Boeken over reizen

 • Paul Theroux boeken
  Paul Theroux - De grote spoorwegcarrousel

  Paul Theroux reist vier maanden per trein door Azië. Hij doorkruist onder meer Turkije, Iran, Afghanistan, Pakistan, India, Sri Lanka, Thailand, Birma, Maleisië, Zuid-Vietnam en de Sovjet-Unie en neemt de ultrasnelle Japanse treinen, de Oriënt-Express en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • City Box 100% Berlijn

  Citybox 100% Berlijn Let's go to Berlin! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een Milchkaffee bestellen bij een leuke koffiebar en een biertje drinken in een hippe biergarten. De handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeroen van der Spek boeken
  Jeroen van der Spek - 1000 dingen doen in Nederland

  Jeroen van der Spek geeft in 1000 dingen doen in Nederland de leukste tips, trips en ideeën voor een heerlijk dagje weg. Aan alle soorten uitstapjes is gedacht, van een middagje shoppen met een vriendin tot een romantisch uitje met je partner of een spannende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cordula Rabe boeken
  Cordula Rabe - Rother wandelgids Camino del Norte:De kustroute van Irun naar Santiago de Compostela

  Steeds meer mensen zijn bekend met de Noordelijke kustroute van de Santiago de Compostela, oftewel de Sint Jacobsroute. Deze route wijkt iets af van de traditionele pelgrimsroute en loopt langs de Cantabrische kust. Deze route van de Camino loopt langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • City Box 100% Parijs

  Citybox 100% Parijs Let's go to Paris! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een café au lait bestellen bij een hippe koffiebar en een vin rouge drinken op een leuk plein. De handige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.M.R. Bakker boeken
  J.M.R. Bakker - Tienergidsen Thailand

  TIENERGIDS THAILANDEen handige reisgids voor tieners met info, tips en weetjes over Thailand. De Thailand Tienergids is de 1e in een serie handige reisgidsen voor tieners. De gids geeft compacte info en achtergronden over het land. Je leert iets over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Saska Graville boeken
  Saska Graville - Londen in stijl

  Londen voor vintage-liefhebbers. Dit schitterende boek is een lust voor het oog. Al bladerend heb je zin om meteen naar Londen te gaan en al deze mooie winkeltjes en eettentjes te bezoeken. Londen is excentriek, vrij en eigenzinnig en er is altijd iets nieuws… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roman Martin boeken
  Roman Martin - Rother wandelgids Azoren

  De Rother wandelgids Azoren beschrijven de mooiste kust- en bergwandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit Portugese natuurparadijs. De Azoren bestaan uit de eilanden São Miguel, Santa Maria, Faial, São Jorge, Pico, Terceira, Graciosa, Corvo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michel Krielaars boeken
  Michel Krielaars - Het brilletje van Tsjechov

  Met Anton Tsjechovs blik reist Krielaars zijn held achterna, van Moskou naar Sint-Petersburg en Jalta, van Perm naar Jekaterinburg, van het Siberische Tomsk naar Vladivostok. Krielaars spreekt arbeiders, winkeliers en boeren, die moeite hebben te overleven in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marcel Bergen, Irma Clement boeken
  Marcel Bergen, Irma Clement - Ketenvrij winkelen Amsterdam

  De winkelketens bepalen in toenemende mate het beeld van de Nederlandse winkelstraten. Gelukkig bestaat er nog een groot aantal zelfstandige winkels. Deze winkels onderscheiden zich van de winkelketens door authenticiteit, bijzondere en duurzame producten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Huijboom boeken
  Hans Huijboom - Bloed, Zweet & Paden

  Waarom ging de jonge Johann Sebastian Bach te voet naar Lübeck? Hoe hield hij zichzelf en zijn partituren droog? Wat te doen als je langs de Zijderoute voor een terrorist wordt aangezien, wat de Franse gepensioneerde journalist Ollivier overkwam? Is Johann… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Luc Hoogenstein boeken
  Luc Hoogenstein - Vogels kijken op Mallorca - vogelgids, reisgids

