Boeken over reizen

 • gunter brandorff boeken
  gunter brandorff - Kerken langs de overijsselse vecht

  "Wat een prachtige foto's staan erin".(de Stentor)Tijdloos naslagwerk, zo'n veertig kerken tussen Dalfsen en Nordhorn worden belicht. Auteur en fotograaf hebben ervoor gekozen om een brede rand langs de Vecht te kiezen voor hun verhaal. Auteur: Günter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • ANWB extra : Sevilla

  ANWB Extra reisgids Sevilla - SpanjeOntdek Sevilla met de nieuwe, compacte reisgids ANWB Extra Sevilla! Sevilla heeft een van de grootste historische binnensteden van Europa. De vele pleinen, kronkelstraatjes en paleizen maken Sevilla tot de perfecte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Het langste natuurpad van Nederland

  Wil je een grutto horen? Een haas zien wegspringen in het veld? Wil je een ree spotten, een veld vol orchideeën in de mist zien opduiken of door een moerasbos struinen? Dan moet je echt naar buiten, de vrije natuur in! De redactie van natuurmagazine Roots… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christophe Deborsu boeken
  Christophe Deborsu - Le petit Deborsu: Namen

  Met het eerste boek in de nieuwe 'Le petit Deborsu'-reeks hoopt Christophe dat de Vlaming Namen evenzeer in zijn hart sluit als hij Vlaanderen heeft omarmd. Met zijn bekende flair en humor wekt hij zijn 'vieille dame' op papier tot leven. Namen is veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Caspar Visser 't Hooft boeken
  Caspar Visser 't Hooft - Frankrijk in 50 fragmenten

  Al meer dan 25 jaar woont Caspar Visser 't Hooft in Frankrijk, waar hij meerdere malen is verhuisd, van noord naar zuid, van oost naar west. Hij kent het land als weinig anderen. Hij weet wat de Fransen verbindt. Maar hij heeft ook gemerkt dat het land… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dineke Veerman boeken
  Dineke Veerman - Geef ze geen papaya

  Na haar Peruaanse avonturen in Mijn Peru (2007) heeft Dineke Veerman (Zwolle, 1958) nog genoeg stof om een nieuwe bundel samen te stellen. Deze keer niet alleen over Peru, maar over meerdere landen die ze als reisleidster en ook privé bezocht heeft. Ze doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Dolph Cantrijn boeken
  Dolph Cantrijn - Nederland rond in 80 dagen

  Kun je Nederland rondlopen in tachtig dagen? Of is het een fantasie, net als de reis om de wereld van Jules Verne? Dit wandeldagboek laat zien dat het kan. Trek je wandelschoenen aan en loop mee langs verlaten douanekantoren. Luister naar de smokkelverhalen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Marjolein van Eys, Delphine Robiot boeken
  Marjolein van Eys, Delphine Robiot - Amsterdam insolita e segreta

  Wat zijn Jonglez uitgaven?Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners& voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten.U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Ad van Berkel boeken
  Ad van Berkel - Van Mexico naar Canada

  Het onderweg zijn, onderdeel zijn van de natuur, vertrouwend op jezelf en het weinige wat er in je rugzak zit. Dat zijn de basiselementen van een lange wandeltocht maar eigenlijk ook van het leven zelf. Dat is de bovendrijvende gedachte die Ad beschrijft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edwin Venema, Charles Groenhuijsen boeken
  Edwin Venema, Charles Groenhuijsen - De Dikke Blauwe.3

  De Dikke Blauwe3 is het derde opeenvolgende, journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland. Het is een informatie-, opinie- en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Marten Horjus boeken
  Marten Horjus - Fietsen op zee

  NAAR SANTIAGO EN TOEN VERDEREn op een dag is het zover. Hij is 57 jaar oud, de leeftijd waarop zijn vader stierf. René Agema, begenadigd verteller, muzikant en tekenaar, zegt het onderwijs vaarwel, laat de zekerheden van het leven los en stapt op de fiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Kurstjens, Kees Volkers boeken
  Paul Kurstjens, Kees Volkers - De mooiste vinexwandelingen

  Vinexwijken. Iedereen vindt er wel iets van. In deze wandelgids rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand ooit dood gevonden zou willen worden. Ontdek dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Campinggids Kleine Campings 2017

