Boeken over reizen

 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam canal district

  The ANWB travel guide 'Amsterdam's Historical Canals, World Heritage Site' offers extensive information on the unique mix of history, culture and relaxation and has a wealth of details for a delightful walk through the area surrounding the canals. The guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andries de Haan boeken
  Andries de Haan - Beatrix in Groningen en Drenthe

  Toen koningin Beatrix eind januari 2013 aankondigde afstand te doen van de troon, zijn we in het rijke archief van Dagblad van het Noorden op zoek gegaan naar foto's die van haar gemaakt zijn tijdens de vele bezoeken die zij in de loop der jaren bracht aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • 557 Pologne Sud-Ouest - Zuidwest-Polen

  De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De Regionale Michelinkaart biedt u: pittoreske routes, een plaatsnamenregister, tabellen met afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, nuttige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,65
 • Margarete Graf boeken
  Margarete Graf - Munchen

  Met de ANWB Extra reisgids München heeft u een handzame reisgezel. In deze reisgids München vindt u o.a. een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden.Waar het Münchner Kindl woont; rond het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thijs Termeer, Coen Harleman boeken
  Thijs Termeer, Coen Harleman - Bijzondere hotels in de bergen

  Op vakantie in de bergen kan van alles betekenen: fietsen, wandelen, luieren, golfen, skiën, zonnen en/of bezichtigen. In dit boek vindt u adressen die tegemoet komen aan sommige of veel van uw wensen voor een ideale vakantie in de bergen. Hotels die iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Peter Schilte boeken
  Peter Schilte - Even een boodschap doen

  Hoe een geslaagde smokkelreis naar Marokko uiteindelijk toch nog fout afliep.Na enkele jaren van verslaving aan heroïne zit de auteur met de financiële gevolgen. Een uitnodiging van een paar vrienden om een rit naar Marokko te maken tegen een leuke beloning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,53
 • Redmond O'Hanlon boeken
  Redmond O'Hanlon - Tussen Orinoco en Amazone

  Na zijn reis naar het hart van Borneo dacht Redmond O Hanlon dat een reis over de Orinoco naar het hart van het Amazonegebied geen enkel probleem zou opleveren. Niets bleek minder waar; naast de gevaren die hij al kende, deden zich nog heel andere voor: een op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marcel Gansevoort boeken
  Marcel Gansevoort - Hoe word ik wereldreiziger?

  Geactualiseerde editie van dit heerlijke boek voor reizigers (én thuisblijvers) Ook verkrijgbaar als e-boek Lees meer...

  19,99
 • Roy van Niersen boeken
  Roy van Niersen - Thuis in Zweden

  Auteur Roy van Niersen interviewde 15 gezinnen die inzicht geven in de besluitvorming bij hun emigratie en de jaren die daarop volgden in Zweden. Door de grote verscheidenheid aan gezinssamenstelling, karakters, werkervaring, ideeën en Zweedse inkomstenbron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arjan Wijnstra boeken
  Arjan Wijnstra - kijk op boerderijen

  In sprankelende woorden en prachtige beelden laat schrijver en fotograaf Arjan Wijnstra details zien die in het voorbijgaan zo gewoon lijken, en dat toch niet zijn. Hij leert de lezer anders kijken naar het agrarisch erfgoed; vaaltschuren in de Achterhoek,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kees de Heer boeken
  Kees de Heer - Wandelen in het Utrechtse landschap 2 10 wandelroutes in de Stichtse Lustwarande

  Tien wandelingen in een bijzondere landgoederenzone: de Stichtse Lustwarande. De natuurjournalist Kees de Heer brengt je op de mooiste plekken van de buitenplaatsen tussen De Bilt en Doorn. Met kennis van zaken en veel enthousiasme wijst hij op bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam Grachtengordel Werelderfgoed

  De ANWB reisgids "Amsterdam Grachtengordel Werelderfgoed" besteedt uitgebreid aandacht aan de bijzondere mix van historie, cultuur en ontspanning en heeft alles in huis voor een mooie wandeling over de grachtengordel. De gids geeft veel achtergrondinformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ko van Geemert, Jan Brokken boeken
  Ko van Geemert, Jan Brokken - Dushi Willemstad

