Boeken over reizen

 • Ladies on the Road

  Het motto van serviceclub Ladies Circle Oudenaarde Friendship and Service mag gerust uitgebreid worden met ... and travelling. Want reizen doen de dames graag, veel en goed. Zo goed dat ze besloten om hun reiservaringen, trendy adresjes en verborgen must-sees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Merian Live!- Algarve

  Algarve ontdekken en beleven.

  Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Thomas Termeulen boeken
  Thomas Termeulen - Topografische provincie atlassen Topografische atlas Flevoland

  Maak uw tochtjes door Flevoland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Flevoland'. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Petra de Hamer boeken
  Petra de Hamer - Dit is mijn New York

  DIT IS MIJN NEW YORK IS EEN REISDAGBOEK, DOEBOEK EN STADSGIDS VAN NEW YORK INEEN. Het bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte voor jouw verhalen, tekeningen, foto's, souvenirs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Horst Schmidt-Brümmer boeken
  Horst Schmidt-Brümmer - Lannoo's autoboek - Californië en Zuidwest-USA on the road

  Praktische reisgids voor een zorgeloze autovakantie Lannoo's autoboeken 'on the road' zijn praktische gidsen om een land of regio met de auto te verkennen. Ze bevatten uitgestippelde routes met praktische informatie over reistijd, restaurants, hotels en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marielle den Hengst boeken
  Marielle den Hengst - De gêne voorbij

  Zeven vriendinnen besluiten samen de Kilimanjaro te beklimmen. Vol goede moed, energie en plezier vertrekken ze naar Tanzania. Tegelijkertijd is er spanning: gemiddeld minder dan de helft haalt immers de top. De tocht duurt zeven dagen, is gezellig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ada Rosman-Kleinjan boeken
  Ada Rosman-Kleinjan - In Boeddha's schaduw

  China en Tibet. Samen met haar echtgenoot reist de auteur af naar deze twee landen in Azië. De reis begint in Hongkong, om vanuit deze miljoenenstad door te reizen naar het Karstgebergte in het zuiden van China. Vervolgens met het vliegtuig naar Chengdu waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Annabelle Georgen, Aurélia Bollé, Cécile Bouché-Gall, Clarisse Bouillet boeken
  Annabelle Georgen, Aurélia Bollé, Cécile Bouché-Gall, Clarisse Bouillet - De groene reisgids weekend Berlijn

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Berlijn Berlijn in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Arthur Eijs boeken
  Arthur Eijs - Dansen in het stof

  Als jonge, verlegen biologiestudent vertrekt Arthur Eijs voor acht maanden naar Kameroen om onderzoek te doen naar olifanten. Met een loodzware koffer, maar praktisch zonder 'echte' bagage, verlaat hij zijn beschermde leven voor een avontuur in de Afrikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fleur van de Put boeken
  Fleur van de Put - 100% stedengids : 100% Valencia

  100% ValenciaMet 100% VALENCIA op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutesleiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens deLOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafésen winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Theo van Oeffelt boeken
  Theo van Oeffelt - 111 Plekken in de Gooi- en Vechtstreek die je gezien moet hebben

  Heeft u wel eens langs de Slangenmuur in 's Graveland gestreken? Of zich laten bekoren door het kikkerconcert nabij Rust Wat in Blaricum? En heeft u al eens genoten van het uitzicht van de Naardense buitenplaats Kommerrust, in navolging van Constantijn Huygens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hannie Halma boeken
  Hannie Halma - De Nuba in Zuid Kordofan

  Een boottocht brengt me Chalid, een vluchteling uit Zuid Kordofan. Hij neemt me mee naar de closed area rondom Khartoem en brengt me naar het zuiden, waar de eerste vredesconferenties plaatsvinden in Kadugli en Leira. Velen heten ons welkom, vrouwen vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kees van Teeffelen boeken
  Kees van Teeffelen - Te gast in Turkije

  TE GAST IN Turkije is samengesteld door en voor reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nepal

  REISEZIELE: Der Nelles Guide Nepal führt Sie durch die historischen Königsstädte im Kathmandu-Tal mit ihren Pagodentempeln, Palästen und Basaren. Ausgestattet mit exzellenten Karten, begleitet Sie dieser Nelles Guide auf den beliebtesten Trekkingrouten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kathleen Billen boeken
  Kathleen Billen - Senegal

  Senegal wordt niet voor niets vaak 'het lang van de Teranga' (Wolof voor 'gastvrijheid') genoemd. Je vindt er naast prachtige stranden en een warm klimaat (Senegal is met haar 3000 uren zon per jaar een van de zonnigste landen ter wereld), ook authentieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarelle van Schayik boeken
  Annemarelle van Schayik - 100% stedengids : 100% Hongkong

  Met 100% HONGKONG op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carrie Meihuizen Waller boeken
  Carrie Meihuizen Waller - 100% stedengids : 100% Dublin

  Met 100% Dublin op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Natasha Calem von Muhlen boeken
  Natasha Calem von Muhlen - 100% stedengids : 100% Lissabon

  Met 100% Lissabon op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • 100% stedengids : Weekendje Berlijn!

  Weekendje Berlijn! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje Berlijn! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • 100% stedengids : Weekendje Londen!

  Weekendje Londen! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje Londen! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • 100% stedengids : Weekendje New York!

  Weekendje New York! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje New York! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • 100% stedengids : Weekendje Parijs!

  Weekendje Parijs! 100% stedengids + travel journal Alles wat je nodig hebt voor een perfect weekendje Parijs! De leukste stedengids die er is + het handige 100% travel journal voor al je herinneringen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • N. Andeweg boeken
  N. Andeweg - Een beetje Pelgrim

  Vrijheid. Avontuur. Rusten onder olijfbomen. Ruimte. Bijzondere ontmoetingen. Fietsen. Verder en al verder fietsen. Naar de horizon. De zon tegemoet en nog verder tot je onvermijdelijk weer naar huis moet. Terug naar het dagelijks leven. Thuiskomen vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker boeken
  Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker - Op-en-Top Nederlands

  Engelse leenwoorden stromen ongehinderd onze taal binnen. Sommige mensen zijn al gezwicht voor die toevloed en willen zelfs het Nederlands als onderwijstaal inruilen voor het Engels. Maar er lijkt een tegenbeweging op gang te komen. Zo neemt in de media en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alex Buis boeken
  Alex Buis - Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam

  Wie niet van omlopen houdt krijgt het zwaar voor zijn kiezen met deze fenomenale stadswandelgids van Alex Buis. Hij construeerde een lange afstandswandeling door de Amsterdamse buitenstad die 227 kilometer lang is en op de kaart verdacht veel lijkt op een bord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95