Boeken over reizen

 • Ronald Elink Schuurman, Bob Lodewijks boeken
  Ronald Elink Schuurman, Bob Lodewijks - De Amsterdamse School in Utrecht

  In het boekje "De Amsterdamse School in Utrecht" vindt u vier wandel- of fietsroutes door de stad Utrecht. Op iedere route maakt u kennis met zo'n 25 panden die gebouwd zijn in de nog altijd gewaardeerde Amsterdams Schoolstijl. U kunt gaan ontdekken dat er in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Willem Bakhuys Roozeboom boeken
  Willem Bakhuys Roozeboom - YOU RUN YOU DIE

  Wat doe je als je wordt aangevallen door een nijlpaard, achterna gezeten door wilde honden of plotseling oog in oog staat met een leeuw of een cobra? Iedere dag rennen ze in de ochtendkudde naar hun werk. Dan besluiten ze het roer om te gooien en hun drukke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Luc Hoogenstein boeken
  Luc Hoogenstein - Vogels kijken op Lesbos - vogelgids, reisgids

  Ontdek de mooiste vogelgebieden van Europa! Het Griekse eiland Lesbos staat bij vele vogelaars, vogelfotografen en natuurliefhebbers bekend als een waar paradijs. Dit is de ideale natuurgids voor iedereen die deze rijkdom wil ontdekken.- De belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gabriele Kalmbach boeken
  Gabriele Kalmbach - Ontdek Parijs

  ANWB Ontdek Reisgids Parijs - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Parijs(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dirk Bol boeken
  Dirk Bol - Het wonder van Afrika

  Er is goed nieuws uit Afrika. Al sinds 1995 vindt in veel Afrikaanse landen opvallende positieve economische verandering plaats. Dit wordt pas recent echt opgemerkt. Er is opmerkelijke economische groei en er is sprake van een ruime verdubbeling van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Schneider boeken
  Peter Schneider - Berlijn

  Berlijn is misschien niet de mooiste of de oudste stad van Europa, maar het is wel de meest sprankelende en onderscheiden. In de afgelopen vijfentwintig jaar, sinds de val van de Muur, is het gelukt om van twee steden één metropool te maken. Berlijn neemt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Beatrice Billon, Barbara Boespflug boeken
  Beatrice Billon, Barbara Boespflug - New York 3,2,1... Action!

  Beleef New York op 62 mythische filmlocaties Een gebakje in Cafe Lalo uit You've got mail? Even uitrusten in de bibliotheek uit The Day After Tomorrow? Aanschuiven aan de tafel uit When Harry met Sally? Je even Marilyn voelen op het metrorooster uit The Seven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • ANWB Fietsatlas Nederland

  Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele land beslaan en 4 aparte stadsbladen. De kaarten geven alle fietsknooppunten en fietspaden weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Els Overes boeken
  Els Overes - ANWB Campinggids Campings onderweg 2014-2015

  In deze campinggids Campings onderweg 2014 vind je meer dan 550 campings en 340 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa. Met veel campings die korting geven in voor- en hoogseizoen.Met de ANWB campinggids Campings onderweg 2014 vindt u makkelijk een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Evert de Rooij boeken
  Evert de Rooij - Gardameer

  LAGO DI GARDA. EEN MEER VOL VERHALEN. 978.94.9117. 255.7 Nog lang niet alles is gezegd over het bekendste meer van Italie. De meeste vakantiegangers beperken zich tot een bezoekje aan de hoogtepunten, zoals Sirmione, Lazise en Malcesine. Verder genieten ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Merian live! Nice, Monaco, Cannes en Saint-Tropez

  Nice, Monaco, Cannes en Saint-Tropez ontdekken en beleven! Winkelen Uitgaan Eten Drinken Overnachten Wandelingen Excursies Bezienswaardighede (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Robin Mckelvie, Jenny Mckelvie boeken
  Robin Mckelvie, Jenny Mckelvie - Capitool Compact Dubrovnik en Dalmatische kust

  Zandstranden en schitterende steden De Dalmatische kust is het drukst bezochte deel van Kroatië. De azuurblauwe zee, de uitgestrekte zandstranden, de met wijngaarden bedekte heuvels, alles bij elkaar ademt het een bijna Italiaanse sfeer uit. Ook zeker het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Wim Jansen boeken
  Wim Jansen - Reizen in Latijns-Amerika De Reus Ontwaakt

