Boeken over reizen

 • Kitty van Zanten, Mireille Spaas boeken
  Kitty van Zanten, Mireille Spaas - Jippie naar Engeland, Schotland en Wales!

  Het slimme rugzakje Jippie neemt kinderen mee op reis naar Engeland, Schotland en Wales en vertelt wat er onderweg te zien en te doen is. Informatie over de landen komt op een speelse manier aan bod. En dankzij de vele spelletjes en voorbeeldzinnen in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wat & Hoe select Bretagne

  Wat & Hoe Select Bretagne is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eddy le Couvreur boeken
  Eddy le Couvreur - Op pad in Rotterdam

  Twee nieuwe wandelgidsen om Rotterdam te ontdekken. De één om de Maasstad van Noord naar Zuid en de ander van Oost naar West te doorkruisen. Want de beste manier om een stad te leren kennen is wandelend. Beide gidsen van auteur Eddyle Couvreur geven daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Evers boeken
  Karin Evers - De groene reisgids Kreta

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Olivier Page, Véronique Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas boeken
  Olivier Page, Véronique Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas - Trotter Noordwest-Spanje

  De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • De Groene Reisgids Duitsland Zuid

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Olaf Op den Kamp boeken
  Olaf Op den Kamp - Natuurparels in Midden-Limburg

  In 'Natuurparels in Midden-Limburg' staan wandelingen beschreven in Het IJzerenbos en de Hout bij Susteren, de Doort bij Echt in het voormalige stroomgebied van de Maas, Het Koningssteen bij Thorn, een natuurontwikkelingsgebied, de Beegderheide, de dalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Luc Verhuyck boeken
  Luc Verhuyck - 360° Rome

  De reisgids van de 21ste eeuw De reisgids is het hart van de 360° aanpak. Hij bevat alle informatie en inspiratie, overzichtelijk voorgesteld en ingedeeld volgens de interesses van de reiziger. De 360° aanpak bevat ook een digitale planningstool waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reishandboek Cuba

  Met het Reishandboek Cuba ga je goed voorbereid op reis naar dit Caribische eiland. De levendige cultuur, het rijke verleden en de bezienswaardigheden worden uitgebreid beschreven. Hoewel er op toeristisch gebied geen enkele beperking bestaat, is Cuba nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther van Veen boeken
  Esther van Veen - De charme van Napels en Campania

  Campania ademt mythische schoonheid en heeft verrassend veel te bieden qua natuur, cultuur en lekker eten. De Grieken stichtten hier welvarende stadstaten, en de Romeinse elite verkoos deze regio om te ontspannen te midden van een spectaculair vulkaanlandschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Straatsma boeken
  Paul Straatsma - Mijn streek

  Nu in boekvorm: de serie 'Mijn streek' zoals die verscheen in Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Dertig landschappen in Noord-Nederland uitvoerig belicht. Met prachtige foto's, kaartmateriaal en wandel- en fietsroutes. Riant formaat, gebonden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geert Lemmens boeken
  Geert Lemmens - 100% Keulen

  Met 100% Keulen op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Saskia de Leeuw boeken
  Saskia de Leeuw - 100% Stockholm

  Met 100% Stockholm op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carrie Meihuizen Waller boeken
  Carrie Meihuizen Waller - 100% Dublin

  Met 100% Dublin op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annebeth Vis, Ferenz Jacobs boeken
  Annebeth Vis, Ferenz Jacobs - 360° BARCELONA

  De reisgids van de 21ste eeuw De reisgids is het hart van de 360° aanpak. Hij bevat alle informatie en inspiratie, overzichtelijk voorgesteld en ingedeeld volgens de interesses van de reiziger. De 360° aanpak bevat ook een digitale planningstool waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • JEF STIJNEN boeken
  JEF STIJNEN - STUDIE- EN OEFENBOEK THAI

  Voor het studeren van een taal is het belangrijk om de grammatica van die taal te kennen. Maar het is even belangrijk om je vertrouwd te maken met de levende taal en vooral de zinsbouw te oefenen. Dit boek is bestemd voor iedereen die met behulp van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Christian Gogler boeken
  Christian Gogler - Rother wandelgids Cornwall-Devon

  Cornwall - Devon is een fantastisch wandelparadijs voor natuurliefhebbers; uitzicht op zee en kust , groene heuvels en kronkelende landweggetjes . De mystieke sfeer komt tot leven bij het zien van de brede baaien met ruige kliffen , woeste kloven met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam Hommes, Jaap van Splunter, Sander Groen, Victoria Farkas boeken
  Mirjam Hommes, Jaap van Splunter, Sander Groen, Victoria Farkas - Te gast in Australie

  TE GAST IN Australië is samengesteld door en voor reizigers.Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Monique van der Burg boeken
  Monique van der Burg - Insight Guide Thailand (Ned.ed.)

  De glinsterende mozaïeken van de Tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok weerspiegelen de vele facetten van Thailand. Het land kan immers bogen op een gastvrije bevolking, overweldigend natuurschoon en een rijke cultuur die tot uiting komt in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Marycke Janne Naber boeken
  Marycke Janne Naber - Twentse kruistochten

  In twaalf rondwandelingen wijst Marycke Janne Naber je de weg door het Twentse land. Dit doet ze aan de hand van de vele Mariakapelletjes en landkruizen die Twente rijk is. Wandelen is goed voor lijf en leden. Maar kuierend langs de religieuze monumenten wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bas van Lier boeken
  Bas van Lier - 111 Plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben

  * Een gids en leesboek over onbekende en verrassende plekken in Amsterdam * Met idyllische locaties voor zomergenot * Bijzondere hotspots, gekke musea en bruisende broedplaatsen Bas van Lier (1961) is journalist, schrijver van bedrijfsgeschiedenissen en andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacqueline Goossens, Tom Ronse boeken
  Jacqueline Goossens, Tom Ronse - 360° New York

  De reisgids van de 21ste eeuw - Ontdek in deze reisgids wat New York voor jou te bieden heeft - Stippel met de 360° reisplanner een persoonlijk reisprogramma uit, op basis van je eigen interesses - Verken de stad met realtime gps-ondersteuning en offline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Liesbeth Pieters boeken
  Liesbeth Pieters - 100% Brussel

  Met 100% BRUSSEL op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michiel Hegener boeken
  Michiel Hegener - ANWB Fietsgids Veluwe, Utrecht oost, Flevoland en Gelderse rivieren

  ANWB Fietsgids Veluwe, Utrecht oost, Flevoland en Gelderse rivierenDe 240 meest populaire fietsroutes zijn gebundeld in een serie van 8 nieuwe fietsgidsen. Deze gids bevat een selectie van 30 routes in de omgeving Veluwe, Utrecht oost, Flevoland en Gelderse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erwin De Decker, Peter Jacobs boeken
  Erwin De Decker, Peter Jacobs - 360° Berlijn

  De reisgids van de 21ste eeuw - Ontdek in deze reisgids wat Berlijn voor jou te bieden heeft - Stippel met de 360° reisplanner een persoonlijk reisprogramma uit, op basis van je eigen interesses - Verken de stad met realtime gps-ondersteuning en offline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99