Reinhard Wolff - Es kommt wohl gut

Duitse taalblunders


Ich verführe 200 Menschen am Tag,' zegt de Nederlandse buschauffeur. 'Ongelooflijk, wat een seksmaniak,' denkt de Duitse passagier. Misverstanden te over wanneer Nederlanders en Duitsers elkaars taal proberen te spreken. Zie daar maar eens mee klaar te komen (nee, ook weer niet wat je zou denken!) Er valt dus iets te lachen in Es kommt wohl gut, het tweede Nederlands-Duitse taalentertainment boek van de schrijver van Lass mal sitzen, Reinhard Wolff.

In dit boek wordt er Neder-Duits samen gewerkt, gesproken en gelachen. De Duitse directie viert een lustrum samen met collega's en medewerkers van de Nederlandse vestiging. Verschillen in beleving, houding en gedrag worden op een luchthartige manier in beeld gebracht en voorzien van praktische tips om daar constructief mee om te gaan.

Reinhard Wolff (1949), in Duitsland geboren en getogen, heeft zowel in Nederland als Duitsland gestudeerd en gewerkt als psycholoog en loopbaanadviseur.


Het boek es kommt wohl gut van Reinhard Wolff is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Reinhard Wolff boeken - Es kommt wohl gut
ISBN 9789055948444
VERSCHENEN 15-11-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scriptum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel

Andere boeken van Reinhard Wolff