Preben Kok - Deel je sores met God

Preben Kok

Deel je sores met God

Dit boek is gebaseerd op situaties waarin het leven ondraaglijk wordt. Ziekenhuispastor Preben Kok weet wat het is als mensen getroffen worden door ziekte en verlies. Hij vertelt in dit boek over zijn ervaringen en zijn geloof. Hoe mensen uit een beklemmende stress komen door God verantwoordelijk te stellen en onze sores met Hem te delen. 'Zijn aanwezigheid wordt dan een daad van solidariteit. Het is het hart van christelijk geloof'.

Daarmee gaat dit boek verder dan psychologische hulp, die doorgaans wil helpen om problemen op te lossen. Ook gaat het voorbij aan de moderne substituten voor God zoals de natuur, de ratio, het toeval, het nu of het niets. Koks ervaring is dat wanneer het echt zwaar weer is, het antwoord daar niet gevonden wordt en dat de angst eerder groeit als mensen de eigen verantwoordelijkheid blijven nemen.

'Ik was woedend op God. En wilde niets meer met hem te maken hebben Toen pas merkte ik dat hij mij niet in de steek liet.'

De Deen Preben Kok is een rasechte en ervaren pastor die met zijn patiënten onbevangen spreekt over God. Als ziekenhuispastor betreedt hij bijna elke dag het terrein van leven en dood.


Het boek deel je sores met god van Preben Kok is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Preben Kok boeken - Deel je sores met God
ISBN 9789089721433
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 28-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Berne Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,90
Bestel