Boeken over reizen

 • Fleur van de Put boeken
  Fleur van de Put - 100% Valencia

  100% ValenciaMet 100% VALENCIA op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutesleiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens deLOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafésen winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarelle van Schayik boeken
  Annemarelle van Schayik - 100% Hongkong

  Met 100% HONGKONG op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker boeken
  Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker - Op-en-Top Nederlands

  Engelse leenwoorden stromen ongehinderd onze taal binnen. Sommige mensen zijn al gezwicht voor die toevloed en willen zelfs het Nederlands als onderwijstaal inruilen voor het Engels. Maar er lijkt een tegenbeweging op gang te komen. Zo neemt in de media en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ladies on the Road

  Het motto van serviceclub Ladies Circle Oudenaarde Friendship and Service mag gerust uitgebreid worden met ... and travelling. Want reizen doen de dames graag, veel en goed. Zo goed dat ze besloten om hun reiservaringen, trendy adresjes en verborgen must-sees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Merian Live!- Algarve

  Algarve ontdekken en beleven.

  Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Dennis de Vries boeken
  Dennis de Vries - 100% Krakau

  Met 100% KRAKAU op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • 100% Weekendje New York!

  Weekendje New York! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje New York! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • N. Andeweg boeken
  N. Andeweg - Een beetje Pelgrim

  Vrijheid. Avontuur. Rusten onder olijfbomen. Ruimte. Bijzondere ontmoetingen. Fietsen. Verder en al verder fietsen. Naar de horizon. De zon tegemoet en nog verder tot je onvermijdelijk weer naar huis moet. Terug naar het dagelijks leven. Thuiskomen vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Guinness World Records 2016

  Guinness World Records is de jaarlijkse sensatie voor jong en oud. 's Werelds beste cadeauboek voor voor Sint en Kerst. Bomvol nieuwe wereldrecords.Verwonder je met Guinness World Records 2016 over de meest verbazingwekkende records. Deze spiksplinternieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carrie Meihuizen Waller boeken
  Carrie Meihuizen Waller - 100% Dublin

  Met 100% Dublin op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • 100% Weekendje Parijs!

  Weekendje Parijs! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje Parijs! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - Onbekende facetten van het bekende Spanje

  Een reis door de meeste Spaanse provinciehoofdsteden is een reis langs de bekendste kathedralen. Nadat de islamieten op het einde van de vijftiende eeuw eindelijk waren overwonnen na een zeven eeuwen durende strijd, begon men in Spanje met de bouw van kerken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Altijd Noorwegen

  Noorwegen is een oude liefde van Gerrit Jan Zwier. Vele anderen hebben inmiddels de charme van het koele, stille noorden gevonden, waar de grootse natuur niet tot tuintjes en parkjes is getemd. In Altijd Noorwegen verkent Zwier de landschappen, eilanden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marielle den Hengst boeken
  Marielle den Hengst - De gêne voorbij

  Zeven vriendinnen besluiten samen de Kilimanjaro te beklimmen. Vol goede moed, energie en plezier vertrekken ze naar Tanzania. Tegelijkertijd is er spanning: gemiddeld minder dan de helft haalt immers de top. De tocht duurt zeven dagen, is gezellig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ada Rosman-Kleinjan boeken
  Ada Rosman-Kleinjan - In Boeddha's schaduw

  China en Tibet. Samen met haar echtgenoot reist de auteur af naar deze twee landen in Azië. De reis begint in Hongkong, om vanuit deze miljoenenstad door te reizen naar het Karstgebergte in het zuiden van China. Vervolgens met het vliegtuig naar Chengdu waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Annabelle Georgen, Aurélia Bollé, Cécile Bouché-Gall, Clarisse Bouillet boeken
  Annabelle Georgen, Aurélia Bollé, Cécile Bouché-Gall, Clarisse Bouillet - De groene reisgids weekend Berlijn

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Berlijn Berlijn in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Alex Buis boeken
  Alex Buis - Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

  Wie niet van omlopen houdt krijgt het zwaar voor zijn kiezen met deze fenomenale stadswandelgids van Alex Buis. Hij construeerde een lange afstandswandeling door de Amsterdamse buitenstad die 227 kilometer lang is en op de kaart verdacht veel lijkt op een bord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ed van der Aa boeken
  Ed van der Aa - Pelgrimage van Roermond naar Santiago de Compostela

  Vanaf 5 juli 2013 was Ed van der Aa (1948) 127 dagen onderweg naar Santiago, waarvan hij er 98 nodig had om de stad van de apostel te voet te bereiken. De overige dagen gebruikte hij om de vele steden langs de Jacobsroute te bezichtigen, het traject… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,98
 • Marica van der Meer boeken
  Marica van der Meer - Weg van de wereld

  Een vrouw, haar fiets en 28.000 kilometer avontuur van Nederland naar AustraliëIn Weg van de wereld neemt ze de lezer achterop haar fiets mee van Nederland naar Australië. Verschillende vrienden fietsen stukken met haar mee. Vooral in een land als Iran lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - Autoroutes in de provincie Alicante

  Meer dan tienduizend Nederlanders en Belgen bezoeken jaarlijks de Costa Blanca en duizenden wonen er. De streek doorkruisen met de auto en de bezienswaardigheden ontdekken, daar is deze gids voor bedoeld. Niet iedereen wil of kan gaan wandelen door de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erik Couwenhoven boeken
  Erik Couwenhoven - Onderweg

  ‘Onderweg’ is een autobiografische reis van de auteur waarin de reizen met zijn zeilboot op de Middellandse Zee en later met een camper over land een rode draad vormen. De ziekte en het sterven van zijn vrouw hebben grote invloed op zijn leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Trotter Zwitserland

  De mythische route 66 van Zwitserland 'The journey is your destination'. Een uitgestippelde reisroute van 1600 kilometer voert je langs de mooiste plekken die Zwitserland te bieden heeft. Op het programma staan vier taalgebieden, vijf bergpassen in de Alpen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hannie Halma boeken
  Hannie Halma - De Nuba in Zuid Kordofan

  Een boottocht brengt me Chalid, een vluchteling uit Zuid Kordofan. Hij neemt me mee naar de closed area rondom Khartoem en brengt me naar het zuiden, waar de eerste vredesconferenties plaatsvinden in Kadugli en Leira. Velen heten ons welkom, vrouwen vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95