Reinier Bresser - Strandvogel

Als de herfst twee dagen oud is krijgt Gustaaf Vogel, trader bij Goldstein & Kahn in Londen, een telefoontje. Zijn zusje Fanny is tijdens het zwemmen in de zee bij Wassenaar verdronken. Vanaf dat moment begint de terugreis die hem zal brengen naar de plek waar alles vandaan komt.

Gustaaf keek naar de zee en vroeg zich af waar precies het gebeurd was. Zijn drang naar precisie liet hem ook nu niet los. Het liefst had hij gezien dat, óp het water, de plek met wit krijt was afgetekend, zoals bij een koelbloedige afrekening in een verlaten steeg. Maar aan het water van de Noordzee was compleet niets te zien.

Nergens ter wereld was hij meer geworteld dan hier. Niet in de achtertuin van zijn ouderlijk huis, waar zijn moeder hem leerde lopen. Niet op camping Sole di Mare waar hij zijn onschuld verloor. Niet in de dwarsstraten van Amsterdam, waar hij het einde van de nacht en het begin van de ochtend ontdekte. En ook niet op de handelsvloer van Goldstein & Kahn, waar hij nu min of meer woonde. Nee, het stuk strand tussen paal 92 en 93 was het landschap van zijn ziel.

Strandvogel is de intrigerende roman over een handelaar die zijn zusje moest verliezen om zichzelf terug te vinden.

Reinier Bresser (1948) werd geboren in Wassenaar als de een na jongste van tien kinderen. Zijn hele professionele leven is hij copywriter en creative director geweest bij reclamebureaus als Ogilvy en Publicis. Ook was hij partner van het Amsterdamse bureau Straad. Reinier Bresser is gehuwd met fotograaf en filmer Marijke Bresser, heeft twee zonen en woont in Uitdam, Noord-Holland. Strandvogel is zijn romandebuut.


Het boek strandvogel van Reinier Bresser is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Reinier Bresser boeken - Strandvogel
ISBN 9789491363931
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 10-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gibbon Uitgeefagentschap
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,99
Bestel