Boeken over reizen

 • Karin Anema boeken
  Karin Anema - De Noorse liefde van W.F. Hermans

  Bijna een halve eeuw na dato reist Karin Anema in het voetspoor van Willem Frederik Hermans naar Finnmark, het noordelijkste deel van Noorwegen en het gebied waar Nooit meer slapen zich afspeelt. Scherp observerend beschrijft ze wat er is veranderd, met oog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Paul Murphy, Achim Bourmer boeken
  Paul Murphy, Achim Bourmer - Wat & Hoe Onderweg Lanzarote

  Wat & Hoe Onderweg Lanzarote is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Lanzarote staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Philip Bönders boeken
  Philip Bönders - Links + Rechts van de Snelweg 2016

  Links & Rechts van de Autobahn is inmiddels een klassieker. Het is een handige gids voor het reizen over de Europese snelwegen, met een overzicht van ruim 4500 hotels langs de snelwegen naar Zuid-Frankrijk, Duitsland, de Alpen, Italië, maar ook Scandinavië.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • M. den Hartog, S. Peerdeman boeken
  M. den Hartog, S. Peerdeman - Reis naar Canada met een 'working holiday' visum!

  Wij zijn een enthousiast koppel dat graag reist! Omdat we onze backpacks al meerdere keren hebben ingepakt, weten we wat er nodig is om aan een grote reis te beginnen. Op reis gaan is vooral erg leuk en een verrijking voor je leven! Wij willen onze ervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jacques Cats boeken
  Jacques Cats - De dokter en de oorlog

  De in 2012 overleden Vlissingse huisarts Ad van Dijk heeft naast zijn drukke bestaan altijd veel tijd kunnen vinden om informatie te verzamelen over alles wat te maken had met de Tweede Wereldoorlog in zijn woonplaats en de Walcherse omgeving. Hij publiceerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman van Velzen boeken
  Herman van Velzen - Op de koffie

  "Van en bi-j de scheerbaas" is 't letste deel uut de serie "Verzamelde werken van Herman van Velzen". Maor toe dat in de krante ston hebt ze mien toch nog weer aardeg wat vehalen op-estuurd. Hier mot ik de naeve van Gert Reusink en Jan ten Have, allebeide uut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Huub Schous boeken
  Huub Schous - Elswout, van buitenplaats tot wandelbos

  Elswout, van buitenplaats tot wandelbos is het eerste boek over Elswout, de best bewaarde buitenplaats van ons land. Het behandelt de rijke geschiedenis van de diverse generaties die Elswout hebben opgebouwd tot het schitterende voorbeeld van de Engelse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jannie Regnerus boeken
  Jannie Regnerus - De volle maan als beste vriend

  Een Mongoolse aanbidder doet haar een paard cadeau. Een man organiseert een popconcert om voor zijn doodzieke zoon de nier van een ter dood veroordeelde Chinees te kunnen kopen. En in de grauwe hoofdstad Ulaanbaatar houden straatkinderen zich als ratten onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henk van der Jagt boeken
  Henk van der Jagt - De nieuwe nomaden van Europa

  Vrijetijdsbesteding speelt door de eeuwen heen een steeds belangrijker rol. Een manier om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven is kamperen.De tijd dat de huifkar als woonwagen werd gebruikt ligt ver achter ons. Een lange periode van tent en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • E.J. Groeskamp boeken
  E.J. Groeskamp - De Rode spoorlijn

  Vanuit West-Europa loopt in oostelijke richting de langste ononderbroken spoorlijn van de wereld. Een traject van 16.000 kilometer dat door Europees Rusland en Siberië voert naar Mongolië en China en daarna verder naar het zuiden van Vietnam. Deze machtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sophie Duijts, Boele Gerkes, Pieter Schriks, Marjolein van Wegen, Norbert van Berckel boeken
  Sophie Duijts, Boele Gerkes, Pieter Schriks, Marjolein van Wegen, Norbert van Berckel - FondsenBoek 2016

  De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf januari 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek 2016 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Anneke de Bundel, Nicole Franken boeken
  Anneke de Bundel, Nicole Franken - Over elfjes en kogelgaten

  In 'Over elfjes en kogelgaten' reizen journaliste Anneke de Bundel en fotografe Nicole Franken door Noorwegen, IJsland, Bosnië, Iraaks Koerdistan, Ierland en Schotland. Ze ontmoeten mensen in afgelegen gebieden. Gebieden waar dreigende uitbarstingen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dominicus Stad-in-kaart : Sevilla in kaart

