R. Albertingk Thijm - Dunya & Desie groeten uit Marokko

2 CD Luisterboek


Dunya en Desie luisterboek

Dunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE. Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, groot geworden met Ramadan, imams en Mekka. Desie is zo Hollands als kaas en tulpen.

De vriendinnen zijn inmiddels 18: tijd voor het echte leven. Op haar verjaardag hoort Dunya van haar ouders dat ze wordt uitgehuwelijkt aan een Marokkaanse neef. Tijdens de zomervakantie gaan ze naar Marokko om kennis met hem te maken. Daar heeft ze weinig trek in. Desie raakt zwanger van haar rijschoolleraar, die haar in de steek laat. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische vader, die in Marokko blijkt te wonen. Onaangekondigd meldt ze zich in Marokko bij Dunyaís familie, die niet zitten te wachten op bezoek van deze blonde Amsterdamse Dunya besluit dat Desie in Marokko niet alleen op zoek kan gaan naar haar vader en ontsnapt aan haar trouwplannensmedende familie.

Al snel blijkt dat Marokko geen Amsterdam Noord is. Dunya en Desie komen voor een aantal belangrijke keuzes te staan... Is hun vriendschap overal tegen bestand?

2 CD's ,

luisterduur ruim 2 uurR. Albertingk Thijm boeken - Dunya & Desie groeten uit Marokko
ISBN 9789087540173
VERSCHENEN 30-08-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING CD-Audio
TAAL Nederlands
UITGEVER Spraak-makend
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  7,95
Bestel