Boeken over reizen

 • Geke van de Merwe - Wouters boeken
  Geke van de Merwe - Wouters - Leven en overleven in de Biesbosch

  Dit bijzondere boek geeft het beeld van een levendig schilderij, liefdevol en met een groot inlevingsvermogen geëtst, waardoor het boeit en ontroert. Er is veel over de Biesbosch geschreven, dit boek onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en actualiteit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hans Offringa, Becky Offringa boeken
  Hans Offringa, Becky Offringa - Whisky Almanak 2014-2015

  De WHISKY ALMANAK Dit standaardwerk bevat een algemene inleiding en proefnotities met afbeeldingen van meer dan 200 in Nederland goed verkrijgbare whisky's en whiskey's. Het is samengesteld in nauwe samenwerking met toonaangevende importeurs en producenten. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - De grote spoorwegcarrousel

  Paul Theroux reist vier maanden per trein door Azië. Hij doorkruist onder meer Turkije, Iran, Afghanistan, Pakistan, India, Sri Lanka, Thailand, Birma, Maleisië, Zuid-Vietnam en de Sovjet-Unie en neemt de ultrasnelle Japanse treinen, de Oriënt-Express en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bert Loorbach boeken
  Bert Loorbach - Rustiek Kamperen in Italië

  Geheel herziene versie van deze succesvolle gids (alweer de 20ste druk)Nu met Zuid Italië en maar liefst 40 nieuwe campings. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rose Orth boeken
  Rose Orth - Erger je niet, verbaas je slechts

  Wordt je uitgezonden voor je werk naar een ander land met een andere cultuur, dan loop je tegen zaken aan die je stoutste verwachtingen overtreffen. Niet alleen zon, zee en zaligheid of een langdurige vakantie zoals velen zullen denken. Deze waargebeurde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saska Graville boeken
  Saska Graville - Londen in stijl

  Londen voor vintage-liefhebbers. Dit schitterende boek is een lust voor het oog. Al bladerend heb je zin om meteen naar Londen te gaan en al deze mooie winkeltjes en eettentjes te bezoeken. Londen is excentriek, vrij en eigenzinnig en er is altijd iets nieuws… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Buijsse boeken
  Jan Buijsse - Retourtje Oezbekistan en Kirgizstan

  Al in zijn jongensjaren droomde Jan Buijsse van landen aan de Zijderoute, zoals Oezbekistan. Steden als Samarkand en Bukhara hadden een enorme aantrekkingskracht op hem. Inmiddels heeft hij Centraal-Azië, en met name Oezbekistan, verschillende keren bezocht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marcel Bergen, Irma Clement boeken
  Marcel Bergen, Irma Clement - Ketenvrij winkelen Amsterdam

  De winkelketens bepalen in toenemende mate het beeld van de Nederlandse winkelstraten. Gelukkig bestaat er nog een groot aantal zelfstandige winkels. Deze winkels onderscheiden zich van de winkelketens door authenticiteit, bijzondere en duurzame producten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mariëtte van Beek boeken
  Mariëtte van Beek - Azoren

  Met negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden vormen de Azoren eenfascinerende bestemming. Je kunt er wandelen door de bergen en langs devulkaanmeren, maar evengoed een bezoek brengen aan een van de velebergdorpjes. Het prettige klimaat en de prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy boeken
  Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy - Rewbé

  De Islamitische Republiek Mauritanië is geen voor de hand liggende reisbestemming, wel een uitdaging voor wie een open geest heeft en niet bang is voor extremen. Aïcha is bijna tien wanneer ze op zoek gaat naar haar roots in Mauritanië. Samen met haar mama… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bernard Bouwman boeken
  Bernard Bouwman - Landenreeks Turkije

  Het besluit van de lidstaten van de Europese Unie in 1999om Turkije tot kandidaat-lidstaat te benoemen werd aldaarmet groot enthousiasme ontvangen. Het was het begin vaneen lange reeks hervormingspakketten. Turkije leek ferm opweg naar de Europese Unie. 'In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh boeken
  Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh - Arabische liefde

  Als iedereen op aarde een liefdesrelatie zou beginnen met iemand van een andere cultuur, zou dat de wereldvrede bevorderen? Om een antwoord te vinden op die filosofische vraag trokken regisseur Senne Dehandschutter en de VRT-journalist Majd Khalifeh op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - 36 Oranjesteden in 21 toertochten

  36 Oranjesteden in 21 Toertochten Een nieuw toerboek voor motor en auto is verschenen. U gaat in 21 toertochten de 36 Oranjesteden in Nederland en Duitsland op uw eigen manier beleven. U komt op historische plekken, waarvan u waarschijnlijk het bestaan nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Arie Boeve boeken
  Arie Boeve - Enkeltje Beijing

  Als handelaar in zaden en planten pendelt Arie Boevé regelmatig naar China. Door de ontmoetingen met zijn zakenpartners ziet hij niet alleen bekende trekpleisters als de Ming-graven en de Chinese Muur, maar reist hij ook door het schitterende landschap naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Lannoo's blauwe reisgids West-Canada

  Kant-en-klare routes langs alle hoogtepunten van West-Canada Deel 1 brengt een overzicht van de belangrijke reisregio's en alle interessante bezienswaardigheden. Met praktische informatie en overzichtelijke regiokaarten. Deel 2 stippelt de mooiste reisroutes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Horst Schmidt-Brummer boeken
  Horst Schmidt-Brummer - Lannoo's blauwe reisgids Californie/Zuidwest-USA

  Kant-en-klare routes langs alle hoogtepunten van Californië en Zuidwest-USA Deze gids voert je niet enkel door Californië, maar beschrijft ook de toeristische highlights van het Zuidwesten van de USA. Monument Valley, Arizona, Utah, Los Angeles en San… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Petra Possel boeken
  Petra Possel - Reishandboek Aruba

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenAruba heeft als populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied veel te bieden.Slenter door Oranjestad en ontdek de mooie historische panden. Verken de boca's van de ruige noord- en oostkust en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Diederik Mönch boeken
  Diederik Mönch - Maas fietsroute

  Meander mee met de Maas! Langere routes fietsen wint nog steeds aan populariteit in Nederland. De meest geliefde routes zijn dan de Noordzeekust (LF1) en het stroomgebied van de Maas (LF3). Lange tijd was er een gidsje LF3 Maasroute beschikbaar (Fietsplatform)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoute Duitsland - Rondje Berlijn

  DUITSLAND Rondje Berlijn Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 900 km Totaal ca. 1.700 km Een reis van 2 tot 3 weken Beschrijvingen van 8 campings en 4 camperplaatsen De Camperroutegids 'Route naar Berlijn' volgt een spoor naar de Duitse hoofdstad, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoutes in Europa CamperRoute Italië - De Grand Tour naar Rome

  ITALIË De Grand Tour naar Rome Lengte route 1.150 km Heen- en terugreis ca. 2.550 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 3 tot 4 weken Beschrijvingen van 9 campings en 4 camperplaatsen Deze reis heeft zoveel moois te bieden dat we elke camperaar kunnen aanraden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Elodie Rambaud boeken
  Elodie Rambaud - Parijs in stijl

  Parijs in stijl is de reisgids voor liefhebbers van mode en interieur. Styliste Elodie Rambaud die Parijs op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Ontdek met haar de bijzondere mode- en interieurwinkeltjes, markten en festivals. Of je nu op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Danielle Boelens boeken
  Danielle Boelens - Route 8

  Het is een vreemde gewaarwording wanneer je aan een eettafel zit en de lamp aan het plafond heen en weer begint te zwiepen. Ik begrijp niet goed wat ik zie, totdat de tafel tegelijk met mijn stoel begint te schudden. Perla slaakt een kreet en sommeert iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Philip Freriks boeken
  Philip Freriks - De meridiaan van Parijs

  Cover gebruikt als primaire bron voor de titelgegevens (omdat ondertitel niet op titelpagina staat). Oorspronkelijke editie verschenen onder de titel: Het spoor van de monumentale meridiaanKunstenaar Jan Dibbets ontwierp een inmiddels beroemd monument voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Michael Palin boeken
  Michael Palin - Het nieuwe Europa

  In dit boek bezoekt Michael Palin een deel van Europa dat voor hem net zo onbekend is als de hoogvlakte van Tibet of de uitgestrekte Sahara: Oost-Europa. Hij komt in landen waarvan hij amper heeft gehoord, veelal met een nieuwe naam, vaak onbekend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoute Italië - Droomreis Toscane en Umbrië

  ITALIË Droomreis Toscane en Umbrië Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 2.900 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 4 tot 5 weken Beschrijvingen van 9 campings en 8 camperplaatsen Toscane heeft een unieke mix van prachtige landschappen en heerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95