Boeken over reizen

 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het Oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Ankie Nolen boeken
  Ankie Nolen - Onbekend Aude

  Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Guinness World Records Ltd boeken
  Guinness World Records Ltd - Guinness World Records Wildernis

  Guinness World Records Wildernis is een must have voor dierenliefhebbers, fans van Freek Vonk, jong en oud, jongens en meisjes. In Wildernis lees je de allerleukste en meest spectaculaire weetjes over het dierenrijk. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • H.J. Schröder boeken
  H.J. Schröder - Molenrijk Zuid-Holland

  MOLENS: ENERGIEKE MONUMENTEN MET TOEKOMST Molens hebben in Zuid-Holland een lange traditie. Al in 1270 is er sprake van een molen in ’s Gravenzande. In de loop der eeuwen werden er duizenden van deze preïndustriële machines gebouwd op het grondgebied van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sophie Allegaert, Gert Corremans, Lynn Guillaume boeken
  Sophie Allegaert, Gert Corremans, Lynn Guillaume - Bij ons in het dorp

  Hoe zou het nog zijn met de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen? Ruim tien jaar na de verkiezing vinden #dorpologen Sophie Allegaert, Gert Corremans en Lynn Guillaume ze alle 50 even prachtig. Waarom? Omdat het #dorpsgeluk er 50 keer voor het rapen ligt.De tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Geert Stadeus boeken
  Geert Stadeus - Het hoe en waarom van de Antwerpenaar

  Antwerpenaren. Wie denken zij wel dat ze zijn? Wie denken ze wel dat wij zijn? We konden het hun niet één voor één vragen, want ze zijn haast met twee miljoen, waarvan een kwart in of rond de lage-emissiezone van ’t stad woont. Is Rome gekend voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eline Dabekaussen boeken
  Eline Dabekaussen - Madrid

  Deze reisgids laat je kennismaken met Madrid. Een smeltkroes van culturen, een stad met veel gezichten. Madrid is modern en bruisend maar ademt tegelijkertijd historie.Stad met veel gezichten Madrid is bruisend, maar ademt tegelijkertijd historie. Velázquez,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Pia van Rees boeken
  Pia van Rees - Mem falt út

  In mem dy’t wrakselet mei alzheimer, in dochter dy’t seistûzen kilometer fierderop wennet, beide fjochtsjend tsjin it ûnûntkombere, dat komme sil. In yn ’t moed taastend ferhaal oer mem en dochter dy’t nettsjinsteande de ferslimjende deminsje fan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tinie Hoek boeken
  Tinie Hoek - Ierland

  Ierland klinkt ver weg maar is ook relatief dichtbij. Wij kozen ervoor om met de auto, kleine caravan en veerboot te gaan. Voor de overtochten boekte ik een 'landbridge', vier overtochten in één keer. Hoek van Holland - Harwich; Fishgard - Rosslare; Dublin -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nick Dalton, Deborah Stone boeken
  Nick Dalton, Deborah Stone - Riviercruises

  Europa kent grootse rivieren die het continent doorkruisen, zoals de Donau met zijn vele muzikale associaties en de Wolga, die door de Gouden Ring van Moskou stroomt. De rivieren van Noord-Amerika variëren van de afgelegen Yukon tot de ouderwetse charme van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Cordula Rabe boeken
  Cordula Rabe - Rother wandelgids Picos de Europa

  De Rother Wandelgids Picos de Europa bevat 50 wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar. Alle wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen.Met gratis downloadbare GPS Tracks. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bart van der Schagt boeken
  Bart van der Schagt - Provinciewandelgids Groningen

  De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: een handvol fraaie wandelingen in het lommerrijke Westerkwartier, meerdere afwisselende routes door het weidse akker- en weidelandschap van Noordoost-Groningen (waarmee ook verstilde dorpjes worden aangedaan)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bartho Hendriksen, Leo Platvoet boeken
  Bartho Hendriksen, Leo Platvoet - Lefkáda