  Een veelzijdige reisgids voor de avontuurlijke natuurliefhebber. Voor de oostkust van Spanje, in de Middellandse Zee, ligt het eiland Mallorca. Het is een waar paradijs voor badgasten en wandelaars, maar zeker ook voor vogelliefhebbers. Beschrijft de mooiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert Loorbach boeken
  Bert Loorbach - Rustiek Kamperen in Italië

  Geheel herziene versie van deze succesvolle gids (alweer de 20ste druk)Nu met Zuid Italië en maar liefst 40 nieuwe campings. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Dominicus Bolivia

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lindsay Hunt boeken
  Lindsay Hunt - Wat & Hoe Select Bretagne

  Wat & Hoe Select Bretagne is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy boeken
  Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy - Rewbé

  De Islamitische Republiek Mauritanië is geen voor de hand liggende reisbestemming, wel een uitdaging voor wie een open geest heeft en niet bang is voor extremen. Aïcha is bijna tien wanneer ze op zoek gaat naar haar roots in Mauritanië. Samen met haar mama… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bernard Bouwman boeken
  Bernard Bouwman - Landenreeks Turkije

  Het besluit van de lidstaten van de Europese Unie in 1999om Turkije tot kandidaat-lidstaat te benoemen werd aldaarmet groot enthousiasme ontvangen. Het was het begin vaneen lange reeks hervormingspakketten. Turkije leek ferm opweg naar de Europese Unie. 'In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh boeken
  Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh - Arabische liefde

  Als iedereen op aarde een liefdesrelatie zou beginnen met iemand van een andere cultuur, zou dat de wereldvrede bevorderen? Om een antwoord te vinden op die filosofische vraag trokken regisseur Senne Dehandschutter en de VRT-journalist Majd Khalifeh op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Boudewijns boeken
  Tom Boudewijns - 36 Oranjesteden in 21 toertochten

  36 Oranjesteden in 21 Toertochten Een nieuw toerboek voor motor en auto is verschenen. U gaat in 21 toertochten de 36 Oranjesteden in Nederland en Duitsland op uw eigen manier beleven. U komt op historische plekken, waarvan u waarschijnlijk het bestaan nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Elisabeth Arts boeken
  Elisabeth Arts - La Guinguette Hollandaise

  Het opzetten van een centrum voor muziek en levenskunst in een oud Frans hotel in een dorpje midden in de Auvergne, dat gaat niet zomaar. Dat ervaren Henk en Lies Arts als ze denken de perfecte locatie voor hun plannen te hebben gevonden, maar de werkelijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman Vuijsje boeken
  Herman Vuijsje - Het Ringvaartgevoel

  'Het Ringvaartgevoel. Een ontdekkingsreis rond de Haarlemmermeer' is een publicatie van Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol in samenwerking met Jap Sam Books.Auteur Herman Vuijsje en fotografe Marian van de Veen-van Rijk nemen de lezer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lannoo's blauwe reisgids West-Canada

  Kant-en-klare routes langs alle hoogtepunten van West-Canada Deel 1 brengt een overzicht van de belangrijke reisregio's en alle interessante bezienswaardigheden. Met praktische informatie en overzichtelijke regiokaarten. Deel 2 stippelt de mooiste reisroutes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoute Duitsland - Rondje Berlijn

  DUITSLAND Rondje Berlijn Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 900 km Totaal ca. 1.700 km Een reis van 2 tot 3 weken Beschrijvingen van 8 campings en 4 camperplaatsen De Camperroutegids 'Route naar Berlijn' volgt een spoor naar de Duitse hoofdstad, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoutes in Europa CamperRoute Italië - De Grand Tour naar Rome

  ITALIË De Grand Tour naar Rome Lengte route 1.150 km Heen- en terugreis ca. 2.550 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 3 tot 4 weken Beschrijvingen van 9 campings en 4 camperplaatsen Deze reis heeft zoveel moois te bieden dat we elke camperaar kunnen aanraden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95