  Heimwee naar Curaçao. Niet de minsten hebben er last van. Neem Nobelprijswinnaar Gabriel García Márquez, over wie de Curaçaose auteur Boeli van Leeuwen schreef: 'In vrijwel al zijn boeken wordt het schone eiland Curaçao genoemd.' In Dushi Willemstad wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • G Handl, C Handl boeken
  G Handl, C Handl - IJsland

  Wandelen in IJsland?De Rother wandelgids IJsland telt maar liefst 55 wandelingen door dit ruige gebied van vuur en water.Van eenvoudige wandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar. De wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rik Merchie boeken
  Rik Merchie - Hitchhiking Everest

  Lifter-historicus Rik Merchie steekt in Gent aan de E40 zijn duim uit. Op goed geluk van voertuig naar voertuig, met één compagnon: een extreme gevoeligheid voor wagenziekte. 31 liftdagen en 81 voertuigen later staat hij aan de voet van de Mount Everest in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Golf in Nederland 2013

  Golf in Nederland 2013 is de officiële gids van de Nederlandse Golf federatie. In deze 32 ste. editie is opgenomen: alle door de NGF erkende golfbanen in Nederland. informatie over de NGF en adressen van golf organisaties. NGF wedstrijdkalender 2013.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Laurence Blanchar, Glen Recourt, Audrey Oliveira, Alejandro Prieto de Vega boeken
  Laurence Blanchar, Glen Recourt, Audrey Oliveira, Alejandro Prieto de Vega - Madrid in kaart

  Van Plaza Mayor tot Puerta del sol, van de Gran Vía tot het Prado en het Parque del Retiro: met deze gids kom je overal! * 8 uitklapbare stadskaarten * 60 bezienswaardigheden in beeld * 150 adressen voor restaurants, tapasbars, tablaos en winkels * Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marisa Garau boeken
  Marisa Garau - Een enkeltje Auckland please

  In Een enkeltje Auckland please beschrijft Marisa Garau, voormalig copywriter en ex-stressverslaafde, op openhartige wijze hoe zij besluit om haar snelle Amsterdamse leventje in te ruilen voor een nieuw bestaan in Nieuw-Zeeland.Bij gebrek aan informatie over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dieter Losskarn boeken
  Dieter Losskarn - Namibie

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Zachte kaft, ISBN 9789018031633):Namibië is bijna twintig keer zo groot als Nederland, maar telt slechts ruim 2 miljoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marcel Gevaert boeken
  Marcel Gevaert - West-Vlaanderen DBH-fietsgids

  Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! De Vlaamse kustprovincie heeft de fietser veel te bieden. Natuur en cultuur, biljartvlakken wegen met ertussen enkele plateautjes en zelfs een strook heuvels die trots… (Losbladig)

  Lees meer...
  19,99
 • Annelies Ryckaert boeken
  Annelies Ryckaert - Gent

  100% GentMet 100% GENT op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutesleiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS.De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkelszijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Onderweg Zweden

  Zweden is een uitbundige verzameling van landschappen, culturen en klimaten. Tussen de vlakke fruitstreek in het zuidelijke puntje en de noordelijke mijnstad Kiruna in Zweeds Lapland liggen niet alleen moderne steden als Stockholm en Göteborg, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Vos boeken
  Hans Vos - Dromen

  Vier mannen van middelbare leeftijd fietsen van Amsterdam naar Rome. Tijdens de rit slaat de ik-figuur aan het mijmeren en vraagt zich af waarom hij hier - en het zover - gekomen is.Meegesleept door herinneringen aan de Stones en Wally Tax overziet hij zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • K. Wijnsma boeken
  K. Wijnsma - Schat, is dit nu Frankrijk ?

  'Schat is dit nu Frankrijk'?' is een verzameling vakantieverhalen met een knipoog. De humoristisch geschreven verhalen berusten allen op de werkelijkheid. Zonder uitzondering spelen ze zich af in Frankrijk en de camping en ons gezin staan centraal.'Schat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,10
 • Elodie Heloise, Miriam Sluis, Sinaya Wolfert, Elly Hellings boeken
  Elodie Heloise, Miriam Sluis, Sinaya Wolfert, Elly Hellings - Curacao

  TE GAST IN Curaçao, 3e druk oktober 2013, ISBN 978 94 6016 045 5 Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er wonen, werken of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95