Boeken over reizen

 • Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken
  Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Skane

  Wuivende graanvelden, mysterieuze kastelen en burchten, een honderden kilometers lange kustlijn, met loofbossen bezaaide heuvelruggen en gezellige dorpjes, je vindt het allemaal in Skåne. Van alle regio's die het uitgestrekte Zweden telt, is Skåne misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Swantje Strieder, Tim Jepson boeken
  Swantje Strieder, Tim Jepson - Wat & Hoe Onderweg Rome

  Wat & Hoe Onderweg Rome is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Rome is een wirwar van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ewout Kieckens boeken
  Ewout Kieckens - Alle wegen van Rome

  Alle wegen leiden naar Rome. Dat was zo in de antieke tijd toen Romeinse legioenen over de "Via Appia's" van de stad marcheerden om de wereld te veroveren. Over dezelfde wegen kwamen eeuwen later de pelgrims.Het is tegenwoordig -op de legers na- niet anders.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ACSI boeken
  ACSI - CampingCard ACSI 2016 - set 2 delen

  CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste, lage tarieven per nacht. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En dat op meer dan 3.142 campings… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stefan Mulders boeken
  Stefan Mulders - Reismicrobe te pakken (3)?

  Het rijk geïllustreerd boek "Reismicrobe te pakken (3)?" bevat naast sappige anekdotes en handige tips ook veel intrigerende foto's. Echt een aanrader voor zowel korte trips als verre reizen naar alle windstreken. Tevens komen er ook enkele thema's aan bod… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,60
 • Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr boeken
  Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr - kullu tamâm 7e druk met audio

  Naast het geschreven Standaard Arabisch bestaat er in de Arabische wereld een reeks van onderling sterk afwijkende plaatselijke omgangstalen of dialecten. Wie Arabisch als omgangstaal wil leren, staat voor de vraag met welk Arabisch dialect hij moet beginnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoutes in Europa Met de camper door ITALIË

  MET DE CAMPER DOOR ITALIË Grand Tour naar Rome en rondreis Umbrië en Toscane Deze routegids beschrijft een lange reis vanuit Noord-Italië naar Rome, met op de terugweg een unieke zigzagroute langs de mooiste steden en gebieden van Umbrië en Toscane. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoutes in Europa Met de Camper naar Zuid-Frankrijk

  WIJNROUTE ELZAS, JURA EN ROUTE NAPOLÉONDeze routegids beschrijft een reis van de Elzas in het noordoosten naar het startpunt van de Route Napoléon in Zuid-Frankrijk. Alle ingrediënten voor een mooie en interessante reis zijn hier aanwezig: lekker eten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rutger Burgers, Sietske de Vet, Rob Wolfs boeken
  Rutger Burgers, Sietske de Vet, Rob Wolfs - De mooiste bergwandelingen van Nederland

  Iedereen met een passie voor wandelen in de bergen, kan nu ook in Nederland uit de voeten. Rutger Burgers, Sietske de Vet en Rob Wolfs hebben de mooiste toppen van Nederland beklommen. Prachtige vergezichten en onverwachte kuitenbijters worden afgewisseld door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wilbert Geers boeken
  Wilbert Geers - Beleef Corsica

  Alle clichés over Corsica zijn waar: berg in zee, eiland van de schoonheid, vogeleiland, eiland van de liefde, vlindereiland, eigenzinnig en karaktervol, Frankrijk in het klein, noem maar op. Dat idee zal na het lezen van Beleef Corsica niet anders zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renée de Haan boeken
  Renée de Haan - Toscane Noord

  Toscane is de meest beschreven provincie van Italië dus lijkt elk nieuw boek hierover overbodig. Wij gaan bewijzen dat er juist heel veel niet bekend is. Vooral over de mensen die er wonen en hun bezieling. Toscane Noord gaat uit van Florence als bolwerk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Ottenhof boeken
  Jan Ottenhof - Met de Boreas de heuvels over

  "MIJN SCHEEPSDIESEL SLAAT DE MAAT, DE OEVERS GLIJDEN VOORBIJ." In drieëndertig dagen voer tekstschrijver Jan Ottenhof met zijn Boreas over rivieren en kanalen van Medemblik naar de Middellandse Zee. Een unieke reis van zestienhonderd kilometer door gebieden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ron Stuart boeken
  Ron Stuart - Wat & hoe Select Boedapest

  Wat & Hoe Select Boedapest is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Karin Anema boeken
  Karin Anema - De Noorse liefde van W.F. Hermans

  Bijna een halve eeuw na dato reist Karin Anema in het voetspoor van Willem Frederik Hermans naar Finnmark, het noordelijkste deel van Noorwegen en het gebied waar Nooit meer slapen zich afspeelt. Scherp observerend beschrijft ze wat er is veranderd, met oog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Theo Bakker boeken
  Theo Bakker - De Sovjet-Unie bestaat niet meer

  In 1991 spatte de Sovjet-Unie uiteen. Nieuwe landen ontstonden en andere, die we vergeten waren, werden weer zichtbaar en zelfstandig. Het was gedaan met het communisme. Hoe zou het er nu zijn, bijna vijfentwintig jaar na de bevrijding? In april 2014… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • M. den Hartog, S. Peerdeman boeken
  M. den Hartog, S. Peerdeman - Reis naar Canada met een 'working holiday' visum!

  Wij zijn een enthousiast koppel dat graag reist! Omdat we onze backpacks al meerdere keren hebben ingepakt, weten we wat er nodig is om aan een grote reis te beginnen. Op reis gaan is vooral erg leuk en een verrijking voor je leven! Wij willen onze ervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ladies on the Road

  Het motto van serviceclub Ladies Circle Oudenaarde Friendship and Service mag gerust uitgebreid worden met ... and travelling. Want reizen doen de dames graag, veel en goed. Zo goed dat ze besloten om hun reiservaringen, trendy adresjes en verborgen must-sees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2016

  Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) bundelen de krachten en brengen jaarlijks de meest complete gids voor camperaars. In de gids ACSI CampingCard & Camperplaatsen vindt iedere camperaar precies waar hij naar op zoek is. De gids is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Hetty de Vogel boeken
  Hetty de Vogel - Puglia, een bijzondere belevenis

  Puglia, de nog ongerepte regio in de hak van Italië. Gastronomie, tradities en cultuur zijn daar nauw verweven met elkaar. De historische invloeden van de Grieken en Arabieren zijn niet alleen terug te vinden in de cultuur en architectuur, maar ook in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renée de Haan boeken
  Renée de Haan - Toscane Zuid en ELBA

  Een geheel andere kijk op Toscane: de beleving van binnenuit. Interviews met plaatselijke coryfeeën, tips om met Toscaners te communiceren en vooral plekken die minder toeristisch zijn. Met dit boek vind je die onbekende plaatsen waar na een steegje, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jakobien Huisman boeken
  Jakobien Huisman - Dagen op Finca don Carmelo

  Emigreren, integreren en boerin worden tegelijk, dat gaat niet zonder slag of stoot in dit vervolg op Een jaar in Andalusië, het relaas van Jakobien Huisman en Alain Grootaers over hoe ze - met hun toen 11-jarige dochter Julia en hun poes Shukran - hun lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Philip Bönders boeken
  Philip Bönders - Links + Rechts van de Snelweg 2016

  Links & Rechts van de Autobahn is inmiddels een klassieker. Het is een handige gids voor het reizen over de Europese snelwegen, met een overzicht van ruim 4500 hotels langs de snelwegen naar Zuid-Frankrijk, Duitsland, de Alpen, Italië, maar ook Scandinavië.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anne van den Dobbelsteen boeken
  Anne van den Dobbelsteen - 2016 Facile-en-Route Campergids Europa

  De welbekende facile-en-route campergids Europa. Nu met Camperplaatsen in 27 landen; Naast de UK- Nederland-Belgie-Luxemburg-Frankrijk-Spanje-Portugal-Denemarken-Duitsland-Zwitserland-Oostenrijk-Italie-Kroatie-Slovenië en Griekenland Nu ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Michael Ivory boeken
  Michael Ivory - Duitsland

  National Geographic Reisgids Duitsland is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99