Boeken over reizen

 • Erik de Geus boeken
  Erik de Geus - Het historisch centrum

  Deel #5 bevat 50 oude en 50 nieuwe foto's van de stad Utrecht. Fotograaf Erik de Geus verzamelt historische prentbriefkaarten van de stad en legt exact vanaf de plaats waar zijn voorgangers hebben gestaan de huidige situatie vast. Dankzij deze foto's van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Angeline M.A. Schoor boeken
  Angeline M.A. Schoor - Bovenop de rugzak

  Angeline Schoor reisde samen met haar zoon door Indonesië. Nu maakt zij de lezer deelgenoot van hun waarnemingen, hun momenten van verwondering, verbijstering, vermoeidheid maar vooral van het plezier. Neem door middel van dit boek plaats bovenop hun rugzak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Quinten Lange boeken
  Quinten Lange - Amsterdam canal district

  The ANWB travel guide 'Amsterdam's Historical Canals, World Heritage Site' offers extensive information on the unique mix of history, culture and relaxation and has a wealth of details for a delightful walk through the area surrounding the canals. The guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andries de Haan boeken
  Andries de Haan - Beatrix in Groningen en Drenthe

  Toen koningin Beatrix eind januari 2013 aankondigde afstand te doen van de troon, zijn we in het rijke archief van Dagblad van het Noorden op zoek gegaan naar foto's die van haar gemaakt zijn tijdens de vele bezoeken die zij in de loop der jaren bracht aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De beste campings in Europa 2014

  De Alan Rogers Campinggidsen onderscheiden zich in de presentatie door de uitvoerige sfeerbeschrijvingen van campings in plaats van gebruik te maken van symbolen. Daarnaast worden alleen kwaliteitscampings opgenomen die door een team van deskundigen uitvoerig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zwarte Woud

  Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met wandelingen, fietstochten en autoroutes.Het Zwarte Woud is een aantrekkelijk en veelzijdig vakantiegebied met dichte naaldbossen en prachtige rivierdalen. Deze gids is bedoeld voor reizigers die ter plekke een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antwerpen en Gent

  Het mooiste van Antwerpen en Gent ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Antwerpen en Gent ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiets & The City: Amsterdam

  Het mooiste van Amsterdam ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken of door het Vondelpark adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Amsterdam ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Londen

  Het mooiste van Londen ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Londen ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiets & The City: Barcelona

  Het mooiste van Barcelona ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Barcelona ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ralf Nestmeyer boeken
  Ralf Nestmeyer - Sicilie

  Sicilië ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mirjam van den Berg, Ruud Rijsbaarman, Diederik Plas boeken
  Mirjam van den Berg, Ruud Rijsbaarman, Diederik Plas - Te gast in Japan

  TE GAST IN Japan (pocket), 2de geheel vernieuwde druk, is samengesteld door en voor reizigers met verhalen van auteurs die er gewoond, gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Joachim Chwaszcza boeken
  Joachim Chwaszcza - Chios, Lesbos en Samos

  Chios, Lesbos en Samos ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Astrid Redlich boeken
  Astrid Redlich - We gaan naar Zweden!

  Al meer dan 25 jaar komen Astrid en haar man Piet in Zweden. Vanaf het allereerste moment doet het land iets met ze. Al gauw ontstaat de wens om te emigreren naar het hoge noorden, maar om verschillende praktische redenen komt het er niet direct van.Toch laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Astrid Redlich boeken
  Astrid Redlich - Gelukkig in Zweden

  Al meer dan 25 jaar kwamen Astrid en haar man Piet in Zweden voordat zij de definitieve stap zetten om te verkassen naar het hoge noorden. In hun vorige boek We gaan naar Zweden! deed Astrid daar op meeslepende wijze verslag van.In dit boek - dat ook los van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Australie

  Reizigers werden al eeuwenlang geboeid door het mogelijke bestaan van Australië, toen 'Het Zuidland' in 1770 door kapitein James Cook in bezit werd genomen. De aantrekkingskracht die dit land uitstraalt is sindsdien alleen maar toegenomen. De auteurs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Thijs Termeer, Coen Harleman boeken
  Thijs Termeer, Coen Harleman - Bijzondere hotels in de bergen

  Op vakantie in de bergen kan van alles betekenen: fietsen, wandelen, luieren, golfen, skiën, zonnen en/of bezichtigen. In dit boek vindt u adressen die tegemoet komen aan sommige of veel van uw wensen voor een ideale vakantie in de bergen. Hotels die iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hier was ik

  Moleskine meets Flow in Hier was ik. Hier was ik is een reis(doe)dagboek voor in de koffer, de tas en de binnenzak. Een dwarsligger® om in te schrijven, tekenen en krassen. Voor tijdens en voor na de vakantie. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cor Swanenberg, Jan Luysterburg boeken
  Cor Swanenberg, Jan Luysterburg - Alle kanten op!

  Overal is het crisis, maar kennelijk niet in de Brabantse dialectschrijverij. Het aantal inzendingen voor het Brabants Boekenweekboek 2014 evenaart namelijk het record van 2012. Ook toen waren er 51 bijdragen van dialectschrijvers en -dichters.Misschien heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Friesland 2014/2015

  Deze handzame Wateratlas van Friesland 2014 2015 is ideaal voor aan boord van kleine schepen. De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mohamed El-Fers boeken
  Mohamed El-Fers - Gids voor tijdreizigers naar middeleeuws Konya

  Stel je voor je in de tijd kon reizen. Naar de tijd van mysticus Mevlana Rumi (1207-1272) en de Turkse stad Iconium (Konya). Hoewel de wetenschap tot op heden over geen enkel middel beschikt om de waarheid of betrouwbaarheid van tijdreizen vast te stellen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Redmond O'Hanlon boeken
  Redmond O'Hanlon - Tussen Orinoco en Amazone

  Na zijn reis naar het hart van Borneo dacht Redmond O Hanlon dat een reis over de Orinoco naar het hart van het Amazonegebied geen enkel probleem zou opleveren. Niets bleek minder waar; naast de gevaren die hij al kende, deden zich nog heel andere voor: een op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Taalgids Italiaans

  ANWB Taalgids Italiaans Nieuw in deze gids is de uitgebreide culinaire woordenlijst en menukaart.De ANWB Taalgids Italiaans is een praktische gids voor onderweg en tijdens de vakantie. Met zinnen die op het oog overbodig lijken, maar opeens heel goed van pas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Fiets & The City: Parijs

  Het mooiste van Parijs ontdek je op de fiets. Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je de sfeer van de stad. Met Fiets & The City Parijs ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. Deze compacte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch boeken
  Linda O'Bryan, Hans Zaglitsch - Andalusie

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95