Boeken over reizen

 • Hans Peeters boeken
  Hans Peeters - Vogels kijken in de Camargue en de Crau - reisgids Frankrijk

  Een prachtige reisgids voor liefhebbers van natuur, vogels en reizen in Frankrijk. De Camargue is een uitgestrekt natuurgebied in Zuid-Frankrijk. Op de grens van zoet en zout vind je er een uniek landschap van meren, moerassen, rietvelden en zoutpannen, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Foeke Jan Reitsma, Joost Verbeek boeken
  Foeke Jan Reitsma, Joost Verbeek - GPS Wijzer (zesde editie)

  De nieuwe editie van GPS wijzer is totaal herzien en in een nieuw jasje gestoken. Met een andere binding zodat de wijzer open blijft liggen en het nieuwe formaat is de wijzer nog gebruiksvriendelijker geworden. De GPS wijzer is er voor alle gebruikers van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fiets- en wandelbox: 100 routes langs de mooiste landschappen van België

  Fiets- en wandeltopper in een gloednieuw jasje! Deze box brengt de mooiste plaatsen van België in kaart. Het aanbod varieert van grootsteden tot minder bekende dorpen en landschappen, met als doel fietsers en wandelaars verscheidene plekken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Friese plaatsnamen verklaard

  Friese plaatsnamen verklaard is deel 11 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 800 Friese plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend Oudgermaans in Groningen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Roland Dusik boeken
  Roland Dusik - Wereldreisgids Australië

  ANWB Wereld Reisgids AustraliëDe ANWB Wereldreisgids Australië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Australië. Het land van stofhappen op eindeloze kaarsrechte wegen, de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Peter Hooft boeken
  Peter Hooft - Provençaalse Praatjes

  "Wees gerust, ik ben géén francofiel met zo'n tricolore loftrompet. Ik heb nooit gesnapt waarom zo ontelbaar veel miljoenen hun liefdesrelatie uitventen zodra 'La Douce France' op verjaardagen aan de orde wordt gesteld", schrijft Peter Hooft. Tegen zijn zin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rosé Lokhoff boeken
  Rosé Lokhoff - Houdoe... en bedankt 2

  Stukskes over het West-Brabants dialect Al vanaf september 2005 heeft Rosé Lokhoff wekelijks de rubriek (H)oudoe en Bedankt in BN DeStem. Aanleiding was destijds de verkiezing van het mooiste Brabantse woord: (h)oudoe. Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Max Krijger boeken
  Max Krijger - Monumenten van tubbergen

  Prachtig foto boek, waarin alle monumenten van de gemeente Tubbergen worden belicht. Foto's zijn gemaakt door Henk Frons. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Guido Fontyn boeken
  Guido Fontyn - Een ménage à trois

  Als het over Wallonië gaat, is Guido Fonteyn misschien wel onze best geïnformeerde publicist. Hij was jarenlang de enige Vlaamse journalist onder de taalgrens, werd gekust door José Happart, kent de mensen, de volkshuizen, de wijken en de verhalen. Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Roos van der Wielen boeken
  Roos van der Wielen - time to momo Florence

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Florence-gids! Jij gaat Florence ontdekken! De stad van de Duomo, het Uffizi en de beroemde David, van chique winkelstraten, traditionele trattoria's en moderne osteria's. Wat wij zo fijn vinden aan Florence is dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter-Paul de Baar boeken
  Peter-Paul de Baar - Jacob Olie Fotograaf van Amsterdam

  Uitgave in samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam Jacob Olie is beroemd als gedreven fotopionier en portretfotograaf, maar toch vooral als chroniqueur van het Amsterdamse straatbeeld en stadsgezicht. Tussen 1860 en 1905 maakte hij duizenden foto's met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annebeth Vis boeken
  Annebeth Vis - time to momo Barcelona

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Barcelona-gids! Jij gaat Barcelona ontdekken! Natuurlijk wil je Gaudi's bouwwerken bewonderen en kunst kijken in het Picassomuseum of het MACBA. Maar ook échte tapas eten, winkelen waar de locals dat doen, slenteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kees van Teeffelen boeken
  Kees van Teeffelen - Te gast in Turkije

  TE GAST IN Turkije is samengesteld door en voor reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Wilma Lankhorst boeken
  Wilma Lankhorst - Te gast in Nieuw-Zeeland

  TE GAST IN Nieuw-Zeeland is samengesteld door en voor reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marc Corthals boeken
  Marc Corthals - Onbekend Frankrijk

