Boeken over reizen

 • Jacques Cats boeken
  Jacques Cats - De dokter en de oorlog

  De in 2012 overleden Vlissingse huisarts Ad van Dijk heeft naast zijn drukke bestaan altijd veel tijd kunnen vinden om informatie te verzamelen over alles wat te maken had met de Tweede Wereldoorlog in zijn woonplaats en de Walcherse omgeving. Hij publiceerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman van Velzen boeken
  Herman van Velzen - Op de koffie

  "Van en bi-j de scheerbaas" is 't letste deel uut de serie "Verzamelde werken van Herman van Velzen". Maor toe dat in de krante ston hebt ze mien toch nog weer aardeg wat vehalen op-estuurd. Hier mot ik de naeve van Gert Reusink en Jan ten Have, allebeide uut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tosca Niterink boeken
  Tosca Niterink - Klimmen naar kruishoogte

  Klimmen naar kruishoogte is geen wandelgids en ook niet het zoveelste verslag van een spirituele zoektocht. Tosca Niterink en haar vaste dans- en wandelpartner Anita besloten als ware wandelamateurs de zogenaamde ‘zilverroute’ te lopen: 1200 kilometer,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henk van der Jagt boeken
  Henk van der Jagt - De nieuwe nomaden van Europa

  Vrijetijdsbesteding speelt door de eeuwen heen een steeds belangrijker rol. Een manier om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven is kamperen.De tijd dat de huifkar als woonwagen werd gebruikt ligt ver achter ons. Een lange periode van tent en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • E.J. Groeskamp boeken
  E.J. Groeskamp - De Rode spoorlijn

  Vanuit West-Europa loopt in oostelijke richting de langste ononderbroken spoorlijn van de wereld. Een traject van 16.000 kilometer dat door Europees Rusland en Siberië voert naar Mongolië en China en daarna verder naar het zuiden van Vietnam. Deze machtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bernd Plikat boeken
  Bernd Plikat - Rother wandelgids Andalusië

  De Rother wandelgids Andalusië beschrijft 50 wandelingen in de regio's Costa del Sol, Costa de la Luz en Sierra Nevada.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Drentse plaatsnamen verklaard

  Drentse plaatsnamen verklaard is deel 4 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 500 Drentse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Overijsselse plaatsnamen verklaard

  Overijsselse plaatsnamen verklaard is deel 8 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 650 Overijsselse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Zeeuwse plaatsnamen verklaard

  Zeeuwse plaatsnamen verklaard is deel 3 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 400 Zeeuwse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Ester Smit, Marycke Naber boeken
  Ester Smit, Marycke Naber - Romeinse veldtochten

  In zeven wandelingen leiden Marycke Janne Naber en Ester Smit je langs sporen van de Romeinen aan de noordgrens van hun rijk. Deze zijn volop verscholen in de bodem, maar reconstructies van Romeinse wegen, wachttorens en fundamenten van grensforten maken dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karen Groeneveld boeken
  Karen Groeneveld - 101 101 WERELDWONDEREN

  101 Wereldwonderen De grootste schatten van de mensheid op vijf continenten. Dit boek geeft een monumentaal overzicht van 101 klassieke en moderne wereldwonderen over de gehele wereld. Veel ervan zijn door mensenhand geschapen, andere in vaak meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Thomas Retstatt boeken
  Thomas Retstatt - Rother wandelgids Picardië

  Deze gids beschrijft 50 wandelingen in Noord-Frankrijk tussen de Belgische grens, Parijs, de Atlantische Oceaan en de streek Champagne-Ardenne in een zeer gevarieerd landschap.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eugène de Kok boeken
  Eugène de Kok - Zeeland in kleur

  Doorkruis het Zeeuwse landschap en het is alsof je een kleurenwaaier uitvouwt. Voor "Zeeland in kleur" reisden de fotografen Bennie Krajenbrink en Charles Linssen kriskras door de provincie en legden bekende en minder bekende, maar altijd kleurrijke kanten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arjan Wijnstra boeken
  Arjan Wijnstra - Werk aan boerderijen

