Boeken over reizen

 • Joris van Rummersdijk boeken
  Joris van Rummersdijk - Polderleven

  We hebben lang geaarzeld of we alles van hetgeen hier beschreven wordt, wel op schrift moesten stellen. Waarom die aarzeling? Het is een terugblik op onze jeugd. Over wat we zelf meemaakten, wat we anderen zagen doen of wat we hoorden. Hoe gingen wij, en met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Desire de Waal boeken
  Desire de Waal - Meer Graauwse streken

  MEER GRAAUWSE STREKEN is geschreven door Désiré de Waal die op 16 juli 1926 op een boerenhofstee in Graauw geboren werd. Hij is overleden op 22-12-2009. Na een aantal jaren in het vlas gewerkt en gehandeld te hebben, vond hij in Terneuzen een baan in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne Cox boeken
  Yvonne Cox - Meer Vijlenerberg Kroegjesroutes

  Succesvolle wandelgidsserie van Uitgeverij TIC telt nu 20 delen Tien jaar geleden begon Uitgeverij TIC een Limburgse wandelgidsenreeks met de uitgave van de Vijlenerberg Kroegjesroutes van Yvonne Cox. Het samenwerkingsverband van horeca-ondernemers rond een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,90
 • Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast boeken
  Ilse Ariens, Karine Hoenderdos, Deborah Ligtenberg, Jose Mast - De gids voor mantelzorgers 2015

  Zorgen voor een ander...U staat er niet alleen voor.De veranderingen in de zorg volgen elkaar in hoog tempo op.Per 2015 verandert er veel. Alleen voor de héél kwetsbare ouderen is er nog plek in het verpleeghuis. Dat betekent dat ouderen langer thuis blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dolf de Vries boeken
  Dolf de Vries - Cuba, vrolijk getralied land

  Toen Dolf de Vries in 1969 in de straten van Willemstad (Curaçao) voor het eerst bewonderaars van Fidel Castro zag, revolutionaire jongemannen met Castro-petten en T-shirts met de beeltenis van Che Guevara, en kort daarna Zuid-Amerika bezocht, raakte hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elly Schepers - Corstjens boeken
  Elly Schepers - Corstjens - Allef om Half

  Lieve lezers, vrienden en familie. Mijn zesde bundel verhalen en gedichten is een feit!Omdat heel veel mensen ook genieten van de verhalen en gedichten in Gastels dialect, welke regelmatig worden gepubliceerd, verzameld en doorgestuurd naar familie door het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker boeken
  Paul Uljé, Dick van Zijderveld Frens Bakker - Op-en-Top Nederlands

  Engelse leenwoorden stromen ongehinderd onze taal binnen. Sommige mensen zijn al gezwicht voor die toevloed en willen zelfs het Nederlands als onderwijstaal inruilen voor het Engels. Maar er lijkt een tegenbeweging op gang te komen. Zo neemt in de media en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johann van Rossum boeken
  Johann van Rossum - Onzevaders en Weesgegroeten

  Een reisverhaal met verdieping! Veel toekomstige pelgrims en zij die de ervaring reeds hebben zullen hier zeker plezier aan beleven. Een bijzonder prettig leesbaar boek met treffende illustraties van de schrijver. Ben van Hengstum In 'Onzevaders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Petra de Hamer boeken
  Petra de Hamer - Dit is mijn New York

  DIT IS MIJN NEW YORK IS EEN REISDAGBOEK, DOEBOEK EN STADSGIDS VAN NEW YORK INEEN. Het bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte voor jouw verhalen, tekeningen, foto's, souvenirs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • N. Andeweg boeken
  N. Andeweg - Een beetje Pelgrim

  Vrijheid. Avontuur. Rusten onder olijfbomen. Ruimte. Bijzondere ontmoetingen. Fietsen. Verder en al verder fietsen. Naar de horizon. De zon tegemoet en nog verder tot je onvermijdelijk weer naar huis moet. Terug naar het dagelijks leven. Thuiskomen vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Michelle Van Dijk boeken
  Michelle Van Dijk - Sjef van Dongen, de Nederlandse Poolheld

