Boeken over reizen

 • Walter de Vries boeken
  Walter de Vries - Sardinie

  Sardinië heeft vrijwel alles te bieden. Er zijn lange stranden, kleine baaitjes en azuurblauwe zee bij de toeristische gebieden rond Olbia aan de Costa Smeralda, rond Alghero en Bosa en in het zuiden rond Pula en aan de Costa del Sud. Maar er zijn ook hoge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch boeken
  Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch - Andalusie

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bill Hinchberger boeken
  Bill Hinchberger - Brazilië

  National Geographic Reisgids Brazilië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • B.J.C.M. De Vet boeken
  B.J.C.M. De Vet - Trou moet Blycken 1503 - 2013

  Dit boek is de eerste alomvattende beschrijving van de overlevingsgeschiedenis van de Kamer door de eeuwen heen, tegen de achtergrond van de veranderende tijdgeest van de samenleving in de Lage Landen en in Haarlem in het bijzonder. Op de bijgesloten CD-rom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Bruni Gebauer, Stefan Huy boeken
  Bruni Gebauer, Stefan Huy - Australie

  Australië betekent natuur in overvloed en een relaxte levensstijlZeilen, surfen, naar het strand, bier uit een flesje drinken – wie houdt er niet van de Aussies? Australië biedt zowel westerse beschaving als exotische wildernis, unieke cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rosalie Sprooten boeken
  Rosalie Sprooten - De Heerenkuil en; Het verloren paradijs

  Een arm stadsbestuur gaat op zoek naar ideeen om de stadskas te spekken. Miskopen lagen op de loer. De eerste stadsbussen konden maar met moeite de Servaasbrug beklimmen. Een van de wethouders vat dan het plan op om beren te fokken. Jonge beertjes zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Annet van Loon, Hub van Loon boeken
  Annet van Loon, Hub van Loon - In de sloppen van Delhi

  Kirodhi vertelt een schokkend verhaal. Hij woont niet meer in Gole Market, de hele sloppenwijk is met de grond gelijk gemaakt. Samen gaan we ernaartoe. Bulldozers zijn bezig de laatste resten van de sloppenwijk plat te walsen. Alsof er een aardbeving heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • E. Vandenberghe boeken
  E. Vandenberghe - Groot-Diksmuide Deel II - Archiefbeelden

  Diksmuide, West-VlaanderenMet veel liefde heeft de auteur Edwin Vandenberghe in zijn vorige boek, ÔArchiefbeelden-DiksmuideÕ de Diksmuidelingen en ge•nteresseerden kunnen overtuigen dat Diksmuide een unieke positie inneemt in de geschiedenis van de Grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jo Knubben boeken
  Jo Knubben - Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul

  Valkenburg in Zuid-Limburg is van ouds een trekpleister voor toeristen. De plaats staat bekend om zijn mooie natuur, in een heuvelgebied dat uitzonderlijk is voor Nederland. Het is niet voor niets de plaats met het oudste VVV-kantoor van ons land. Wandelen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Colla Bemelmans, Jo Wierts boeken
  Colla Bemelmans, Jo Wierts - Gehuchtenwandelingen in groot Nuth

  Colla Bemelmans en Jo Wierts, beiden geboren en getogen in Nuth, voeren u via vaak ongeasfalteerde paden naar prachtige vergezichten op het plateau, door beekdalen, fruitplantages, wijnvelden en bossen, langs kastelen, kasteelhoeven, kerken, kapellen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Walter Iwersen, Elisabeth van de Wetering boeken
  Walter Iwersen, Elisabeth van de Wetering - Sardinie

  Het Italiaanse eiland Sardinië is perfect voor een wandelvakantie. De Rother Wandelgids Sardinië geeft je meer 60 wandelroutes die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.De wandelroutes voor Sardinië leiden je langs de mooiste plekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ursula Romig Kirsch, Swantje Strieder boeken
  Ursula Romig Kirsch, Swantje Strieder - Umbrie

  Groene hart van ItaliëUmbrië mag dan niet aan zee liggen, het is wel gezegend met heuvels, het Lago Trasimeno, de fresco's van Assisi en Orvieto en de levendige internationale studentenscene van de Etruskische metropool Perugia. Het groene Umbrië is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan van der Heijden boeken
  Jan van der Heijden - Kombi, een Maastrichts jeugddocument

  Kombi was de ultieme jongerensociëteit, opgericht door de paters Jezuïeten die zich eind jaren zestig met overgave storten op het vormingswerk. In Maastricht viel er voor jongeren weinig te beleven.Kombi was de ultieme jongerensociëteit, opgericht door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,33
 • Europa 2014

  ACSI Campinggids Europa package 2014 De ACSI Campinggids Europa en de dvd* in een voordelige package! Beide producten vullen elkaar goed aan en daarmee heeft u een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.500 campings in Europa. Handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Monique van der Burg boeken
  Monique van der Burg - Sri Lanka

  Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Rudi Rotthier boeken
  Rudi Rotthier - De naakte perenboom

  Jaren geleden las Rudi Rotthier een onbegrijpelijk boek waarin de schrijver zich verzette tegen berouw en zich hard maakte voor de idee dat vrijheid en inzicht samenvallen. Die schrijver was Spinoza, het Betreffende boek was Ethica. Rotthier gaat in De naakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bernard Kamphuis boeken
  Bernard Kamphuis - Daar waar ik geboren ben

  Bernard Kamphuis is geboren in 1936 op de boerderij "De Keseer". Als tweede zoon van Engelbert. Op de lagere school zeiden ze Keseers Bernard tegen hem. Engelberts tweelingbroer Albert had ook een jongen die Bernard heette. Die noemden ze Bernard van Kaamphoes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Evert de Rooij boeken
  Evert de Rooij - Le marche

  LE MARCHE. ONGEKEND MOOI. Iedereen looft en prijst Toscane en Umbrië, terwijl het naburige Le Marche voor velen onbekend en dus onbemind is. En dat is volstrekt onterecht, want deze regio - ingeklemd tussen de Apenijnen en de Adriatische Zee - combineert het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans boeken
  Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans - Huiskamer van Nederland

  In Gastenhuis Kasteel Slangenburg is iedereen welkom. Al zestig jaar wordt gastvrijheid met grote letters geschreven in het gastenhuis dat door de benedictijnen van de Sint Willibrordsabdij is gesticht. Sinds de opening in 1953 maken jong en oud grif gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Zuid-Europa 2014

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2014 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.230 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Beide producten vullen elkaar goed aan, handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De beste campings in Frankrijk 2014

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijvingen van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Taalgids Duits

  ANWB Taalgids DuitsNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Duits is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Engels

  ANWB Taalgids EngelsNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Engels is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frans

  ANWB Taalgids FransNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Frans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Spaans

  ANWB Taalgids Spaans Nieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Spaans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95