Boeken over reizen

 • Wandelgids Berlijn

  De beste manier om een stad te leren kennen is nog altijd te voet. De Wandelgidsen van National Geographic bevatten gedetailleerde wandelroutes waarmee de wandelaar door de stad loopt alsof hij er geboren en getogen is. De Wandelgids bestaat steeds uit drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elisabeth Arts boeken
  Elisabeth Arts - La Guinguette Hollandaise

  Het opzetten van een centrum voor muziek en levenskunst in een oud Frans hotel in een dorpje midden in de Auvergne, dat gaat niet zomaar. Dat ervaren Henk en Lies Arts als ze denken de perfecte locatie voor hun plannen te hebben gevonden, maar de werkelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy boeken
  Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy - Rewbé

  De Islamitische Republiek Mauritanië is geen voor de hand liggende reisbestemming, wel een uitdaging voor wie een open geest heeft en niet bang is voor extremen. Aïcha is bijna tien wanneer ze op zoek gaat naar haar roots in Mauritanië. Samen met haar mama… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Philip Freriks boeken
  Philip Freriks - De meridiaan van Parijs

  Cover gebruikt als primaire bron voor de titelgegevens (omdat ondertitel niet op titelpagina staat). Oorspronkelijke editie verschenen onder de titel: Het spoor van de monumentale meridiaanKunstenaar Jan Dibbets ontwierp een inmiddels beroemd monument voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Dominicus Bolivia

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Patrick Leigh Fermor boeken
  Patrick Leigh Fermor - Een onvoltooide reis

  Een onvoltooide reis is het boek dat de Britse reisschrijver Patrick Leigh Fermor altijd nog wilde schrijven, maar helaas overleed hij voordat hij het boek kon afmaken. Leigh Fermor maakte faam met zijn Een voettocht langs Rijn en Donau en Tussen wouden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - De grote spoorwegcarrousel

  Paul Theroux reist vier maanden per trein door Azië. Hij doorkruist onder meer Turkije, Iran, Afghanistan, Pakistan, India, Sri Lanka, Thailand, Birma, Maleisië, Zuid-Vietnam en de Sovjet-Unie en neemt de ultrasnelle Japanse treinen, de Oriënt-Express en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul Murphy boeken
  Paul Murphy - Wat & Hoe Select Londen

  Wat & Hoe Select Londen is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kopenhagen in kaart

  Van Nyhavn naar Christiania, langs De Kleine Zeemeermin naar Børsen en Amalienborg. Met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matheu Bemelmans boeken
  Matheu Bemelmans - Langs kruisen en kapellen

  Veel religieus erfgoed in Limburg staat gewoon buiten, in de vrije natuur. In Zuid-Limburg staan veel meer kruisen dan kapellen. In sommige dorpen is er bij wijze van spreken om het andere huis wel een kruisbeeld tegen de gevel te vinden. In Noord-Limburg zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Andrew Humphreys boeken
  Andrew Humphreys - Capitool Compact Marrakech

  De oaseMarrakech, in alle opzichten een oase, was vroeger een richtpunt voor handelskaravanen die door de woestijn noordwaarts trokken en het vaak besneeuwde Atlasgebergte doorkruisten. Marrakech is een van de belangrijkste steden van Marokko en de prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Rose Orth boeken
  Rose Orth - Erger je niet, verbaas je slechts

  Wordt je uitgezonden voor je werk naar een ander land met een andere cultuur, dan loop je tegen zaken aan die je stoutste verwachtingen overtreffen. Niet alleen zon, zee en zaligheid of een langdurige vakantie zoals velen zullen denken. Deze waargebeurde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saska Graville boeken
  Saska Graville - Londen in stijl

  Londen voor vintage-liefhebbers. Dit schitterende boek is een lust voor het oog. Al bladerend heb je zin om meteen naar Londen te gaan en al deze mooie winkeltjes en eettentjes te bezoeken. Londen is excentriek, vrij en eigenzinnig en er is altijd iets nieuws… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Buijsse boeken
  Jan Buijsse - Retourtje Oezbekistan en Kirgizstan

