, Orkney, Shetland en IJsland kregen voorrang. Noorwegen, Schotland en Ierland kregen voorrang.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephan Orth boeken
  Stephan Orth - Couchsurfing Iran

  Officieel is het verboden. Toch trekt Stephan Orth als couchsurfer dwars door Iran, slaapt op tientallen Perzische tapijtjes en beleeft doldwaze avonturen. Ondertussen leert hij een land kennen dat heel anders blijkt dan het clichébeeld van een schurkenstaat.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mythische runs in de wereld

  Lonely Planet inspireert je om de wereld al lopend te ontdekken. 50 routes in 28 landen, van Kenya tot Canada, met 150 alternatieve tochten.In dit boek komt alles aan bod, van korte stadslopen en crosscountry-routes tot must-do-marathons en ultralopen. Alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Axel Wiewel boeken
  Axel Wiewel - Het Oerboek

  Het oerboek is een ontdek-, herken- en beleefgids. Een handvat voor mensen die willen begrijpen waarom Drenthe ‘oerprovincie’ genoemd wordt. Die willen zien dat de historie er voor het oprapen ligt, op straat en in het landschap. Die het oergevoel willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephan Orth boeken
  Stephan Orth - Couchsurfing in Rusland

  Na het grote succes van het verrassende Couchsurfing in Iran is er nu Rusland ! Van couch tot couch, van gastheer tot gastheer. Oligarchen en aardappeltelers, verroeste Kalashnikovs en ingeblikte komkommers, orthodoxe christenen en hippiedorpen. Stephan Orth,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Renate Loose boeken
  Renate Loose - Thailand wereldreisgids

  ANWB Wereldreisgids Thailand De ANWB Wereldreisgids Thailand is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Thailand. Het land van witte stranden en felblauwe zeeën, immense watervallen en glooiende rijstvelden. Maar ook van grote steden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Emmie Declerck boeken
  Emmie Declerck - Bilbao, San Sebastián & de Baskische kust

  Met time to momo Bilbao + San Sebastian haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jasper van Riet Paap boeken
  Jasper van Riet Paap - Te Araroa

  In Te Araroa wordt de lezer meegenomen in het wandelavontuur van Jasper van Riet Paap. In de 3.000 kilometer lange voettocht door Nieuw-Zeeland krijgt hij modder, bergen en tegenslagen te verwerken.De Te Araroa is een ruim 3.000 kilometer lange wandelroute in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Caroline van Hemert boeken
  Caroline van Hemert - Met de zon als kompas

  In ‘Met de zon als kompas’ volgen we de avontuurlijke reis van ornithologe Caroline Van Hemert door de wildernis van Alaska. Op de universiteit, waar ze onderzoek doet naar zeldzame snavelmisvormingen bij mezen, doet niets Van Hemert nog denken aan waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur boeken
  Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur - time to momo Hongkong + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Hongkong (voorheen 100% Hongkong) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lot/Tarn/Aveyron

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Tarn, Lot en Aveyron in beeld40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen450 adressen voor elk budget46 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk Rensink boeken
  Henk Rensink - Als stenen konden vertellen

  ‘Als stenen konden vertellen’ blikt terug op het rijke verleden van het unieke korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Beekstraat in Apeldoorn, van 1894 tot 2019. Vanaf het ontstaan, 125 jaar geleden, tot aan de herbestemming. Dit boek schetst aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • E-biking in België

  Steeds meer fietsers stappen over op de e-bike: gezond bewegen zonder transpireren. Fietsen met trapondersteuning is bovendien ecologisch verantwoord. Een heuveltje meer of minder staat een heerlijke fietstrip niet langer in de weg.De 50 routes in deze box… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Henk Bloemhoff, Philomène Bloemhoff-de Bruijn, Jan Nijen Twilhaar, Henk Nijkeuter, Harrie Scholtmeijer boeken
  Henk Bloemhoff, Philomène Bloemhoff-de Bruijn, Jan Nijen Twilhaar, Henk Nijkeuter, Harrie Scholtmeijer - Nedersaksisch in een notendop

  Het Nedersaksisch kreeg in 2018 nationale erkenning als volwaardige en zelfstandige taal. In Nedersaksisch in een notendop beschrijven vijf kenners het Gronings, Drents, Stellingwerfs, Sallands, Twents, Achterhoeks en Veluws. Beknopt, maar wel in al hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Pyreneeën

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Pyreneeën in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinDagprogramma's voor 3 tot 7 dagen90 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen445 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Georgi Palahutev, Simone Bòcker boeken
  Georgi Palahutev, Simone Bòcker - Bulgarije wereldreisgids

  ANWB Wereldreisgids Bulgarije De ANWB Wereldreisgids Bulgarije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Bulgarije. Bulgarije is vooral bekend als bestemming voor een strandvakantie aan de Zwarte Zee. Maar er is zoveel meer. Bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Trotter Zweden

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen20 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rob Hoekstra, Nikki van Schagen boeken
  Rob Hoekstra, Nikki van Schagen - VertrekNL 36 - België en Luxemburg

  Emigreren binnen de Benelux, zo lastig kan dat toch niet zijn? Althans, dat dachten wij … We spraken verschillende mensen die jaren geleden zijn vertrokken naar Luxemburg of België, of die inmiddels weer zijn teruggekeerd naar Nederland, en allemaal lieten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Capitool boeken
  Capitool - Devon en Cornwall

  Capitool Top 10 Devon & Cornwall - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels- Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen de regio tot leven- Compact formaat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Danny Valen boeken
  Danny Valen - Asturië & Cantabrië

  Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50