Raúl F. Neijhorst - 75 onthullende portretten van Surinaamse sterren

Suriname Beken(d)t is een salontafelboek met onthullende portretten van 75 Surinaamse sterren uit Suriname, Nederland en andere landen. Deze toppers leggen een deel van hun Surinaams DNA bloot, waarmee de lezer een inkijkje krijgt in het unieke gevoel van Srananman-zijn.

De verhalen ontlokken een gevoel van déjà vu, herkenbaarheid en verwondering. Het betreffen tori's over alledaagse zaken van het leven, over vroeger, over knokken voor je droom, over thuis en het buitenleven.

Rond de 40e Srefidensiviering werd het boek Suriname Beken(d)t gelanceerd en alom positief ontvangen. Men bleek enthousiast, geïnspireerd en het resultaat was ver boven verwachting. Maar er is behoefte naar meer. Suriname kent niet "maar" 75 toffe "Sulebrities".

Mede daarom startte fotograaf Raul Neijhorst met deel 2 en breidde zijn zoektocht uit. Wederom 75 "Sulebrities" die hun sporen hebben verdiend.

In deel 1 vind je mensen uit Suriname, Nederland, Amerika, Engeland en Frankrijk.

In deel 2 gaan we een stapje verder en mogen Curaçao, Aruba, Italië, Brazilie, Spanje België en Duitsland aan het rijtje worden toegevoegd.

In deel 2 staan o.a. Astrid Roemer, DJ Chuckie, Ernesto Hoost, Nelli Cooman, Ray Slijngaard, Sergio IJssel, Natalie La Rose, Howard Komproe, Gerald Vanenburg,Typhoon,Berget Lewis, Michael Reiziger, Remy Bonjasky, Danielle van Grondelle en Sunnery James


Het boek 75 onthullende portretten van surinaamse sterren van Raúl F. Neijhorst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 40,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Raúl F. Neijhorst boeken - 75 onthullende portretten van Surinaamse sterren
ISBN 9789082746204
PAGINA’S 184
VERSCHENEN 03-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Raúl F. Neijhorst
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
40,00
Bestel