Boeken over reizen

 • Roman Martin boeken
  Roman Martin - Rother wandelgids Azoren

  De Rother wandelgids Azoren beschrijven de mooiste kust- en bergwandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit Portugese natuurparadijs. De Azoren bestaan uit de eilanden São Miguel, Santa Maria, Faial, São Jorge, Pico, Terceira, Graciosa, Corvo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerbert van der Aa boeken
  Gerbert van der Aa - Terug naar Timboektoe

  De Toearegs, het volk uit de Sahara bij wie niet de vrouwen maar de mannen zich sluieren, hebben over belangstelling niet te klagen. In Europa oogsten ze bewondering, maar in Afrika staan ze bij andere bevolkingsgroepen bekend als arrogante vechtersbazen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Gids voor de Slagvelden 1914-1918

  Op zoek naar de plaatsen waar de Eerste Wereldoorlog werd uitgevochten Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende. - 1917 - Terwijl de kanonnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • City Box 100% Parijs

  Citybox 100% Parijs Let's go to Paris! Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights bekijken, maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Een café au lait bestellen bij een hippe koffiebar en een vin rouge drinken op een leuk plein. De handige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Volkers boeken
  Kees Volkers - Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam

  In deze fraaie gids neemt omgevingshistoricus en wandelgidsenschrijver Kees Volkers u mee op een tiental langeafstandswandelingen door de minder bekende Rotterdamse 'buitenstad'. Geen boslanen of akkerwegen, maar 'urban walking': ontspannen lopen over rustige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Derk-Jan Rouwenhorst boeken
  Derk-Jan Rouwenhorst - D'ran in Doetinchem

  In Doetinchem en omstreken gonst het van de bedrijvigheid. Dat is niet altijd zo geweest. De ligging van 'Villa Deutinghem' in het moerassige land aan de Oude IJssel vormde eeuwenlang een natuurlijke barrière voor een bloeiende handel en de groei van de stad.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy boeken
  Lieve en Aïcha De Ceuster en Sy - Rewbé

  De Islamitische Republiek Mauritanië is geen voor de hand liggende reisbestemming, wel een uitdaging voor wie een open geest heeft en niet bang is voor extremen. Aïcha is bijna tien wanneer ze op zoek gaat naar haar roots in Mauritanië. Samen met haar mama… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marja Kusters boeken
  Marja Kusters - Dominicus Bolivia

  Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. *met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land *geschreven door Nederlandse auteurs *meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lindsay Hunt boeken
  Lindsay Hunt - Wat & Hoe Select Bretagne

  Wat & Hoe Select Bretagne is de ideale reisgids voor een korte vakantie. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bernard Bouwman boeken
  Bernard Bouwman - Landenreeks Turkije

  Het besluit van de lidstaten van de Europese Unie in 1999om Turkije tot kandidaat-lidstaat te benoemen werd aldaarmet groot enthousiasme ontvangen. Het was het begin vaneen lange reeks hervormingspakketten. Turkije leek ferm opweg naar de Europese Unie. 'In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh boeken
  Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh - Arabische liefde

  Als iedereen op aarde een liefdesrelatie zou beginnen met iemand van een andere cultuur, zou dat de wereldvrede bevorderen? Om een antwoord te vinden op die filosofische vraag trokken regisseur Senne Dehandschutter en de VRT-journalist Majd Khalifeh op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Hoogenstein boeken
  Luc Hoogenstein - Vogels kijken op Mallorca - vogelgids, reisgids

  Een veelzijdige reisgids voor de avontuurlijke natuurliefhebber. Voor de oostkust van Spanje, in de Middellandse Zee, ligt het eiland Mallorca. Het is een waar paradijs voor badgasten en wandelaars, maar zeker ook voor vogelliefhebbers. Beschrijft de mooiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Buijsse boeken
  Jan Buijsse - Retourtje Jemen

  De mannen zijn vrijwel allemaal gekleed in een lang wit gewaad (zannah) of een soort rok. De meesten dragen verder een colbert naar westerse snit. Veel mannen hebben een automatisch wapen, kalashnikov, losjes over de schouder. Voorts, bijna zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herman Vuijsje boeken
  Herman Vuijsje - Het Ringvaartgevoel

