R.A. de Jong - Maar ik heb helemaal geen centjes voor de begrafenis Deel 3

38 jaar ambulancehulpverlening


Dit boek, alsmede de twee voorafgaande boeken, zouden verplichte leesstof moeten zijn voor jonge mensen in opleiding voor dit soort zware beroepen binnen de publieke sector.

“Maar ik heb compleet geen centjes voor de begrafenis deel 3” is het laatste deel van deze reeks. In de afgelopen 40 jaar is er veel meer gebeurd dan er in de voorgaande boeken beschreven kan worden.

Niet alle verhalen zijn voor publicatie geschikt omdat het enerzijds inside informatie betreft en anderzijds omdat het de privacy van patiënten en/of nabestaanden kan schenden.

De verhalen welke beschreven zijn komen rechtstreeks uit de praktijk. Elke hulpverlener zal er (deels) zijn persoonlijke ervaringen in herkennen. Voor buitenstaanders is het niet alleen een blik achter de schermen maar ook een inkijk in de belevingswereld van de schrijver cq hulpverlener

Het menselijke leed veroorzaakt door de impact van een ongeval of overlijden is voor ons een momentopname maar voor patiënten, familieleden en/of nabestaanden is het vaak het begin van een lang en zwaar revalidatie traject.

Een ieder van ons zal op zijn eigen manier de betrokkenen de beste hulp bieden die hij/zij kan geven. Het belang van een goede hulpverlening heeft bij elke hulpverlener de hoogste prioriteit.

Binnenkort zal er van deze schrijver nog een boek verschijnen over een geheel ander onderwerp. Hierover zal de lezer via sociale media geïnformeerd worden.R.A. de Jong boeken - Maar ik heb helemaal geen centjes voor de begrafenis Deel 3
ISBN 9789081840064
PAGINA’S 223
VERSCHENEN 02-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER R.A. de Jong
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
24,99
Bestel

Andere boeken van R.A. de Jong