Prisca Hurks - Puur Pris

Tekendagboek over kanker, leven, beleven en verwerken


Boosheid, angst, frustratie en pure wanhoop, maar ook hoop, optimisme en kracht...

Die kolkende achtbaan aan emoties is herkenbaar voor iedereen die te maken krijgt met een levensbedreigende ziekte. Of zelf. Of in de naaste omgeving.

Op het moment dat Prisca Hurks, moeder van Sjors en Femme, de diagnose eierstokkanker kreeg, stond haar leven stil. Plotsklaps stond haar leven compleet op zijn kop; zoveel vragen en geen (of halfbakken) antwoorden. Hoe moet dit verder? Wie zorgt er voor mijn kinderen als ik in het ziekenhuis lig? Kan ik nog werken? En straks? Kán ik nog wel werken? Wat wil ik überhaupt nog? Kan ik op vakantie? Of op reis? Wat voor behandelingen ga ik krijgen? Gaat mijn haar uitvallen?

En dan die levensvraag: hoe groot is de kans dat ik het ga redden? Vragen, die bleven malen. Overdag de stoere moeder, 's nachts soms gewoon hopeloos in paniek.

Haar verhaal is helaas niet uniek. Wel is Prisca uniek in de wijze waarop ze met haar ziekte en het leven van alledag omging en haar emoties verwerkte: door te tekenen. De tekeningen, die een gevoelige snaar raken bij zowel vrienden als onbekenden, bieden

herkenning, maar ook troost


Het boek puur pris van Prisca Hurks is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Prisca Hurks boeken - Puur Pris
ISBN 9789085674634
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 27-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER F.C. Klap
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel