Boeken over reizen

 • Rolf Goetz boeken
  Rolf Goetz - Lanzarote

  De Rother wandelgids Lanzarote beschrijft 35 fantastische wandelingen over dit vulkaneneiland.Natuurliefhebbers en wandelaars kijken hun ogen uit tijdens de wandelingen tussen de kraters en langs de onvoorspelbare kuststroken. De vulkanen hebben hun sporen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans boeken
  Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans - Huiskamer van Nederland

  In Gastenhuis Kasteel Slangenburg is iedereen welkom. Al zestig jaar wordt gastvrijheid met grote letters geschreven in het gastenhuis dat door de benedictijnen van de Sint Willibrordsabdij is gesticht. Sinds de opening in 1953 maken jong en oud grif gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Zuid-Europa 2014

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2014 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.230 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Beide producten vullen elkaar goed aan, handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frans

  ANWB Taalgids FransNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Frans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Spaans

  ANWB Taalgids Spaans Nieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Spaans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • De mooiste Nederlandse steden

  De mooiste Nederlandse steden - 25 steden, van Alkmaar tot Zwolle Waarom zou je tijd, geld en moeite in een buitenlandse stedenvakantie steken? Ons eigen land biedt verrassend veel plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn. Dit boek is niet alleen een lust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Jenny Schuckardt boeken
  Jenny Schuckardt - Verona

  Verona en Veneto ontdekken en beleven Winkelen, uitgaan Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Groningen/Drenthe 2014/2015

  Vernieuwde handzame uitgave van de Wateratlas Groningen/Drenthe 2014-2015. Deze wateratlas bestrijkt beide provinciën in een handzaam boekwerk. De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Katja Staartjes boeken
  Katja Staartjes - Lopen over de grens

  Grenzen. Ze geven aan tot hoe ver je kunt of mag gaan. Welke grenzen zijn er eigenlijk? Wie bepaalt welke grenzen voor wie gelden? Katja Staartjes en Henk Wesselius liepen 2000 kilometer langs de grens van Nepal: van het noordwestelijke naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Gaele Strootman boeken
  Gaele Strootman - Wat beweegt je?

  'Wat ik me altijd voorstelde was een enorm lange tocht, waarop je helemaal niks hoeft te doen behalve fietsen en genieten van de natuur. Ik stelde me een oneindig lange weg voor, in zo'n weids landschap als in een Amerikaanse film. Dan zie ik mezelf staan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Erik de Geus boeken
  Erik de Geus - Het historisch centrum

  Deel #5 bevat 50 oude en 50 nieuwe foto's van de stad Utrecht. Fotograaf Erik de Geus verzamelt historische prentbriefkaarten van de stad en legt exact vanaf de plaats waar zijn voorgangers hebben gestaan de huidige situatie vast. Dankzij deze foto's van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nina Swaep boeken
  Nina Swaep - Rotterdam

  100% Rotterdam Met 100% Rotterdam op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs highlights en de leukste adressen volgens de locals. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Angeline M.C. Schoor boeken
  Angeline M.C. Schoor - De jungle-jingle van Ecuador

  Voor Angeline Schoor gaat een langgekoesterde wens om het Amazone-regenwoud en de Andes te zien in vervulling als zij afreist naar Ecuador, met niets anders bij zich dan een rugzak en een camera. In het voorzakje van haar tuinbroek steekt een beknopte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Angeline M.A. Schoor boeken
  Angeline M.A. Schoor - Bovenop de rugzak

  Angeline Schoor reisde samen met haar zoon door Indonesië. Nu maakt zij de lezer deelgenoot van hun waarnemingen, hun momenten van verwondering, verbijstering, vermoeidheid maar vooral van het plezier. Neem door middel van dit boek plaats bovenop hun rugzak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam canal district

  The ANWB travel guide 'Amsterdam's Historical Canals, World Heritage Site' offers extensive information on the unique mix of history, culture and relaxation and has a wealth of details for a delightful walk through the area surrounding the canals. The guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andries de Haan boeken
  Andries de Haan - Beatrix in Groningen en Drenthe

  Toen koningin Beatrix eind januari 2013 aankondigde afstand te doen van de troon, zijn we in het rijke archief van Dagblad van het Noorden op zoek gegaan naar foto's die van haar gemaakt zijn tijdens de vele bezoeken die zij in de loop der jaren bracht aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De beste campings in Europa 2014

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijvingen van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zwarte Woud

  Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met wandelingen, fietstochten en autoroutes.Het Zwarte Woud is een aantrekkelijk en veelzijdig vakantiegebied met dichte naaldbossen en prachtige rivierdalen. Deze gids is bedoeld voor reizigers die ter plekke een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antwerpen en Gent

  Het mooiste van Antwerpen en Gent ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Antwerpen en Gent ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiets & The City: Amsterdam

  Het mooiste van Amsterdam ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken of door het Vondelpark adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Amsterdam ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Londen

  Het mooiste van Londen ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Londen ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiets & The City: Barcelona

  Het mooiste van Barcelona ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Barcelona ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiets & The City: Berlijn

  Het mooiste van Berlijn ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Berlijn ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ralf Nestmeyer boeken
  Ralf Nestmeyer - Sicilie

  Sicilië ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Thijs Termeer, Coen Harleman boeken
  Thijs Termeer, Coen Harleman - Bijzondere hotels in de bergen

  Op vakantie in de bergen kan van alles betekenen: fietsen, wandelen, luieren, golfen, skiën, zonnen en/of bezichtigen. In dit boek vindt u adressen die tegemoet komen aan sommige of veel van uw wensen voor een ideale vakantie in de bergen. Hotels die iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50