- Qracht 500

In dit eenmalig magazine Qracht 500 vertellen honderd mensen uit het hele land over hun psychische aandoening of kwetsbaarheid, hun ervaringen met (arbeids)participatie, bejegening en over hun wensen en ambities. Het zijn mensen die langdurig aan de kant staan en mensen met een baan die hun psychische problematiek verstoppen uit angst hun werk of achting van collega's te verliezen.

In dit magazine houdt journaliste en hoofdredacteur Annemiek Onstenk de landelijke ontwikkelingen langs de lat van de, vaak pijnlijke, maar soms ook inventieve praktijk. In Qracht 500 komen enkele werkgevers aan het woord die vooral naar de kwaliteiten van medewerkers met een psychische arbeidsbeperking kijken. Aan kwetsbare mensen zelf zal het niet liggen. Zij willen meedoen voor wat ze waard zijn en worden beoordeeld op wat ze wél kunnen. 'Ik zet me voor 200% in, als ik maar parttime kan werken.'

Qracht 500 geeft stem en gezicht aan mensen die kortdurend of chronisch te maken hebben met psychische problematiek. Zij proberen van hun klacht hun kracht te maken, omdat niets doen stilstaan is. Werkgevers, UWV, jobcoaches en wetenschappers reageren op de vraag hoe de afstand tussen psychische problematiek en werk, tussen zorg en arbeid is te overbruggen.


Het boek qracht 500 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 7,00 excl. verzendkosten.


 boeken - Qracht 500
ISBN 9789078761631
PAGINA’S 68
VERSCHENEN 28-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Tobi Vroegh
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  7,00
Bestel