Boeken over reizen

 • Marie Bashkirtseff boeken
  Marie Bashkirtseff - Dit is mijn Parijs

  DIT IS MIJN PARIJS IS EEN REISDAGBOEK, DOEBOEK EN STADSGIDS VAN PARIJS INEEN. Het bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte voor jouw verhalen, tekeningen, foto's, souvenirs, kaartjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Trotter Portugal

  De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Portugal echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast beroemde bezienswaardigheden ook graag unieke plekjes opzoekt - die niet de plaatjes wil maar het echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rob Wolfs, Ad Snelderwaard boeken
  Rob Wolfs, Ad Snelderwaard - Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug

  'Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug' is wandelen in het hart van Nederland. In maar liefst vijftien rondwandelingen doorkruis je de meest uiteenlopende landschappen. Van uitgestrekte heidevelden naar lommerijke lanen en over kronkelige bospaden naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • SPANJE/PORTUGAL LANNOO'S AUTOBOEK

  Fotoboek, reisgids én atlas in één Het Iberisch Schiereiland is niet voor niets een van onze favoriete vakantiebestemmingen: het blijft tot de verbeelding spreken met eindeloze kuststroken, authentieke witte dorpen, culturele steden zoals Sevilla en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Susanne Lipps boeken
  Susanne Lipps - Ontdek Fuerteventura

  ANWB Ontdek Reisgids Fuerteventura De nieuwste ANWB reisgids Fuerteventura. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bill Bryson boeken
  Bill Bryson - Terug in Amerika (filmeditie)

  Nadat hij twintig jaar niet meer in zijn geboorteland is geweest besluit Bill Bryson de Verenigde Staten opnieuw te bezoeken. Hij volgt de Appalachian Trail, een wandelpad van meer dan 3000 kilometer van Georgia naar Maine, en aanschouwt een adembenemend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arthur Alderliesten boeken
  Arthur Alderliesten - Wandelen door Bonhoeffers gedachtegoed

  Het leven van de grote denker en verzetsman Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) speelde zich grotendeels af in Berlijn.In dit voormalig epicentrum van het Derde Rijk woonde, studeerde, doceerde en preekte hij.Deze gids brengt je op twaalf plaatsen in Berlijn die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Walter M. Weiss boeken
  Walter M. Weiss - ANWB Ontdek Praag

  ANWB Ontdek Reisgids PraagDe nieuwste ANWB reisgids Praag. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio.- Voor individuele reizigers- Tips voor genieten en actief bezig zijn- Rondwandelingen- Excursies- Inclusief grote uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Angeline Schoor boeken
  Angeline Schoor - Prinsen op witte scooters

  Azië is een werelddeel dat Angeline Schoor blijft boeien. Ze houdt van de vriendelijke en gastvrije mensen, het rijke dieren- en plantenleven, de gevarieerde keuken en de geordende chaos van het dagelijkse Aziatische leven. Na trektochten door Thailand en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Marielle den Hengst boeken
  Marielle den Hengst - De gêne voorbij

  Zeven vriendinnen besluiten samen de Kilimanjaro te beklimmen. Vol goede moed, energie en plezier vertrekken ze naar Tanzania. Tegelijkertijd is er spanning: gemiddeld minder dan de helft haalt immers de top. De tocht duurt zeven dagen, is gezellig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerhard Heck boeken
  Gerhard Heck - Merian Live reisgids Jordanië

  Jordanië ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Eten Drinken Bezienswaardigheden Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Drenthe

  Maak uw tochtjes door Drenthe nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Drenthe'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ada Rosman-Kleinjan boeken
  Ada Rosman-Kleinjan - In Boeddha's schaduw

  China en Tibet. Samen met haar echtgenoot reist de auteur af naar deze twee landen in Azië. De reis begint in Hongkong, om vanuit deze miljoenenstad door te reizen naar het Karstgebergte in het zuiden van China. Vervolgens met het vliegtuig naar Chengdu waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Er gaat niets boven Zweden

  Zweden is gezegend met adembenemende landschappen, zowel in het hoge noorden als in het zuiden, een rijke geschiedenis aan kunst en cultuur en vriendelijke bewoners. Om het land in al zijn glorie te leren kennen liet Gerrit Jan Zwier zich leiden door twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • France Bourboulon, Dominique Camus, Alexandra Didier, Mathieu Guillochon boeken
  France Bourboulon, Dominique Camus, Alexandra Didier, Mathieu Guillochon - Sevilla de groene reisgids weekend

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Klein in formaat, groot in kwaliteit De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sanatan de Jongh Swemer boeken
  Sanatan de Jongh Swemer - Onderweg...

  Over mijn boek...Het begon bij de Hippies die, na het puinruimen van de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw, op zoek gingen naar een nieuw soort samenleving van liefde, zonder oorlogen en belemmerende oude regels en instituten. 'Peace and Love' en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • De beste campings in Frankrijk 2015

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijving van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De Groene Reisgids Weekend - Valencia

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Klein in formaat, groot in kwaliteit De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Laurens Priester, Henk Slechte, Geert Medema, Hans van der Sloot boeken
  Laurens Priester, Henk Slechte, Geert Medema, Hans van der Sloot - Historische atlas van Schiedam

  Toen Schiedam in 1275 stadsrechten kreeg, bestond de stad pas enkele decennia als nederzetting bij een dam in de rivier Schie. Arbeiders zetten hier ladingen over op schepen die Holland in gingen. Het buurdorp Rotterdam en de stad Delft ontpopten zich als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hannelore Vandenbussche boeken
  Hannelore Vandenbussche - Before they pass away

  BEFORE THEY PASS AWAY De verhalen achter de foto's Het is een van de meest tot de verbeelding sprekende boeken van het afgelopen decennium: Jimmy Nelsons fotoproject, Before They Pass Away. Een boek dat op unieke wijze bijzondere stammen heeft vastgelegd in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Gids voor de Slagvelden 1914-1918

  Op zoek naar de plaatsen waar de Eerste Wereldoorlog werd uitgevochten Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende. - 1917 - Terwijl de kanonnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • David Abram boeken
  David Abram - Capitool Myanmar

  Culturele rijkdom Myanmar (Burma) is een populaire toeristische bestemming en dat is ook niet zo gek: betoverende tempels en pagodes, ongerepte stranden en een gastvrije cultuur zijn maar enkele van de hoogtepunten van dit land. Myanmar is relatief klein, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Alexander Reeuwijk boeken
  Alexander Reeuwijk - Achter de sluier het land

  Iran, het land van dichters, ayatollahs, sjahs en de mooiste islamitische architectuur ter wereld, is voor velen een mysterie. Toch is het één van de belangrijkste landen in het hart van het Midden-Oosten, prominent op de oude handelsroutes en heeft het een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Peter Jacobs, Erwin de Decker boeken
  Peter Jacobs, Erwin de Decker - Langzaam door Frankrijk

  Klassieker in een volledig nieuwe editie en lay-out Ook Frankrijk heeft zijn Route 66: De Nationale 7 Voor de autosnelweg werd aangelegd was de legendarische 'Nationale 7' dé route om met de Citroën 2-cv of de DS van Parijs naar het Zuiden te rijden. Er zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99