  Een zoektocht naar de ziel van Brazilië, beschreven in 25 kleurrijke reisverhalen.Op zoek naar de ziel van Brazilië Brazilië staat te schudden op zijn grondvesten. De reus ontwaakt, roepen demonstranten. De reus, dat was het land, de economie. Wij zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arend Zeebeer boeken
  Arend Zeebeer - Van Potdeksel tot Luikhoofd

  Een reis van vijf maanden op een modern droge lading schip, gezien door de ogen van één van de bemanningsleden. Het begint met het aan boord stappen in Livorno en besluit met de thuisreis vanuit Singapore. De reis gaat van Italië via Griekenland en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • John Steinbeck boeken
  John Steinbeck - Reizen met Charley

  In september 1960 beginnen John Steinbeck en zijn poedel Charley aan een lange reis door Amerika, van Long Island naar de Pacific en via Texas en het diepe Zuiden terug naar New York. Hij reist met een speciaal voor deze reis gebouwde camper, de Rocinante, via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Trotter Kroatie

  De betrouwbare reisgezel in een nieuwe dynamische lay-out. Een must voor elke reiziger - die Kroatië echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaar van het avontuur

  Dé inspiratiegids voor de avontuurlijkste reis van je leven Deze Lonely Planet-gids neemt je mee naar meer dan 250 'wilde' bestemmingen die garant staan voor puur avontuur en spectaculaire activiteiten. Je verneemt meteen ook wanneer je het beste naar India… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierre Josse boeken
  Pierre Josse - Trotter Denemarken

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Denemarken echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gijs van Middelkoop boeken
  Gijs van Middelkoop - Beren op de weg

  Gijs van Middelkoop en zijn vriendin Aimée gaan weer fietsen! Dwars door de Rocky Mountains deze keer, in Canada en de USA. Tijdens het eerste deel van hun reis moeten ze de weg nogal eens delen met hongerige beren. En dat zorgt voor de nodige complicaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bernard Bouwman boeken
  Bernard Bouwman - Landenreeks Turkije

  Het besluit van de lidstaten van de Europese Unie in 1999om Turkije tot kandidaat-lidstaat te benoemen werd aldaarmet groot enthousiasme ontvangen. Het was het begin vaneen lange reeks hervormingspakketten. Turkije leek ferm opweg naar de Europese Unie. 'In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Dorothea Heintze boeken
  Dorothea Heintze - Marco Polo Hamburg

  Groene metropool aan het water: internationaal, sportief en cultureelDe binnenstad van Hanzestad Hamburg is overzich¬telijk: op een paar minuten lopen van elkaar liggen hier de winkels en de cul¬turele instellingen, de sfeervolle haven en de groene longen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Uli Auffermann boeken
  Uli Auffermann - Rother wandelgids Münsterland; Parklandschap tussen de Ruhr en de Rijn

  Ontdek het wandelgeheim over de grens!De Rother Wandelgids Münsterland beschrijft 50 wandelroutes in deze sprookjesachtige Duitse regio.Wandel langs kleine wegen die kronkelen door bossen en weiden. Geniet van de vele prachtige kastelen en landhuizen. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Ontdek Azoren

  ANWB Ontdek Reisgids Azoren - Portugal De nieuwste ANWB reisgids Azoren (Portugal). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hendrik Vos, Rob Heirbaut boeken
  Hendrik Vos, Rob Heirbaut - Het IJzeren Gordijn

  Een kwarteeuw na de val van de Muur gaan VRT-journalist Rob Heirbaut en politicoloog Hendrik Vos, beiden Europakenners, op zoek naar sporen van het IJzeren Gordijn. Als gezworen fietsmakkers volgen ze de Iron Curtain Trail, een fietsroute die de 7000 kilometer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wat & Hoe kids Wereldvlaggen stickerboek

  Welke vlag heeft Brazilië? Wat betekenen de sterren op de vlag van Australië? Dit leuke doeboek voor kinderen vanaf circa 5 jaar bevat meer dan 150 stickers en vrolijk geïllustreerde kaarten. Boordevol leuke weetjes over de symbolen en emblemen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99