  Wie buitenaf woont heeft altijd werk. In dit logisch vervolg op "Kijk op Boerderijen" vind je inspirerende informatie, prachtige beelden en ook praktische tips over het vele werk dat gepaard gaat met het wonen op een originele boerderij. In sprankelende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr boeken
  Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr - kullu tamâm 7e druk met audio

  Naast het geschreven Standaard Arabisch bestaat er in de Arabische wereld een reeks van onderling sterk afwijkende plaatselijke omgangstalen of dialecten. Wie Arabisch als omgangstaal wil leren, staat voor de vraag met welk Arabisch dialect hij moet beginnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Anne Duquénoy boeken
  Anne Duquénoy - De Groene Reisgids - Zweden

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! Met een selectie door onze auteurs ter plaatse: - De top 10 van Zweden in beeld - 30 rondritten, wandelingen en excursies - Duidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen - 320 adressen voor elk budget - 18… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ankie Gijsel boeken
  Ankie Gijsel - Wablief?

  Het woordenboek Wablief? kunt u gebruiken om de vertaalslag te maken tussen het Vlaams en het Nederlands. Het bevat meer dan 800 woorden en begrippen. De samenstellers wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Rationeel onderdeel van Nederland. Emotioneel onderdeel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Ottenhof boeken
  Jan Ottenhof - Met de Boreas de heuvels over

  "MIJN SCHEEPSDIESEL SLAAT DE MAAT, DE OEVERS GLIJDEN VOORBIJ." In drieëndertig dagen voer tekstschrijver Jan Ottenhof met zijn Boreas over rivieren en kanalen van Medemblik naar de Middellandse Zee. Een unieke reis van zestienhonderd kilometer door gebieden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Femke Creemers boeken
  Femke Creemers - Caravanity Vakantie Notitieboek

  Femke Creemers komt met een speciaal Caravanity vakantie notitieboek voor je hele vakantie. Voordat je op vakantie gaat kun je er je eigen ideeën én tips van anderen noteren. Tijdens je vakantie kun je allerlei fijne lijstjes invullen, zoals je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ineke Steevens boeken
  Ineke Steevens - ONZE VISSERS

  Onze vissers Het DNA van Het Zilte Leven Ineke Steevens, Martin Heylen e.a. De visserij in ons land is in volle evolutie, waarbij veel van de typische zeevisserscultuur aan het verdwijnen is. Dit boek wil het erfgoed en de ziel van deze visserscultuur blijvend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter 48 Praag

  Heb je 48 uur om Praag te verkennen? Dan is Trotter 48 Praag jouw gids. Het beproefde Trotterrecept in woord én beeld! Met tientallen sfeervolle beelden van je favoriete citytripbestemming. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Henk Nijkeuter boeken
  Henk Nijkeuter - Waor roet en blommen wortel schiet in ’t veld - Geschiedenis van de Drentse Literatuur 1945 – 2015

  Ruim twaalf jaar nadat zijn Geschiedenis van de Drentse Literatuur 1816-1956 verscheen, legt Henk Nijkeuter in het vervolg Waor roet en blommen wortel schiet in 't veld de naoorlogse geschiedenis van de Drentse letterkunde vast.In dit gedetailleerde handboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Karin Quint, Maurice Janssen boeken
  Karin Quint, Maurice Janssen - Dominicus regiogids : Wales

  Van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen, is Wales voor velen het onbekendst. En dat is onterecht! Wales is minder luidruchtig dan Schotland, minder turbulent dan Noord-Ierland en minder welvarend dan Engeland. Toch heeft Wales als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Duquénoy boeken
  Anne Duquénoy - De Groene Reisgids - Denemarken

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! Met een selectie door onze auteurs ter plaatse: - De top 10 van Denemarken in beeld - 20 rondritten, wandelingen en excursies - Duidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen - 210 adressen voor elk budget -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95