  Van Santa Cruz tot Triana, van het Real Alcázar tot de Casa de Pilatos en het Plaza de Toros de la Real Maestranza: met deze gids kom je overal! *8 uitklapbare stadskaarten *60 bezienswaardigheden in beeld *150 adressen voor restaurants, tapasbars en winkels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Swantje Strieder, Tim Jepson boeken
  Swantje Strieder, Tim Jepson - Wat & Hoe Onderweg Rome

  Wat & Hoe Onderweg Rome is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur. Rome is een wirwar van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - De mysterieuze Costa Blanca

  Zoals iedere streek heeft ook de Costa Blanca zijn vele sagen en legenden, maar niet allemaal berusten ze op verzinsels. Vele verhalen hebben zelfs een geschiedkundige achtergrond en berusten op waar gebeurde feiten. Vele personajes die de geschiedenis zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • ACSI boeken
  ACSI - CampingCard ACSI 2016 - set 2 delen

  CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kunt u voordelig kamperen in het laagseizoen. U betaalt één van de vier vaste, lage tarieven per nacht. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En dat op meer dan 3.142 campings… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans Maarten van den Brink boeken
  Hans Maarten van den Brink - Reizigers bij een herberg

  Dit is een boek over eten. Over de maaltijden die ik, alleen of in gezelschap, in Spanje heb gegeten en over de herinnering daaraan. Die herinnering was ook het enige criterium bij het schrijven. Als ze na jaren nog steeds krachtig was, dan was het eten pas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bjorn van den Broek boeken
  Bjorn van den Broek - Bjorn van den Broek

  In dit boek neem ik u mee op reis naar de uithoeken van de wereld. Tijdens deze reizen heb ik een blog bijgehouden. Deze zijn nu gebundeld in dit boek. Om te beginnen neem ik u mee naar Curaçao. Op dit eiland heb ik 5 maanden stage gelopen bij een duikschool.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr boeken
  Manfred Woidich, Rabha Heinen - Nasr - kullu tamâm 7e druk met audio

  Naast het geschreven Standaard Arabisch bestaat er in de Arabische wereld een reeks van onderling sterk afwijkende plaatselijke omgangstalen of dialecten. Wie Arabisch als omgangstaal wil leren, staat voor de vraag met welk Arabisch dialect hij moet beginnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Rutger Burgers, Sietske de Vet, Rob Wolfs boeken
  Rutger Burgers, Sietske de Vet, Rob Wolfs - De mooiste bergwandelingen van Nederland

  Iedereen met een passie voor wandelen in de bergen, kan nu ook in Nederland uit de voeten. Rutger Burgers, Sietske de Vet en Rob Wolfs hebben de mooiste toppen van Nederland beklommen. Prachtige vergezichten en onverwachte kuitenbijters worden afgewisseld door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoutes in Europa Met de camper door ITALIË

  MET DE CAMPER DOOR ITALIË Grand Tour naar Rome en rondreis Umbrië en Toscane Deze routegids beschrijft een lange reis vanuit Noord-Italië naar Rome, met op de terugweg een unieke zigzagroute langs de mooiste steden en gebieden van Umbrië en Toscane. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoutes in Europa Met de Camper naar Zuid-Frankrijk

  WIJNROUTE ELZAS, JURA EN ROUTE NAPOLÉONDeze routegids beschrijft een reis van de Elzas in het noordoosten naar het startpunt van de Route Napoléon in Zuid-Frankrijk. Alle ingrediënten voor een mooie en interessante reis zijn hier aanwezig: lekker eten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Ottenhof boeken
  Jan Ottenhof - Met de Boreas de heuvels over

  "MIJN SCHEEPSDIESEL SLAAT DE MAAT, DE OEVERS GLIJDEN VOORBIJ." In drieëndertig dagen voer tekstschrijver Jan Ottenhof met zijn Boreas over rivieren en kanalen van Medemblik naar de Middellandse Zee. Een unieke reis van zestienhonderd kilometer door gebieden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reiswoordenboek Nederlands-Swahili

  ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET SWAHILI Paul de Waard schreef ooit een reisgids over Gambia, een ministaatje in West-Afrika. Daarin werd ook aandacht besteed aan veel gesproken talen aldaar: Mandinka en Wolof. Op verzoek ontstonden later zelfs reiswoordenboekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - Rare jongens, die Zweden

  Lineke Breukel woont met haar gezinsgenoten vanaf 2012 op het Zweedse platteland, omringd door tientallen kilometers bos. Dat bewust gekozen isolement leerde het gezin iets belangrijks en dat is dat ze meer 'mensenmensen' zijn dan ze zich van te voren konden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95