  ANWB Voordeel Campinggids 2017In de ANWB Voordeel Campinggids 2017 vind je maar liefst 3000 Europese campings! Of je nu in Nederland wil kamperen of aan de Middellandse Zee. In de gids staan campings in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Miet Heymans boeken
  Miet Heymans - Op reis met mijn tweede adem

  Miet had een aandoening waarbij haar luchtpijp langzaam maar zeker dichtgroeide. Nog vóór de operatie in Lausanne belooft ze zichzelf om na de revalidatie een tijdje te gaan reizen.Met de rugzak op wegEnkele maanden later is het zover: Miet pakt haar rugzak,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Michelin boeken
  Michelin - France Route Planning 2017 National Map 726

  Die neue Michelin Straßenkarte Frankreich Fernrouten im Maßstab 1:1.000.000. it den Michelin Nationalkarten haben Sie einen guten Gesamtüberblick: der ideale Maßstab für jedes Land, Entfernungs- und Fahrzeitentabellen, Ortsregister und Routenempfehlungen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gjalt de Groot boeken
  Gjalt de Groot - No Komt it noch!

  Yn No komt it noch! bringt Gjalt de Groot syn lêzers op pakkende wize yn de wrâld fan bysûndere minsken. De haadpersoanen hawwe de smaak te pakken fan it folgjen fan har passy. Soms knoffelich, dan wer geniaal ... hast! Gjalt kin as gjin oar de driuw yn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Gielen boeken
  Peter Gielen - Garmin Edge Gids

  Garmin heeft met de Edge een hele reeks gps-toestellen op de markt gebracht die specifiek ontworpen zijn om te fietsen. Ze zijn zo multi-functioneel zodat ze gebruikt kunnen worden door zowel (prof-) wielrenners, recreatieve fietsers, mountainbikers, e-bikers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,30
 • Hedwig Zeedijk boeken
  Hedwig Zeedijk - Gids naar de ziel van Rome

  Roma, una vita non basta Ik zal nooit een échte Romeinse worden, noch zal ik alle geheimen van de stad ontfutselen. Toch heb ik, na bijna twintig jaar in Rome te hebben gewerkt en gewoond, de ziel van de stad behoorlijk bloot kunnen leggen. Ik ken de lokale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dempsey Cappelle boeken
  Dempsey Cappelle - London2Edinburgh

  Van Londen naar Edinburgh. Een reis tussen twee van de voornaamste steden van het United Kingdom. Ons plan is om het hele Britse eiland af te reizen, én dit op een zo’n avontuurlijk mogelijke manier! In vier weken tijd willen we zowel Engeland, Wales als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Jan Boonstra boeken
  Jan Boonstra - Matras voor meneer

  In de deuropening van het restaurant verschijnt plotseling de baas van het motel. Hij zeult een splinternieuwe boxspring met zich mee. Ten aanschouwen van alle reisgenoten verkondigt hij luidkeels op zoek te zijn naar de meneer die eerder die dag zijn beklag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Annette Hüller boeken
  Annette Hüller - Lissabon Marco Polo

  NIEUW Marco Polo reisgids voor Lissabon! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van de stad en 18 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om het échte Lissabon te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • New York Marco Polo

  NIEUW Marco Polo reisgids voor New York! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van de stad en 20 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om het échte New York te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Swantje Strieder boeken
  Swantje Strieder - Rome Marco Polo

  NIEUW Marco Polo reisgids voor Rome! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van de stad en 10 bladzijden met plattegronden. Met 'insider tips' om het échte Rome te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mireille den Hartog boeken
  Mireille den Hartog - Gironde, kust tot wijn

  Bij het horen van de naam Gironde gaat het hart van menig wijnliefhebber sneller kloppen. En terecht: deze streek herbergt de meest fameuze wijnkastelen ter wereld. Maar er is meer, veel meer.In de rivier Gironde vloeien 2 rivieren samen: de Garonne, waaraan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Dejaegher boeken
  Peter Dejaegher - Vijf vingers op de GR20-Noord

  "Vijf vingers op de GR20-Noord" is het relaas van de trektocht van een vader met zijn twee jongvolwassen dochters in Corsica. In september 2015 stapten ze van Calenzana tot Vizzavona langs het noordelijk deel van de GR20, een legendarisch grote routepad in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90