Boeken over reizen

 • Erna van den Berg boeken
  Erna van den Berg - The Amsterdam bicycles

  Beautiful Amsterdam turns your world upside down. Immerse yourself in the cosy atmosphere by visiting the bustling terraces and coffee shops, the magical canals and experience the festivals and clubs, take in the many museums and last and not least enjoy the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alex Buis boeken
  Alex Buis - Een wandeling rondom ... Een wandeling rondom Zuid-Limburg

  Alex Buis is geen man van de gebaande paden. Na zijn Magnum Opus Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam vond hij rondom Zuid-Limburg een compleet nieuwe uitdaging. In 11 etappes van gemiddeld 25 kilometer komt de wandelaar terecht op plaatsen waarvan hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marcel Schoeters boeken
  Marcel Schoeters - Genieten aan het water in Vlaanderen

  ?Het Vlaamse landschap werd gevormd door de Noordzee en de rivieren. Zij hebben bovendien de economie gegenereerd, steden doen ontstaan, cultuur en welvaart gevoed.Talrijke watermolens, sluizen, bruggen, havengebouwen, schepen en andere monumenten getuigen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Patrick van Rosendaal, Daan Bouwens boeken
  Patrick van Rosendaal, Daan Bouwens - BE NY 2.0

  Leer de Big Apple kennen door de ogen van 15 Belgen die een nieuwe thuis vonden in deze bruisende wereldstad Be NY 2.0: Van Belg tot New Yorker is de langverwachte opvolger van 'Be New York: Van Toerist tot New Yorker'. Na het overweldigende succes van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • EXTRA MADRID

  ANWB Extra reisgids Madrid - Spanje Ontdek Madrid met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Madrid! Een groot deel van het dagelijkse leven speelt zich dankzij het klimaat af in de straten, op de pleinen, in de talloze bars en tavernes. Dit maakt Madrid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL Noorwegen

  Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land slechts vijf miljoen inwoners. Het is dankzij olie en gas nog schathemeltje rijk ook, met een spaarpot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Monique van der Burg boeken
  Monique van der Burg - Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

  Laos & CambodjaBeide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rijke cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking, die sterk afhankelijkheid is van de machtige rivier de Mekong. Beide landen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Martin H. Petrich boeken
  Martin H. Petrich - ONTDEK SRI LANKA

  ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka Verken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de Culturele Driehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • André van der Elst, Jean Lammertyn boeken
  André van der Elst, Jean Lammertyn - Fietsgids Brussel

  Brussel is - in tegenstelling tot wat men vaak denkt - een van de groenste hoofdsteden van Europa. Een ideale stad om al fietsend verkend te worden, in alle vrijheid en weg van de platgetreden paden. Deze gids nodigt uit om Brussel-stad en haar 19… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Evert de Rooij boeken
  Evert de Rooij - Verrassend Venetië

  Veel is er al over Venetie geschreven, maar niet eerder werden een aantal vragen gesteld die tot doel hebben een echt geheel ander beeld van deze fantastische stad te schetsen;Waar had de schilder Tintoretto zijn atelier en in welke kerk werkte hij maar liefst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jent Hadderingh boeken
  Jent Hadderingh - Nakende wiefies

  Waarom heten Sneeuwklokjes in Drenthe nakende wiefies? Er is een grote kans dat de nietsvermoedende lezer zonder kennis van de Drentse streektaal, bij de titel van dit boek eerder denkt aan de aankondiging van een pikant boek dan aan een boek over plantennamen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Krijn Koetsveld boeken
  Krijn Koetsveld - Il mio giro d'Italia

  Fietsen in Italië, van Mortera naar La Forcella.Te lange afstanden, teveel klimwerk, te warm, maar telkens redt hij zich eruit en bereikt toch het eindpunt.Een paar jaar later wordt er een nieuwe tocht ondernomen. Er is veel gebeurd, ziekte, gedeeltelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jürgen Strohmaier boeken
  Jürgen Strohmaier - WERELDREISGIDS PORTUGAL

  ANWB Wereldreisgids PortugalDe ANWB Wereldreisgids Portugal is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Portugal. Het land van schitterende kusten, levendige steden, aan traditie gehechte dorpen en ongerepte landschappen. Maar ook van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joline van den Oever boeken
  Joline van den Oever - Hotel Amour

  "Weet je nog een bijzonder hotel?" Wij wel! Mooie ruime kamers, een bad op pootjes of een regendouche, een hotel midden in de bergen, aan zee of juist in een stad vol knetterende energie, met een lobby vol leuke mensen of een geweldig restaurant. Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • De Groene Reisgids Weekend - Brussel

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Klein in formaat, groot in kwaliteit - De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen - Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Silwen Randebrock boeken
  Silwen Randebrock - Life hacks voor op reis

  Life hacks voor op reis Hoe spaar je ruimte in je koffer en komt je kleding zonder kreukels aan? Hoe reis je voordeliger, comfortabeler? Welke simpele voorwerpen helpen in elke situatie? In dit rijk geïllustreerde boekje staan 300 tips en trucs waar zelfs de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anja De Lombaert boeken
  Anja De Lombaert - Trotter 48 Barcelona

  Heb je 48 uur om Barcelona te verkennen? Dan is Trotter 48 Barcelona jouw gids.Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld!Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming.Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michelin in the pocket - Londen

  ?In deze gloednieuwe kaartgidsen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in de stad van jouw keus.Resultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Michelin in the pocket - Barcelona

  ?In deze gloednieuwe kaartgidsen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in de stad van jouw keus.Resultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Flip van Doorn, Jolanda Denekamp boeken
  Flip van Doorn, Jolanda Denekamp - LAW-gids streekpad Elfstedenpad

  Het Elfstedenpad Gebruikmakend van voormalige jaagpaden en kerkenpaden, van eeuwenoude grasdijken, van veel betreden handelswegen en soms noodgedwongen van passages over kaarsrechte stroken asfalt, zijn routemakers Johan Vellinga en Broer Adema erin geslaagd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,70
 • Ton van der Heijden boeken
  Ton van der Heijden - Israël

  Israël, een mozaïek van culturen waar heden en verleden elkaar op elke straathoek kruisen. Land met een grote geschiedenis en daardoor een archeologische schatkamer. Je treft hier steden, waar prachtige bouwwerken vaak in harmonie zijn met een archeologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • Cornelis Sturing boeken
  Cornelis Sturing - De horizon gloort

  De schrijver neemt U mee naar landen in Oost Europa, Zuid Amerika, Australië en Afrika. Op boeiende wijze vertelt hij over mensen en landen, van de Roma's in Roemenië tot de Quechua Indianen in de Andes. De situaties, die hij beschrijft, en in welke trieste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Broschürenkalender
 • Format: 30 x 30 cm / geöffnet 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • it diesem exklusiven Kalender unserer Top-Lizenz National Geographic geht es auf eine Reise zu den 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Broschürenkalender
 • Format: 30 x 30 cm / geöffnet 30 x 60 cm
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • In Folie eingeschweißt
 • it diesem exklusiven Kalender unserer Top-Lizenz National Geographic geht es auf eine Reise zu den 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen op Zakynthos

  Gids met 16 dagwandelingen op het Griekse eiland Zakynthos, variërend in lengte van 5,5 tot 20,1 km. Inclusief mogelijkheid om de GPS-tracks op te vragen. Over Zakynthos Steile, witte kalksteenkliffen van meer dan honderd meter hoog, die loodrecht afdalen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95