Boeken over reizen

 • Ole Helmhausen boeken
  Ole Helmhausen - Ontdek Boston & New England

  ANWB Ontdek reisgids Boston & New England - Amerika Verken het Amerikaanse Boston & New England op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Boston & New England! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals havenstad Portsmouth en eiland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bernd Biege boeken
  Bernd Biege - Extra Dublin

  ANWB Extra reisgids Dublin - Ierland Ontdek Dublin met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dublin! Door de combinatie van de Ierse gezelligheid, de hippe Dublin's Dockland en stranden op steenworp afstand, is Dublin een perfecte bestemming voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • ANWB Wereldatlas

  ANWB Wereldatlas In deze handzame ANWB Wereldatlas op pocketformaat wordt de hele wereld zowel staatkundig als natuurkundig getoond. Ondanks het compacte formaat van de atlas staan ruim 20.000 namen op de kaarten en in het register. Tevens beschikt de atlas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joris Verbeure boeken
  Joris Verbeure - 360° Lissabon

  De reisgids van de 21ste eeuw De reisgids is het hart van de 360° aanpak. Hij bevat alle informatie en inspiratie, overzichtelijk voorgesteld en ingedeeld volgens de interesses van de reiziger. De 360° aanpak bevat ook een digitale planningstool waarmee je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Cynthia Sirach boeken
  Cynthia Sirach - Het Corsica Virus

  Op een dorpsbegraafplaats ontmoet de schrijfster een Corsicaanse dame, die onbedoeld gastvrouw wordt voor haar gedachten. In brieven aan deze dame werpt de schrijfster een persoonlijke blik op dit onbegrepen eiland. Veertig verhalen waarin zij niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • De Bosatlas Nederland van boven

  De Bosatlas Nederland van boven is de atlas bij het televisieprogramma. De atlas bevat alles over Nederland: van klimaatverandering tot fietsendiefstallen, van mazelen tot belgedrag, van aardbevingen tot pretparken, van horizonvervuiling tot landschapskunst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Paul de Waard boeken
  Paul de Waard - Reishandboek Kroatië

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • gunter brandorff boeken
  gunter brandorff - Kerken langs de overijsselse vecht

  "Wat een prachtige foto's staan erin".(de Stentor)Tijdloos naslagwerk, zo'n veertig kerken tussen Dalfsen en Nordhorn worden belicht. Auteur en fotograaf hebben ervoor gekozen om een brede rand langs de Vecht te kiezen voor hun verhaal. Auteur: Günter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gisela Tobias, Werner Tobias boeken
  Gisela Tobias, Werner Tobias - Lannoo's Autoboek - Portugal on the road

  ?De Algarve met haar bontgekleurde rotsformaties is veruit de bekendste bestemming van Portugal. Het is de zonnigste kust van Europa, waar het weer altijd goed is. Maar ook de afgelegen bergdalen en glooiende landschappen in het binnenland kunnen veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vitataal boeken
  Vitataal - Rondje wandelen in Gelderland

  Nederland is een prachtig land om te voet te leren kennen. Met Rondje wandelen in Gelderland ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u het coulissenlandschap, de bossen, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Michael Möbius, Annette Ster boeken
  Michael Möbius, Annette Ster - Ontdek Noorwegen Zuid

  ANWB Ontdek reisgids Noorwegen zuid Verken Zuid-Noorwegen op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Noorwegen zuid! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals middeleeuwse houten huizen in Bergen en het veelzijdige Oslo niet missen, maar ga… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Extra Lissabon

  ANWB Extra reisgids Lissabon - Portugal Ontdek Lissabon met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Lissabon! Door de combinatie van historie, winkels en het strand op een half uurtje rijden van de stad, is Lissabon een perfecte bestemming voor een leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Megan Hess boeken
  Megan Hess - NEW YORK

  Wat zijn de beste plekken voor een fashionista om te eten, shoppen, ontspannen en slapen in New York? Ontdek een van de vier grootste 'modehoofdsteden' van de wereld samen met een van 's werelds bekendste mode-illustratoren. Megan Hess deelt al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Guido Declercq boeken
  Guido Declercq - Reizen in Andalusië op het ritme van Flamenco

  Er is weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje zo kan oproepen als flamenco. Dit muziekgenre met bijhorende dans is een onlosmakelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. In de reisgids 'Reizen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frans van der Heijden boeken
  Frans van der Heijden - De Groene Reisgids - Pyreneeën

  De nummer 1 onder de Frankrijk-gidsen De heldere regio-indeling van de Groene Reisgidsen laat je meteen zien wat interessant is om te bezoeken op je eigen reisbestemming. Er wordt aandacht besteed zowel aan de grote steden als aan de groene, landelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michelin boeken
  Michelin - De Groene Reisgids - Nederland

  Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren! De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Trotter boeken
  Trotter - Trotter Laos

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen - 30 kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Karin Evers, Luc Decoudin boeken
  Karin Evers, Luc Decoudin - De Groene Reisgids - Noord-Italië

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van Noord-Italië in beeldDe 20 hoogtepunten van MichelinReisplanner voor 3 tot 5 dagen70 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsenMeer dan 500 adressen voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Philippe Gloaguen boeken
  Philippe Gloaguen - Trotter Kroatië

  ?- Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters- Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen- Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter- Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen- Kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dineke Veerman boeken
  Dineke Veerman - Geef ze geen papaya

  Na haar Peruaanse avonturen in Mijn Peru (2007) heeft Dineke Veerman (Zwolle, 1958) nog genoeg stof om een nieuwe bundel samen te stellen. Deze keer niet alleen over Peru, maar over meerdere landen die ze als reisleidster en ook privé bezocht heeft. Ze doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marjolein van Eys, Delphine Robiot boeken
  Marjolein van Eys, Delphine Robiot - Amsterdam insolita e segreta

  Wat zijn Jonglez uitgaven?Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners& voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten.U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Ad van Berkel boeken
  Ad van Berkel - Van Mexico naar Canada

  Het onderweg zijn, onderdeel zijn van de natuur, vertrouwend op jezelf en het weinige wat er in je rugzak zit. Dat zijn de basiselementen van een lange wandeltocht maar eigenlijk ook van het leven zelf. Dat is de bovendrijvende gedachte die Ad beschrijft in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marten Horjus boeken
  Marten Horjus - Fietsen op zee

  NAAR SANTIAGO EN TOEN VERDEREn op een dag is het zover. Hij is 57 jaar oud, de leeftijd waarop zijn vader stierf. René Agema, begenadigd verteller, muzikant en tekenaar, zegt het onderwijs vaarwel, laat de zekerheden van het leven los en stapt op de fiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nienke Weick boeken
  Nienke Weick - VertrekNL - Alles over emigreren naar Amerika

  Waarom zou u emigreren naar Amerika? In deze uitgave van VertrekNL leest u diverse ervaringsverhalen van mensen die deze stap hebben durven zetten. Maar ook leest u over de Amerikaanse cultuur, hoe daar te ondernemen, over wetgeving, de taal, heimwee en nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Else Beekman boeken
  Else Beekman - Malaga

  De leukste trips door stad en omgeving Málaga is allang niet meer alleen de vliegbestemming voor strandvertier aan de Costa del Sol. De Zuid-Spaanse stad wordt steeds geliefder. En terecht! De perfecte mix van cultuur, gastronomie, klimaat en ligging aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95