R. van den Brink - Hydrauliek leidingtechniek

Deze Technische leergang is op verzoek van en in nauwe samenwerking met de industrie samengesteld om de lezer inzicht te geven in de wereld van leidingwerk, slangen, koppelingen en appendages binnen het vakgebied van de hydraulische aandrijftechniek. Kennis hiervan is noodzakelijk om in de praktijk op een verantwoorde en veilige wijze met deze producten om te gaan.

Ondeskundig en onjuist aangelegd leidingwerk, foutief samengestelde slangassemblages, gebruik van verkeerde koppelingen of een onjuiste keuze van pijp- en slangmateriaal kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. En ook het effect op het milieu, de kosten daarvan en de kosten van stilstand ('downtime') als gevolg van falend leidingwerk moeten niet worden onderschat!

Vanuit de wetgeving worden de technische veiligheidseisen voor systemen steeds verder aangescherpt wat ook gevolgen heeft voor de leidingtechniek.


Het boek hydrauliek leidingtechniek van R. van den Brink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


R. van den Brink boeken - Hydrauliek leidingtechniek
ISBN 9789462710320
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 10-11-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MK Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,75
Bestel

Andere boeken van R. van den Brink