  In dit boek wordt het ware verhaal verteld van Sjef van Dongen, de Nederlandse poolheld die in 1928 op Spitsbergen de neergestortte generaal Nobile probeerde te redden van het pakijs. De grootste reddingsoperatie op de Noordpool ooit. Een reconstructie aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kelly Keasberry boeken
  Kelly Keasberry - Van attest tot acceptatie

  Geen landen zo dichtbij en toch zo verschillend als Nederland en België. Diverse onderzoeken brachten aan het licht dat de machtsafstand in België groter is, de cultuur masculiener en de communicatie indirecter. Ook het onderwijssysteem richt zich relatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Serge Guillot boeken
  Serge Guillot - De Groene Reisgids Weekend - Antwerpen

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Klein in formaat, groot in kwaliteit - De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen - Met een uitneembare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjolein van Eys, Delphine Robiot boeken
  Marjolein van Eys, Delphine Robiot - Amsterdam insolita y secreta

  Wat zijn Jonglez uitgaven?Ongewone gidsen geschreven door inwoners ... voor de inwoners& voor nieuwsgierige reizigers, om echt de platgetreden paden te verlaten.U vindt in deze gidsen alle plekken die andere gidsen niet vermelden, plekken die per definitie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Ronald de Groot boeken
  Ronald de Groot - Grootspraak Grootspraak 2017

  'Grootspraak' is dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Deze gids wijst wijnliefhebbers op een heldere en toegankelijk geschreven manier de weg naar die restaurants waar grote liefde voor de wijn gecombineerd wordt met topgastronomie. Met 'Grootspraak' heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Iris Kockelbergh, Dirk Imhof boeken
  Iris Kockelbergh, Dirk Imhof - Museum Plantijn Moretus (NL)

  Christoffel Plantin, de bekendste Belgische drukker aller tijden is geboren in Frankrijk rond 1520. Op zijn dertigste vestigt hij zich met vrouw en kind in Antwerpen. Daar sticht hij zijn onderneming, de Officina Plantiniana.'Door werk en standvastigheid' -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gerjan Crebolder boeken
  Gerjan Crebolder - Barneveldsch fabrikaat

  De meeste Barnevelders hebben wel gehoord over 'de oude gasfabriek' of over de Schaffelaartjes die vroeger in Barneveld gebakken werden en iedereen kent industrieterrein De Harselaar. Maar welke bedrijven waren en zijn er gevestigd in de gemeente Barneveld en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Beate Schümann boeken
  Beate Schümann - Merian live - Madeira Porto Santo

  Madeira Porto Santo ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Roland Mischke boeken
  Roland Mischke - Merian live - Boedapest

  Boedapest ontdekken en beleven! Winkelen Uitgaan Eten Drinken Overnachten Wandelingen Excursies Bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gisela Buddee boeken
  Gisela Buddee - Merian live - Provence

  Provence ontdekken en beleven! Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Beate C. Kirchner boeken
  Beate C. Kirchner - Merian live - Milaan

  Milaan ontdekken en beleven!Winkelen, uitgaanEten, drinken, overnachtenWandelingen, excursies, bezienswaardigheden (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • De Groene Reisgids Weekend - Malta

  De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elio Pelzers boeken
  Elio Pelzers - Reishandboek Sicilië

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kees van Rijswijk boeken
  Kees van Rijswijk - Langs literaire locaties op Walcheren

  Toen de samensteller van deze gids na vijftig jaar afwezigheid in 2015 weer naar Zeeland terugkeerde ging hij op zoek naar een 'literaire reisgids' die hem kon helpen bij het zoeken naar verhalen en gedichten waarin het eiland Walcheren een rol speelt. Zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marjan van Duin boeken
  Marjan van Duin - Zwart, Wit en Bruin

  Zwart, wit en bruin is een bundel reisverhalen, maar geen alledaagse reisverhalen. De verhalen van Marjan van Duin gaan over het dagelijks leven in diverse culturen, op diverse continenten. Door haar verfijnde waarneming ziet en voelt zij zaken waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99