Boeken over reizen

 • Schat, ik ben ff een rondje wandelen.

  In een bescheiden afstand van 40 wandeldagen ligt het 'Barrevoetspad'. Vlak onder onze eigen vertrouwde voeten. Één van de, uit die vele honderden Pelgrimspaden die onze aardkloot bezit. Een bezit door de eeuwen heen vergaard met innerlijk leed van wanhoop.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anne Doornbos boeken
  Anne Doornbos - De paddenvanger

  De Paddenvanger is een echte Drentse thriller die zich ofspeult in de umgeving van Raol. Vier dwarse, overjaorige tieners riedt nao een nacht stappen heur straf integen. Een wrede straf veur een laffe daod. Is der sprake van een ruzie, rechts-extremisme of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Vos, Jos Bazelmans, Michiel van der Meulen, Henk Weerts boeken
  Peter Vos, Jos Bazelmans, Michiel van der Meulen, Henk Weerts - Atlas van Nederland in het Holoceen

  Het Nederlandse landschap is sinds het einde van de laatste ijstijd, 11.700 jaar geleden, voortdurend veranderd. Waar we nu rondlopen was ooit een toendra, een rivierdelta of een ondiepe zee. Het einde van de laatste ijstijd markeerde het begin van een nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Pierre Hawinkels boeken
  Pierre Hawinkels - Een huis in Sardinië

  Als twee Nederlanders in Sardinië op zoek gaan naar een authentiek huis met uitzicht lopen ze tegen de cultuurverschillen tussen Italië en Nederland aan. Zij is half Italiaans, hij een nuchtere Hollander. Het boek beschrijft hoe ze omgaan met bedriegers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,17
 • Doolhoven van wereldsteden

  Kijk rond in 30 van de mooiste wereldsteden, maar probeer onderweg niet te verdwalen! Of je nu door de straten van Delhi dwaalt of een wandeling maakt over de boulevards van Parijs, je wordt als puzzelaar uitgedaagd om van begin tot eind de weg te vinden. Pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jule Hinrichs boeken
  Jule Hinrichs - De witte stad

  Lissabon is een van de populairste toeristische bestemmingen van Europa. De witte stad, gebouwd op zeven heuvels, met zijn steile straten, trappen en steegjes, onverwachte pleinen, weemoedige fado's en zijn schitterende uitzicht over de Taag, kennen we van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tim Dekkers, Marc van den Broek boeken
  Tim Dekkers, Marc van den Broek - Nieuw-Zeeland

  Het is jammer dat Nieuw-Zeeland aan de andere kant van de wereld ligt. Het geïsoleerde eilandenrijk in de Stille Zuidzee is namelijk het perfecte vakantieland. Nieuw-Zeeland is de aarde in miniatuur. Bijna alle landschappen zijn hier samengebald: tropische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Alexandra Gossink, Luc Hoornaert boeken
  Alexandra Gossink, Luc Hoornaert - On a Roadtrip

  Met je (huur)auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt. En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. On a roadtrip neemt je mee door Zuid-Europa. Je rijdt de mooiste autoroutes door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Iris Kürschner boeken
  Iris Kürschner - Lago Maggiore

  Destination - Das italienisch-schweizerische Wanderrevier um den Lago Maggiore und Luganer See reicht von der lombardischen und piemontesischen Tiefebene bis zu den Tessiner Alpen. Entsprechend vielfältig ist das Tourenangebot. - Raues Gebirge und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • ANWB boeken
  ANWB - Gelderland

  ANWB Fietsgids Gelderland Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Gelderland! Deze handzame ANWB Fietsgids Gelderland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Ontdek de wonderschone natuur van de Veluwe, bezoek het gehucht de Woeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Brabant

  ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio Ontdek Nederland met de nieuwe ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Noord-Brabant en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's. Fiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - ANWB E-Bikegids 1 Groningen en omstreken

  ANWB E-bikegids Groningen en de regio Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Groningen en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - E-Bikegids 5. Gelderland

  ANWB E-bikegids Gelderland Ontdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Gelderland! Deze handzame ANWB E-bikegids Gelderland staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Fiets door het Land van Maas en Waal, stippel een route uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Noord-Brabant

  ANWB E-bikegids Noord-Brabant Ontdek Nederland vanaf jouw e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Noord-Brabant! Deze handzame ANWB E-bikegids Noord-Brabant staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie. Fiets van Nederland naar België bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANWB boeken
  ANWB - Limburg

  ANWB E-bikegids Limburg en de regio Ontdek Nederland vanaf jouw e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Limburg en de regio! Deze handzame ANWB E-bikegids Limburg en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Engeland en Wales

  Drie uitgestippelde autoroutes en twee stadswandelingen loodsen je oor de fraaiste regio'sAtlas met kaarten op schaal 1:750.000 en meer dan 700 kleurenfoto'sHandige geografische indeling en sterrenquoteringEngland en Wales onderscheiden zich door verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Johannes Wetzel boeken
  Johannes Wetzel - Noord-Frankrijk

  Lille - Amiens - Calais - Le Touquet -Boulongne-sur-Mer -Dunjerque Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Thailand

  Thailand ontdekken en beleven! Winkelen, uitgaan Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Barbara Woinke boeken
  Barbara Woinke - Gardameer

  Gardameer ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Cuba

  Cuba ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ijsland

  IJsland ontdekken en beleven! Winkelen Uitgaan Eten Drinken Overnachten Wandelingen Excursies Bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fuerteventura

  Fuerteventura ontdekken en beleven! Aan het strand, uitgaansleven Eten, drinken, overnachten Wandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eva Gerberding boeken
  Eva Gerberding - Sint-Petersburg

  Sint-Petersburg ontdekken en beleven! Winkelen Uitgaan Eten Drinken Overnachten Wandelingen Excursies Bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kanaaleilanden

  Kanaaleilanden - Jersy - Guersny ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Benelux rail

  Deze tweede editie van de Benelux Rail gevouwen landkaart is sinds het verschijnen de ultieme spoorwegkaart van de drie landen waarop hoogteverschillen in het landschap volledig in kleur zijn weergegeven. De spoorlijnen zoals die er in 1995 waren, staan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00