Boeken over reizen

 • Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch boeken
  Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch - Andalusie

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fiets & The City: Parijs

  Het mooiste van Parijs ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Parijs ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frank van Rijn boeken
  Frank van Rijn - Even naar de Evenaar

  Wereldfietser Frank van Rijn op avontuur door Kenia en Oeganda! Even naar de evenaar is een boek dat de lezer meevoert door Afrika, langs kleurrijke marktjes en door pittoreske dorpjes. Fiets mee met Frank langs de mooie Thomson Falls, Lake Baringo met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Simone Smit boeken
  Simone Smit - Hamburg

  100% Hamburg Met 100% HAMBURG op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Heleen Sloots boeken
  Heleen Sloots - Dag Nederland! Ciao Italia!

  In 2003 leerde Heleen Sloots haar nieuwe partner Ed kennen. Samen woonden ze enkele jaren in Zeeland, waar Heleen werkte als ergotherapeut. Jarenlang fantaseerden ze om een B&B te beginnen in het zonnige ltalië, liefst een met een eigen olijfgaard. Na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Roy van Niersen boeken
  Roy van Niersen - Thuis in Zweden

  Auteur Roy van Niersen interviewde 15 gezinnen die inzicht geven in de besluitvorming bij hun emigratie en de jaren die daarop volgden in Zweden. Door de grote verscheidenheid aan gezinssamenstelling, karakters, werkervaring, ideeën en Zweedse inkomstenbron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam Grachtengordel Werelderfgoed

  De ANWB reisgids "Amsterdam Grachtengordel Werelderfgoed" besteedt uitgebreid aandacht aan de bijzondere mix van historie, cultuur en ontspanning en heeft alles in huis voor een mooie wandeling over de grachtengordel. De gids geeft veel achtergrondinformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Schroder boeken
  Dirk Schroder - Merian Live - Bretagne

  Bretagne ontdekken en beleven!Aan het strandExcursiesBezienswaardighedenEtenDrinkenUitgangslevenOvernachtenWandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Gelderse IJssel 2014/2015

  Deze handzame Wateratlas van de Gelderse IJssel 2014 2015 is ideaal voor aan boord van kleine schepen. De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Esther van Veen boeken
  Esther van Veen - Puur Sardinie

  PUUR SARDINIE 978.94.9117.254.0 De puurheid en het ongrijpbare karakter van Sardinie en haar bewoners, die tot een aparte etnische groep behoren, zijn veelvuldig bezongen en beschreven. Deze uniciteit, ook wel Sardita genoemd, is ontstaan door de geisoleerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Manfred Gorgens boeken
  Manfred Gorgens - Bretagne

  ANWB Ontdek Reisgids Bretagne - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Bretagne(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaus Simon boeken
  Klaus Simon - Normandie

  ANWB Ontdek Reisgids Normandië - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Normandië(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Enno Wiese boeken
  Enno Wiese - Berlijn

  ANWB Ontdek Reisgids Andalusië - Spanje De nieuwste ANWB reisgids Berlijn (Duitsland). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de stad. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annette Kossow boeken
  Annette Kossow - Londen

  ANWB Ontdek Reisgids Londen - Engeland De nieuwste ANWB reisgids Londen(Engeland). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Patrick Ven boeken
  Patrick Ven - Samos

  Als je een volledige, actuele reisgids voor Samos zoekt heb je hem gevonden. Patrick, die meer dan 10 jaar op het Griekse eiland Samos woont, maakte deze gids.Door zijn liefde en interesse voor Samos kent hij het eiland als weinig anderen. Deze reisgids maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Vervoort boeken
  Hans Vervoort - Retourtje Tropen

  Retourtje Tropen is uitdrukkelijk geen backpackersverhaal. Hans Vervoort reisde per huurauto met chauffeur/gids door de pracht van Sumatra en Java en koos ook bij een stopover in Singapore voor the easy way . Zo comfortabel reizend mis je veel ergernissen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Sicilie

  ANWB Ontdek Reisgids Sicilië - ItaliëDe nieuwste ANWB reisgids Sicilië(Italië). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio.- Voor individuele reizigers- Tips voor genieten en actief bezig zijn- Rondwandelingen- Excursies- Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Latzke boeken
  Hans Latzke - Auvergne

  ANWB Ontdek Reisgids Auvergne - Frankrijk De nieuwste ANWB reisgids Auvergne(Frankrijk). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Azoren

  ANWB Ontdek Reisgids Azoren - Portugal De nieuwste ANWB reisgids Azoren (Portugal). Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Golf in Nederland 2013

  Golf in Nederland 2013 is de officiële gids van de Nederlandse Golf federatie. In deze 32 ste. editie is opgenomen: alle door de NGF erkende golfbanen in Nederland. informatie over de NGF en adressen van golf organisaties. NGF wedstrijdkalender 2013.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Laurence Blanchar, Glen Recourt, Audrey Oliveira, Alejandro Prieto de Vega boeken
  Laurence Blanchar, Glen Recourt, Audrey Oliveira, Alejandro Prieto de Vega - Madrid in kaart

  Van Plaza Mayor tot Puerta del sol, van de Gran Vía tot het Prado en het Parque del Retiro: met deze gids kom je overal! * 8 uitklapbare stadskaarten * 60 bezienswaardigheden in beeld * 150 adressen voor restaurants, tapasbars, tablaos en winkels * Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bernhard Irlinger boeken
  Bernhard Irlinger - Wandelgids Schotland

  Gedetailleerde routebeschrijvingen - Alle praktische informatie in een oogopslag - Handige routekaarten en hoogteprofielen Informatief en overzichtelijk - Alle belangrijke gegevens voor je vertrek in één oogopslag: moeilijkheidsgraad, afstand en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rik Zaal boeken
  Rik Zaal - Het beste van Nederland

  Het beste van Nederland is een boek dat zich verheugt over de opmerkelijke verscheidenheid van Nederland en dat in compacte hoofdstukken toont. Geen uitgebreide geschiedenissen, kunsthistorische verhandelingen en routebeschrijvingen zoals in het 1300… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Uli Auffermann boeken
  Uli Auffermann - Munsterland

  Ontdek het wandelgeheim over de grens!De Rother Wandelgids Münsterland beschrijft 50 wandelroutes in deze sprookjesachtige Duitse regio.Wandel langs kleine wegen die kronkelen door bossen en weiden. Geniet van de vele prachtige kastelen en landhuizen. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rolf Goetz boeken
  Rolf Goetz - Kreta

  De Rother Wandelgids Kreta beschrijft 60 wandelroutes op dit populaire Griekse eiland.Ontdek met deze wandelingen verborgen baaien, afgelegen berggebieden en verlaten kloosters op Kreta. En natuurlijk ontbreekt een wandeltocht naar de beroemde Samariakloof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95