  'Het Ringvaartgevoel. Een ontdekkingsreis rond de Haarlemmermeer' is een publicatie van Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol in samenwerking met Jap Sam Books.Auteur Herman Vuijsje en fotografe Marian van de Veen-van Rijk nemen de lezer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marie-Helene van Elten boeken
  Marie-Helene van Elten - 100% Zürich

  100% Zürich Met 100% ZÜRICH op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Femke Creemers boeken
  Femke Creemers - Caravanity Camping Kookboek

  Na het succes van Caravanity heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De echte culi's en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Christian Gogler boeken
  Christian Gogler - Rother wandelgids Cornwall-Devon

  Cornwall - Devon is een fantastisch wandelparadijs voor natuurliefhebbers; uitzicht op zee en kust , groene heuvels en kronkelende landweggetjes . De mystieke sfeer komt tot leven bij het zien van de brede baaien met ruige kliffen , woeste kloven met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.M.R. Bakker boeken
  J.M.R. Bakker - Tienergidsen Thailand

  TIENERGIDS THAILANDEen handige reisgids voor tieners met info, tips en weetjes over Thailand. De Thailand Tienergids is de 1e in een serie handige reisgidsen voor tieners. De gids geeft compacte info en achtergronden over het land. Je leert iets over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Gart van Gennip boeken
  Gart van Gennip - Dagboek van een Gringo - Deel 2

  Gart van Gennip woont al acht jaar in Iquitos, Peru. Hij kwam hier om een jaar Engelse les te geven, maar raakte al gauw zo betrokken bij het leven in deze bijzondere stad en bij de mensen die hij leerde kennen, dat een jaar niet genoeg bleek. Dagboek van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michel Krielaars boeken
  Michel Krielaars - Het brilletje van Tsjechov

  Met Anton Tsjechovs blik reist Krielaars zijn held achterna, van Moskou naar Sint-Petersburg en Jalta, van Perm naar Jekaterinburg, van het Siberische Tomsk naar Vladivostok. Krielaars spreekt arbeiders, winkeliers en boeren, die moeite hebben te overleven in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mike Bisschops boeken
  Mike Bisschops - CamperRoute Duitsland - Rondje Berlijn

  DUITSLAND Rondje Berlijn Lengte route 800 km Heen- en terugreis ca. 900 km Totaal ca. 1.700 km Een reis van 2 tot 3 weken Beschrijvingen van 8 campings en 4 camperplaatsen De Camperroutegids 'Route naar Berlijn' volgt een spoor naar de Duitse hoofdstad, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mike Bisschops, Loes Bisschops boeken
  Mike Bisschops, Loes Bisschops - CamperRoutes in Europa CamperRoute Italië - De Grand Tour naar Rome

  ITALIË De Grand Tour naar Rome Lengte route 1.150 km Heen- en terugreis ca. 2.550 km Totaal ca. 3.700 km Een reis van 3 tot 4 weken Beschrijvingen van 9 campings en 4 camperplaatsen Deze reis heeft zoveel moois te bieden dat we elke camperaar kunnen aanraden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anja Siderius boeken
  Anja Siderius - 100% Milaan

  100% Milaan Met 100% Milaan op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • H.W.J. Dohmen boeken
  H.W.J. Dohmen - Urges

  Hubert van Caumer is het pseudoniem van H.W.J. Dohmen (1923-1979), de Heerlense galeriehouder die zich een groot deel van zijn leven heeft ingezet voor het behoud van het Limburgs dialect.In de bundel Urges zijn de gedichten samengebracht die hij in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Horst Schmidt-Brummer boeken
  Horst Schmidt-Brummer - Lannoo's blauwe reisgids Californie/Zuidwest-USA

  Kant-en-klare routes langs alle hoogtepunten van Californië en Zuidwest-USA Deze gids voert je niet enkel door Californië, maar beschrijft ook de toeristische highlights van het Zuidwesten van de USA. Monument Valley, Arizona, Utah, Los Angeles en San… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99