Boeken over reizen

 • Rik Van Boeckel boeken
  Rik Van Boeckel - De zingende palmen van Cuba

  Vanaf 2000 reist journalist/dichter/muzikant Rik van Boeckel een aantal keer naar Cuba op zoek naar de muziek van het Caribische eiland. Hij neemt les bij Cubaanse meesters. Zijn ontmoetingen met sonmuzikanten, Afro Cubaanse percussionisten en rappers brengen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Egypte, gezien door het Oog van Horus

  Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk om samen met haar onze ervaringen te delen door een aantal boeken te schrijven met daarin een korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Liesbeth Pieters, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Marie Monsieur boeken
  Liesbeth Pieters, Nina Swaep, Sanne Tummers, Femke Dam, Marie Monsieur - time to momo Brussel + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Brussel (voorheen 100% Brussel) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur boeken
  Merel Blom, Sanne Tummers, Marie Monsieur - time to momo Utrecht + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids krijg je van 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Utrecht (voorheen 100% Utrecht) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Hermans, Chris Bor boeken
  Hans Hermans, Chris Bor - Heg en steg deel 2

  In het voorjaar van 2018 ontwierp Chris Bor enkele fraaie posters over nieuwe straatnamen, met de bedoeling deze te exposeren in het museum van ‘Stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu’. Om de affiches van toepasselijke teksten te voorzien, riep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Cock Hazeu boeken
  Cock Hazeu - Wandelen in Delfland

  Natuurlijk begint alles met ‘Gezicht op Delft’ van Vermeer als we het hebben over wandelingen in Delft en Delfland. Maar net als Vermeer heeft de omgeving van Delft veel meer te bieden. Als geen ander kan Cock Hazeu –geboren en getogen in Delfland– ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arthur Eger boeken
  Arthur Eger - Geen Strand

  In dit rijk geïllustreerde boek over IJsland en El Hierro beschrijft Arthur Eger zijn ervaringen over drie reizen. Lees hoe ze in IJsland in een 4WD door rivieren rijden – en vast komen te zitten, – hoe ze in een Cessna over IJsland vliegen en hij van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Henk Rensink boeken
  Henk Rensink - Als stenen konden vertellen

  ‘Als stenen konden vertellen’ blikt terug op het rijke verleden van het unieke korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Beekstraat in Apeldoorn, van 1894 tot 2019. Vanaf het ontstaan, 125 jaar geleden, tot aan de herbestemming. Dit boek schetst aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • De Groene Reisgids - Lot/Tarn/Aveyron

  Met een selectie door onze auteurs ter plaatse:De top 10 van de Tarn, Lot en Aveyron in beeld40 rondritten, wandelingen en excursiesDuidelijke sterrenbeoordeling bij alle plaatsen450 adressen voor elk budget46 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur boeken
  Annemarelle van Schayk, Femke Dam, Nina Swaep, Sanne Tummers, Liesbeth Pieters, Marie Monsieur - time to momo Hongkong + ttm Dichtbij

  Bij aankoop van deze gids ontvang je van 1 maart tm/ 31 mei 2019 de stedengids time to momo Dichtbij cadeau! Met time to momo Hongkong (voorheen 100% Hongkong) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rob Hoekstra, Nikki van Schagen boeken
  Rob Hoekstra, Nikki van Schagen - VertrekNL 36 - België en Luxemburg

  Emigreren binnen de Benelux, zo lastig kan dat toch niet zijn? Althans, dat dachten wij … We spraken verschillende mensen die jaren geleden zijn vertrokken naar Luxemburg of België, of die inmiddels weer zijn teruggekeerd naar Nederland, en allemaal lieten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • De Groene Reisgids - Pyreneeën

  De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ankie Nolen boeken
  Ankie Nolen - Onbekend Aude

  Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Danny Valen boeken
  Danny Valen - Asturië & Cantabrië

  Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Caroline van Hemert boeken
  Caroline van Hemert - Met de zon als kompas

  In ‘Met de zon als kompas’ volgen we de avontuurlijke reis van ornithologe Caroline Van Hemert door de wildernis van Alaska. Op de universiteit, waar ze onderzoek doet naar zeldzame snavelmisvormingen bij mezen, doet niets Van Hemert nog denken aan waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Georgi Palahutev, Simone Bòcker boeken
  Georgi Palahutev, Simone Bòcker - Bulgarije wereldreisgids

  ANWB Wereldreisgids Bulgarije De ANWB Wereldreisgids Bulgarije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Bulgarije. Bulgarije is vooral bekend als bestemming voor een strandvakantie aan de Zwarte Zee. Maar er is zoveel meer. Bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Renate Loose boeken
  Renate Loose - Thailand wereldreisgids

  ANWB Wereldreisgids Thailand De ANWB Wereldreisgids Thailand is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Thailand. Het land van witte stranden en felblauwe zeeën, immense watervallen en glooiende rijstvelden. Maar ook van grote steden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Trotter Zweden

  Het echte verhaal achter de klassieke trekpleistersTips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennenVerrassende anekdotes en topervaringen van TrotterHonderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen20 kaarten en plattegronden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Silke Elzner, Marie Geißler boeken
  Silke Elzner, Marie Geißler - Life Hacks met kinderen onderweg

  Life hacks voor op reis met kinderen Hoe overleef je een lange reis met kleine kinderen? Waar moet je überhaupt heen? Wanneer kun je de reis het beste boeken? En hoeveel favoriete knuffelbeesten mogen er mee? Dit boek kun je zien als een goedgevulde toverdoos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Henk Bloemhoff, Philomène Bloemhoff-de Bruijn, Jan Nijen Twilhaar, Henk Nijkeuter, Harrie Scholtmeijer boeken
  Henk Bloemhoff, Philomène Bloemhoff-de Bruijn, Jan Nijen Twilhaar, Henk Nijkeuter, Harrie Scholtmeijer - Nedersaksisch in een notendop

  Het Nedersaksisch kreeg in 2018 nationale erkenning als volwaardige en zelfstandige taal. In Nedersaksisch in een notendop beschrijven vijf kenners het Gronings, Drents, Stellingwerfs, Sallands, Twents, Achterhoeks en Veluws. Beknopt, maar wel in al hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Chris Canter boeken
  Chris Canter - Moenen

  Een jonggien fietst deur zien dörp en prakkezeert aover deuren, schuttings en heggen daor as e nog nooit achter ewest hef. Twee reizigers hebt een ongemakkelijk gesprek in de trein van Grunning naor Zwolle, intied det aoveral in 't laandschap barakken veur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Florence/Firenze

  Met extra aandacht voor de must sees en must do's in FlorenceFlorence in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 140 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Florence, met de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Barcelona

  - Klein in formaat, groot in kwaliteit- De ideale gids voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen- Met een uitneembare stadsplattegrond- Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Christian Nowak boeken
  Christian Nowak - Zweden on the road

  Zweden staat garant voor verrassend gevarieerde natuur: goudgele akkers, lange stranden en badplaatsen met een rijke traditie, duizenden eilanden aan de scherenkust, eindeloze bossen en meren. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Stockholm en G (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99