Boeken over reizen

 • Walter Iwersen, Elisabeth van de Wetering boeken
  Walter Iwersen, Elisabeth van de Wetering - Sardinie

  Het Italiaanse eiland Sardinië is perfect voor een wandelvakantie. De Rother Wandelgids Sardinië geeft je meer 60 wandelroutes die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.De wandelroutes voor Sardinië leiden je langs de mooiste plekjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jenny Schuckardt boeken
  Jenny Schuckardt - Verona

  Verona en Veneto ontdekken en beleven Winkelen, uitgaan Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Europa 2014

  ACSI Campinggids Europa package 2014 De ACSI Campinggids Europa en de dvd* in een voordelige package! Beide producten vullen elkaar goed aan en daarmee heeft u een compleet, actueel én betrouwbaar overzicht van maar liefst 8.500 campings in Europa. Handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Groningen/Drenthe 2014/2015

  Vernieuwde handzame uitgave van de Wateratlas Groningen/Drenthe 2014-2015. Deze wateratlas bestrijkt beide provinciën in een handzaam boekwerk. De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Annet van Loon, Hub van Loon boeken
  Annet van Loon, Hub van Loon - In de sloppen van Delhi

  Kirodhi vertelt een schokkend verhaal. Hij woont niet meer in Gole Market, de hele sloppenwijk is met de grond gelijk gemaakt. Samen gaan we ernaartoe. Bulldozers zijn bezig de laatste resten van de sloppenwijk plat te walsen. Alsof er een aardbeving heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ulrike Koltermann boeken
  Ulrike Koltermann - De mooiste wandelingen in Parijs

  10 volledig uitgestippelde wandelingen door het heden en verleden van de metropool aan de Seine - 10 wandelingen langs historische plaatsen en moderne bezienswaardigheden - gedetailleerde beschrijvingen van de wandelroutes - tips voor restaurants, bistro's,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rudi Rotthier boeken
  Rudi Rotthier - De naakte perenboom

  Jaren geleden las Rudi Rotthier een onbegrijpelijk boek waarin de schrijver zich verzette tegen berouw en zich hard maakte voor de idee dat vrijheid en inzicht samenvallen. Die schrijver was Spinoza, het Betreffende boek was Ethica. Rotthier gaat in De naakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bernard Kamphuis boeken
  Bernard Kamphuis - Daar waar ik geboren ben

  Bernard Kamphuis is geboren in 1936 op de boerderij "De Keseer". Als tweede zoon van Engelbert. Op de lagere school zeiden ze Keseers Bernard tegen hem. Engelberts tweelingbroer Albert had ook een jongen die Bernard heette. Die noemden ze Bernard van Kaamphoes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Evert de Rooij boeken
  Evert de Rooij - Le marche

  LE MARCHE. ONGEKEND MOOI. Iedereen looft en prijst Toscane en Umbrië, terwijl het naburige Le Marche voor velen onbekend en dus onbemind is. En dat is volstrekt onterecht, want deze regio - ingeklemd tussen de Apenijnen en de Adriatische Zee - combineert het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan van der Heijden boeken
  Jan van der Heijden - Kombi, een Maastrichts jeugddocument

  Kombi was de ultieme jongerensociëteit, opgericht door de paters Jezuïeten die zich eind jaren zestig met overgave storten op het vormingswerk. In Maastricht viel er voor jongeren weinig te beleven.Kombi was de ultieme jongerensociëteit, opgericht door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,33
 • Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans boeken
  Wim Al, Wil Derkse, Birgit Wilms, Rick Timmermans - Huiskamer van Nederland

  In Gastenhuis Kasteel Slangenburg is iedereen welkom. Al zestig jaar wordt gastvrijheid met grote letters geschreven in het gastenhuis dat door de benedictijnen van de Sint Willibrordsabdij is gesticht. Sinds de opening in 1953 maken jong en oud grif gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • De mooiste Nederlandse steden

  De mooiste Nederlandse steden - 25 steden, van Alkmaar tot Zwolle Waarom zou je tijd, geld en moeite in een buitenlandse stedenvakantie steken? Ons eigen land biedt verrassend veel plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn. Dit boek is niet alleen een lust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Zuid-Europa 2014

  ACSI Campinggids Zuid-Europa 2014 Met de ACSI Campinggids Zuid-Europa heeft u een compleet, actueel en betrouwbaar overzicht van maar liefst 2.230 campings in de landen rondom de Middellandse Zee. Beide producten vullen elkaar goed aan, handig als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Taalgids Duits

  ANWB Taalgids DuitsNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Duits is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Engels

  ANWB Taalgids EngelsNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Engels is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frans

  ANWB Taalgids FransNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Frans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Spaans

  ANWB Taalgids Spaans Nieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Spaans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Taalgids Portugees

  ANWB Taalgids PortugeesNieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Portugees is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gaele Strootman boeken
  Gaele Strootman - Wat beweegt je?

  'Wat ik me altijd voorstelde was een enorm lange tocht, waarop je helemaal niks hoeft te doen behalve fietsen en genieten van de natuur. Ik stelde me een oneindig lange weg voor, in zo'n weids landschap als in een Amerikaanse film. Dan zie ik mezelf staan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Erik de Geus boeken
  Erik de Geus - Het historisch centrum

  Deel #5 bevat 50 oude en 50 nieuwe foto's van de stad Utrecht. Fotograaf Erik de Geus verzamelt historische prentbriefkaarten van de stad en legt exact vanaf de plaats waar zijn voorgangers hebben gestaan de huidige situatie vast. Dankzij deze foto's van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Costa del Sol

  Deltas Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dirk Schroder boeken
  Dirk Schroder - Merian Live - Bretagne

  Bretagne ontdekken en beleven!Aan het strandExcursiesBezienswaardighedenEtenDrinkenUitgangslevenOvernachtenWandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Angeline M.A. Schoor boeken
  Angeline M.A. Schoor - Bovenop de rugzak

  Angeline Schoor reisde samen met haar zoon door Indonesië. Nu maakt zij de lezer deelgenoot van hun waarnemingen, hun momenten van verwondering, verbijstering, vermoeidheid maar vooral van het plezier. Neem door middel van dit boek plaats bovenop hun rugzak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam canal district

  The ANWB travel guide 'Amsterdam's Historical Canals, World Heritage Site' offers extensive information on the unique mix of history, culture and relaxation and has a wealth of details for a delightful walk through the area surrounding the canals. The guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andries de Haan boeken
  Andries de Haan - Beatrix in Groningen en Drenthe

  Toen koningin Beatrix eind januari 2013 aankondigde afstand te doen van de troon, zijn we in het rijke archief van Dagblad van het Noorden op zoek gegaan naar foto's die van haar gemaakt zijn tijdens de vele bezoeken die zij in de loop der jaren bracht aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50