Boeken over reizen

 • Fietsknooppuntkaart Overijssel en Achterhoek

  ANWB Fietsknooppuntenkaart Overijssel en Achterhoek Stippel je eigen fietsroute door Overijssel en de Achterhoek uit met de ANWB knooppuntenkaart! Ontdek de wonderschone natuur van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel of fiets langs het water tussen Rheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Sabine Barth boeken
  Sabine Barth - Ontdek Ijsland

  ANWB Ontdek reisgids IJsland Verken IJsland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids IJsland! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de geisers in Haukadalur en vulkaan Hekla niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en ga op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Trotter Cuba

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- 38 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Patrick van Rosendaal boeken
  Patrick van Rosendaal - Be New York - Update

  Handleiding die je snel en eenvoudig leert hoe het is om New Yorker te zijn Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 22 kleurrijke New Yorkers. Ze delen met veel plezier hun ervaringen en geven je een unieke kijk op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Monique van den Burg boeken
  Monique van den Burg - Insight Guide Thailand (Ned.ed.)

  De glinsterende mozaïeken van de Tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok weerspiegelen de vele facetten van Thailand. Het land kan immers bogen op een gastvrije bevolking, overweldigend natuurschoon en een rijke cultuur die tot uiting komt in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Guy Minnebach boeken
  Guy Minnebach - 360° Boedapest

  De reisgids van de 21ste eeuw De reisgids is het hart van de 360° aanpak. Hij bevat alle informatie en inspiratie, overzichtelijk voorgesteld en ingedeeld volgens de interesses van de reiziger. De 360° aanpak bevat ook een digitale planningstool waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Benelux + app 2017

  Voor de kampeerder die graag dicht bij huis wil kamperen is de ACSI Campinggids Benelux met 875 campings een uitkomst. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg! Bij deze gids krijgt u bovendien gratis toegang tot het landenpakket… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ontdek Oostenrijk

  ANWB Ontdek reisgids OostenrijkVerken Oostenrijk op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Oostenrijk! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden in de Mozartstad Salzburg en het Sloss Schönbrunn niet missen, maar ga ook eens van de gebaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Peeters boeken
  Hans Peeters - Vogels kijken in de Camargue en de Crau - reisgids Frankrijk

  Een prachtige reisgids voor liefhebbers van natuur, vogels en reizen in Frankrijk. De Camargue is een uitgestrekt natuurgebied in Zuid-Frankrijk. Op de grens van zoet en zout vind je er een uniek landschap van meren, moerassen, rietvelden en zoutpannen, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wat & Hoe Stedentrip, Ron Stuart boeken
  Wat & Hoe Stedentrip, Ron Stuart - Boedapest

  Wat & Hoe Boedapest is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Extra Bilbao

  ANWB Extra reisgids Bilbao - Spanje Ontdek Bilbao met de compacte reisgids ANWB Extra Bilbao! De combinatie van het supermoderne stadsdeel met het Guggenheim Museum en het oude gedeelte met de middeleeuwse straatjes maakt Bilbao tot de perfecte bestemming voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Extra Dubai

  ANWB Extra reisgids Dubai Ontdek Dubai met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dubai! De 340 dagen zon per jaar, betoverende lange zandstranden aan de Perzische Golf, de avontuurlijke woestijn direct voor de deur en de gigantische shoppingmalls, maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Stefan Brijs boeken
  Stefan Brijs - Andalusisch logboek

  Met het nieuwsgierige oog dat zijn hele œuvre kenmerkt, kijkt Stefan Brijs in "Andalusisch logboek" voor het eerst naar de rijkdommen van zijn nieuwe thuishaven Andalusië. Brijs verhuisde in het voorjaar van 2014 naar Loma León, een gehucht in de bergen ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jannie Regnerus boeken
  Jannie Regnerus - Het geluid van vallende sneeuw/De volle maan als beste vriend

  In 'Het geluid van vallende sneeuw' en 'De volle maan als beste vriend' kijkt de lezer door de ogen van Jannie Regnerus en ondergaat dezelfde betovering die haar destijds overkwam in Japan en Mongolië.De auteur verbleef een jaar in Japan en raakte daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Timo Lutz boeken
  Timo Lutz - Merian live - Piemonte

  Piemonte en Lombardije ontdekken en beleven! Winkelen Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rachael Heston boeken
  Rachael Heston - Capitool Sri Lanka

  Capitool Sri Lanka: de ideale reisgids voor jouw reis naar Sri Lanka • Het is de luxe reisgids voor levensgenieters• Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van zeer hoge kwaliteit• Met vele schitterende foto’s en illustraties• Bestand tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Dominiek Plouvier, Chantal van den Bergh-Lodeweyckx boeken
  Dominiek Plouvier, Chantal van den Bergh-Lodeweyckx - Bomen van Paramaribo

  "Met dit boek willen we iedereen die van Paramaribo houdt, in het bijzonder de jeugd en de vele toeristen die het land bezoeken, kennis laten maken met de grote verscheidenheid aan bomen in de stad. Van honderd boomsoorten beschrijven we de naamgeving en enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Manfred Braunger boeken
  Manfred Braunger - Ontdek Los Angeles & Zuid-Californië

  ANWB Ontdek reisgids Los Angeles & Zuid-Californië - Amerika Verken Los Angeles & Zuid-Californië op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Los Angeles & Zuid-Californië! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals Hollywood Boulevard,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ilja Gort boeken
  Ilja Gort - Slurp Vakantiegids

  Ilja Gort heeft zijn eigen wijnchateau in Frankrijk. Hij werd bekend met zijn La Tulipe-wijnen en Slurp-wijnen en zijn televisieserie Gort à la Carte. Levensgenieter Gort reist al jarenlang kris kras door Frankrijk op zoek naar authentieke restaurantjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Max Krijger boeken
  Max Krijger - Monumenten van tubbergen

  Prachtig foto boek, waarin alle monumenten van de gemeente Tubbergen worden belicht. Foto's zijn gemaakt door Henk Frons. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Extra Edinburgh

  ANWB Extra reisgids Edinburgh - Schotland Ontdek Edinburgh met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Edinburgh! Edinburgh valt uiteen in verschillende districten. Old Town is te bereiken via de vele bruggen, New Town is compact en daardoor goed te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Sophie Launay, Francois Wong boeken
  Sophie Launay, Francois Wong - Dominicus stad-in-kaart: Kreta in kaart

  Ga op vakantie naar Kreta! Met de uitklapbare kaarten uit deze stedengids ontdek je de leukste plekken van Kreta. Kreta in kaart Kreta is het grootste eiland van Griekeland. Het is een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming. Bekijk de beroemde opgravingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Wat & Hoe Hoogtepunten, Des Hannigan boeken
  Wat & Hoe Hoogtepunten, Des Hannigan - Rhodos

  Wat & Hoe Rhodos is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Extra Turijn

  ANWB Extra reisgids Turijn - Italië Ontdek Turijn met de compacte reisgids ANWB Extra Turijn! Dwalen en lekker eten. Barokke paleizen en fijne winkelgalerijen. Grote pleinen en originele koffiebarretjes. Al deze eigenschappen maken Turijn tot de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Extra Wenen

  ANWB Extra reisgids Wenen - Oostenrijk Ontdek Wenen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Wenen! Wenen heeft een fantastisch moderne skyline, in de binnenstad stikt het van de barokke en jugendstil pronkgevels. Je kunt er ontspannen in een van de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99