Boeken over reizen

 • Alexander Reeuwijk boeken
  Alexander Reeuwijk - Achter de sluier het land

  Iran, het land van dichters, ayatollahs, sjahs en de mooiste islamitische architectuur ter wereld, is voor velen een mysterie. Toch is het één van de belangrijkste landen in het hart van het Midden-Oosten, prominent op de oude handelsroutes en heeft het een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Des Hannigan, Josephine Quintero, Achim Bourner boeken
  Des Hannigan, Josephine Quintero, Achim Bourner - Wat & Hoe Onderweg Andalusië

  Wat & Hoe Onderweg Andalusië is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Andalusië heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Atlas Michelin Great Britain & Ireland 2015

  De wegenatlas Michelin Grande-Bretagne & Irlande - Groot-Brittannië & Ierland 2015 is een handige atlas op schaal 1 / 300 000 aangepast aan het wegennet van het land. U vindt er de grote wegen, plaatsnamenregister en stadsplattegronden. Spirale binding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dilek Zaptcioglu boeken
  Dilek Zaptcioglu - Merian live reisgids Antalya en de Turkse Riviera

  Antalya en de Turkse Rivièra ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Winkelen Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr boeken
  Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr - kullu tamâm 7e druk met audio

  Naast het geschreven Standaard Arabisch bestaat er in de Arabische wereld een reeks van onderling sterk afwijkende plaatselijke omgangstalen of dialecten. Wie Arabisch als omgangstaal wil leren, staat voor de vraag met welk Arabisch dialect hij moet beginnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr boeken
  Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr - kullu tamâm 7e druk met audio

  Naast het geschreven Standaard Arabisch bestaat er in de Arabische wereld een reeks van onderling sterk afwijkende plaatselijke omgangstalen of dialecten. Wie Arabisch als omgangstaal wil leren, staat voor de vraag met welk Arabisch dialect hij moet beginnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Eric Jan van Dorp, Bart Nagel boeken
  Eric Jan van Dorp, Bart Nagel - Emigreren naar Canada - Editie 2015

  Emigreren naar Canada staat volop in de belangstelling. Niet vreemd, want Canada heeft de emigrant veel te bieden. Rust, ruimte, prachtige natuur en volop mogelijkheden om dromen waar te maken. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Burggraeve boeken
  Patrick Burggraeve - Rugzakken naar Compostela

  De Camino, mijn Camino, was een plaats van denken en nadenken. Gedurende 120 dagen met jezelf bezig zijn is niet niks en laat zijn sporen na. Het gaf mij het gevoel dat ik het eerste luik in mijn leven een plaats moest geven. Afsluiten is niet het goede woord,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ubel Zuiderveld boeken
  Ubel Zuiderveld - Nationaal Snack Handboek

  Dit is het Nationaal Snack Handboek. Het lexicon vol hapklare brokken, waarin alle snacks en belangrijke snacktermen alfabetisch zijn gerangschikt. Een boek waarin de nadruk helemaal ligt op onze vaderlandse frituurfolklore. Alle frituurlekkernijen passeren de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Theo Bakker boeken
  Theo Bakker - De Sovjet-Unie bestaat niet meer

  In 1991 spatte de Sovjet-Unie uiteen. Nieuwe landen ontstonden en andere, die we vergeten waren, werden weer zichtbaar en zelfstandig. Het was gedaan met het communisme. Hoe zou het er nu zijn, bijna vijfentwintig jaar na de bevrijding? In april 2014… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Michel Rauch boeken
  Michel Rauch - ANWB Wereldreisgids Israël en de Palesteinse gebieden

  ANWB Wereldreisgids Israël en de Palestijnse gebieden is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden van Israël en de Palestijnse gebieden, maar ook in de (complexe) achtergronden van het land en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - Merian live De mooiste wandelingen in Rome

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de eeuwige stad 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden Gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes Tips voor restaurants, pizzeria's, cafés en bars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hendrik Vos, Rob Heirbaut boeken
  Hendrik Vos, Rob Heirbaut - Het IJzeren Gordijn

  Een kwarteeuw na de val van de Muur gaan VRT-journalist Rob Heirbaut en politicoloog Hendrik Vos, beiden Europakenners, op zoek naar sporen van het IJzeren Gordijn. Als gezworen fietsmakkers volgen ze de Iron Curtain Trail, een fietsroute die de 7000 kilometer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paul van Bodengraven boeken
  Paul van Bodengraven - Wandelen op Samos

  Als er een prijs zou zijn voor de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemming in de Middellandse zee in de 21ste eeuw, dan zou Samos met zijn rust en natuurschoon beslist een goede kanshebber zijn voor de titel. Toerisme is hier weliswaar een belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ladies on the Road

  Het motto van serviceclub Ladies Circle Oudenaarde Friendship and Service mag gerust uitgebreid worden met ... and travelling. Want reizen doen de dames graag, veel en goed. Zo goed dat ze besloten om hun reiservaringen, trendy adresjes en verborgen must-sees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman boeken
  Sietske de Vet, Rutger Burgers, Menno Zeeman - De mooiste eilandwandelingen van Nederland

  Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker stevig doorstappen langs het water. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. Je hoofd helemaal leeg maken, turen naar de uitgestrekte horizon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roland Dusik boeken
  Roland Dusik - ANWB Wereldreisgids Australië

  ANWB Wereldreisgids Australië is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden van Australië, maar ook in de achtergronden van het land en volk. In deze uitgebreide reisgids vindt naast de uitgebreide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Birgit Müller-Wöbcke boeken
  Birgit Müller-Wöbcke - Merian Live Abu Dhabi

  Abu Dhabi ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Sport en strand Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rosanne Langenberg boeken
  Rosanne Langenberg - Puur Cotê d'Azur

  Azuurblauwe kusten, charmante dorpen en schitterende bergmassieven. Hoewel 'glitter' en 'glamour' nog altijd steekwoorden zijn die bij de regio Côte d'Azur om de hoek komen kijken, is de streek zoveel meer dan dat. Rosanne Langenberg neemt je mee naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Ontdek Fuerteventura

  ANWB Ontdek Reisgids Fuerteventura De nieuwste ANWB reisgids Fuerteventura. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Merian live Kaapverdie

  Kaapverdië ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Winkelen Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dirk Kam boeken
  Dirk Kam - Licht op Afrika

  Licht op Afrika is een verslag van vele jaren Afrika-ervaring met veel hoogte- en dieptepunten van een betrokken man die door kleinschalige projecten met zonne-energie het leven van de allerarmsten in oa Uganda probeert te verlichten. De titel heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marielle den Hengst boeken
  Marielle den Hengst - De gêne voorbij

  Zeven vriendinnen besluiten samen de Kilimanjaro te beklimmen. Vol goede moed, energie en plezier vertrekken ze naar Tanzania. Tegelijkertijd is er spanning: gemiddeld minder dan de helft haalt immers de top. De tocht duurt zeven dagen, is gezellig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015 EAN-Code: 978-90-79756-91-9 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.240 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Handig als voorbereiding op uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Axel Pinck boeken
  Axel Pinck - ANWB Wereldreisgids Verenigde Staten zuidoost

  ANWB Wereldreisgids Verenigde Staten zuidoost neemt u mee naar het gebied wat geassocieerd wordt met gospelmuziek, dixielandmuziek en katoenvelden zover het oog reikt. Deze gids beschrijft de historie en huidige tijd in dit karakteristieke deel van het land.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95