R. Kerssemakers, R. van Meerten, E.A. Noorlander, H. Vervaeke - Drugs en alcohol; Gebruik, misbruik en verslaving

De snelle ontwikkelingen in het aanbod en gebruik van drugs en alcohol maken actuele informatie noodzakelijk om de zorg optimaal te maken en te houden. Zijn er nieuwe behandelmethoden voor verslaving? Hoe werkt een specifieke drug op de hersenen en wat zijn de lichamelijke en maatschappelijke gevolgen van het gebruik? Belangrijke vragen voor mensen die beroepshalve te maken krijgen met alcohol- en drugsgebruik en -misbruik.Dit boek zet alle feiten over drugs en alcohol helder op een rij. Het bespreekt de belangrijkste thema's en begrippen rondom het gebruik en misbruik van alcohol en drugs. Ook gaan de auteurs in op keuzes in het drugsbeleid, de laatste ontwikkelingen in de preventie van alcohol- en drugsproblemen en de behandeling van verslaving. Door de heldere indeling kan de lezer over elke drug snel informatie vinden. Bovendien komen andere verslavingen aan bod, zoals internet- en gokverslaving.


Het boek drugs en alcohol; gebruik, misbruik en verslaving van R. Kerssemakers, R. van Meerten, E.A. Noorlander, H. Vervaeke is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 89,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


R. Kerssemakers, R. van Meerten, E.A. Noorlander, H. Vervaeke boeken - Drugs en alcohol; Gebruik, misbruik en verslaving
ISBN 9789031350599
PAGINA’S 625
VERSCHENEN 10-12-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bohn Stafleu van Loghum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
89,95
Bestel