Ralph Keuning - Goldbrun - Yuri Honing en Mariecke van der Linden

Kapel voor Europa


Een Gesammtkunstwerk, een zaal met schilderijen, beelden en muziek. Het thema is Europa, evenzeer het continent van schoonheid en cultuur

als het continent van massamoorden en vernietiging. Yuri Honing (1965) en Mariecke van der Linden (1973) reflecteren op dit Europa met als adagium ‘Homo hominilupus’, de mens is een wolf voor zijn medemens. Hun werk is geboren uit zorg voor de toekomst van Europa.

De doeken van Mariecke van der Linden verbinden zich met de beelden en de muziek van Yuri Honing tot een breed uitwaaierend Europees panopticum, of een kapel, zoals de kunstenaars zelf zeggen, een kapel voor Europa. 'Goldbrun'is een vervolg op het gelijknamige album, waarvoor Yuri Honing de Edison Jazz Award 2018 kreeg. In dit boek vindt u een gesprek met de kunstenaars en een fotodocumentatie van 'Goldbrun' gemaakt door Peter Tijhuis.


Het boek goldbrun - yuri honing en mariecke van der linden van Ralph Keuning is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ralph Keuning boeken - Goldbrun - Yuri Honing en Mariecke van der Linden
ISBN 9789462622234
PAGINA’S 64
VERSCHENEN 29-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Waanders Uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Ralph Keuning