  Al in zijn jongensjaren droomde Jan Buijsse van landen aan de Zijderoute, zoals Oezbekistan. Steden als Samarkand en Bukhara hadden een enorme aantrekkingskracht op hem. Inmiddels heeft hij Centraal-Azië, en met name Oezbekistan, verschillende keren bezocht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lucy Corne boeken
  Lucy Corne - Capitool Compact Gran Canaria

  Zon, zee, strandDoor het fijne zand, de gouden stranden en het perfecte klimaat heeft Gran Canaria een enorme aantrekkingskracht. Het eiland biedt ook genoeg mogelijkheden om te genieten van natuur en rust. Een ruige noordkust, groene laurierbossen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoutes in Europa CamperRoute Italië - De Grand Tour naar Rome

  ITALIË De Grand Tour naar Rome Lengte route 1.150 km Heen- en terugreis ca. 2.550 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 3 tot 4 weken Beschrijvingen van 9 campings en 4 camperplaatsen Deze reis heeft zoveel moois te bieden dat we elke camperaar kunnen aanraden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Michael Palin boeken
  Michael Palin - Het nieuwe Europa

  In dit boek bezoekt Michael Palin een deel van Europa dat voor hem net zo onbekend is als de hoogvlakte van Tibet of de uitgestrekte Sahara: Oost-Europa. Hij komt in landen waarvan hij amper heeft gehoord, veelal met een nieuwe naam, vaak onbekend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Jose Luis Peixoto boeken
  Jose Luis Peixoto - Achter gesloten grenzen

  Het was bijzonder dat een romanschrijver toestemming kreeg om het eeuwfeest van de geboorte van de grote Noord-Koreaanse roerganger Kim Il-Sung te bezoeken. En al helemaal dat hij de kans kreeg om er te reizen. Een schrijver met verbeelding in een land waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Reinder Politiek boeken
  Reinder Politiek - De Laurentiuskerk van Kimswerd, een pronkstuk

  In Nederland zijn weinig kerken meer aanwezig waarvan je duizend jaar geschiedenis in hout en steen kunt aflezen. In de Laurentiuskerk van Kimswerd is veel van deze historie bewaard gebleven en na de laatste restauratie, afgerond in 2012, is dat nog veel beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hettie Rensink boeken
  Hettie Rensink - Vier seizoenen Zuuk

  Nooteboom, Berends, Pannekoek, de Wilde en Tiemens. Zo maar wat achternamen die veel voorkomen in buurtschap Zuuk. Zuuk telt maar een paar honderd inwoners. Misschien is dat de reden van de grote saamhorigheid onderling? De mensen kennen elkaar. Je loopt even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lilian Otten boeken
  Lilian Otten - Cuba Experience

  Met enkel een fiets, landkaart en tent op zak reizen vier vrienden dwars door Cuba. Een reis door een land waar de tijd heeft stilgestaan. Ook een reis die bol staat van bijzondere ontmoetingen, gastvrije mensen, de nodige flessen rum en een dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elodie Rambaud boeken
  Elodie Rambaud - Parijs in stijl

  Parijs in stijl is de reisgids voor liefhebbers van mode en interieur. Styliste Elodie Rambaud die Parijs op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Ontdek met haar de bijzondere mode- en interieurwinkeltjes, markten en festivals. Of je nu op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Merian live! Gardameer

  Gardameer ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Stefan Miebach boeken
  Stefan Miebach - Marco Polo Corsica

  Veelzijdig eiland met een afwisselend landschapCorsica stond al bij de oude Grieken bekend onder de naam kalliste, de mooiste. Een derde van het eiland, een regio van Frankrijk, is met bos bedekt. Duinen, pijnbomen en lagunes, plots opdoemende rotsen, Genuese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Patrick Ven boeken
  Patrick Ven - Samos

  Als je een volledige, actuele reisgids voor Samos zoekt heb je hem gevonden. Patrick, die meer dan 10 jaar op het Griekse eiland Samos woont, maakte deze gids.Door zijn liefde en interesse voor Samos kent hij het eiland als weinig anderen. Deze reisgids maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95