  HET ANDERE FRANKRIJKMarc Corthals was meer dan 30 jaar reisorganisator en begeleidde meer dan 800 groepsreizenTussen de reizen door doceerde hij toerisme in SyntraVeurne, Kortrijk, Gent en Sint-Niklaas en leidde tal van toekomstige reisleiders op.Dat meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter van Druenen, Peter de Jonge, Peter Sijnke boeken
  Peter van Druenen, Peter de Jonge, Peter Sijnke - Zondige Zeeuwen

  Ook de scheve schaats wordt in het Zeeuwse landschap met regelmaat bereden. Soms is het een korte ku¨r, gevolgd door spijt, en soms een levenslange marathon waaruit geen ontsnappen mogelijk is. En het publiek kijkt geboeid toe, moedigt bewust of onbewust aan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Bissell boeken
  Tom Bissell - Apostel

  Petrus, Johannes, Thomas, Mattheüs: wie waren deze mannen? Hoe was hun relatie met Jezus? Om de antwoorden te vinden, maakt Tom Bissell een pelgrimstocht van een jaar langs de vermeende graven van de apostelen. De reis voert hem naar Rome, Jeruzalem, Turkije,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ludique le Vert boeken
  Ludique le Vert - Kaaskoppen in Frankrijk

  Ludique le Vert is het pseudoniem van een geboren en getogen Stad-Groninger en oud-docent Hoger Onderwijs. Direct na zijn pensionering emigreerde hij naar Zuidwest Frankrijk waar hij samen met zijn vrouw Lief, de beide honden en zes katten, woont, leeft en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Maas boeken
  Paul Maas - Reis naar fascinerend Iran

  Paul Maas, geboren in 1954, is zijn hele leven al nieuwsgierig naar de wereld die groter is dan zijn dagelijkse reikwijdte. Dit voedde zijn reislust en doet dat nog steeds. Hij reisde eerder naar Peru, Sri Lanka, India, Pakistan, Marokko, Turkije, Indonesië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,20
 • Jan Siemonsma boeken
  Jan Siemonsma - It giet oan!

  'It giet oan!' brengt je in 80 korte verhalen (selfies in zwart-wit) naar de elf Friese steden (vanzelfsprekend!), Tiengemeten, de Alde Feanen, het Hoekje van Holland, het Paradijs, Meulunteren, Schenkenschans, Montferland, IJsseldelta en de Via Romana van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Annemarelle van Schayik boeken
  Annemarelle van Schayik - time to momo Hongkong

  Dit is de vernieuwde versie van de 100% Hongkong-gids! Jij gaat Hongkong ontdekken! Onze favoriete stad in Azië: de stad die nooit slaapt en waar altijd wat te doen en te zien is. Hongkong is een boeiende mix van Oost en West, van traditioneel en modern.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerald van Berkel boeken
  Gerald van Berkel - Noord-Brabantse plaatsnamen verklaard

  Noord-Brabantse plaatsnamen verklaard is deel 10 uit de reeks Nederlandse plaatsnamen. Het woordenboek belicht de herkomst en betekenis van ca. 1.600 Noord-Brabantse plaatsnamen. De auteur, Gerald van Berkel (1958), studeerde Nederlands en Vergelijkend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Paul Reichenbach boeken
  Paul Reichenbach - Zwolse Blauwvingers

  Geschreven door Paul Reichenbach, omslag en illustraties van Paul Geerts. Zwolle is een stad met een rijke geschiedenis die in dikke boekwerken is opgeschreven. Toch zijn er nog veel Zwolse verhalen die niet in de geschiedenisboeken staan, zoals het verhaal… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,90
 • Anouck Delanghe-Schuyesmans boeken
  Anouck Delanghe-Schuyesmans - 10 jaar in Bretagne

  Dit is het innemende relaas van twee gedreven mensen die hun lang gekoesterde droom waarmaakten en hun Antwerpse stek inruilden voor een oude boerderij op het Bretoense platteland. 10 jaar in Bretagne vertelt hoe ze aan hun huis gekomen zijn, hoe ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Reis- en vaargids Varen in Frankrijk

  Varen in Frankrijk gaat over een reis die in Roompot begon, langs de Belgische- Normandische kust ging, de Seine opvoer om vervolgens via de Marne, Moezel en de Rijn in Heusden te eindigen. Naast allerlei praktische informatie over het weer, de vaarroute, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95