Boeken over reizen

 • Ladies on the Road

  Het motto van serviceclub Ladies Circle Oudenaarde Friendship and Service mag gerust uitgebreid worden met ... and travelling. Want reizen doen de dames graag, veel en goed. Zo goed dat ze besloten om hun reiservaringen, trendy adresjes en verborgen must-sees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • 2016 - DE BESTE CAMPINGS IN ITALIE KROATIE & SLOVENIE

  De campinggids Italië, Kroatië & Slovenië 2016 biedt sfeerbeschrijvingen van meer dan 350 Italiaanse, Kroatische en Sloveense kwaliteitscampings. Onmisbaar voor iedereen die wil gaan kamperen in deze nog steeds aan populariteit winnende kampeerlanden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids : ACSI Klein & Fijn Kamperen Gids 2016

  ACSI Klein & Fijn Kamperen is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die op zoek is naar kleinschalige, rustieke kampeerterreinen. Deze campinggids bevat 2.050 kampeerterreinen in Europa. Van elk terrein vindt u onder andere informatie over alle voorzieningen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Michiel Coolen boeken
  Michiel Coolen - Onderweg naar de jungle

  'Verslaafd aan Afrika en op zoek naar avontuur vertrekt Michiel op 21-jarige leeftijd naar Oeganda. Na zijn studie keert hij terug naar het continent waar hij zijn hart heeft verloren aan de wilde natuur, uitgestrekte landschappen, de lokale bevolking en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jakobien Huisman boeken
  Jakobien Huisman - Dagen op Finca don Carmelo

  Emigreren, integreren en boerin worden tegelijk, dat gaat niet zonder slag of stoot in dit vervolg op Een jaar in Andalusië, het relaas van Jakobien Huisman en Alain Grootaers over hoe ze - met hun toen 11-jarige dochter Julia en hun poes Shukran - hun lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Renée de Haan boeken
  Renée de Haan - Toscane Zuid en ELBA

  Een geheel andere kijk op Toscane: de beleving van binnenuit. Interviews met plaatselijke coryfeeën, tips om met Toscaners te communiceren en vooral plekken die minder toeristisch zijn. Met dit boek vind je die onbekende plaatsen waar na een steegje, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - Met de camper door Zuid-Engeland Kustroute Devon & Cornwall

  Het uiterste zuidwesten van Engeland heeft ruige kusten, prachtige baaien en dorpen die zo uit oude plaatjesboeken lijken te komen. Het is een gebied dat als een magneet werkt op vakantiegangers. Toch hebben de meeste plaatsen hun charme behouden. Vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wat & Hoe Taalgids Braziliaans

  Wat & Hoe Taalgids Braziliaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Wat & Hoe Taalgids Fries

  Wat & Hoe Taalgids Fries is het beste hulpmiddel om deze taal onder de knie te krijgen. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wat & Hoe Taalgids Hongaars

  Wat & Hoe Taalgids Hongaars is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wat & Hoe Taalgids Italiaans

  Wat & Hoe Taalgids Italiaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Europa 2016

  Met de ACSI Campinggids Europa heeft u het meest complete, actuele en betrouwbare overzicht van campings in Europa. De gids bevat uitgebreide informatie over maar liefst 8.600 campings in 29 landen. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marielle den Hengst boeken
  Marielle den Hengst - De gêne voorbij

  Zeven vriendinnen besluiten samen de Kilimanjaro te beklimmen. Vol goede moed, energie en plezier vertrekken ze naar Tanzania. Tegelijkertijd is er spanning: gemiddeld minder dan de helft haalt immers de top. De tocht duurt zeven dagen, is gezellig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ada Rosman-Kleinjan boeken
  Ada Rosman-Kleinjan - In Boeddha's schaduw

  China en Tibet. Samen met haar echtgenoot reist de auteur af naar deze twee landen in Azië. De reis begint in Hongkong, om vanuit deze miljoenenstad door te reizen naar het Karstgebergte in het zuiden van China. Vervolgens met het vliegtuig naar Chengdu waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Wat & Hoe Taalgids Vietnamees

  Wat & Hoe Taalgids Vietnamees is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • ACSI boeken
  ACSI - ACSI Campinggids : ACSI Campinggids Europa 2016 + app

  De ACSI Campinggids Europa en dvd in een voordelige package. Beide producten vullen elkaar goed aan en vormen een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.600 campings in Europa. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ed van der Aa boeken
  Ed van der Aa - Over de Via de la Plata naar Santiago

  Voor de tweede keer ondernam Ed van der Aa (1948) een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, nu vanuit het zuiden van Spanje. Van 9 maart tot 13 mei 2015 liep hij over de Via de la Plata in 66 dagen 1100 km van Sevilla naar Santiago en verder naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,98
 • Norma Baake boeken
  Norma Baake - Friuli en de parels van Triëst en Udine

  Het karakter van Friuli-Venezia Giulia en haar eigenzinnige bewoners heeft alles te maken met de strategische ligging, op de grens van Oost- en West-Europa, en met haar stormachtige geschiedenis. Hier zijn sporen van Romeinse, Venetiaanse en Habsburgse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pasar boeken
  Pasar - Hoe reis ik met de camper of caravan?

  Ideale leidraad voor onvergetelijke kampeervakanties Kamperen is tof! Als je eenmaal met het virus besmet bent, laat het je nooit meer los. Of het nu om het reizen met een caravan of een camper gaat, uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: zo veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geertje Bakker, Jan Germs, Erwin Kikkers, Annemiek Meijer, Peter Nefkens, Anita Pepping, Leny Hamminga boeken
  Geertje Bakker, Jan Germs, Erwin Kikkers, Annemiek Meijer, Peter Nefkens, Anita Pepping, Leny Hamminga - B'ART

  Na een eerste sprankelende editie van de B'ART is er nu de tweede. De B'ART 2016 heeft weer geweldig veel te bieden, de variatie is enorm. In tekst (Nederlands en Drents) en beeld (prachtige foto's van professionals) laten we u Drenthe en Drenten zien op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dominicus Stad-in-kaart : Sevilla in kaart

  Van Santa Cruz tot Triana, van het Real Alcázar tot de Casa de Pilatos en het Plaza de Toros de la Real Maestranza: met deze gids kom je overal!*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, tapasbars en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wat & Hoe Taalgids Afrikaans

  Wat & Hoe Taalgids Afrikaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen maken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Wat & Hoe Taalgids Chinees Mandarijn

  Wat & Hoe Taalgids Chinees Mandarijn is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met deze taalgids lukt het allemaal. Ook kun je met deze gids eigen zinnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99