  Hoewel Lefkáda verbonden is met het Griekse vasteland, voelt het als een eiland. Het wordt aan alle kanten omgeven door een diepblauwe zee, heeft een prachtige kustlijn en vergezichten.Parel in de Ionische Zee Lefkáda wordt aan alle kanten omgeven door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Albert Gielen boeken
  Albert Gielen - Wandelen in Praag

  Gids met drie bijzondere wandelingen langs minder bekende plekjes in de binnenstad van de magische stad Praag waarbij de rijke geschiedenis van de stad komt ruim aan bodMagische stad Praag is een magische stad. Dat zie je als bezoeker meteen. Maar Praag wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Gerda Mulder boeken
  Gerda Mulder - Kosovo

  Gids in pocketformaat, boordevol informatie over Kosovo. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden, uitgaan, verblijf, praktische en achtergrondinformatie.Het jongste en onbekendste Balkanland Kosovo transformeert in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Krijn de Best, Barend Toet, Cas de Stoppelaar, Dolf Noordijk boeken
  Krijn de Best, Barend Toet, Cas de Stoppelaar, Dolf Noordijk - Nepalese notities

  Met dit tweede deel van de Himalaya Bibliotheek onderstrepen de uitgever en de Nepal Federatie Nederland dat het belang inzake deze reeks. Dit boek is wederom een ‘must’ voor liefhebbers van Nepal.Wie A zegt moet ook B zeggen. Met dit tweede deel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lannoo's Autoboek - Noorwegen on the road

  Lannoo's autoboeken 'on the road' zijn praktische gidsen om een land of regio met de auto te verkennen. Ze bevatten uitgestippelde routes met praktische informatie over reistijd, restaurants, hotels en bezienswaardigheden onderweg. Je kunt de voorgestelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Victor En Harry Stadler en Waldorf boeken
  Victor En Harry Stadler en Waldorf - Reis magazine Deel 2

  Omdat Vilnius in de rij van mooiste hoofdsteden uit het Tsaristische Keizerrijk, een derde plaats in neemt (na Moskou en St. Petersburg) en er blijkbaar behoefte is aan een handzaam boekwerkje voor deze prachtige stad , speciaal voor Nederlandstalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bartho Hendriksen, Leo Platvoet boeken
  Bartho Hendriksen, Leo Platvoet - Corfu

  Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over Corfu. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden, eten/drinken, verblijf en praktische info.Olijfbossen en cipressen De Odyssee Reisgids Corfu (Korfoe) laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kees van Rijswijk boeken
  Kees van Rijswijk - Nog meer literaire locaties in Parijs

  'Nog meer literaire locaties in Parijs' sluit aan op 'Langs literaire locaties in Parijs'. Beide gidsen richten zich op Parijs als literair decor. Zij voeren de lezer langs locaties die een rol vervullen in romans of verhalen die zich in de Franse hoofdstad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rarekiek

  De stadsredactie van het Dagblad van het Noorden maakt dagelijks een cursiefje onder de titel Rarekiek. Soms grappig, soms ontroerend, soms hilarisch, soms naargeestig. En altijd uit het leven gegrepen. De Rarekiek: het is de knipoog van de krant. Het is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • National Geographic Reisgids boeken
  National Geographic Reisgids - Colombia

  National Geographic Reisgids Colombia is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Irina van Aalst, Rianne van Melik, Jan van Weesep boeken
  Irina van Aalst, Rianne van Melik, Jan van Weesep - Wandelen in New York

  Het verhaal achter de skyline Deze wandelgids laat je kennismaken met het New York achter de beroemde skyline. De zeventien wandelingen leiden je door interessante buurten van deze enerverende stad. Ze vertellen het verhaal over de ontwikkeling van New York:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robert Declerck boeken
  Robert Declerck - Duurzaam Limburg (B)

  Reisgids met bijzondere belangstelling voor duurzame initiatieven in Belgisch Limburg.Voorloper in duurzaamheid Duurzaamheid heeft al lang ingang gevonden in de toeristische sector en de lokale economie van Belgisch Limburg. Voor de term ‘duurzaam’ opgang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50