Raymond van der Laan - Dit is een boek over bier

'Doe mij maar een biertje!' Dat is makkelijk gezegd, maar tegenwoordig niet meer zo makkelijk gedaan. Want welk bier wil je dan precies? Zoveel bieren, zoveel brouwers, zoveel keus...

Dit boek zal je bij deze keuze helpen. Het is bedoeld voor mensen die meer willen weten over bier. Die bier niet alleen als een alledaagse drank willen zien, maar als een heerlijke drank die meer aandacht verdient.

'Dit is een boek over bier' heeft een praktische insteek. Leer wat het verschil is tussen bijvoorbeeld een saison en barley wine, of tussen een porter en een geuze. Het laat zien wat de belangrijkste smaakkenmerken van deze bieren zijn, waar ze vandaan komen en wat een mooi moment is om ze te drinken.

Er is bier voor iedereen; van zuur tot zoet, van citroen tot vanille, van bruisend tot plat en van verfrissend tot bomvol!

Op een heldere en aantrekkelijke manier laat Raymond van der Laan je kennismaken met ruim twintig bierstijlen, met een royale presentatie van daaronder vallende bieren en hun brouwerijen. Met dit boek in de hand weet je beter de weg te vinden in bierbar, bierwinkel of supermarkt.

'Dit is een boek over bier' wekt dorst op. Dorst naar nieuwe bieren, verrassende smaken en nog onbekende brouwers. Naar het genieten van bier.

Raymond van der Laan is bierliefhebber en -schrijver. Hij is al sinds de jaren tachtig op bierontdekkingsreis. En wat hij op die reis ontdekt deelt hij graag met anderen. Hij schrijft regelmatig over bier voor Volkskrant Magazine.


Het boek dit is een boek over bier van Raymond van der Laan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Raymond van der Laan boeken - Dit is een boek over bier
ISBN 9789059567344
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 28-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Raymond van der Laan